Clueless startar podcast om youtubers

Fyra stycken roast-kanaler har samlats ihop (Clue, Anjo, Verz & Slask) och skapat podcasten "Våga Prata" eftersom de känner att de blir nedtystade på youtube.

Just nu ligger podden etta på podcaster-appen och i första avsnitten är temat "Youtubers dubbelmoral".
 
HÄR kan ni lyssna på avsnittet. 
 
#1 - Anonym

Okej

#2 - Lovisa H

Mikael Hallström är en sådan otroligt läskig typ. 30+ och startar podd med en f.d Biggest Loser-deltagare och 2 småbarn för att kunna snacka skit. De blir inte tystade på Youtube, Youtube följer sina riktlinjer. Sprider du hat, mobbning och idioti mot andra på Youtube så hör du inte hemma där - och det vet dessa dagisbarn om, så därför testar de podcastvägen. Det kommer dock inte räcka särskilt långt då de är inne och snuddar på förtal och smutskastning i deras Podcast. SKa bli spännande att se hur detta urartar. Önskar Mikael kunde göra RIKTIGA nyheter istället för att bara förklä smutskastning under benämningen "nyheter". Väx upp, allihopa! :)

#3 - Anonym

Hahaha då måste dom ju bara pratat om cluless i eftersom han är ju dubbelmoralens dubbelmoral

#4 - Freddy

Cluee alltså. Hur många gånger har han inte snyftat framför kameran och sagt att han ska ändra på sig? Senast var det "Jag är färdig med drama. Jag är inte Clueless längre. Jag heter Cluee och nu börjar jag ett nytt dramafritt kapitel." Börjar direkt efteråt rapportera om andras draman för att han tror att drama är det enda sättet han kan få views på. Sen hävdar han att han inte håller på med drama, han bara rapporterar. Skitsnack. Cluee, dina rapporteringar är partiska och genom att rapportera om drama så skapar du mer drama. Du upplyser folk om draman som de inte ens hade vetat fanns om du inte berättade om det. Du bidrar till mer drama och hat på youtube. Sluta mata hatet. Anjo bara gnäller om allt. De två andra går väl typ fortfarande gymnasiet så man får väl hoppas att de mognar snart. Än en gång, sluta mata hat.

#5 - Anonym

Snubben är 30 år, står stilla/får mindre prenumeranter hela tiden.
Ärligt talat lågintelligent, man märker att det är något fel.
Asperger/högfungerande autism skulle jag tippa på, jävligt synd men så är det.
Han har väl märkt att han aldrig skulle orka gå tillbaka till ett 9-5 och försöker så desperat att lyckas på youtube "igen".

Trist, jag gillade verkligen Clueless förut, tills han av någon anledning ballade ur.

#6 - Anonym

Särskrivningen i podcastappen gör ont i mina ögon. Visar dock intelligensnivån på dessa människor.

#7 - Anonym

Har svårt att tro att apple tillåter en sådan pod arr vara kvar med deras strikta guidelines. Dom gör inget annat än är elaka mot folk. Kan man anmäla den på nåt sätt?

#8 - Anonym

Förlåt men något är ju fel på dessa människor. Är dom verkligen så besatta av youtube? Blir dom blinda för verkligheten? Dom får youtubes community att låta som ett större problem än dom riktiga problemen vi har i världen just nu. Svält, rasism, sexism, fattigdom, krig, mord, våldtäkter, diskriminering...men nej vi pratar om dubbelmoralen på youtube som om det vore värre än allt det jag nämnde. Ta hand om era barn och börja göra någon nytta istället! Skärpning

#9 - Anonym

Youtuber som titulera sig för musiker och DJ från den ena dagen till den andra.
Bra snack i podden. För visst är det något helt nytt vi ser av Youtubers att ta sig upp på listor.
Och visst har följare en stor betydelse bakom framgången men vägen dit är den smutsig eller ärligt spel.
Från podden....
* De tar in proffisonella producenter
* Musiken bakgrund droppen serveras
* Ber sina följare sätta låtarna på repeat. När du ska sova eller vara lätta sönder låten oavsett du lyssnar på den eller inte. Är det verkligen så du blir en bra artist?
* De lägger in en ref kod som gör att du blir referens till bolaget.
* De som skiljer Youtubers från artister och musiker är att Youtubers handlar de hela tiden att hamna på topplistorna.
* Handlar de om att mjölka ut pengar.
* Vägen till radio har förändrats. De som hördes på radio förr och nu har förändrats. Nu tar tar radiokanaler låtar som är högt upp på spellistan på spotify.
Och vad är de Youtubers be sina massiva följare om, sätta låten på repeat. Som Youtubers tjänar stora summor pengar på.
* De gör tävlingar med motiveringen lyssna och sprid låten deras så kan du få ditt och datt. De enda följarna behöver göra är att följ mig här och där prenumerera här, få in och streama tills jag (youtubers) nått sitt antal låt lyssnar för sin klättring på spotify.
*En miljon stream är runt 40-50 tusen kronor.
* Två miljoner streama 100 tusen kronor

Så länge inte Youtubers kan påvisa sanningen vad ska man tro liksom. De borde gå och kolla upp hur de funkar.

#10 - Anonym

Jag kan tänka mig att flera youtuber som går in på denna sida blir nervös att detta publicerats och nojjig över podden som kan avslöja marknaden bakom framgången ska komma ut. Därför lägger in hur alla ska vara avundsjuka, troll, och går på person angrepp mot podd killarna. I rädslan hemligheter ska läcka hur inkomsten och framgång blir till.

#11 - Anonym

Om inte cluee Anjo verz och slask haft belägg för hur baksidan av framgången ser ut. Orsaken till de tittarna inte får se och ta del av hur de går till på riktigt.
Varför blir youtuber så nerrviga då.
Har de rent mjöl i påsen och vet att de inte ber sina följare sätta låtarna på repeat eller anordnar tävlingar med samma koncept. Att youtuber ska klättra på listorna för egen vinning och få ännu mer pengar på grund av stort antal följare som gör dem en bamse tjänst att leva lyx liv.
Är det så man blir en artist och omtyckt.

#12 - osodovodlkakzogod

nej tack

#13 - Anonym

5000 kr produkter med fler saker du får OM du delar och spelar deras låtar.
10- 15- 30.000 kr är är små summor de drar in och lottar ut.
De tjänar så mycket pengar uppenbarligen.
Syns andra artister utanför Youtubebubblan göra så.

#14 - Anonym

Next 😴

#15 - Anonym

Varför är så många så salty i kommentarsfältet? Har ni ens lyssnat på podden eller kastar ni bara ut skit som vanligt? :)

#16 - Anonym

Hade kanske övervägt att lyssna men har snackat med han ”slask” på snapchat och han beter skg riktigt illa. Han behandlar alla som om han är mest känd på yt och försöker sätta en på plats fast man försöker ha en normal konversation...

#17 - Anonym

Men snälla............

#18 - Anonym

Ska clueless snacka om dubbelmoral???

#19 - Anonym

Är det såhär du försörjer din familj, Cluee?

#20 - Anonym

#9 du är verkligen överallt på denna bloggen, man har lärt sig att känna igen dina kommentarer, undra om du faktiskt är en Youtuber t.om

#21 - Anonym

Ska enbart Joakim Lundell få säga sitt öppet på youtube?
När andra granskar och berättar hur saker går till DÅ är det troll.
Är inte troll att tysta ner eller trolla med sina följare. Varför så nödig över att andra ger sin syn på saker.
Var de demokrati eller är det diktatur som råder på youtube. Några få som styr och får säga tycka vad dom vill när dom vill. Kasta vassa elakheter mot olika grupper i samhället. Nä alla borde få komma till tals utan att tystas ner.
Och Snapchat vad händer där mer en manipulation där man flera ggr om dagen går in och matar in sin sanning i följare.
Den enda som står för att han gör Youtube för pengar är Alexander rask och förklarar hur galan summor de får på sammarbeten och så vidare. Och vem skulle inte tacka ja till de.
Andra Youtubers gnäller fast de har så sjuka inkomster och förmåner och rent av mjölkar ut hela systemet på mer pengar.

#22 - Anonym

Antal följare = rikedom och framgång
De gör din karriär till något mycket större än du är. Raket karriär inom diverse områden.

#23 - Anonym

#21 Du är ju uppenbarligen en youtuber. Ingen bryr sig om Jocke säger ngt öppet, eller Ben, eller Cluee eller whoever, för att youtube är inte så viktigt som ni har fått för er. Folk har annat att bry sig om, ex. välfärden i Sverige.

#24 - Anonym

Ok Clueless starta en podd om youtubers med det som ni andra inte inser här inne är att detta faktiskt är en blogg om youtubers ni hatar på Clueless men inte på Ida woow alltså vilka människor ni är, så en podd är alltså värre än blogg ???

#25 - tjo

Vem fan har skrivit podd-beskrivningen hahaha, fick ont i ögonen av den grammatiken

#26 - Anonym

#24 Spelar du dum eller är du såhär på riktigt?
Skillnaden mellan Ida och Clue är att Ida är vettig, kastar inte sten i glashus och ger bra vibbar.
Allt Clueless gör skriker lågstadiet, det Ida gör är hög klass.

#27 - Anonym

#26 Ida ger ut falsk information från irrelevanta källor vilket har hänt flera gånger och det är då ni människor här inne börja kasta skit på youtubers när ni själva inte vet sanningen

#28 - Anonym

#27 Nope, har ej hänt. Bara att fans ej tål kritik om deras förebilder.

#29 - Anonym

#27 hon har aldrig gett ut falsk info. Tex har hon aldrig sagt att ”den personen är gravid”, hon skriver att ”folk spekulerar om hon är gravid” vilket stämmer. Hon har aldrig skrivit att något stämmer till 100% om det inte faktiskt gör det

#30 - Anonym

hahahhahah poddbeskrivningen asså får panik av grammatiken

#31 - Anonym

Håller med om att beskrivningen är dåligt skriven. Herregud, öppna en bok och lär er grammatik.

#32 - Anonym

Fråga (har inte med inlägget att göra): Systrarna Arrhult - är det Agnes och Ava eller Agnes och Abbey? Byter Ava/Abbey namn lite då och då eller hur ligger det till?

#33 - Anonym

Friendly reminder: Mannen är 30+ och har barn.

#34 - Anonym

clueless snacka om dubbelmoral?

#35 - Anonym

#32 Ava bytte namn till Abbey, det är samma person

#36 - Anonym

#35 Hur kan du tro att din kommentar är okej på NÅGOT sätt? Spelar ingen roll om du ogillar honom eller tycker att han inte ser bra ut, håll det för dig själv. Det är en sak att diskutera hur han beter sig, jag kan säga att jag personligen inte tycker att han beter sig acceptabelt alls, men att gå på någons utseende, något man är född med och inte kan ändra på som man kan med en personlighet, det är bara lågt

#37 - Anonym

När kommer nästa avsnitt av våga prata

#38 - S

Bra! Youtubers förtjänar att bli avslöjade för sin jävla falskhet!!!

#39 - Anonym

Undra hur mycket hat verz clue Anjo slask fått ta internet nu från personer på plattformen.
Hade Jocke berättat sanning om hur de funkar i olika led skulle han hyllas.
Ta bara hans teori om klasshat och Östermalms fördomar samt tv.
Nu är de mindre youtuber som visar upp verkligheten då är de skitsnack helt plötsligt. Hahaha

#40 - Anonym

#37 Lättkränkt? Jag tycker att han förtjänar sin egen medicin efter att ha smutskastat folks utseende alltför länge nu. Är man otrevlig som människa så blir man jävligt oattraktiv. Skärp dig, vem du nu än är & väx upp.

#41 - Anonym

https://youtu.be/zrxkNFikPwQ
Våga Prata har blivit granskad MEN inget brott eller fel har begåtts.

#42 - Freddy

#41 Nä, så länge ingen av dem påstår att någon har begått ett brott så kan de inte åka dit för förtal eller liknande. Det var ju där Robin gick bet när han påstod att Anis tog kokain varpå Anis kunde anmäla honom för förtal. Vet inte hur det ärendet gick vidare dock. Hade dock inte förvånat mig om de säger nåt klumpigt förr eller senare. Jag lyssnade på första avsnittet för att bilda en åsikt, men kommer inte at lyssna mer. Kontentan av deras podcast är typ att de är bäst och alla andra youtubers är sämst. "Jamen Cluee, du vet när du la upp en roast fast Anis bad dig att inte göra det? Han gjorde samma sak mot mig!". Jaha, men ska vi ha lite självinsikt och diskutera varför Cluee gjorde så? Inte? Vi går bara vidare? Åookej.

#43 - Anonym

Är personer som använder Ghostproducer äkta artister.
Vad definierar en musiker nu och förr.
Förtjänar låtar som toppar listor ligga där youtubers uppmanar följare sätta låten på repeat. Eller muta med tävling för egen vinst att dela låten och återigen mana till fortsatt lyssna om och om igen.
Är de att manipulera eller leverera bra musik.


Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com