#1 - Maroa

Hur uttalar man Anes? Ann-ess? Vilket språk är de namnet ifrån? Unikt.

#2 - Anonym

Tror oxså det då han ska till malmö igen nu snart, gulligt iaf.
Dock tycker jag amir har förändrats så sjukt mycket efter hans break-up med dogge...

#3 - Anonym

Okej, då vet jag (antecknar)

#4 - Anonym

Amirs hela personlighet ändras när han pratar med Anes, det märks att han är stört kär i honom.... hoppas bara de blir tsm och att han slutar uppföra sig så konstigt...

#5 - Anonym

1# Anes är ett bosniskt namn 😊 man uttalar det A-nes typ

#6 - Anonym

#1 Man säger Ah-Näh-Ssssss

#7 - Anonym

Super fin kille ju! Hoppas verkligen detta är sant.

#8 - Anonym

Anus :)

#9 - Anonym

Onödigt för tittarna att peka ut en människa som en dejt eller pojkvän bara för att man kanske umgås som kompisar. Så jävla trött på människor. Låt han vara och låt han säga själv när han har pojkvän eller inte.

#10 - Maroa

#5 #6 Tack :3

#11 - Anonym

#9 - mannen gå o kAsta dig... Kan amir utse sig vara skvallerkärring så får ha ta att han hamnar på en skvallerblogg... sluta vara så jävla tråkig bara 😊

#12 - S

Skaffa ett liv

#13 - Anonym

Misslisibell har lagt upp ännu en video där hon ritar. Hon visar dock aldrig början av sina teckningar och det är uppenbart att hon kalkerar sina teckningar. Dvs. hon kan inte rita speciellt bra själv. Hon hävdar dock att hon kan det och fortsätter ljuga om det. Inget speciellt att bry sig om men ganska pinsamt bara.

#14 - Puss

Hahaha. Habibi amo Amir

#15 - Anonym

#13 Har skrivit detta många gånger under hennes videos, ska man göra en speed drawing så ska man visa när man skissar också och inte säga bara aa ja skissade lite fort, vilket lät som om hon inte kunde ett skit om det + att hon fick detta intresset 2017 och så snabbt lär man sig inte att skissa och linjerna är alldeles för noggrann om man säger så.

#16 - Anonym

Amir var en av mina favorityoutubers för typ ett halvår sedan och var besatt av hans vloggar, men nu lägger han upp så ofta och det känns som att det är sammasammasamma hela tiden och jag är tröttnat något så kopiöst. Tycker han har blivit sjukt nonchalant och kläcker ur sig så konstiga saker ibland att jag bara blir irriterad. Känns lite som att han fått hybris typ? Astråkigt då jag verkligen längtade efter hans videos förut men nu kollar på kanske en video i veckan och ofta stänger av efter halva för att det är samma surr, samma miljöer, samma vinklar osvosv.

Tror f.ö. också det är Anes eftersom att hans personlighet ändrades sjukt mycket (åt det sämre hållet imo) i vloggarna (eller den vloggen jag såg) när de umgicks. Önskar dem lycka till oavsett!

#17 - Anonym

#16 har känt samma sak ett bra tag, kollar knappt på hans videor längre. Tycker han har ändrat sitt beteende, han är inte lika ödmjuk som han var förut (det han visar i sina vloggar alltså, kan inte svara på om han ändrats som person då jag inte känner honom). Han är duktig på det han gör, men det är för lite variation på hans innehåll vilket fått mig att tröttna.

#18 - Anonym

Nicci röker i senaste videon

#19 - Anonym

#18 låt hon

#20 - Anonym

Tycker att Amir är bättre än någonsin, snuta gnäll haha? Ingen tvingar er att kolla. Amir är snart den enda man står ut att kolla på, imo

#21 - Anonym

20# Nu var det visserligen inte jag som skrev dessa saker om Amir MEN bara för att folk har andra åsikter än dig betyder det inte att dom gnäller. Du tycker att han är bättre än någonsin, det är DIN åsikt. Sen kan andra personer ha andra åsikter som inte är som dina, men det är DERAS åsikter. Man ska respektera sina medmänniskor och inte trycka ned dom för vad dom tycker och tänker bara för att deras åsikter inte hänger ihop med sina egna. Det är omoget och på tal om omoget, med tanke på hur du uttrycker dig i skrift så antar jag att du inte är äldre än i alla fall 15? Är man inte mogen nog för internet så ska man inte vistas bland kommentarerna.

#22 - Anonym

Jag slutar skolan idag :)
Ingen bryr sig men jag gillar att prata och jag har ingen att prata med :(

#23 - Anonym

Påtal om moget
Du använder dig av härskartekniker, det är du väl medveten om va? Jag är äldre än 15 och förmodligen något år äldre än dig, vilket iof inte spelar någon som helst roll i denna fråga. Jag accepterar och förstår att alla inte tycker som mig. Däremot är det ett himla gnällande om hur youtubers blivit det ena och det andra. Många (speciellt Amir) läser ju kommentarsfältet på den här bloggen och jag är rätt så säker på att även du, #21, skulle ta lite illa upp om folk ifrågasatte dig och ditt beteende på senare tid. Hoppas du är nöjd med ditt svar :) mvh #20

#24 - Anonym

#22 jag med, vilken klass slutar du i?

#25 - Anonym

23# Bara nyfiken, hur gammal är du?

#26 - Anonym

Tycker anes verkar vara en riktigt otrevlig dryg person.

#27 - Anonym

22# Jag skulle sluta på torsdag, det vi gör då är ej obligatoriskt så då slutar vi på onsdag. vi har en lektion den dagen som vi dessutom ska ha idag så vi ska försöka övertala läraren att vi kan skippa den så får jag sommarlov idag :)) Håll tummarna för oss haha

#28 - Anonym

Är inte han typ 18 år ... isåfall....

#29 - Anonym

#28 vad har åldern med saken att göra?

#30 - Anonym

#29 Mycket.

#31 - Anonym

Men herregud. Sluta klaga på både Lisa och Amir. Har ni verkligen inget bättre för er om dagarna? Ni är pinsamma.

#32 - Anonym

Hur många 00:or här ska mönstra? Isåfall ska ni till Stockholm eller Malmö?

#33 - Anonym

32# fortsättning...

Här är en länk där det står alla län i Sverige och vart du ska få åka.
http://www.rekryteringsmyndigheten.se/18ar/till-dig-som-ska-monstra/var-ska-jag-monstra/

#34 - Anonym

Men alltså... är inte det hans bror typ?? Har jag helt missuppfattat den poängen?! whaaat isåfall

#35 - Anonym

#30 lite skillnad på att vara 14 och vara tillsammans med en 22-åring, än att vara 18 och vara tillsammans med en 26-åring. När man är äldre spelar det inte lika stor roll hur mycket det skiljer i åldern

#36 - Anonym

Amir akrouti kallar SD:are för odjur i sin senaste video.

#37 - Lina

#36 och han har så rätt.

#38 - Anonym

1/4 av Sveriges befolkning är "odjur" i ett av världens mest jämställda och inbjudande länder.
Inte särskilt rimligt.

#39 - Anonym

Älskar Amirs skvallervideor! :D

#40 - Anonym

#13
JA äntligen någon som också ser det?? Man ser att linjerna är på EXAKT rätt plats och att hon använder sig av någon teknik som angingen ”stämplar av” det hon skissat från typ ett bakplåtspapper eller att hon satt ett papper på en skärm och sedan skissat av. Tyckte det lät oerhört fejk när hon skulle berätta varför hon inte visade skissbingen av bilden.

#41 - E

Vad tycker du om att Amir gör videos på din blogg?

#42 - E

Vad tycker du om att Amir gör videos på din blogg?

#43 - Anonym

Tycker också att amir gör fel som påstår att dem som röstar på Sd är ävkliga patetiska kryp, när det äf Sveriges näst största parti just nu. Anledningen till att det är näst största parti. Måste ju bero på att det måste göras någonting med våran invandringspolitik. Samt mycket mer!

Ska det vara okej för vem som helst att kalla en sosse för äckel. Nja det är inte samma sak.... Vad tycker ni?

#44 - Anonym

Tycker också att amir gör fel som påstår att dem som röstar på Sd är ävkliga patetiska kryp, när det äf Sveriges näst största parti just nu. Anledningen till att det är näst största parti. Måste ju bero på att det måste göras någonting med våran invandringspolitik. Samt mycket mer!

Ska det vara okej för vem som helst att kalla en sosse för äckel. Nja det är inte samma sak.... Vad tycker ni?

#45 - Anonym

#41 han har bett om lov så jag antar att hon tycker det är bra. Han får videos gjorda, hon får reklam för bloggen, win win

#46 - Sara

BENEFIT TÄVLING VINN PRODUKTER VÄRDA ca 1700kr

#47 - Desiree

Redan på den tiden Amir bloggade så var han jättetrevlig utåt men jätteotrevlig irl. Han är trevlig mot de runt omkring honom men så fort något ej passar honom så hängdes de ut i bloggen. Han har dock lyckats att hålla sina ärliga åsikter bakom kameran men nu verkar de ej gå. Det är väldigt givet att hans största inspiration är Thomas Sekelius. Sedan han började blogga så hade han frisördrömmar som han strävade efter väldigt länge och tillslut förverkligade men han är ju inte frisör med gesällbrev utan nikitas salonger har ju bara elever från deras intensivkurs så de är ju inte riktiga frisörer egentligen. Om man nu uppnått sitt mål och dröm om att bli frisör varför lägger man då av? Jo hans förklaring är att han vill satsa på youtube men det är ju för att han är girig. Han hade kunnat posta en video i veckan eller ännu mer sällan som de flesta andra och ändå tjäna pengar samtidigt som han jobbar som frisör. Riktigt girig och falsk.

#48 - Desiree

Alltså anes är en kompis till Amir och de umgås typ alltid när han är i Malmö och även förra året så varför skulle de vara annorlunda nu? Dessutom är både anes och Amir passiva dvs gillar att få och då går det väl inte så bra tror båda vill ha en daddy.

#49 - Anonym

#48 Det heter bottom, inte passiv.. ;D

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com