#1 - Anonym

Känns rätt oseriöst när en person som Sara som inte kan ta hand om sin egen hälsa ska ta hand om andra personers hälsa.

#2 - A

Är Tova Helgesson på sjukhus?

#3 - Anonym

Låt människor göra va fan dom vill med sina kroppar och vill dom göra samarbeten så vem fan bry sig? Det finns åldersgräns för såna här ingrepp och tror knappast att småungar/tonåringar har råd med sånt här. Blir man triggad av sånt här så har man ju själv ett stort problem från första början och de är inte youtubers problem

#4 - Anonym

Antagligen är det ingen som vet vad uppmanar betyder som har aldrig sagt att man ska gå dit och göra det här och det här dom bara visar hur det går till herregud... Samarbeten och uppmanar är två helt olika saker... Det är fan bra att prata om skönhetsingrepp, finns många där ute som vill veta hur sånt här går till t.ex innan man själv gör de och då kanske dom till slut ångrar sig för dom har sett att de kanske gör ont osv att få en spruta i läppen

#5 - Anonym

Håller med Sara, brukar oftast inte göra det. Men influencers jobb är just att influera, dvs påverka människor. De kommer påverka unga, barn, de kommer sätta trender. Sedan huruvida de behöver ta ansvar för sina handlingar eller inte kan nog variera, men att ge rabattkoder för skönhetsingrepp är ju en ganska tydlig markering FÖR att fler människor ska göra samma sak som de.

#6 - Anonym

#2 hon åkte in till en psykiatrisk mottagning igår

#7 - Anonym

Vad heter tovas kille på snapchat och/eller instagram?

#8 - Anonym

Det var därför Therese vägrade prata om det. För att hon faktiskt tog ansvar om sina tittare och hon bryr sig!! Plus att botoxen inte var vegansk då, men främst för det första!

#9 - Anonym

#9 Oj så aggressiv.

#10 - Anonym

#7 minkan02 heter han på snap
Men är dem ens tillsammans längre?

#11 - Conny

Jag tycker gränsen för samarbete går när perterna tycker det inte längre är samarbete. Då har mna nått gränsen.

#12 - Anonym

Hållet så med Sara! De flesta som följer alla youtubers är unga till och med barn. Gör vad du vill med din kropp, men marknadsför inte det och normalisera det framför barn.

#13 - Anonym

Varesig man gillar Sara eller inte så tycker jag absolut INTE att en logiskt, smart tänkande offentlig person gör så. Att göra ett samarbete som handlar om att rent av ändra på sin kropp för att få den så likt det sjuka snedvridna idealet är p r o b l e m a t i s k t.
Visst ALLA har rätt att ändra på VAD dom vill med sig SJÄLVA. MEN det är en helt annan sak att ge ut en rabattkod till OSS.

#14 - Anonym

Bilden på Jonna va för att fixa sina läppar o hon gav ingen rabbatkod

#15 - Jen

#1 vad vet du om Saras hälsa?

#16 - Anonym

De sjuka e att till och med jag har funderat på att fylla läpparna för jag har sett mina förebilder gjort det. Det skulle jag aldrig tänka på om jag inte blivit influerad av dessa personer och det är så jävla sorgligt. Jag har faktiskt börjat få komplex mer och mer pga dessa ingrepp som youtubers filmar och lägger upp på youtube Till exempel läppar, rynkor, bröst, näsa. Min lillasyster som är 10 år och älskar t.ex Jonna och Amanda Lundgren börjar prata om det med mig varför dom sprutar in sprutor i deras läppar osv så har jag försökt förklara varför dom gör det och att min syster är fin som hon är. Får faktiskt riktig ångest när jag hör min syster säga saker om sin kropp pga att hennes förebilder inte är nöjda med sina kroppar. Håller med Sara till 100%. PS. Kom fan inte med argumentet att föräldrar har ansvaret på vad ens barn kollar på för de fattar alla att det är imprimcip omöjligt i dagens samhälle

#17 - Anonym

#16 att vara tjock är inte speciellt hälsosamt och det är de inte heller med att vara smal men att vara tjock leder till hjärtsvikt och diabetes mkt lättare än dom som är ohälsosamma smala

#18 - Anonym

#17 Jag har alltid varit en sån som vart emot skönhetsingrepp och aldrig skulle tänka mig göra ngt. men jag har det senaste också kommit på mig själv med att tycka att mina läppar är för små, att det skulle vara najs att fylla dem lite. usch jag vill verkligen få bort dessa tankar från mitt huvud. prata konstant med din syster om hur viktigt det är att tycka om sig själv och att det är coolt och tufft att gilla den man är som man är.

#19 - Anonym

#19 Anorektiker lever generellt kortare liv än de som är tjocka + dödligaste psykiska sjukdomen. inte för att det spelar ngn roll, för allt som är ohälsosamt är ofarligt. Men vad har det med detta ämne att göra??

#20 - Anonym

#21 har ej skrivit anorektiker utan endast smala människor att vara smal betyder inte anorektiker

#21 - Trött på ameliafeminister

Varför ska kvinnor a l l t i d behöva stå till svars för att de gör något som anses vara lite kontroversiellt eller behöva ursäkta sig för att skönhetsoperationer enligt samhället står för något destruktivt? Om någon hela livet tyckt illa om sin näsa, varför ska denne kämpa i devisen ”älska sitt naturliga jag”-s namn i stället för att genom en enkel operation åtgärda något som stör personen? Låt kvinnor vara

#22 - Anonym

#7 han har 2 snapkonton, minkan02 och edsie han är aktiv på båda

#23 - Anonym

#21 Anorexi är en psykisk sjukdom. Övervikt är inte det. Vad i helvete tänker du med? Röven?

#24 - Anonym

#21 Anorexi är en psykisk sjukdom. Övervikt är inte det. Vad i helvete tänker du med? Röven?

#25 - Anonym

#25 Övervikt kan visst vara psykisk sjukdom. Bilda dig.

#26 - Lina

Förstår inte varför folk inte kan sköta sig själva och låta andra göra vad de vill utan att gnälla på det. Om man vill förändra sitt utseende, låt dom! Det är deras kroppar, deras val. Gnällkärringar som är avundsjuka bara för att de inte fick samarbetet.

Sen sitta och gnälla för att andra uppfyller sina drömmar. Patetiskt.

#27 - Anonym

#28 Poängen med inlägget flög rakt över ditt huvud va?

#28 - Anonym

#30 bilderna la ej Sara ut utan hon som driver bloggen???? Sara hängde ej ut någon

#29 - Mimmi

#25 Det finns psykiska sjukdomar som kan leda till övervikt. Ätstörningar är inte bara anorexi och bulimi. Hetsätning, UNS, hetsätning till följd av depression eller ångest. Att säga att övervikt inte kan bero på en psykisk sjukdom likt anorexi är extremt ignorant - och ett stort problem. Det är farligt, då många inte vet att det är en psykisk sjukdom de lider av och tacklar sin övervikt på helt fel sätt.

#30 - Jk

#1 vad vet du om Saras hälsa??

#31 - Anonym

Livet är så meningslöst.

#32 - Anonym

#34 U ok buddy?

#33 - J

#36 Fast, ditt stalkande på Sara känns mer ohälsosamt... creepy

#34 - Jen

#36 Man kan vara hälsosam och ändå större i kroppen. Även tvärtom, tänker på både tex Kammi, Jocke och Jessica Pamlin. DÄR ser man hur ohälsosamma de är i videos. Skriver du likadant till dessa personer? :)

#35 - Anonym

#39 det heter irrelevanta

#36 - Anonym

Tova och hennes kille verkar ha gjort slut? Hon är inte i ett förhållande på Facebook längre. Kanske därför allt blev för mycket för henne och hon var tvungen att läggas in? Väldigt skönt att hon är nöjd med vården där iallafall, hoppas hon mår bättre snart :)

#37 - Anonym

#34 Jocke är väldigt ohälsosam då han (vad vi fått se) bara äter onyttigheter och godis, sånt han inte får någon näring av. Han verkar även för det mesta sitta framför en kamera, dator eller i en bil, alltså får han varken särskilt mycket frisk luft eller motion. Jag ser dock inte hur Kammi är ohälsosam som du nämnde? Visst hon är smal men det har inget med hennes kost eller liknande att göra. Vad vi fått se från henne har hon ju försökt gått upp i vikt, hon är ute med hundarna varje dag, hon aktiverar både dom och sig själv, hur är det att vara ohälsosam? Väldig skillnad på att inte ta hand om sin kropp och att bara vara naturligt smal

#38 - Anonym

#37 Får man vara naturligt stor också? :)

#39 - Anonym

Men är det inte lite som att ge ut rabattkod om smink. För det kan också på värka ett barn att de måste sminka sej o se ut på ett annat sätt?

#40 - Anon

#39 Enligt mig är smink och skönhetsingrepp inte alls på samma nivå, men absolut kan man tänka så om smink också och egentligen allt som har med utseendet att göra. Smink ändrar ju dock inte dina "drag" och det är något du kan tvätta bort i slutet av dagen, till skillnad från skönhetsingrepp. Sedan är det ju en helt annan prisklass också. Lite skillnad på att fylla läpparna och att köpa ett läppstift.

#41 - Yoanna

Hon ska alltid klaga, bara för att hon själv är fet och ful så måste alla andra också vara det. Låt folk göra vad fan dom vill med sina kroppar. Skönhetsingrepp görs på 18+,så dessa mindre tittare/läsare har många år på sig att bestämma sig för om dom vill operera sig eller inte.

När jag var ett litet barn ville jag ha silikonpattar för att Pamela Anderson hade det på tv, har jag det idag? Nej. Så sluta gnäll hela jävla tiden Sara...

#42 - Anonym

Bästa Sara❤️

#43 - Anonym

SÅ PK!!!!

#44 - Julia

som Anonym #1 sa, man kan inte riktigt ta Sara på allvar när hon inte kan ta han om sin egen hälsa själv. Visst det är fint att hon står för att man är fin som man är men jag vet inte direkt om det meddelandet sträcker ut sig så långt att det trollar bort problemen man kan få i följd av t.ex övervikt. Så som, typ 2-diabetes, högt blodtryck och också ökad risk för olika cancer former som bröstcancer och prostatacancer...

#45 - Anonym

Jävligt illa. Amanda Lundgren går även och får sina behandlingar hos en som INTE är färdigutbildad dessutom. Gratis är gott tydligen.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com