#1 - e

Håller med de som säger emot. Förstår felicias poäng också men hela grejen är ogenomtänkt. Detta är en parad för hbtq-människor, inget annat. folk som kommer dit och stödjer - absolut! Det uppskattas alltid, men fokus ska ligga på de paraden faktiskt är till för. Inte influencers som vill tjäna pengar, vill säga.

#2 - Bi

Ser faktiskt inget problem med detta.

#3 - Anonym

:sunglasses:

#4 - Anonym

Pride started as a riot. Stonewall-upproret.

Blir så jävla trött på pinkwashing, på HBTQ+influencers som håller käften istället för att kritisera sina såkallade kollegor om detta. Även fast man jobbar ihop så går det utmärkt att kritisera när företag/människor gör fel

#5 - Anonym

Så typical white-hetro-feminister blä

#6 - Anonym

OMG SEEE


https://www.youtube.com/watch?v=j3GnLkXbDBE

#7 - Anonym

Tycker det är fint att bland annat heterosexuella kommer och visar sitt stöd. Men det är bara onödigt att tjäna pengar på en sån fin sak som Pride. Räcker det inte med alla deras samarbeten med nakd, chiquelle, junkyard och alla andra företag?

#8 - Fanny

#4 Jaaa alltså jaa!
Varför känner så få till pinkwashing?
Verkligen inte okej hur hon försvarar sig själv heller, istället för att bara be om ursäkt och backa o lyssna på folk som är hbtq. Usch

#9 - Fanny

”Rätt till sin kärlek” spyr. När ska cishetero personer inse att Pride handlar om kärlek!? Det handlar om mänskliga rättigheter? Handlar inte bara om sexuella läggningar utan även könsidentiteter och sä mycket annat.

#10 - Lisa

Sverige är så jävla pk kan folk bara sluta vara så jävla lättkränkta eller

#11 - Anonym

När hon förösker försvara sig och drar kortet att hon ”är för allas rätt till kärlek” DET HÄR handlar om mänskliga rättigheter?! Att hon, en heterosexuell vit kvinna, ska tjäna pengar och ta plats på ett flak och dessutom tävla ut platser åt andra som kanske inte ens de är med i HBTQ är respektlöst. Hon får gärna komma och visa stöd men att själv rikta uppmärksamheten mot sig och stå på ett flak och verka viktig? Nej bara nej.

#12 - Anonym

#6 Håll käften :joy:

#13 - Anonym

#10 så där skulle du inte uttala dig om du själv va en hbtq person och får utstå dödshot varje dag och misshandel

#14 - Anonym

Visste någon om sen tidigare att Anty har ADHD? I hennes senaste vlogg säger hon vid 05:00 någonting "om att ligga på en brist med ADHD inte är optimalt"

#15 - Anonym

Visste någon om sen tidigare att Anty har ADHD? I hennes senaste vlogg säger hon vid 05:00 någonting "om att ligga på en brist med ADHD inte är optimalt"

#16 - Anonym

14# Tänkte också på det och nej, jag hade ingen aning om det!

#17 - H

Alla youtubers borde kritiseras för hur mkt och hur dom får sins pengar. Folk som räddar liv får inte en 3e del av det youtubers får. O då menar js poliser, läkard, brandmän som dagligen räddar folks liv för fn skitlön. Sen sitter det tillgjorda vuxenfjortisar o skriker på sina följare och gör reklam för smink o får snobblöner

#18 - Anonym

#17 Här har vi någon som faktiskt har koll på hur livet fungerar /s

#19 - Lisa

#13 jag är själv homosexuell och tycker att folk är för lättkränkta. Helt ärligt. Det är ingen som lyssnar på arga flator, försök tala vett i folk med en god ton och på ett trevligt sätt. Istället gör många på det sätt att de nästan sätter sig över en och låter nedvärderande i deras sätt att förklara för en person som inte är en hbtq person.

#20 - Sara

Det som stör mig mest är att de kapitaliserar Pride-festivalen och att hetrosexuella ska stå i fronten av Pride. Fine, gå på pride som hetro om du vill visa ditt stöd för ditt syskon, vän eller någon annan du älskar. Men att delta för sitt egna vinnande och varumärke är vidrigt. Pride är en manifestation inget annat.

#21 - Fanny

#13
Jag och andra är inte för lättkränkta. Kan absoluta hålla med om att när man ska förklara vad för heterocis personer om hbtq+ så ska man prata på ett lugnt och välargumenterat sätt. Och det är jättebra att du, vad jag förstår det som, inte har upplevt allt för mycket förtryck. Men det finns dom som gör det. Som mister sina familjer, som dör, som mår dåligt, får dödshot, som blir misshandlade både fysiskt och psykiskt, endast pga att dom är hbtqai+. Transpersoner glöms oftast bort, och det dubbla förtycket som svarta hbtq personer upplever. Vi är inte lättkränkta. Det finns fler läggningar än 3 och allt handlar inte om ’kärleken’. Vi alla är allierade, även jag som är en del av hbtq är allierad till tex transpersoner. Vi som är allierade speciellt vi i hbtq måsteeeee stå upp för andra i hbtq och inte endast det man själv är.

#22 - Fanny

Menar #19 på min ovanstående kommentar

#23 - Anonym

Ben Mitkus senaste video Det är något som jag tycker borde hyllas här på bloggen, ett ord : wow

#24 - Anonym

Så fucking töntigt att folk reagerar på detta. Dessa människor är defenitionen av pussy, världen borde vara mer som 2014 då bente verkligen kunde vara ROLIG utan floder av hat

#25 - Anonym

#17 du vet inte ens hur mkt lön youtubers får eller polis brandmän osv vi alla har olika jobb

#26 - Anonym

#24 hat har alltid funnits och kommer alltid att finnas

#27 - Lisa

#21 Absolut, håller med dig! Jag själv har haft tur i livet som sällan stött på problem angående min sexualitet men jag vet att det finns andra som får genomgå hemska saker som i värsta fall slutar med döden. Men tycker verkligen att det är många som blir alldeles för ”heta” i diskussionen kring hbtq+. Att använda ordet kränkt i detta fal var fel av mig och ber om ursäkt för missen. Menade mer att folk verkligen tar åt sig och för diskussionen vidare på ett icke så proffsigt sätt och egentligen bara borde ta det lugnt. Att människor bemöter hot med hot är en instinkt och om de som tagit illa upp börjar med att verka hotfulla i dina argument, sättet det framför dem på, så kommer de andra attackera tillbaka. Och detta är något jag personligen tycker borde ändras på. Att bli irriterad och jobbig mot någon kommer inte lära någon något, men att ta det på ett moget sätt och försöka informera mer än att dumförklara, kommer göra att folk lyssnar.

#28 - Fanny

#27 Absolut kan hålla med dig! Man tas mer på allvar när man är lugn och konkret. Dock är det inte konstigt att folk reagerar på detta på ett mer ”hotfullt sätt”, man blir otroligt upprörd och en diskussion måste hållas vid liv. Vi kan inte stå tysta eller ’be snällt’, utan ibland måste man stå på sig och vara jävligt förbannad för att det ska ske förändring, o då kan det oftast tolkas som ’hotfullt’. Men absolut, med lugna och konkreta diskussion får man oftast förståelse från den eller de andra som man för diskussionen med. Så givetvis borde det vara det självklara, och vi alla borde jobba med den biten.

#29 - Anonym

Vad förvånad man blir när influencers ska få allt att handla om dem själva! NOT. Pinsamt, bättre om hon tar åt sig av kritiken och backar helt och avstår.

#30 - Sabina

Herre gud..

#31 - Anonym

Vems story är det alla nämner? Felicia verkar ha tagit bort inlägget (typical influencers att stoppa huvudet i sanden vid minsta lilla kritik) så kan inte gå in och kolla.

#32 - Anonym

Men vem fan bryr sig

#33 - Malin

Håller med, hoppas att hon tar åt sig. Folk får stötta absolut, men det handlar inte om er cis-heteros. Låt Pride vara för oss HBTQ+-personer. Den är vår.

#34 - Hanus och Amus

Läs vårt senaste inlägg för recension av Jockibois nya låt.

Kärlek till världen och kraft till dig <3!

#35 - Conny

Det måste alltid vara rätt att har kärlek främst. Det som inte har fått, eller upplevt kärlek kan säkert bli avundsjuk och reagera konstigt, det kan man också förstå.

#36 - Anonym

#32 dom som kämpar för ett jämställdhet land bryr sig

#37 - Anonym

#31 storyn försvinner av sig själv efter 24 h

#38 - Anon

Det är fint att cis och heterosexuella vill visa stöd men SNÄLLA sluta ta plats från hbtq personer

#39 - Anonym

Prideparaden ärför oss HBQTIA+ människor, inte cis hetero personer. Det är den enda gången våra rättigheter får stå i centrum och våran kamp som får visas. Inte OOO KÖP DENNA CIDER MED RABATTKODEN HI HI HI!!!!

#40 - Anonym

Prideparaden ärför oss HBQTIA+ människor, inte cis hetero personer. Det är den enda gången våra rättigheter får stå i centrum och våran kamp som får visas. Inte OOO KÖP DENNA CIDER MED RABATTKODEN HI HI HI!!!!

#41 - Anonym

Tycker vi kan flytta paraden till Rinkeby istället flr innerstan

#42 - Anonym

#37 Jag vet??? men i det här inlägget är det en bild på ett inlägg som Felicia gjort där folk nämener "kolla på -en persons- story" MEN det går inte att gå in och kolla vem det är de nämner för Felicia har tagit bort inlägget.

#43 - Fanny

#42
Tror det är @itsanamich story på instagram. Men den storyn finns inte kvar nu tyvärr

#44 - Therese

Är så trött på att folk letar upp anledningar till att bli arga och kritisera andra bara för att. Felicia har många följare och det är bara bra att hon visar sitt stöd och uppmärksammar tycker jag. Sen att hon tjänar pengar på det är ingenting konstigt heller tycker jag, hennes jobb är annorlunda än de flesta andras. Jag har nyligen bytt jobb men jobbade tidigare med ungdomar som har autism, tänk om folk hade sagt till mig att jag är ond som tjänar pengar på att hjälpa människor med funktionsnedsättningar?????Så himla skevt!

#45 - Fanny

#44 Det är inte riiiktigt samma sak. Dom behöver hjälp, dom är funktionsnedsatta och utan din hjälp klarar dom inte enkla vardags saker på samma sätt som en person utan funktionsnedsättning. Hjälp är en rättighet som funkis personer ska ha. Hbtq+ personer är inte funktionsnedsatta. Men folk tycker vi inte förtjänar rättigheter, det är ett brott att vara allt annat än heterosexuell eller cis. Det är staffbart i flera länder att vara hbtq och vissa straff är döds relaterade. Läs på Stonewall upproret som var grunden till Pride, då svarta transkvinnor startade detta uppror pga av en polisrazzia i en gay klubb. Läs oxå på om pinkwashing, det är det Felicia och Lisa och Xide gör, vilket inte är okej. Dom tjänar pengarna på personers förtryck.

#46 - ,

Någon som såg Bens senaste video? Känns mest som first world problems.

#47 - Anonym

#46 Nästan allt på denna blogg är first world problems :)

#48 - I'm Bi and Valid

Min största kritik riktas egentligen mot företaget som kapitaliserar sig på pride-rörelsen. Ja, rörelsen behöver sponsorer för att kunna göra saker, men det går ofta alldeles för långt. Fokus bör ligga på hbtqia+personer, om de nu ska göra samarbeten med influencers och så vidare - samarbeta med personer som är en del av rörelsen! Att man inför pride väljer att samarbeta med cishetropersoner känns inte rätt, det finns så många andra där ute man kunde göra samarbeten med och på så sätt bättre visa sitt stöd. Sen har såklart influencers själva ansvar för vilka samarbeten de väljer att ingå. Jag kan förstå hennes vilja att vilja visa var hon står i kampen, visa sitt stöd och så vidare. Hur gör man det som cishetro med stor plattform? Jo, man lämnar plats åt, belyser och bjuder in hbtqia+ personer på sin plattform. Det är vi som ska få ta plats i sådana här sammanhang, hur mycket du än vill visa ditt stöd så är det din tur att stå lite vid sidan av.

#49 - Anonym

V I D R I G T. Tjänar pengar på annas förtryck.

#50 - Anonym

#39 pride är till för alla som kämpa för kärleken

#51 - Fanny

#50
Nej Pride är skapt av och för oss som är hbtqia+. Pride handlar inte om kärlek. Pride är inte en fest. Pride är en kamp

#52 - Anonym

Sarasongbird blev rånad i USA

#53 - Anonym

Varför fejkar Vlad och Jocke ihop en video?
Jag som trodde att Vlad var bättre än så, men nu förstår jag att allt i slutändan handlar om att lura sina följare.

1. Jonna var på uppevåningen och sa det till Vlad att det är ingen där nere så det är bara frittfram.
2. Vlad försöker för mycket för att få det att se äkta ut.
3. Om man går och håller i en kamera så förstår vemsomhelst att det är ett prank.
4. Vi säger att Jonna skulle sagt till Jocke och allt var äkta, hade de då satt upp kameror så som de gjorde på uppevåningen så hade de aldrig låtit någon gå ner till bottenvåningen för att se om Vlad (som de nu redan visste skulle komma) var där. Eftersom de satt upp kameror där uppe så skulle det inte löna sig att gå ner eftersom ifall Vlad prankar dem där nere så får de inte det på film från deras perspektiv. Vlad var alltså medveten om att det var kameror där uppe.
5. Varför går han ner och kollar efter Jonna när hon var där uppe.

Jag vet inte hela grejen känns så skum och förstår verkligen inte. Dessa youtubers lever på att lura barn, det är så tragiskt.

#54 - Anonym

Jessica pamlin sa i sin senaste video att hon skulle helst dejta någon som e 20-25, hon har slutat följa Martin på insta, han är aldrig med i videos längre, hon har lagt upp saker på insta där hon skriver ”ensam är stark”, hon ville inte berätta varför hon var i sina föräldrars kök för några dagar sen och hon har varit sjukt nere på senaste tiden... kan inte bara vara jag som märkt detta??? Jag tror att de har gjort slut

#55 - Anonym

53# Ja, liksom varför skulle en riktig rånare hålla i en jävla vloggkamera?

#56 - Anonym

#53 Snälla håll käfen, ingen orkar lyssna

#57 - Anonym

#53 Snälla håll käfen, ingen orkar lyssna

#58 - Anonym

#54 vadå slutat följa sin kille Martin? Hennes kille heter Henrik och dom följer fortfarande varandra

#59 - Anonym

#54 varför hon va hos sina föräldrars kök? kanske för att det är hennes familj och hon vill umgås med dom lite med

#60 - Anonym

De finns han och hon PUNKT JÄVLA SLUT. Sen är de helt normalt att man blir kär i folk av samma kön men att man ska gå runt som nån jävla pan sexuell å känna sig ickebinär å vela bli kallad gör hen? Vad är de för skit? Ska man då en dag vakna och känna sig som en stol? Och andra dagen en ventilationstrumma? Sen om man vill könskorrigera så är de okej men ni andra fjollor eller vad ni nu känner er som, en kartong kanske? Eller varför inte en macka?

#61 - Anonym

#58 hennes kille heter Martin Henriksson???? Lol

#62 - Anonym

#17 men lägg ner! Borde du inte säga så om TV också som tjänar pengar på att göra reklam för smink och andra produkter? Det hörs att du inte vet vad du snackar om! SJÄLVKLART hade det vart optimalt och fantastiskt om sjuksköterskor, poliser, lärare och personliga assistenter hade en topplön, men det här samhället är fett skevt, men det är väl inte youtubers eller influencers fel?! Det är ju samhället i sig det är fel på!! Lägg skulden där den hör hemma.

#63 - Anonym

amandas vän kadije uppmanar unga tittare att gå ner i vikt genom att säga i amandas senaste vlogg " det är okej att gå ner i vikt så länge man mår bra av det" dessa ord är vad som får unga tjejer att titta på sig själva i spegeln och sedan vilja göra något åt de eftersom de är för "tjocka". Amanda som har en så pass stor målgrupp med unga tittare borde verkligen skämmas som håller med hennes vän.

#64 - Anonym

63# Hon menar förmodligen så länge man mår bra i kroppen OCH huvudet.

#65 - e

#60 men fucking ge dig, ingen tycker att du är rolig. måste vara så satans tråkigt att vara så trångsynt och instängd i sig själv som du, låt folk vara snälla.

#66 - Sofia - bipolär och fd laestadian

Förstår inte kaoset riktigt, hon menar ju väl :)

#67 - Anonym

#64 jag tror inte det hon syftade på eftersom hon i en annan video sa att amanda borde gå ner i några kilon eftersom amanda inte fick på sig enstaka klänningar. Hon gav amanda "tips" på att gå ner i vikt att bara äta en sallad om dagen, genom att säga detta till sin vän tror jag inte hon vill hennes bästa. då detta även finns ute på amanda youtube kanal kan unga tjejer ta efter, jag tycker det är extremt omoget av hennes vän att inte inse vilket budskap hon sänder ut till. unga tjejer

#68 - -:-

Små barn dör runt om i världen i krig men man ser aldrig någon engagera sig i det, men när det handlar om "förtryck" mot folk som är hbtq då blir det hus i helvete. Lär er att prioritera rätt

#69 - A

Sluta fucking jämföra förtyck. Hoppas då du är i Afrika, Asien, delar i USA osv och gör jäääävligt mycket för dessa barn. Då hoppas jag innerligt att du inte handlar från hm eller äter impoterad mat såsom kaffe eller brukar tobak. Hoppas att du aldrig pratar om något annat än dessa barn. Hbtq personer dör oxå. Misshandlas och blir dömda till döden i flera delar av världen. Även i Sverige så bli hbtq personer diskriminerade och misshandlade av den enda anledningen att dom är hbtq.

#70 - Anonym

Är inte HBTQ men jag tycker bara det är vidrigt. Den här paraden är om rättigheter och om hur dessa människor fått kämpa för att bli accepterade och så ska de få betalt för det? Usch.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com