Lovettes Instagramkonto Black Vogue har blivit nedstängt

Lovette avslöjade den svenska facebookgruppen "Busted Bitches & Psychos" som är skapad av killar där de hänger ut tjejer och sprider nakenbilder. 
 
När facebookgruppen upptäckte att Lovette hade lagt upp bilder från deras grupp så uppmanade de sina medlemmar att anmäla Lovettes Insagram-konto Blackvogue_se.

Det har gjort att kontot blivit nedstängt i 24h och Lovette har gjort ett nytt konto: Blackvogue.se 
 
 
 
 
Här är bilder på när Lovette avslöjar facebookgruppen som hänger ut tjejer och sprider nakebilder och sexvideos i syfte att första deras liv. 
 
De lägger ut tjejernas namn och personuppgifter och har till och med spridit bilder på minderåriga flickor. 
 
 
#1 - Anonym

Inte så jävla smart o hänga ut folk för att hon bad killar att gå in i gruppen o spionera på sin story. Mitt namn är med där och jag är bara 14 år och försökte bara hjälpa. Nu får jag dödshot. Kul.

#2 - Anonym

(Jag är första kommentaren)- Alltså hon bad folk att gå in i gruppen och spionera inifrån, vilket jag tänkte göra.

#3 - Anonym

Det är ju barnpornografi? Vilka jävla svin.

#4 - Anonym

Äckliga svin till er som sprider nakenbilder och till er som försvarar dessa killar fy fan va äckliga ni är spyr på såna här människor

#5 - Anonym

Så sjukt vidrig värld vi lever i emellanåt. Varför kan inte alla bara vela alla väl och om man inte gör det keep ur anger inside. När försvann all moral ur folk?

#6 - Dedu

Sidan finns inte på Facebook
Och fuck you till alla äckliga svin där ute som gör så!

#7 - Anonym

Det är sånt här som leder till självmord bland människor, vi alla ha lärt oss en läxa nu och när en kille fråga efter en nakenbild så skicka INTE vill dom ha dig så visar dom respekt och kan ta ett nej och vill dom se dig naken så kan ni ju vänta tills ni ska ha sex

#8 - Anonym

Gick hon in o screena bilder elr fick hon dom skickade t sig

#9 - Anonym

Män.. Män... åter igen... Män... det är dessa "grabbar" man ska varna tjejerna för.

#10 - Anonym

Detta är så jävla hemskt. Hoppas alla killar som är medlemmar i gruppen får en redig jävla polisanmälan mot dem. Äckliga svin

#11 - Anonym

Sidan finns kvar, snubbarna har vara gjort den hemlig så man måste bli inbjuden för att se den.

#12 - Anonym

Finns en vol 2 så för lite nytta och snäll den med

#13 - A

Så är det ju jämt i det här jävl fittlandet. Dom kriminella ska slltid tas i försvar.....

#14 - Hanna

Gruppen skapades troligtvis av kränkta killar som hört om tjejernas ”Busted fuckboys” grupp. Men skillnaden är att tjejerna i sin grupp inte snackade skit, spred inga privata bilder utan varnade mest. Det kunde bli lite skitsnack osv men inget där man hängde ut någon så grovt. Namn, personnummer, adress osv. Killar kan vara så jävla vidriga.

#15 - Anonym

Killarna som tagit del och postat bilder etc verkar inte ha någon koll på lagen. Hämndporr är nu mer olagligt, det finns med i nya lagarna. Grabbarna kan råka riktigt illa ut och det hoppas jag verkligen att dom gör!

#16 - Anonym

1# Kan du inte polisanmäla? Och alla ni andra som är drabbade. Det här får inte fortsätta!

#17 - Korkad människa

Och folk är emot dödstraff...

#18 - Anonym

felicia aveklew får en massa kritik pga de gör cider reklam och väljer ut personer som får åka med på pride flaket istället för att låta HBTQ personer får ta plats.

#19 - Sabina

Fyfan vad vidrigt. Vad är det för fel på människor. Tappade inavlade bönder.

#20 - Sabina

Fyfan vad vidrigt. Vad är det för fel på människor. Tappade inavlade bönder.

#21 - Anonym

#20 ursäkta men vad har bönder med saken o göra?

#22 - Anonym

#19 sluta dra in andra människor som inte ha med saken att göra

#23 - Anonym

19# Men, vad har bönder med detta att göra? haha

#24 - Anonym

Håller helt med när det gäller dessa bönder... När ska de lära sig? :(

#25 - Anonym

Hoppas dessa män får en ordentlig känga av lagen. Det har framkommit att åtminstone deras admin har en hel del grejer att finna på lexbase. Hämndporr är olagligt. Att dessutom publicera det på någon som är under 18 är enligt lagen barnporr. Det är också olagligt, som in i helvete. Dessutom begår de såna här brott efter att samtyckeslagen trätt in.

De kan tro att de är on top of the world. Men medan de roas av att förstöra tjejer och kvinnors liv så gräver de också duktigt gropen djupare för sig själva.

De hänger ut kvinnor de anser skulle vara psycho, men vilka är det som visar exempel på exemplariskt psychosätt genom att försöka sabba dessa tjejers liv efteråt? Vad fan blir det? Dessa män vill ju hemskt gärna ligga med de här tjejerna. Men när de får det så ska tjejerna straffas och ”deras liv förstöras”, enligt dem själva. Fruktansvärda män som tycker att kvinnor ska förstöras så fort de är färdiga med dem. Hoppas de verkligen lagförs och får ångra sig bittert och djupt.

#26 - Anonym

Fyfan...stackars de som blivit uthängda där :( Någon annan än jag som vill polisanmäla dessa jävla äckliga pojkar!? Ingen har rätt att driva en sån här sida

#27 - Anonym

Förstår inte varför man väljer att posera för bilder/videos som dessa, eller att självmant skicka dem till folk..
Alldeles för mycket att riskera.
Äckliga sida med äckliga människor på.

#28 - Anonym

Kan man som utomstående, alltså jag som INTE är utsatt, polisanmäla?

#29 - Anonym

27# Äckligt att du beskyller offren. Fy fan.

#30 - e

#27 victim blaming at its finest. vad i helvete är det för fel på dig?

#31 - Anonym

"victim blaming" ja kalla det vad ni vill, jag beskyller inte offren, men tänk en gång extra innan ni skickar sånt här för just detta KAN uppenbarligen hända.

#32 - Anonym

#27 så klart man litar på sin pojkvän och att man vill ha ett bättre sex liv och mer intressantare eller så finns de dom med psykisk ohälsa som skadar sig själva genom att skicka nakenbilder för att få just en bekräftelse att man duger... Har själv skickat nakenbild till min pojkvän, men när man ser sånt här så kommer jag aldrig att göra e ingen, om han älska mig ska kan han ta ett nej och inte fråga om nakenbilder igen. såna som du vill jag spy på

#33 - Anonym

#32 Trevligt att du vill spy på folk vars åsikt skiljer sig lite från din egen.
Har aldrig förnekat att denna grupp är äcklig och att människorna där är svin, det skrev jag redan i min första kommentar.
Att du väljer att tolka det helt fel, det är på dig.

#34 - Anonym

Ni som kommenterar att de är "tappade inavlade bönder" är ju fucking vidriga också. Vad fan har bönder med det här att göra? Det är de som ser till att ni har mat! Jävla äckel.

#35 - Anonym

#33 du skyller på offren och dig vill jag spy på

#36 - Anonym

31# Men driver du, du skrev nyss att dessa personer (OFFREN) är ÄCKLIGA.

#37 - Anonym

#36 Nej? Riktigt risig läsförståelse har du.
Skrev att det var en "äcklig sida med äckliga människor".
Tvivlar på att det är offren som hänger där på sidan.

#38 - Anonym

#37 Förstår inte varför man väljer att posera för bilder/videos som dessa, eller att självmant skicka dem till folk.. som du skrev att du tycker att offren få skylla sig själva enligt dig

#39 - Anonym

#37 snälla avgå bara och formulera dig på rätt sätt nästa gång

#40 - Anonym

#38 Fel.
Det jag menar med det är att man kanske ska tänka en extra gång innan man gör det, och jag förstår uppriktigt inte varför man väljer att göra det.
Ingenstans skriver jag att de får skylla sig själva, har hela tiden lagt skulden på svinen som hänger ut dem.
Ni/du väljer att hitta minsta lilla fel.
Att ge varandra ryggdunkar hjälper inte så mycket i detta tillfälle, vad som däremot hjälper är att avråda folk från att lita på personer i dessa sammanhang då vi svart på vitt har bevis här på att skit kan hända.

#41 - Anonym

#40 men skärp dig för fan så klart man litar på sin pojkvän t.ex och vill ha de lite sexigt ingen kan förutse att ens pojkvän är ett svin

#42 - Anonym

#41 Jaja, du/ni gör vad ni vill, men tänk på vad som kan hända.
Jag kommer iaf inte skicka några nakenbilder.
I såna fall på snapchat till pojkvän där jag ser om han kopierar och kan då konfrontera honom.

#43 - Anonym

#42 det hjälper inte att konfrontera svin om han kopiera och sedan spridit den vidare fattar du väl eller att han är med några kompisar medans du skickar nakenbild och alla hans vänner ser utan att du vet om de

#44 - Anonym

#43 Vem vet inte var sin pojkvän befinner sig när man skickar en nakenbild? Väldigt långsökt.
Man kommer väldigt långt på sunt förnuft.
Har även väldigt svårt att tro att min pojkvän skulle göra detta, samt att uppfattningen jag har fått av gruppen ovan är att detta skett i samband med one night stands.
Ponera att min pojkvän skulle göra något liknande mot mig.
Det värsta hade inte varit att bilderna fanns på en facebook-grupp utan snarare sveket av att ett fyra-årigt långt förhållande går åt helvete.

#45 - Anonym

42# Om det bara var så enkelt

#46 - Anonym

Är det vanligt att krympa 1cm om man är 18 år hah?

#47 - sarag

Det här är just varför Lovette borde ha vunnit ett pris i guldtuben, hon gör så mycket mer med sin instagram konto än någon annan svensk influencer!!!

#48 - Anonym

Mycket spännande att majoriteten av dessa "män" i gruppen är invandrare. När man läser vilka som är medlemmar så ser man typ någon svensk här och där, dom flesta är blattar. Säkert araber och muslimer.

#49 - Anonym

46# Varför är det relevant här?

#50 - Anonym

Vafan håller donald trump på med?!?!

#51 - Anonym

Vad jag minns så har therese ofta samarbeten med appen nextory men hon använder storytel?

#52 - Anonym

#51 och ingen bry sig, som influenser har man ett jobb och gör reklam för olika företag de betyder inte att man själv behöver använda de

#53 - Anonym

Will Smith har börjat vlogga på youtube ;)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com