#1 - Anonym

Han hade ”glömt” det eftersom att han uppenbarligen inte gjort ett piss på någon av hans senaste låtar :)

#2 - Anonym

Komiskt att han glömde att säga att den är släppt det är ännu ett bevis på att han inte gör låtarna då han inte har någon koll överhuvudtaget

#3 - Dedu

Den heter Grow, inte glow :)
Du råkade skriva fel

#4 - jk

HUR glömmer man att man ska släppa en låt?!? Betyder det så lite för honom?

#5 - Hannele

Snark.... allt låter likadant. Dags för Jocke att inse att han aldrig får en låt som AIN igen.

#6 - A

Jocke är så jävla pinsam. Seriöst jag skäms för hans skull:(

#7 - Anonym

Jocke är en fake artist jocke kan ingenting han har ingen talang inom musik och han har aldrig gjort musik i hela sitt liv och helt plötslit släpper låtar, det funkar inte så... Dessutom har han fake följare på spotify då dom lyssnar på låtarna om och om igen och där av få mycket views på låtarna... Det finns fu*cking människor där ute som har kämpat med musiken, pluggat musik men som inte kan få denna chansen endast för att dom inte är kända... Hade Jocke inte haft en youtube kanal så hade han inte ens fått släppa musik dessutom som han inte ens skriver eller har någonting med saken att göra.. Förutom hans varumärke

#8 - sdkfjnsdljfnsdj

den kommer ju floppa som med alla hans nyaste låtar lol

#9 - Anonym

#7 Sant Elvis Presley fu*cking vänder sig i graven då han få se hur dagens musikindustri funkar, jävla smuts

#10 - Malin

Vem bryr sig om hans skit låtar...han skulle istället för att döpa en låt så skulle han snarare tatuera in "grow" på sin lem istället =)

#11 - GHOST

Haha nja att han hade ”glömt” det tvivlar jag starkt på. Uppenbarligen skäms han över låten. Låtarna blir bara sämre och sämre enligt mig. Ingen kommer riktigt upp i klass med All i need, möjligen My addiction och Only human. Men bara nästan! Sen förstår jag inte att det inte gick/går bättre för Made for you, för enligt mig är den ändå rätt hyfsad bra. Den låter bäst av alla de fyra senaste låtarna Jocke ”har gjort”. Men det är väl som sagt en smaksak. Men den kom inte ens med på top 50 på spot😯 och det gjorde ändå Alls falls Down ett tag, och Made for you låter som fan mycket bättre!! Men det handlar väl mycket om timning o så vidare.
Jag hoppas att den sista av de här fem låtarna som släpps om drygt två veckor är riktigt bra, annars blir jag besviken.
Jocke o ninetone måste fan steppa upp framöver!!

#12 - Anonym

Ta tillbaka 50-60talets låtar, DÄR pratar vi riktiga artister och bra musik.

#13 - Anonym

Känns mer som att musikförlag/producenter är ute efter reklam för egen del.
Allt handlar om pengar och marknadsföring.
Att involvera i sammarbeten med youtubers med många prenumeranter är en tacksam narrcistisk målgrupp som gör allt för uppmärksamhet, oavsett de har musikalitet i blodet eller inte. Allt som de kan sälja in hos tittarna gör de.
Och vem skulle inte leva lyx liv även om de var fejkat. De kan skaffa allt de behöver och investera i sina pengar för framtiden och lura skiten ur tittarna.
Den enda ärliga att pengar är anledningen till hans content är Alexander rask. Han hymmlar inte hur stora summor pengar rullar in. Han stämmer av vad tittarna vill se , och ger dem de.

Likadant de som tror du blir en DJ eller producent på en natt är lurade. Men de säljer för barn gör som deras idol säger, repat och delar åt sin ledare.
Nyckeln till frihet heter pengar. Då kan du köpa dig kändisskap.

#14 - Anonym

Är det inte dags att lägga ner? Hypen har lagt sig, inte ens småttingarna sätter Spotify på repeat längre åt dig. Skitlåt=ännu ett fiasko

#15 - Anonym

Håller med tycker verkligen att han borde lägga ner me musiken för han får bara mindre o mindre views så d blir ju bara pinsamt för han, hah

#16 - Anonym

Han släppte på en Torsdag istället för en Fredag som ALLA andra låtar är släppta på, enkel förklaring!

#17 - Anonym

Mindre och mindre lyssnare? Snubben har 1,3 MILJONER lyssnare i månaden, mer än Hov1 och andra artister som är bofasta på top 50 i Sverige. Världen är större än sverige och varför skulle han sluta med musiken för att ni skriver det här? Hahhahaha

#18 - Anonym

Han har nästan 1,4 Miljoner lyssnare i månaden på Spotify, så uppenbarligen går musiken inte så dåligt

#19 - Anonym

#15 det heter väl inte veiws när det handlar om Spotify utan Streams eller? Kan du visa att det sämre för honom? Eller grundar du det ENBART på svenska lyssnare? För vad jag kan se så har han ökat 23% senaste halvåret globalt? Eller är du bara ett barn som sitter och chansar? För vore intressant att få diskutera lite fakta med dig.

#20 - Anonym

Ida, kan du snälla ta upp situation med Carl Fredrik Alexander Rask. hemska hot kommer hem till hans familj och det rör dessutom många yters

#21 - Anonym

#20 hon har redan uppdaterat om detta många gånger innan

#22 - Anonym

He wont be shit utan Arrhult.

#23 - Anonym

Vad har hänt med Daniel norlins flickvän??? :/

#24 - Nej

Kommer inte lyssna

#25 - A

Kass

#26 - Anonym

Det är bara hype över hans låtar när han tävlar ut 20k för att så många som möjligt ska lyssna.

#27 - Anonym

Jocke är ett varumärke... musik och sång görs av andra..eller?
De som skiljer han och en del andra Youtubers "musiker" är dras gratis Fame.
Om inte intensiv uppmannande av sina följare i starten av låtsläppen hade aldrig musiken slagit igenom.
Podden våga prata med fler säger samma sak. Men de finns många poäng som pekar på hur media funkar . Hans följare skapar hans "kändisskap"
Utan dem hade de varit omöjligt att klättra på listorna , de gav han gratis publicitet genom sitt sätt att lojalt ta "order" och sätta låten på repeat utan att lyssna. De delade och gjorde exakt vad han ville för att nå ut.
Men i Europa och USA funkar inte denna knapphändiga delaktighet de behövs mer. Bara stå på scen med pyroteknik och skutta runt funkar för Sveriges unga publik. Men utanför blir de svårare att visa talangen där de krävs mer.
Blir han sågad efter spelningar på hemmaplan blir nog stora världen svårare att bemästra och övertyga.

#28 - Anonym

#19 hans varumärke blev uppmärksammat pga hans följarskara. Lätt ekvation från början till nu.
Få dina följare spela sönder låten så hans namn fick hamna på topplistorna.
Finns ingen som gått all in med att mata sönder sina tittare med draghjälp och tiggeri om att spela låtarna.
Allt är så utstuderat hur planlagt allt varit. Om inte låtarna varit som planerat i toppen med lojala fans hjälp skulle hans räckvidd inte varit mycket.
Han är smart. Men de känns så billigt hur han får hjälp då andra kämpar järnet livet ut. Men fortsätt smida medans järnet är varmt. Klyftorna mellan arbetsklassen och lyxlirarna.

#29 - Anonym

Svenskayoutubers.se AKA vi som hatar Joakim Lundell klubben

#30 - Sabina

Hur kan man glömma en sån sak?!

#31 - Anonym

# 30 twitter källa.
Citerar Jocke- En person som släpper 5 låtar under tio veckor och som väntar barn och arbetar 24 timmar om dygnet.

Därför glömde Jocke

#32 - Anonym

#27 förklara då varför 80% är lyssnare utanför Sverige?

#33 - Anonym

Han är så dum som bara släpper och släpper låtar varannan vecka. Det går ju sämre för varje låt. Tror knappast att hans låtar går så bra utomlands.... släpp album istället

#34 - M.A

Jag tycker att Jocke skriver (dåliga) böcker, skapar fruktansvärt dålig musik, gör videos på youtube där han alltid skyller på sina diagnoser.
Jag tyck att lilla grabben ska få ner bägge fötterna på jorden och lämna över skrivandet av böcker/musik till någon annan.
Men hey, så länge han själv mår bra av det...🙄

#35 - Anonym

#32 för de första...står ingenstans att hans låtar inte lyssnas på utomlands...
Resan dit däremot att bli synlig för andra länder är följarnas envishet att vara lojal och låta "hans" låtar gå om och om igen i dygn. Med den följarskarn är de ganska snabb väg upp på listorna.
För de andra....
Att stå bakom ett dj mixerbord med noll finesser från honom där allt är förinspelat räcker inte pyroteknik för att dölja okunskap.
Anis din demina däremot platsar bakom dj bordet. Jocke är inte där än för att stå inför publik. Blir mest Bolibompa över showen.

#36 - Anonym

#35 det står ÖVERALLT där du kan läsa offentlig statistik för Spotify och just nu vad jag kan se så har han endast 28% av lyssnarna i Sverige, så hela ditt långa kommentar blir ren bullshit och avundsjuka från din sida! Sen om han förtjänar det är en annan sak men är bara tröttsamt att läsa samma jävla kommentarer om Jocke på varje inlägg om och om igen.

#37 - Anonym

#36 resan dit är de svenska prenumeranternas förtjänst.
Utan dem skulle inte andra länder veta om hans namn.
Men kul de går bra utomlands. Här är bara barnföljare som går på spelningarna.

#38 - Anonym

De kanske flyttar utomlands då Sverige är något de klagar på jämt.

#39 - Anonym

Jocke ligger i

#40 - Anonym

#37 Hur kan det vara dom svenska följarnas förtjänst? När du hade helt fel om en sak så kommer du med ett nytt fel. Berätta gärna ingående hur det är dom svenska följarnas förtjänst att hans musik mycket utomlands?

#41 - Anonym

#33 Bara att kolla statistik så ser du ju att hans musik går bra utomlands? Inte jobbigare än så haha

#42 - Anonym

Det tog tvärstopp i kommentarsfältet när det kom fram att Jockes musik går väldigt bra utomlands Hahaha, då var det inget roligt att kasta skit att det gick dåligt längre :)

#43 - Anonym

Det går inte dåligt för Jocke inom musiken. Sjukt många lyssnare per månad och de tjänar nog otroligt bra på att släppa låtar under hans namn.

För det första: Man glömmer inte att man släpper en låt. Han har nog inte gjort ett skit på låten, utan andra producerar och sliter hårt och sedan lägger upp den på Jockes Spotify.

För det andra: Hur skulle han haft tid med att göra alla låtar? Vloggar varje dag, jobbar på huset och har massa andra projekt. Man får aldrig se när han är i studion.

Orimligt

#44 - Anonym

#43 Dessa 5 låtar gjordes ju för flera månader sen samtidigt i studion??

#45 - Anonym

#44 Du mena då Jocke åkte till Norrland två dagar. Vilka superkrafter han har WOW!!!!att han hinner så mycket på kort tid. Fanatiskt!!!! Vilken maskin han är. Och skrev på en bok samtiidgt och vlogga.
Helt otroligt vilket geni

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com