#1 - Anonym

Och jag har legat med jultomten på en julfest ifall någon bry sig

#2 - Emma

Är det bara jag som faktiskt.. tycker Ida Warg borde chilla lite med träningen? Jag tror (nu är detta min enskilda åsikt inget antar eller vet utan jag tror) att Ida har en ätstörning ännu sedan hon varit dansare och alltid velat ha en smal kropp och vältränad till max. Men nu när det är 8? Veckor kvar kanske man ska ta det lugnt, promenad javisst, men oavsett om hennes övningar är okej så är det nog inte sådär jättebra.
Men åter till ”ätstörning”, hon har liksom, påpekat ”Vad stor jag blivit hoppas det inte växer mer” alltså med magen, det är det som oroar mig, att hon ska svälta sig själv och träna bort allt dagen efter bebisen kommit ut?
Så nu frågar jag er i kommentarerna har någon mer tänkt på detta?

#3 - Sabina

#2 finns folk som är värre

#4 - Anonym

#3 fast vad är det för argument? Det är som att fråga om någon har brutit benet och svara ”finns dom som har värre”. Man kan vara ätstörd även om någon är värre ätstörd

#5 - Anonym

Ärligt talat, vem fan förväntade sig inte detta?

#6 - Anonym

Bara för att man är smal, tränar och äter nyttigt behöver man inte ha en ätstörning wtf. Hon har själv sagt i sina videos att hon mår bra av att träna? Blir fan trött på att alla ska tro att någon har en ätstörning bara för att den e smal men om en person är överviktigt är det jättebra och inte alls dåligt?

#7 - Anonym

#6
Vem har sagt att vara överviktig är bra

#8 - Anonym

Det är dock viktigt att träna när man är gravid för att kunna orka med förlossningen osv. En graviditet tär på ens ben och muskler så det är bra att röra på sig under sin preggo-tid!

#9 - Anonym

Förstår inte varför folk känner behov av att berätta för flera hundra tusen vilka de ha haft sex med

#10 - Anonym

Brukade gilla Moa. hon var inte som de andra och var alltid så rolig och nu har hon trashat till sig och blivit som de andra svenskarna.

#11 - Anonym

#10 Håller med. Hon har varit konstig ända sedan hon flyttade in i YouTube-huset.

#12 - Anonym

#9
Vadå behov vem sa ngt om att de känner behov o mst berätta hade hon nt velat berätta hade hon nt tagit me frågan

#13 - Maria

Jag ligger med alla mina vänner för att ta reda på vem som ska bli min bästa vän

#14 - Anonym

#13 LMfao

#15 - Conny

Nice...

#16 - Emma

#2 ”Jag hoppas jag inte växer mer” kan också ha att göra med att magen dels är tung, hon kan ha ont i ryggen, leder med mera pga magens tyngd. De är inte så att det är enkelt eller en dans på rosor att vara gravid. Det är väldigt påfrestande för kroppen, så att hon tränar är nog bara bra för henne. Mår hon bättre psykiskt och fysiskt av det så låt henne. Hon sa även i vloggen att hon inte hade lika ont efter hon tränat, så då är det bara positivt.

#17 - Anonym

#6 som jag förstått det har Ida haft en ätstörning tidigare i livet, så det är väl självklart man är lite uppmärksam då sådant lätt kommer tillbaka. Och när man är gravid ändras ju kroppen en hel del (oftast), så det kanske blev triggande för henne, vem vet

#18 - Anonym

tror tyvärr också att ida har en ätstörning. det är lätt att gömma sig bakom en vegansk kost, för då påpekar inte lika mycket folk att man äter på ett visst sätt. det blir lätt att skylla på att saker inte är veganskt osv. hoppas hon inte överför denna hets till sin son och tittare.

#19 - Kako

Trodde Moa hade lite bättre smak än så..

#20 - Anonym

Fast hon svarade väl inte på kommentaren utan sa att hon skulle ta det i nästa video?

#21 - Cornelia

20# Jo, hon skojade bara. Videon fortsatte bara ett par sekunder efter outrot.

#22 - Anonym

cancer båda två

#23 - Caloveline

#3 OMG. Så irreterad man blir. Klart det finns folk som har det värre?? Men ätstörningar är lika skadligt och farligt för det?? Omg orkar inte ens med din kommentar.
Www.caloveline.com

#24 - A

Bryr mig lika mkt som du gör över hur ofta du går på toa

#25 - Anonym

Men ska man verkligen tro på det? Kan det inte bara vara ett PR-trick?

#26 - Anonym

Ätstörningar är farliga sålänge man tänker så mycket på mat och träning att man mår dåligt och har svårt att leva ett normalt liv. Har också tänkt på hur hon promenerar massor fast hon har foglossning. Då finns det annan träning som är skonsammare för höfterna. Sen har hon alltid på youtube ätit väldigt ”fyrkantigt”. Alltid samma mat, banandetox, inte följa läkares kostråd etc.

#27 - Anonym

#13 SAVAGE HAHAHAHAHA

#28 - Anonym

Jonas Fagerström i JLC har tagit bort bilden om att han ska bli pappa, även flickvännen Malin... 🤔

#29 - Anonym

Skulle inte häller tacka nej till att ligga med Vlad

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com