#1 - Anonym

AHAHAHAHAHA

#2 - Anonym

AHAHAHAHAHA

#3 - Anonym

Läste i kommentarerna i inlägget innan att Therese bara vill provocera med vattenmelon-ryktet... är det inte lite blondinbella-stil? Det är ju ganska elakt att göra sina följare oroliga.

#4 - Anonym

Att ni följare är känslomässiga vrak/instabila är ingenting hon måste ha i åtanke 100%
#3

#5 - Anonym

#4 instabil och ett vrak för att man bryr sig om Therese hälsa? Rimligt.

#6 - Anonym

#5
Therese kan inte ens dricka ett glas vatten i en video utan att folk börjar gapa om att hon vattenfastar...

Tycker synd om henne, hon måste känna sig sjukt begränsad av er tittare, även fast det finns många hon verkligen tycker om!

#7 - D

#5 bryr sig om Therese? Snarare skapar rykten, Hittar på ätstörningar och gör saker värre. Liksom vadå melonfasta? Vart fan får ni ens allt ifrån? Fattar att hon gjorde den videon efter allt det här.

#8 - Anonym

något som istället är värt att diskutera som Therese sa i videon istället på falska rykten om dieter är att hon säger "jag har haft jättemycket huvudvärk i år". Botoxhistorien kanske började med huvudvärk men känns som en lögn... Och nej det är inte veganskt det märket hon använder

#9 - Anonym

Vad menar Therese i sin senaste video angående "jag vill sluta ta mediciner, preparat och gifter", Vad för slags gifter har hon tagit?

#10 - Anonym

#8 Hm, tänkte inte på det. Hon sa väl att hon numera använder botox eftersom hon gillar effekten den har på bekymmersrynkor också, utöver huvudvärken?

#11 -

#9 medicin är inte hälsosamt, de är en viss typ av ”gift” i som gör en beroende oftast, så hon menar väl inte gifter bokstavligen..... *face palm*

#12 - Anonym

#11 hahahah din kommentar är det mest ovetenskapliga jag läst idag

#13 - A

Alla influencers är fejk...

#14 - Anonym

https://poddtoppen.se/podcast/1391871181/vaga-prata-podcast
Tycka vad man vill om dessa fyra herrar. Men äntligen vågar ni prata om tabu och hirarki på Youtube.
I detta avsnitt nämns Youtubhuset och alla Youtubers som titulera sig som artister. Och hur du rent av tigger lyssnar genom att bli ett med företag. Lyssna på podcasten riktigt bra..
Så tråkigt med falska ytliga Youtubers som tutar i unga följare massa skit för inkomst och låter dem tro de är stjärnor de ser daglig på. Fast egentligen är de inte så stora som de tycker sig vara.
Spel för Gallerian. Har du pengar kan du köpa tjänster och hjälp och sätta ditt varumärke. Och från ena dagen till den andra är du artist. Så alla följare skulle också kunna vara musiker om de har pengar. Podcasten våga prata grymt bra jobbat

#15 - Anonym

Aa han la nyss ut bild på sig i story , utan tatuteringar

#16 - Conny Holm

TATTOO! Äkta fejsbok, typ. Mer text!!!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com