Ida Warg svarar på rykterna om ätstörningar

Ida Warg har tidigare gått ut med att hon lidit av ätstörningar men berättat att hon idag inte har några problem med mat.

Dock finns det många som misstänkt att hon fått tillbaka sina ätstörningar eftersom hon tränar mycket under sin gaviditiet. 
 
Nu har Ida svarat på anklagelserna och hon berättar att hon aldrig haft ett mer avslappnat förhållningssätt till kost:
 
"Jag kom in på en kommentar på en skvallerblogg där det stod att jag fått tillbaka mina ätstörningar och klagar på att magen blir stor. Jag vet inte var denna personen har fått den informationen ifrån för jag har ju gjort allt annat än klaga på att jag är för stor. Om den personen hade sett min senaste video så är jag mer orolig för att min mage inte har växt. 

Att folk går på att jag tränar för mycket. Men vet ni vad. Träning är superbra. Att föda ett barn är lika jobbigt som att springa ett maraton. Ju mindre tränad man är, desto jobbigare blir förlossningen. 
 
Jag har aldrig haft ett mer avslappnat förhållningssätt till kost. Jag har noll ångest när jag äter. Jag känner att jag kan äta exakt det jag vill, när jag vill utan att få någon ångest. Så alla ni som är oroliga över att jag har fått tillbaka mina ätstörningar, så kan jag säga absolut inte. Jag har ett barn i magen som måste ha mat. Han är viktigast av allt."
 
 
#1 - Anonym

Håller med den anonyma kommentaren

#2 - Anonym

En gång ätstörd, ALLTID ätstörd

#3 - :/

Man blir tyvärr aldrig riktigt frisk. Skrämmande men sanningen. Du är förstörd för livet.

#4 - Sabina

Fina ida.. förstår inte att folk säger att de är dåligt att träna när man är gravid. Finns folk som tränar hårdare än vad Ida gör.

#5 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=j3GnLkXbDBE

#6 - Anonym

Är själv ätstörd och har varit det i 5 år..... man kan bli bättre visst, men tror alltid att det kommer sitta kvar i en, och det är jävligt jobbigt men sant tyvärr... sååå många gånger jag har fallit tillbaka alltså,när (om) jag blir gravid i framtiden är jag jätteorolig över hur jag kommer hantera det

#7 - Anonym

klart som fan att man kan bli frisk från ätstörningar kan man bli frisk från cancer så kan man bli frisk från detta med, lägg av bara

#8 - Anonym

E cattis Eklund gravid elr vad? Hon la ut en screenshot på att de inte va långt kvar tills bebisen kmr

#9 - Anonym

#7
Va leker du kunnig

#10 - Erika

Hade varit en helt annan sak om hon aldrig hade tränat innan sin graviditet men eftersom hon alltid har tränat så kan hon fortsätta träna så länge de känns bra för henne och barnet

#11 - Anonym

#7 Det är stor skillnad på en psykisk störning och fysisk. Ja, du kan bli frisk från cancer, men du är alltid ätstörd när du hamnat där. Det är så lätt att ta återfall.

#12 - Anonym

#9 Gå och fråga en vanlig doktor så får du svaret, sluta leka att ätstörningar är livet ut

#13 - Anonym

Klart hon är frisk. Hon är vuxen och gör det bästa nu under graviditeten. Man blir mörkrädd av kommentarerna.

#14 - Al.

Led av en ätstörning när jag var 14 och blev inte frisk fören jag blev runt 16/17. Sitter här idag och ska snart fylla 19 och har många stunder där jag har veckor jag knappt äter men jag försöker att balansera det så det ska gå. Har en vän som har samma problem och hon blev gravid och hade panik i 9 månader och hon hade varit 'frisk' från sin ätstörning i mer än 10 år. När man väl fått en tanke och den verkligen sätter sig så kommer den aldrig lämna. Du kan börja tänka på ett annat sätt men direkt när något händer eller någon säger något till en så kan man ramla tillbaka i gamla vanor.

Detta kan många relatera till men den finns det dem som får extra hjälp och kommer över det mycket bättre. När det gäller Ida Warg så kollar inte jag på henne men jag kommer ihåg att jag såg en av hennes videos när det hade gått typ 20 veckor och hon snackade om hur hon känner om sin mage kopplat till tidigare ätstörningar. Kanske värt för folk att kolla upp den videon innan dem styr och ställer.

#15 - --

Skojar folk? Jag tycker hon verkar väldigt hälsosam, hon äter stora portioner med vegansk hälsosam mat och tränar vilket är en bra sak. Låt kvinnan vara förfan

#16 - Anonym

Har en vän som haft anorexia i ung ålder. Nu över 30+, hon ville så gärna ha barn men var så rädd för att gå upp. Det säger endel, då hon övervägde några gravidkilon mot ett barn.. men det var hon, alla är inte som hon. Hon har två barn nu, mår bra.

#17 - Anonym

Ni som säger att det alltid sitter i är inte kloka. Det är skitlätt att falla tillbaka igen igenom livet men klart man kan bli fri från en ätstörning. Känner flera som haft problem som idag mår bra. Educate yourselves.

#18 - Anonym

Att klara av en förlossning har med mer än bara träning att göra. Jag var väldigt, väldigt otränad när jag födde mitt fösta barn, men jag var också 20 år och desto yngre man är desto mindre risk för komplikationer löper man. Min förlossning gick på under 2 timmar och både jag och min son mådde jättebra efteråt. Träning är verkligen inte allt, hon borde snarare vila upp sig om något

#19 - Alma

Ida Warg har väl alltid ätit hälsosamt och tränat mycket? Hon har ju dessutom haft/har personlig tränare på gymmet som är kunnig inom gravid-träning så tror att hon och bebisen mår toppenbra. Det är ju som hon säger viktigt att träna under en graviditet också.

#20 - Freddy

Tycker att Ida och alla andra youtubers gott ignorera all dynga som folk spyr ur sig i kommentarsfältet till en skvallerblogg. Det är väl en självklarhet att man ska leva sitt liv och inte låta folk på internet påverka en. Synd att hon kände att hon behövde förklara sig.

#21 - Anonym

Well, jag kan väl sätta stopp på vissa kommentarer här. Att det inte går att bli frisk från en ätstörning är bullshit, jag själv har blivit det, det är svårt men det går. Att det är lätt att trilla tillbaka, ja absolut, men bara för att just DU lätt trillar tillbaka betyder det inte att alla i hela världen är som du. Ätstörningar, eller psykisk ohälsa över huvud taget är väldigt olika, om något är på ett visst sätt för dig, kanske det är på ett helt annat sätt för någon annan. INGEN kan berätta hur någon annans psykiska ohälsa fungerar, man kan bara prata för sig själv

#22 - Anonym

#21
precis.

#23 - iseedee

Kan inte folk få leva sitt liv i fred? :/

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com