Triangeldramat mellan Moa, Vlad och Tarzan var fejk

I en ny video hos Clueless berättar de att triangeldramat mellan Moa, Vlad och Tarzan var fejk. Moa och Tarzan har aldrig haft känslor för varandra.
 
I videon berättar Moa att hon inte klarar av att titta på Thomas Sekelius videos och Vlad fortsätter att dissa Joel Wetzel genom att säga att hans innehåll får honom att somna. 
 
Moa berättar dessutom att hon har en beef med en annan youtuber. 
 
 
#1 - stream fake love

lmaooo

#2 - stream fakelove lol

#1 ditt namn ja gråter så vackert

#3 - a

Visste inte ens att det var ett "triangeldrama"

#4 - ??

varför klarar inte Moa av att kolla på Thomas videor?

#5 - Anonym

Hahahha och Moa ska hela tiden sitta och leka ängel när hon sitter och snackar skit om Thomas? Cry me a river.

#6 - Anonym

Ganska abvious att Moa och dom fejka sin ”triangel drama” för att views, Moa har aldrig direkt varit så känd som hon är nu på grund av deras påhitt, så hon kanske såg en chans att komma in i rampljuset genom att hitta på en triangeldrama och clickbaits. Idk

#7 - Anonym

Moa har fått sån attityd efter att hon blev vän med Tarzan och Vlad, dom är så tråkiga.

#8 - Anonym

Hydra tbx idag kl 20:00

#9 - Anonym

Dafuq

#10 - Anonym

I Clues rubrik står frågan "Har Tarzan och Moa Murderess haft sex?", svarar dom ens på det? I såna fall, vad var svaret? För att jag hörde ingenting haha.

#11 - Anonym

HYDRA ÄR TBX!!! 🔥😉

#12 - stream fake love

#2 <33333

#13 - Anonym

Jag fattar mig verkligen inte på youtubers som trycker ner eller säger dåliga saker om andra youtubers. Alla har sina olika följare och alla gör olika videos så jag fattar inte varför en youtuber skulle anpassa sig för en annan youtuber. Det finns folk som tycker dom är underhållande och låt dom göra sitt utan några kommentarer. (Förlåt om det blev rörigt men tror NK fattar)

#14 - Anonym

#10 jo dom säger de i videon, vet ej exakt när men dom har med största sannolikhet legat eftersom hon sagt de två ggr :)

#15 - Wtf

Varför klarar Moa inte av att se Thomas videos???

#16 - Anonym

14# Okej, men jag själv har endast hört henne säga att hon haft sex med Vlad.

#17 - Anonym

Men ingen kan ju ha gått på det där "triangeldramat"? Fattade inte ens att det va något "triangeldrama"
Älskade att titta på Moa innan, när hon flytta in i huset så har det bara spårat mer och mer.

#18 - Anonym

Är så tråkig idé att lura sina yngre tittare, för antar att ingen äldre gick på det där. Oerhört trist

#19 - alle

som vanligt lättkränkta som de är i sverige moa svara på en fråga av nån youtuber som hon kan ej kolla på hon säger bara sin åsikt

#20 - Anonym

Vem är det Moa har beef med, Emma och Konrad? Varför?

#21 - Nathalie

Vad menas med beef?

#22 - Anonym

21# Har man ett såkallat beef med någon så bråkar man med någon.

#23 - Anonym

Kan inte kännas så kul att få mer tittare pga att man ljuger och luras för clickbait, måste vara roligare för de Youtubers de går bra för utan att hitta på massa historier och clickbait rubriker till varje video.. :)

#24 - Anonym

Vem fan fejkar ett triangeldrama? Då måste deras liv vara otroligt tråkigt..

#25 - Anonym

Så fruktansvärt dåligt. Dom ljuger ihop någonting för sina följare som "dom älskar över allt" bara för visningar och prenumeranter. Jag är inte en av dom som gick på detta men tycker fortfarande att det är fruktansvärt lågt att ljuga på det sättet. Dom sjönk i mina ögon rejält.

#26 - Anonym

Bottenskrapet av youtube

#27 - Anonym

Hur gamla är dom? Beter sig som 12 åringar

#28 - Anonym

Vad har hänt med Versace Dos instagram?

#29 - Anonym

moa är inte samma person länge som jag brukade älska o följt sen bloggtiden... jorde inte hon en video om att flera youtubers stött ut henne och så sitter hon och pratar om andra nu bara för att hon blivit stor? hon säger att hon har en beef me emma och konrad men hon säger inte deras namn utan skrattar mot dom som nån mobbare!! Vem gör ens så mot en vän är det inte deras hus??? vad har Tomas sekelius gjort mot henne? Nej uchs jag tycker hon fått så mycke hybris sen hon flyttade in i det där youtubehuset.

#30 - Anonym

moa är inte samma person länge som jag brukade älska o följt sen bloggtiden... jorde inte hon en video om att flera youtubers stött ut henne och så sitter hon och pratar om andra nu bara för att hon blivit stor? hon säger att hon har en beef me emma och konrad men hon säger inte deras namn utan skrattar mot dom som nån mobbare!! Vem gör ens så mot en vän är det inte deras hus??? vad har Tomas sekelius gjort mot henne? Nej uchs jag tycker hon fått så mycke hybris sen hon flyttade in i det där youtubehuset.

#31 - Anonym

luuul det är uppenbart att Moa är kär i Vlad..

#32 - Anonym

Men snälla säg nån som INTE clickbaitar eller hittar på grejer för views, fan många youtubers har gjort nått liknande. Så varför ska ni hata just på dom när andra YouTubers har gjort likadant. Haha pinsamt. Men som sagt folk ska ju leta hat hela tiden. Plus såg alla att dom drev sönder med dedär tringeldramat. Och en sista grej ”aa Moa snackar skit om Thomas sekelius blablabla” fast ursäkta men vad vet ni bakom stängda dörrar, va glad att hon isf är ärlig med de hon säger istället för att leka falsk. Alla behöver inte älska alla. Så bete er, ni vet INGENTING bakom dom där stängda dörrarna, thats it.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com