Att Jocke röker Cannabis visar sig vara ett skämt

Tack För Kaffet har på Instagram lagt upp fler bilder från Jockes konversation och denna gången skriver Jocke: "Ska ut och röka en riktigt fet joint och chilla i solen nu". 
 
En joint är slang för en cigarett som innehåller cannabis och i Sverige klassas cannabis som ett olagligt preparat. 
 
Update: Nu har jag fått hela konversationen och där framgår det att Jocke skojade. 
 
 
     
 
(null)
 
#1 - Anonym

Han måste skärpa sig nu. Han ska bli pappa då kan han inte ta droger. Stackars unge

#2 - Anonym

Äsch. Han skämtar.

#3 - Anonym

Fan vad synd det komme enligt om ungen som är indragen i denna skit..

#4 - Maroa

Uppenbart att han överdriver - han vill ju att folk lägger upp dehär så han kan säga "Prankad!" Precis som dem pranka honom i dedär telefonsamtalet

#5 - Anonym

Du bör nog ta bort inlägget Ida!
För detta kommer du åka på förtal för du har medvetet postat detta emot Jocke! För denna print finns att hitta överallt där man ser att det är sarkasm http://forumbilder.se/H75MH/220d87c2-bc22-453e-9a8f-b2026c4a9747

#6 - Anonym

PINSAMT IDA!!!!
http://www.bilddump.se/bilder/20180610092131-176.71.173.207.png

#7 - Anonym

Han kommer kunna anmäla dig nu Ida då ditt inlägg skadat honom och utsatt honom för ett förtal, kvittar om han själv skrivit det där för det är taget ur ett sammanhang där man tydligt kan se att han driver. Men du har valt att vinkla detta så det är bekräftat att han sysslar med droger. Detta kommer nog stå dig dyrt Ida om Jocke väljer att gå hela vägen med advokater osv.

#8 - Anonym

Du lär åka dig för förtal Ida

#9 - Anonym

Skärpning Ida och ta ner inlägget

#10 - Anonym

Och NEJ Tack för kaffet kan inte åka dit för detta för dom påstår inte öppet inför en stor grupp människor att Jocke erkänner att jag tar cannabis, utan dom skrev nägot i stil med ”kör hårt så länge det är kul”, och dom lämnar läsaren med en egen bedömning, och finns inget som säger att dom anklagar honom för det! men DU däremot Ida lär åka dit på förtal denna gången om det blir en anmälan!

#11 - Anonym

HAHHAHAHAHAHAHA IDA DU DRIVER VÄL MED MIG. Du utmanar ödet. Så mycket.

#12 - Anonym

Jocke har precis gjort en video där han mår dåligt och sen kommer Ida och sprider falska rykten???? Ehhh seriöst?

#13 - Anonym

#11 Tror inte bara hon utmanat ödet denna gång, tror men säkerhet enligt lagen, bara att googla själv att hon åker dit pga förtal, för att det spelar ingen roll om han skrivit det själv, han är inte dömd för det! Sedan finns den äkta skärmdumpen på flera ställen samt att Ida inte gett Jocke chansen att försvara sig, oc hade hon det hade sanningen kommit snabbt fram. Finns flera punkter som talar emot Ida här och väldigt få som talar för henne. Härlig respekt emot en människa som redan mår dåligt också Ida.

#14 - Lillllllle Mats

Alltså ni som skriver förtal vet tydligen inte vad det innebär. Förtal handlar om att sprida (oftast falska) uppgifter för att utsätta personen. Detta är inte förtal då han skrivit det själv, sen om det är i ett skämtsamt syfte eller inte. Det vet endast Jockoboi. Trevlig helg.

#15 - Anonym

#14 Det spelar INGEN roll dels för det inte finns bevisat här att det är Jocke som skrivit det, och dels för att hon skriver som att det vore sanning. Och detta kan skada Jocke ganska rejält, räcker med att han printar några som skrivit något elakt pga detta. Samt att Ida nu har en plikt att posta ett nytt inlägg med dom nya uppgifterna. Man får inte sprida rykten om någon när det handlar om en olaglig handling utan att nån är dömd, spelar ingen roll om det är Jocke eller nån annan som skrivit detta. DU bör nog läsa på lite mer. För detta är precis vad som kallas förtal då handlingen Jocke anklagas för är brottslig och det är det som gör detta allvarligt.

#16 - Anonym

Stackars Jonna.

#17 - Anonym

#5, #6, #7, #8,#9, #10,#11, #12 , Ganska uppenbart att det är samma person som skriver lol *host jocke*

#18 - Anonym

#15 Du menar att han skulle någon form av värdighet/intrigitet kvar att skada? lol

#19 - Anonym

Varför snackas det om att IDA är den som skadar JOCKE i detta fall? Ja hon publicerade det han skrivit, just det, det han själv har skrivit. Det är ju inte Ida som hittar på utan det är Jockes ord i komversationen. Det vore ganska löjligt om Jocke anmäler Ida för förtal för att hon ”gick på hans prank”? Om detta är så skadligt för hans rykte så borde han inte ha skrivit detta i första hand.

#20 - Lillllllle Mats

Min vän, aka #15. Uppgifterna är 100% sanningsenliga och det har både TFK visat genom både prints och genom video, och om du inte lyssnat på deras podd, ber jag dig göra det. Det är du som borde läsa på vad förtal är, det är inget rykte utan han har själv skrivit det, i ett skämtsamt kanske, men hon kan inte dömas för förtal. Jag pluggar till jurist och vet vad jag snackar om.

#21 - Anonym

#19 håller helt med! Ni som säger förtal bör läsa inlägget igen. Hon säger aldrig att han röker på. Hon skriver att i en konversation mellan TFK och Jocke så skriver han detta. Sen att det är spridning kan du själv avgöra om du tycker det, men man bör se skillnad på en offentlig/influenser och en vanlig person. Som en influenser så kommer det alltid sprida saker om en, det är något man tråkigt nog får räkna med. Så om Jocke ska anmäla Ida bör han anmäla alla som någonsin spridit något om han. Sen en sista gång så tar jag upp detta igen IDA skrev aldrig ”Jocke röker en joint” utan att hon skrev att ”i en konversation så skriver Jocke att han röker en joint” get your facts right! Ser inget förtal i det. Sen måste jag nog säga att jag håller med #17 också

#22 - ;)

#5 Hej Jocke!

#23 - Anonym

WOW! ”Ta gärna en överdos när du ändå håller på” VAD I HELVETE SKRIVER DOM?

#24 - Anonym

Med förtal avses att utpeka någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller annars lämna uppgifter som är ägnade att utsätta denne för andras missaktning. Med "är ägnade" åsyftas att uppgifterna typiskt sett ska räcka för att få den utpekade missaktad. Det behöver inte visas att uppgifterna faktiskt har lett till missaktning. Ej heller behöver det visas att anklagade hade uppsåt att uppgifterna ska leda till missaktning.

#25 - Anonym

#24 Med andra ord är detta förtal, bara för vissa ogillar Jocke så är det såklart inte förtal, men hade det gällt Therese så hade alla skrivit rakt ut hur hemsk Ida är

#26 - Dedu

Bara det lilla man läser förstår man att det är ett skämt
Men oavsett om han hade gjort det eller inte så är det hans liv och vill han förstöra det och sitt barns liv så varsågod, you do you

#27 - Mierda

Aa kul skämt. Bra sinne för humor dendär idioten.
Helt jävla tappad i golvet som liten asså.
Jätte kul skämt. Verkligen. Jag skrattar så högt.
Kul att skämta om droger. Jätte kul.
Bravo jockiboi. Bravo. Så rolig. Jag dör.
Avgå

#28 - Anonym

#27 det du skrev precis är nog lite värre än att skämta om droger hahaha

#29 - Anonym

#27 Sten i glashus?

#30 - Anonym

#10 hahhhaa hej Jocke, roligt att du tom lyckas skriva "Jocke erkänner att ----->jag<----- tar cannabis", istället för att *han* tar cannabis. Visar bara att du gjorde en miss där :)

#31 - Anonym

Älskar hur han verkligen inte kan släppa TFK prank. Blev han inte lurad, fine. Blev han lurad, vad är det då att tjafsa om? Gå.vidare.människa

#32 - Anonym

Man fattade ju att han skämta, när jag såg de första gången fattade man ju att de va ett skämt, så förstår inte varför vissa tog de så seriöst.

#33 - Anonym

#10 Du skriver jag? Är du möjligtvis Jocke? Isf om du läser detta Jocke, kan du inte be Jonna göra fler gravidvideor? Hade varit kul att se!

#34 - Anonym

#33 det är ju nån som trollar bara, 90% här är troll som bara skriver saker för reaktioner både negativt och positiva.

#35 - Anonym

Shit vad många advokater i kommentarsfältet

#36 - Anonym

Jonna säger i sin nya video att tekniken har utvecklats så enormt att det känns som att vi kan flyga till månen snart................................ Vet hon inte om att vi gjorde det på 60-talet redan? Lmfao

#37 - Anonym

#36 HAHAHHAHAHAHHAHA

#38 - Anonym

36# Alltså... orkar inte ens med henne

#39 - Mamamcita

Vad har hänt med Sara Henrietta ?

#40 - Anonym

#36 whaat HAHAHAH

#41 - A

Skämtar du eller,?!!! vad fan pysslar du med?! Först påstår du nåt o sen får du hela sanningdn o skriver "fast de va ba på skoj" märks att det är en omogen snorunge som bedriver denna blogg! Du har inte funderat på skola? Utbildning? Jobb? Eller ska du hitta på nyheter hela livet?

#42 - Anonym

Märkligt att Joakim som ”inte bryr sig” själv mailar in en printscreen från sin telefon.

#43 - Anonym

Dags för jocke att växa upp, att sitta och bråka med den podcasten hela tiden är ju bara pinsamt. Varför lägger han inte sin tid på något vettigt istället för att skriva med dem hela tiden? Vi alla fattar att dem inte direkt är vänner och enbart drygar sig mot varandra, men samtidigt behöver dem varandra för att kunna hänga ut och få uppmärksamhet. Säger ganska mycket om dem båda. Pinsamt. Jocke ska dessutom strax få ett barn, dags att sluta bete sig som ett barn själv. Så vitt jag vet, kan inte ett barn ta hand om ett annat barn. PINSAMT!

#44 - Anonym

Snygg rensning i komentarsfältet IDA 😂😂😂😂

#45 - Anonym

"Tar cannabis" lol

#46 - Anonym

Otroligt barnsligt beteende av Joakim att ens skämta över droger som Isetta fall tycks vara pga han blev kränkt genom TFK pranket. De tycks tagit ordentligt hårt då han skriver meter långa konversationer titt som tätt efter deras skämt.
Hans efterspel tycks inte ha några gränser att släppa detta å gå vidare. Utan väljer förlöjliga sig själv på en ännu lägre nivå. De han gör nu är att skada sitt och Jonnas varumärke genom att fortsätta efterspela. De är hans ord som publiceras ingen annan. Han väljer visa hur omoget han tar på saker som går emot honom.

#47 - Anonym

Han skämtade ju såklart, men om han nu hade rökt cannabis hade det inte spelat så stor roll. Men jag tycker att om man väntar barn ska man sluta med det helt.

#48 - Anonym

hur orkar han? hela hans sätt att uttrycka, skriva och betee sig är på riktigt obehagligt. du blev lurad, släpp det nu för fan

#49 - Anonym

Ni är ju roliga här, ”hemskt att skämta om droger” men det
Är okej av TFK och önska dödsfall genom överdos? Man blir så trött på att höra varje dag beroende på vem det handlar om vad utfallet blir, ha samma regler för alla snälla!!

#50 - ja

Skriv om att Micke & sindys barn bor i fosterfamilj?

#51 - Anonym

Ida jag tror att det är bäst om du tar ner detta inlägg!

#52 - Anonym

#51 varför? Det är ju Jocke själv som har skrivit detta och inte Ida

#53 - Anonym

"Det var ett skämt"
Precis som din karriär då eller?
Alltså man kan inte skylla allt på det, det är fan pinsamt han ska fan bli pappa

#54 - Anonym

#50 Men va? Trodde Micke hade förlorat vårdnaden bara, men Sindy har också det alltså?

#55 - S

Bra o vuxet att skämta om sådant när man dkkka bli förälder. ....

#56 - Anonym

Svensk drama

#57 - Anonym

#50 e helt chockad, har inte bara Micke förlorat vårdnaden?

#58 - Linda

Dom i ''tack för kaffet'' är största pajasarna

#59 - FLASHBACK

Sjukt respektlöst att skämta om missbruk (droger) tycker jag! Det visar att Jokiboi är och kommer alltid vara just jokiboi! Mannen som smetade in sig med b**s! Om han skulle ta och ta av sig solglasögonen skulle han kanske till och med se igenom sin egen fasad! ATT ÄGA EN MASSA SAKER ÄNDRAR INTE PÅ PERSONEN!!!
"Den perioden har jag lämnat bakom mig"
- My ass!!! Tror individer som JOKIBOI och TFK aldrig någonsin kommer att "växa upp".

#60 - FLASHBACK

#36
Klart chewbaccas dotter längtar till månen och att utforska rymden! 😂😂😂

#61 - Anonym

Svenskdrama rapporterar att någon person tagit sig in på Lundell s privata mark.
Ett Snapchat från Jocke visas upp om vad som hände.och varför polisen kom.

#62 - Anonym

"Tar" cannabis. Avlider.

#63 - Emmelie

Jocke och Jonnas namnförslag....
Varför säger dom allt om namnet på engelska?
Alltså.... enda normala namnet Stella :))))))))
Båda kan nog avgå nu... eller så flyttar dom till USA och döper sin unge till kudde :)
Hette inte deras häst dom hade för något årsen Melanie?

#64 - Anonym

63# Nej, hästen heter Melody men kallas för Melle.

#65 - Anonym

#59 Dagens humor blir din kommentar hahahahha

#66 - Anonym

#63 förstår om du ogillar j och j, det gör jag också. Men snälla människa.. Det är dom som gjort det här barnet, det är Jonna som bär barnet, det är hon som kommer föda fram barnet, det är dom som kommer ta hand om barnet, känns det inte rättvist att dom får döpa ungen till vad dom vill då också? :) finns många i USA som använder sig av svenska namn, så varför skulle inte dom kunna använda sig av amerikanska namn?

#67 - Anonym

#63 varför måste allt vara svenskt?? bara för att vi bor i Sverige?

#68 - Anonym

#63 Vi lever i en värld där vi pratar över 6000 språk och Melanie t.ex kan vara lika svenskt som engelskt eller från något annat land det finns liksom folk som heter Dick och det skrattar alla åt.... Palla vara som alla andra och heta dom tråkiga "vanliga" namnen som Sofie Sofia, Alexandra OSV Udda är bra palla vara "normal"

#69 - Anonym

#63 Wt tar alltid engelska namn eller Y/Znamn :)

#70 - Gabbie

Har ni sett Bellaneutella på youtube? helt sinnesjukt rolig IMO

#71 - HYDRA LEVER

HYDRA LEVER!!!

#72 - Anonym

#71 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

#73 - Anonym

66# är du verkligen säker på qtt det kommer vara Jocke och Jonna som tar hand om barnet? Barn ska inte ha barn. Och de kommer inte klara av de heller.

#74 - Anonym

#73 självklart kan man aldrig vara säker på hur framtiden ser ut, men man får ju ändå utgå ifrån att dom kommer ta hand om barnet. Sen om det kommer bli så eller inte är en annan femma, men min poäng var bara att eftersom detta är deras barn trots allt så är det dom som bestämmer vilket namn den ska ha

#75 - Anonym

#73 finns 15 åringar som har barn och är utmärkta föräldrar hur kan du döma en människa som inte ens varit en förälder ännu? Han kanske bli är jätte bra pappa det har du ingen aning om.

#76 - Anonym

Hoppas våga prata avsnitt 2 kommer ut ikväll

#77 - Anonym

#57 Båda tyvärr. Det viktigaste för Sindy nu för tiden är ju att knarka med sin nya coola kille och lägga ut sexvideor på sin insta...

#78 - Anonym

#57 Båda tyvärr. Det viktigaste för Sindy nu för tiden är ju att knar*ka med sin nya cola kille och filma när dom kn*llar. Spyr ärligt talat. Stackars barn.

#79 - Anonym

Det absolut äckligaste i denna konversation är väl ändå det sista "Ta gärna en överdos medans du ändå är på g". Hur fan kan man skriva så till någon?

#80 - Anonym

Fyfan så oseriös

#81 - sabina

varför ens skoja om en sån sak. moget

#82 - Anonym

Cannabis är inget preparat. Det är en växt. Alltså inte kemiskt framställd.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com