#1 - Anonym

Jahop

#2 - Lolololilooio

Är han insatt i något ens?😂

#3 - Anonym

Ahahahah men herregud??? Sätt dig in i politik då det är inte så jävla svårt. Helt korkat att rösta blankt.

#4 - Felicia

Svar till #3.
Det är inte "korkat" att rösta blankt. Genom att lägga sin röst på det alternativet visar man att det inte finns några partier man sympatiserar med. Att lägga sin röst på ett parti när man inte är helt insatt eller när man endast sympatiserar med några punkter är inte hållbart. Om fler röstar blankt kommer regeringen att märka av de blanka rösterna och på så sätt förstå att det finns ett missnöje bland röstberättigade och genomföra en förändring. Förändring sker inte om folk nöjer sig med det som finns.

#5 - Anonym

Jocke har ju också sagt att han är moderat inte sverigedemokrat förutom i en pod då han sa "jag gillar Jimmy Åkesson" så Jocke har aldrig varit sverigedemokrat!
SD2018

#6 - Anonym

#3 Det är korkat att inte rösta överhuvudtaget. När man röstar blankt visar man att man vill rösta, att man tycker om demokratin, men att man antingen inte tycker något av partierna passar en eller att man inte är insatt i politik. Det är bättre att rösta blankt än att rösta på ett parti bara för att ens partner eller föräldrar röstar på.

#7 - Anonym

#3 Det är korkat att inte rösta överhuvudtaget. När man röstar blankt visar man att man vill rösta, att man tycker om demokratin, men att man antingen inte tycker något av partierna passar en eller att man inte är insatt i politik. Det är bättre att rösta blankt än att rösta på ett parti bara för att ens partner eller föräldrar röstar på.

#8 - Anonym

Röstar man blankt har man faktiskt inget att säga till om de närmsta 4 åren, ingen rätt att klaga på hur landet styrs, precis som de som inte röstar alls. Tycker jag iaf

#9 - Anonym

När folk tror att Jocke ska rösta på SD så får han skit och när han säger att han ska rösta blankt får han skit. VAD SKA HAN RÖSTA PÅ DÅ?!??!?! :DDDD

#10 - F

#3 #6
Jo det är ganska korkat att rösta blankt om anledning till det är för att man inte är tillräckligt insatt. Då kan man efter inte klaga på att ”fel parti vann” eller något om politiken. Det är så många som tänker så som Jocke gör. En enda röst kan avgöra valet, så tänk om 1000 sossar röstar blankt och 1000 moderater röster blankt. Och det var kanske 600 röster mindre på moderatena. Om alla moderat som röstade blankt hade röstat på moderaterna så hade dom tagit ledning.

Dessutom behöver man knappt ens sätta sig in i politk så mycket för att veta vart man står. Man vet oftast någorlunda vad man vill med pengar och hur man ser på tex jämställdhet, skatten, välfärden osv. Då är det ganska enkelt att ta redan på om man står till vänster eller höger. Om man står till vänster så är ju valalternativen inte så många och då är det ett smart drag att rösta på sossarna eller vänstern om man inte orkar sätta sig in i enskilda partierna. Om man står till höger, så är moderaterna och liberalerna dom som dom ”flesta” röstar på.
Om man annars inte pallar att lägga ner energi på att läsa på om partierna och ifall man ändå tycker att jämställdhet mellan kön är viktigt så rösta på F!. Dom kommer aldrig bli så stora att dom vinner, dom sitter fortfarande inte ens i riksdagen. Men om du lägger en röst på dom så kan dom fortfarande finnas kvar o driva kampen vidare.

#11 - Anonym

#9 feministiskt initiativ !!

#12 - E

Rösta blankt för att man inte sympatiserar med någon är idioti. Alltid finns det NÅGOT parti man sympatiserar med, oavsett om det är till 50% eller 100%. Riktigt tråkig och likgiltig människa måste man vara annars. Att rösta blankt för att man inte är insatt är pinsamt. Vi har en skyldighet att upprätthålla vår demokrati. Då får man se till att BLI insatt!

#13 - Anonym

Vad är det för stor nyhet i jockes och jobbas senaste vlogg? Pallar inte kolla hela

#14 - Anonym

J och J behöver inte rösta för de lever sitt drömliv. Välfärden är inte lika viktig då du har det gott ställt.
De är dom utsatta som vill se förändring i samhälle. Ett mer jämställt land. Klyftan i Sverige och är galet stort nu. En del badar i pengar och sponsrade hem. Medans andra säljer ut sina sista ägodelar för att få tak över huvudet.
Detta är statens fel. Hur pengarna fördelas och läggs på fel saker. När du är rik behöver du inte bry dig om sakfrågor inom politiken, de är något som inte når rika. Rika blir rikare och fattigare blir fattigare. Säger inte de är fel att han inte röstar, hans val.
Och vem skulle bry sig om de hade allt de pekar på som han har idag. Politik skulle känns bra meningslöst att ödlsa tid på. De rör inte de rika.

#15 - Anonym

Gjorde inte han en video för ett tag sedan som hette #SD2018, eller har jag helt fel? Jag har ett starkt minne utav att han gjorde en video där han berättade varför man ska rösta på SD och under den videon så skrev de flesta #SD2018 och stöttade honom osv, rätta mig gärna om jag har fel! :)

#16 - damdum

Ja han skulle ju förstås aldrig gå ut med att han var Sverigedemokrat. Alla 11 åringar skulle ju sluta kolla på honom.

#17 - F

#14 Hur kan det va statens fel är klassklyftorna är så stora? Utveckla gärna ditt argument, för vad jag vet så är det staten som gör att vissa klyftor är mindre. Tex gratis sjukvård och tandläkarvård upp till 20 eller vad det är. Och sen där efter en mindre summa pengar. (Sen kan man ju diskutera sjukvårdslöner osv)
Gratis skola och mat i skolan, vi får till och med pengar för att gå i skolan som nu har höjts.
Underhåll i kommunerna?
Visst att ibland läggs pengar på fel saker, men utan dagen skatt och pengarna från staten så skulle klyftorna säkerligen va ännu större.

Ja jag förstår inte riktigt ditt argument här..

Men kan förstå det kring att dom rika inte orkar eller behöver bry sig om politik för att dom inte är har problem med pengar. O det stämmer nog, väldigt tråkigt dock då även politiken berör rika. Det handlar inte endast om pengar även fast mycket gör det. Äldrevården och jämställdhet mellan kön, miljön osv är oxå delar av politik. Men dock så som du beskriver det hela, det är väl verkligheten.

#18 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=j3GnLkXbDBE&t=28s AHHAHAHAHA

#19 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=j3GnLkXbDBE&t=28s AHHAHAHAHA

#20 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=j3GnLkXbDBE&t=28s AHHAHAHAHA

#21 - Anonym

VArför gör han inte valkompassen? Man svarar på frågor sen säger den vilket parti man borde rösta på baserat på sina svar.
Idiotiskt att rösta blankt så SD vinner.

#22 - Anonym

#12 Men är du dum? Att rösta blankt är inte samma sak som att inte rösta. När man röstar blankt visar man fortfarande intresse i valet. Om det nu är så idiotiskt och om man nu alltid kan sympatisera med något parti, varför finns det då att man kan rösta blankt?

#23 - Anonym

#21 För att valkompassen bara är en vägledning. Valkompassen är till för att man ska se vilket parti man mest håller med i olika frågor, och att man sedan ska läsa på om partiet. Det är galenskap att rösta på det partiet man får i valkompassen utan någon som helst påläsning. Låt folk få rösta på vad de vill, även blankt. Blankt är också ett valalternativ, som att rösta på S, M, SD eller något annat parti.

#24 - Anonym

MAN KAN RÖSTA BLANKT FÖR ATT MAN INTE HÅLLER MED NÅGON AV POLKERNA!!

#25 - Anonym

Svar till #4 #6 #7 men läste ni vad jag skrev? Det är KORKAT att rösta blankt om man inte är insatt i politik eftersom för att bli insatt behöver Jocke bara läsa på lite om olika partier. Någon aning har han väl om hur han vill att Sverige ska ledas, vart pengar ska gå, sjukvård etc.
Visst rösta blankt om ni är insatta i politiken och inte håller med partiernas politik eller har svårt att välja. Då har ni gjort ett val pågrund av de orsakerna MEN att rösta för att man inte orkar läsa vad partierna vill är korkat. Att ta för givit att rösta är dumt.
Att för Jocke rösta blankt är som att lägga en röst på SD i mina ögon.

#26 - Anonym

POLITIKERNA*

#27 - Anonym

helt klart mycket bättre rösta blankt än att inte rösta alls. man ska ju inte rösta på ett parti bara för att men röstar man blankt visar man ju att man finns och ev inget parti passar en. de som inte kan komma o klaga är de som inte röstar alls trots de får rösta. de är de verkliga ”idioterna” i såfall enligt mig.

#28 - Anonym

Att man som offentlig person inte kan sympatisera med SD utan att hängas ut bland andra youtubers är fan sjuk. Känns som att han endast säger det här för att inte få hat.

Om det är något parti man borde behöva ta avstånd från offentligt är det F!, inte direkt SD:s partiledare som misshandlar folk i tuben när man ber dom att betala för sig...

#29 - A

Och?

#30 - A

#2 skrytarrörelsen skulle jag tro :)

#31 - ...

Otroligt dumt att rösta blankt.

#32 - Anonym

Varför är det sååå dåligt att rösta på SD? Haha.
Ni som alltid drar rasist kortet mot dem tycker jag ska läsa på lite mer! ;)

#33 - IQ

Jag kan säga att jag köpte en Daimstrut fast jag egentligen köpte en piggelin.... idiotaaas

#34 - ID10T

Hahah aaa. Han kan säga det ena å sen göra det andra. Vadfan vet vi?

#35 - Anonym

DEt enda bra ATT RÖSTA PÅ enligt mig är kd. Men alla har rätt att tycka vad om vill. Jag tycker det är lite löjligt att jocke först får skit för att han röstar på sd och sen när det visar sig att han röstar blankt så får han skit för det med. hade antagligen inte spelat nGN ROLL VAD HAN RÖSTat på, folk ska ändå hitta fel

#36 - Anonym

Får jag påminna vissa av er att vi har demokrati i det här landet? Vilket betyder att man får göra precis som man vill angående valet. Vill man rösta blankt så får man göra det, vill man rösta på ett parti gör man det, vill man inte rösta alls behöver man inte. Jag personligen tycker att det är bättre att rösta blankt än inte alls om man nu inte är insatt eller inte har samma åsikter som något parti. Men alla får göra precis hur dom vill, och ingen har rätten att komma och säga att man måste göra si eller så. Skärpning

#37 - Anonym

#28: True that. I princip alla av sveriges nuvarande riksdagspartier har sina mörkare bakgrundshistorier. För inte så länge sedan höll sossarna på med tvångskastrering och rasbiologi, är inte det anledning nog till att låta bli att rösta på dem?

#38 - Anonym

#25: Det är idiotiskt enligt dig, ja. Men inte idiotiskt i sig. Röstar man blankt så har man iaf röstat, spelar ingen roll att det inte är på något parti.
Och vadå att det är en röst på SD? En blank röst är en blank röst. Varken mer eller mindre.

#39 - Mjadu

#21 jag gjorde faktiskt valkompassen men det ledde mig till ett parti jag inte instämmer så mycket i faktiskt. :)

#40 - Caloveline

Varför ska man ens ta sig besväret att rösta blankt?? Asså skit i o rösta bara?
Www.caloveline.com

#41 - Anonym

#32 jag håller med! Liksom dom är helt ärligt inte rasister, de vill stoppa invandringen och hjälpa till på plats där det är krig osv istället, om jag fattat det rätt!

#42 - Anonym

#40 för att att om alla ger sin röst får man en bild av vad majoriteten tycker i det här landet. Ju fler som röstar blankt istället för att inte rösta alls desto mer kommer man se hur många som inte tycker som något parti alls

#43 - Anonym

#40 En blank röst är fortfarande en röst som räknas bland alla andra röster. Om du ej röstar öht så finns du inte.

#44 - Anonym

alla klagar som vanligt hade det här varit Therese skulle alla jublat. Gå o lägg er påriktigt o kom inte tillbaka

#45 - Malin

Folk måste förstå skillnaden mellan att inte rösta och rösta blankt.

Att inte rösta uppfattas som att man är lat och obrydd , vilket i sig är väldigt dåligt för demokratin. Röstar man blankt visar man att demokrati är bra, men det finns inget parti man sympatiserar med och visar det genom att helt enkelt att rösta blankt.

Att man däremot röstar blankt för att man inte är tillräckligt insatt är enbart nonchalant och barnsligt beteende. För demokrati ska funka så har befolkningen i det landet skyldighet att åtminstånde sätta sig in såpass mycket att man vet vilket parti man ska rösta på. Betyder självklart inte att man ska kunna argumentera sin sak i 20minuter, men åtminatonde berätta varför man väljer just det partiet.

Att Joakim istället säger att han röstar blankt för att han inte är insatt tar bort hela syftet med att rösta blankt, då kan han lika gärna strunta i att rösta. Med tanke på att han gör det av okunskap och inte för att han inte håller med nägot parti.

#46 - Anonym

Fast om valkompassen ledde dig till ett parti som du inte gillar så har du förmodligen inte läst på om partiet

#47 - Anonym

wilma och anton verkar ha gjort slut

#48 - Kattis

Tycker inte man skall spekulera ifall Anton och Wilma gjort slut eller ej. Ifall det är sant så mår de antagligen oerhört dåligt just nu och uppskattade nog ifall de inte behövde läsa om deras relation på nätet. Det är privat.

#49 - Anonym

Vad vet vi? Han kanske ska rösta på SD. Han säger det bara för att inte få hat

#50 - Anonym

Riktigt tråkigt om dom gjort slut, så fina personer båda två ❤️

#51 - Anonym

Vad får er att tro att dom har gjort slut????

#52 - Anonym

Känns ju dumt att spekulera men Wilma har tagit bort alla bilder på Anton från sin insta och de följer inte varandra längre? Kollar inte hennes videos så vet ej om han varit med på sistone i de men :(

#53 - rosa

Amir sa i sin senaste video att ett par burkar pepsi max om dagen inte kommer döda honom, Amir om du läser detta, vet du vad sötningsmedlet kommer göra med din kropp i den mängden - i längden efter en lång period? jag tror egentligen ingen 100% vet. Jag tänkte bara du sa det med sån självklarhet, jag själv försöker minska på sötningsmedel läsk äter så mycket skit ärligt talat men tror sötningsmedel ingår i kategorin av skit..

#54 - Hampluss

Det är ju upp till individen själv att bestämma. Att skicka massa onödigt hat för man inte håller med om vad någon tycker är ju väldig tråkigt. sluta hata och börja hjälpa istället! bort med all ondska och hat bara!

#55 - Hampluss

Det är ju upp till individen själv att bestämma. Att skicka massa onödigt hat för man inte håller med om vad någon tycker är ju väldig tråkigt. sluta hata och börja hjälpa istället! bort med all ondska och hat bara!

#56 - Anonym

Det är ju upp till individen själv att bestämma. Att skicka massa onödigt hat för man inte håller med om vad någon tycker är ju väldig tråkigt. sluta hata och börja hjälpa istället! bort med all ondska och hat bara!

#57 - Anonym

Hallå, Jacob Öman skriver på sin insta story ”vart e mitt cred” till Manfred. Manfred la ut ett lyricsprank precis efter Jacob o nu kräver han cred.

#58 - Anonym

https://youtu.be/QLNBE8VC89I
Detta gäller då du röstar blankt.

#59 - Anonym

Dom som inte röstar är dem som bryr sig minst. Egoister

#60 - Anonym

Och Therese är igång igen med sin överkonsumtion :-)

#61 - a

ja wilma o anton har gjort slut. låt henne vara

#62 - a

ja wilma o anton har gjort slut. låt henne vara

#63 - Anonym

Joakim Lundell har blivit sjuk och måste därför ställa in kvällens spelning på Kirunafestivalen.

– Det är jättetråkigt, säger festivalgeneralen Alex Olofsson. Sjukdomsbeskedet lämnades i förmiddags till Kirunafestivalen. Det är därmed för sent att hitta en ersättningsakt. De som köpt biljetter kommer inte erbjudas ersättning eller återköp.

– Reglerna är tydliga. En köpt biljett kan inte återlösas. Det gäller även borttappade biljetter, så när betalning har skett är du bunden till ditt köp, säger Alex Olofsson och hänvisar till biljettsajten Ticksters villkor.

Joakim Lundell turnerar i sommar och är inbokad för en rad spelningar, bland annat i Kalix och på Härnösand stadsfest. Källa: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/zL1wKK/joakim-lundell-tvingas-stalla-in-spelning

#64 - Anonym

"Om du röstar blankt eller inte röstar har du inte rätt att klaga" ehhhh jo, klart man har rätt att klaga och yttra sina åsikter. Att få rösta är en rättighet, ingen skyldighet liksom yttrandefrihet i en demokrati är en rättighet. Att man inte praktiserar en rättighet (att rösta i det här fallet) betyder inte att en annan rättighet (yttrandefrihet) tas ifrån en. Allt handlar om att fler människor ska bli mer involverade i vår demokrati och då anser jag att ju fler som under en mandatperiod inser att demokratin är viktig och yttrar sina synpunkter desto bättre, spela roll om de röstade eller inte, det är en rättighet

#65 - Anonym

#53 Ta inte allt så seriöst, han sa det med glimten i ögat. ALLA vet att läsk, socker och annat onyttigt i för stora mängder är ohälsosamt och farligt

#66 - KATZ

Tycker att det är ganska fult att rösta blankt. Har våra förfäder har kämpat och dött för demokratin, bara för att människor ska rösta blankt? Okej jocke, du är inte insatt, LÄS PÅ DÅ!

#67 - rosa

#65 bli inte så provocerad, jag tänkte bara om han verkligen dricker 3 burkar per dag vilket är typ nästan en liter läsk per dag då de är runt 3 dl per burk, och massa äckliga ämnen i. Jag dömer verkligen INTE Amir, dricker så mycket skit själv (o äter..) försöker minska på det. men förstår att jag borde ta de han säger med en nypa salt :)) då han ofta skämtar.

#68 - Anonym

#63 magsjuk. Då åker hela Lundell huset på magsjuka . Extremt smittsamt och på alla videosar kramas pussas de med alla i teamet. Finns inte en chans att resterande skulle klara sig.

#69 - Anonym

Limousine till Kiruna blev lite väl häftigt

#70 - Anonym

https://bloggbevakning.se/2018/06/30/joakim-lundell-ska-inte-rosta-pa-sverigedemokraterna
Mycket bra skrivet

#71 - Anonym

https://bloggbevakning.se/2018/06/30/joakim-lundell-ska-inte-rosta-pa-sverigedemokraterna
Mycket bra skrivet

#72 - Anonym

Joakim Lundell vilken trollare, använder ett IQ test som har facit på youtube.
Säger samma som killen i videon. https://youtu.be/Q-DMqgEnszY
Hokus pokus filliokus *BOOM*

#73 - Anonym

Joakim Lundell vilken trollare, använder ett IQ test som har facit på youtube.
Säger samma som killen i videon. https://youtu.be/Q-DMqgEnszY
Hokus pokus filliokus *BOOM*

#74 - Anonym

https://youtu.be/Z0wF4Aj2RJU
Mensa iq test facit

#75 - Anonym

Fake. Varför lägga ut ett IQ test där facit finns. Varför inte göra ett test under ordnade former med övervakning som finns i Norrköping. Att försöka sitta och lyfta sig själv på detta sätt är så....
https://forening.foreningshuset.se/mensa/evenemang/visa/3840-test_i_norrkoping

#76 - Anonym

TILL ER SOM RÖSTAR PÅ SD!

https://i.imgur.com/hYxyZ8D.jpg

#77 - Sabina Johansson

Inte lätt att vara känd 😂

#78 - Anonym

#4 - Fel. Att rösta blankt och att inte rösta kommer inte göra något mer än att visa att man är ointresserad av det som finns (alternativt inte bryr sig) men förändring kommer inte ske bara p.g.a. att många människor röstar blankt. Är man SÅ PASS onöjd med de partier som finns får man starta ett eget.

#79 - Anonym

Så han tänkte rösta på SD men ska nu rösta blankt för Amirs skull och pga hat? Eller va.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com