#1 - Anonym

5% är ingenting hahah
Riktigt ansvarslöst att uppmana folk till plastikkirurgi, usch!

#2 - TINTIN

En förebild?

Knappast! Sjukt!

#3 - Isak

Förjävligt att man uppmuntrar till det när det verkligen inte behövs.

#4 - Anonym

Jävlar vad efterbliven hon är så jävla ansvarslös.

#5 - Anonym

s p y r

#6 - Anonym

Fy f*n vad vidrigt!

#7 - Anonym

Hon borde kolla serien the fult face of beauty först känner jag. Förklarar riktigt bra

#8 - Ew

Reagerade också på det fy fan vad äckligt å lågt. Finner inga ord vad pinsamt att hon sänker sig för att få gratis tuttar

#9 - Dedu

USCH!

#10 - H

Jag HATAR alla äckliga jävla influencers av hela mitt hjärta!!!!!

#11 - Anonym

Det är billigare att göra det utomlands för att dom suger på plastkirurgi där... Vänta 1 månad efter operationen och du kommer antagligen att få infektioner eller att bröstimplantatet kommer att börja läcka pga billig skit.. Ska man uppmuntra till plastkirurgi så gör det ALDRIG utomlands.

#12 - Anonym

Jag ser personligen inget större problem med influensers som pratar om plastikkirurgi och genomgår det själva. Så länge dom uttalar sig moget och tänker på att dom kan ha yngre tittare är det okej för min del. Rabattkoder och samarbeten? Whatever. Om jag hade velat förstorad läpparna eller brösten och blivit erbjuden det gratis eller för ett billigare pris, i utbyte mot reklam, hade jag aldrig sagt nej. Det enda som Bina gör klantigt enligt mig är att hon inte tar hänsyn till yngre eller ideal-skadade följare. Det är inte jobbigt att triggervarna eller förklara att det inte är nödvändigt att förändra sig själv. Simpelt, men kan ändra stämningen i det sponsrade inläggen till den del att yngre inte tar åt sig.

#13 - Anonym

Låt tjejen göra vad hon vill

#14 - Anonym

#12 ingen youtuber behöver anpassa sig för yngre det där är föräldrarnas ansvar om vad barnen kollar på

#15 - Anonym

Det finns sätt att förstora de naturligt, synd att hon inte ens försöker det innan hon bestämmer sig för att operera sig..

#16 - Anonym

#15 hur kan man förstora naturligt?

#17 - Anonym

#15 Nej det går inte att förstora dem naturligt. Finns piller och krämer som påstås kunna göra bröst större, men studier har visat att de som använder dessa preparat kan utveckla bröstcancer.

#18 - A

Har en fråga haahha, växer höfterna o rumpan under puberteten? E 13 år men vill ha större höfter dhshhaha o vissa av mina vänner har redan naturligt stora, undrar då om d kmr i puberteten? No hate mannen undrar ba

#19 - Ni behöver inte veta mitt namn men jag vet att ni kommer att anklaga mig för att jag inte skriver det men iaf så heter jag Sara

#16 #17Man kan bygga bröstmuskler som gör att brösten blir lite större, lite rundare. Sedan kan man ju gå upp lite i vikt, fast ändå ha en platt t.ex mage med hjälp av träning, men sedan få större bröst pga vikten!

#20 - F

#18 Ja rumpa o höfter kan växa i puberteten, men det är viktigt att veta det som växer, det är fett, för att hormonet östrogen gör att fettet placeras mer på vissa delar av kroppen. Men att alla har vi en benstomme som vi inte kan ändra på, därför har t.ex. vissa naturligt större höfter eller naturligt mindre och vissa har naturligt inget mellanrum mellan benen o vissa har det naturligt. För att skelettet och våra ben i kroppen sitter olika

#21 - Anonym

#18 Jag var ganska tidig i puberteten, började utveckla bröst redan när jag var 8 år, och fick mens när jag var 10. Men mina höfter och rumpan var helt platt tills jag blev typ 17 år, då fick jag större och fylligare rumpa och fick bredare höfter, lite mer former helt enkelt. Så ha tålamod, sådant brukar lösa sig naturligt, det är tar olika tid för alla bara :) men tro mig, det kommer!

#22 - Anonym

Hon har ingen skyldighet att vara förebild låt henne glra vad hon vill avfölj henne om du känner att hon upptar all din tid

#23 - Sabina

Usch

#24 - Caloveline

Hemskt att hon uppmanar andra att göra skönhetsoperstion, säkert många yngre som följer henne.
Www.caloveline.com

#25 - Anonym

Ena Youtubern: Älska din kropp! Var stolt och nöjd över den du är! Fuck kroppsideal!
Andra Youtuber: Här har ni en rabattkod för plastikkirurgi, så ni kan fixa det ni inte är nöjda med.

#26 - Anonym

SÄNK DENNIS M!!!!
Det han gör är inte okej någonstans!

https://bloggbevakning.se/tag/trustpilot/

#27 - Anonym

ALLA har vi kroppskomplex sluta döma henne som en dålig person bara för att HON vill göra sina bröst större... Och sen om de finns andra människor där ute som vill göra bröstimplantat så har dom ju 5% rabatt här då ju... Det finns liksom en åldersgräns på att göra bröstimplantat och tror knappast att småbarn och deras föräldrar skulle gå med på att dom gör detta ;) Lättkränkta Sverige som vanligt

#28 - Conny

Modigt.

#29 - Anonym

#17 det finns nötter, frön, massering man kan äta/göra för att de ska växa. det har funkat för mig i alla fall :) det är bara att söka på youtube eller google så hittar man.

#30 - A

#12 hur uttrycker man sig moget ang inplantat??? "Min ena tutte är mindre än den andra, jag har mått sååååå dåligt över det här" "jag har c kupa men jag vill ha en d kupa! Det får mig att tappa livslusten att jag bara har c.....snyft" patetiskt är det! Äckliga fåfänga egoistiska idioter som LETAR problem att tycka synd om sig själv för!!!!! Väx upp o lev istället så får ni riktiga vuxenproblem att handskas med. .

#31 - Anonym

#30 Praktexempel på hur man inte beter sig moget.

#32 - Cornelia

Till alla som som skriver "låt henne göra som hon vill" osv, självklart! Självklart gör hon vad hon vill, hon är en vuxen kvinna och kan ta egna val här i livet. MEN det hade varit skillnad om hon bara hade berättat om sina planer om bröstoperation men nu när hon till och med utger en rabattkod för plastikoperation så är det inte okej. Det finns unga människor som följer henne och ser upp till henne och säkert vill se ut som henne för dom tycker hon är vacker. Det är väl såklart att unga flickor börjar titta på sina kroppar och kanske upptäcker att dom har "små" bröst (Jag tycker då inte att Sabina har små bröst) och börjar få komplex och börjar fundera på samma väg som Bina. VARFÖR uppmuntra till skönhetsoperationer när man kan lära sig att älska sin egna kropp? Alla är vackra på sitt sätt. Sabina har en fantastisk byst. Och det har DU med, även om du har stora eller små eller whatever.

Nä, jag tycker det är fruktansvärt. Utomlands oxå.. Det är billigare där för att oftast i utlandet så suger dom på plastikoperationer. Därför är det billigare.

#33 - Anonym

Tänkte på en sak.. Vad har hänt med Victor Höglund efter misstankar om våldtäckten? Han har väl varit oaktiv i över 1 år?

#34 - Anonym

#33 våldtäkten* hehe kan inte ens stava.

#35 - Anonym

#34 gå inte på någon annans stavning. Alla barn/ungdomar/vuxna kan stava fel ibland. finns de som har svårigheter skriftligt och muntligt.

#36 - Anonym

Det är inte billigare utomlands för att kirurgerna där är sämre, det är billigare där pga värdet på deras valuta...

Thailand tex har högklassig sjukvård, många åker även dit för att operera sig.
En öl kostar 5 spänn i Thailand, blir man inte lika full på den som en öl för 20kr här i Sverige?

Think again

#37 - Anonym

#35 Du är definitionen av skitnödig.

#33 rättade sin egen kommentar, ganska uppenbart.
Att påpeka att någon stavar fel är ju dock någonting bra, så att personen kanske lär sig.
Nej, alla som stavar fel har inte dyslexi.

#38 - Anonym

#35 Du är definitionen av skitnödig.

#33 rättade sin egen kommentar, ganska uppenbart.
Att påpeka att någon stavar fel är ju dock någonting bra, så att personen kanske lär sig.
Nej, alla som stavar fel har inte dyslexi.

#39 - Anonym

Helt sjukt ju. Hon måste ju skämmas över att promota någonting sådant bara för pengar?

#40 - Anonym

Vad fan händer med all influencers?!!!! Enda jag gillar nu är Helen torsgården, enda som är bra förebild bland influencers.

#41 - H

#31 praktexempel på att du är en äcklig jävla p12

#42 - H

#31 praktexempel på att du är en äcklig jävla p12

#43 - Anonym

Hon får såklart göra vad hon vill med sin kropp och sitt liv men att sen uppmuntra andra till plastikkirurgi är inte ok i min mening.

Du som läser detta: Du är vacker och älskvärd precis som du är och det är ok att vara nöjd med sin kropp!!

#44 - Anonym

#37 du är definitivt definitionen av barnslig. Väldigt moget svar verkligen. dessa människor som dig t.ex har en hel del och lära sig om vett och etikett. Det är viktigare än att lära sig stava.

#45 - Alice

Skjut mig i huvudet med ett gevär

#46 - Anonym

#44 Haha att på ett snällt sätt förklara för någon att den stavat fel, eller bara lite snabbt rätta en person, gör en till en barnslig person?
Snarare barnsligt att inte kunna skriva ordentligt på sitt eget språk.

#47 - Anonym

Jag har inget emot att hon opererar sig, hennes kropp, hennes val. Men att uppmuntra till att ändra sitt utseende är bara fult, speciellt när majoriteten av hennes följare är unga tjejer. Jag har själv varit en ung osäker tjej en gång i tiden, det där skulle gett mig ångest som 13-åring. Så att uppmuntra till större bröst och skapa ångest hos unga personer är fel. Inget mer med det. Som offentlig person har man ett ansvar, och hon skulle inte ens fått samarbeten om det inte vore för hennes unga följare så det minsta hon kan göra är väl att göra samarbeten som gynnar hennes följare, inte samarbeten som skapar ångest och osäkerhet...

#48 - ComHem anställd

Till alla som frågar om VICTOR HÖGLUND , Inget har "hänt" han slutade bara med YouTube och jobbar nu om kollega till mig på ComHem.

#49 - Haalliii hallå

Hon fick uppenbarligen operationen billigare genom att ge ut en rabattkod. Så ansvarslöst och egoistiskt. Hon tänkte bara på sig själv och inte konsekvenserna.

#50 - Anonym

Otroligt vacker!
Om det gör henne glad så varför inte?
Sluta hata, en instagram-modell måste inte ta hänsyn till att några 13-åringar följer henne...

#51 - Anonym

Visste verkligen inte att Nicci var 99a, blev så förvånad när Ben sa att hon tog studenten idag

#52 - Anonym

du som äger bloggen. Varför inte ta bort kommentarfältet helt? istället för att plocka bort vissa kommentarer!

#53 - Anon

Tova Helgesson är Påväg till psykakuten!

#54 - Anonym

#53 hoppas det går bra för henne, hon behöver hjälp efter allt hon varit med om

#55 - Anonym

#52 Du måste vara lobotomerad.

#56 - Anonym

Varför ska tova till psyket? #53 #54

#57 - Anonym

#56 För att hon mår psykiskt dåligt såklart

#58 - Anonym

Folk blir verkligen arga över allt idag.
Med tanke på hur mycket hon har fluktuerat i vikt kan jag tänka mig att hennes bröst kanske fått tagit en smäll. Oavsett, om det gör henne nöjdare med sin kropp i slutändan så spelar inga av era åsikter någon roll.

#59 - Anonym

Folk blir verkligen arga över allt idag.
Med tanke på hur mycket hon har fluktuerat i vikt kan jag tänka mig att hennes bröst kanske fått tagit en smäll. Oavsett, om det gör henne nöjdare med sin kropp i slutändan så spelar inga av era åsikter någon roll.

#60 - Anonym

#57 Man åker inte till psykakuten för att man mår psykiskt dåligt. Man blir tvångskörd dit för att man har gjort något allvarligt.

#61 - Anonym

#60 Nej man behöver inte nödvändigtvis bli tvångskörd dit... jag hade en period då jag mådde extremt dåligt, jag kände att jag behövde hjälp så min familj hjälpte mig så jag fick komma in på psyket under ett par dagar så jag fick hjälpen jag behövde. Uppenbarligen mår hon såpass dåligt att hon insett att hon behöver hjälp, och det är väl helt underbart om dom kan hjälpa henne

#62 - Ehehe

#60, sluta sprid osanningar. Det är väl klart som f÷n man kan åka dit på grund av att man mår psykiskt dåligt. Det är därför det heter psykakuten. Anledningen till besöket kan vara mild till tvång beroende på.

#63 - Anonym

#60 och det är väl självklart man mår psykiskt dåligt om man åker in till psyket. Inte direkt som man åker in dit med en bruten fot

#64 - J

#60 En kan visst åka dit själv! Att åka till akutpsykiatrin kan vara första steget att få kontakt med psykolog och husläkare eftersom dem hjälper dig att skicka remiss mm. beroende på din problematik. Så att man måste bli ”tvångskörd” är en lögn!

#65 - anonym

Någon som vet vad Tova skrev på snap?

#66 - Anonym

60# Min sambo åkte dit själv. Han mådde extremt dåligt. Dock kan jag inte påstå att vi fick hjälp. vi väntade 4 timmar en fick vi bara höra att ha mådde dåligt å blev han hemskickad med mediciner -.- 2 veckor senare försökte han begå självmord mitt i natten så vi ringde polisen och de hämtade han och körde han dit. Då fick han hjälp på direkten så liite sanning i det du skriver. Men man kan åka it själv frågan är ju bara om man får hjälp då...

#67 - Anonym

#66 Jag fick hjälp direkt, det beror nog väldigt mycket på vilken psykiatrisk mottagning man är på. Skillnad på vård och vård här i Sverige tyvärr

#68 - Anonym

67# Ja tyvärr så är det ju det...

#69 - Anonym

Sara skrev ett blogginlägg kring detta ämne och mest troligt en peak till sabina

#70 - Anonym

60: Nej, där har du fel och du sitter med fakta som inte stämmer. Jag har varit där på bedömningssamtal flera gånger, för att min skola och föräldrar har lagt in orosanmälningar till akuten. Jag har även varit inlagd i perioder, men det var både innan och efter suicidförsök. Sprid inte fakta som inte stämmer, tack.

#71 - Anonym

Vad är det för drama som pågår mellan youtubers just nu? Det där med en influencer som sägs vara emot mobbning men samtidigt snackar skit om Bente i en video eller nåt? Spill the tea 🐸☕️

#72 - Anonym

#71 Amir gjorde en video när han gick igenom kommentarerna på den här bloggen, varav en av kommentarerna handlade om Bente som kallade hennes brors flickvän för gravidslyna. Då sa Amir nån form av att hon är en problematisk person, och då så skrev Bente om det på hennes snap 🐸

#73 - Anonym

Måste erkänna att jag blir trött på alla youtubers som ständigt ska ge ut rabattkoder efter de gjort fransförlängning, tatuerat ögonbrynen, gjort fillers, spraytan, ansiktsbehandlingar m.m. Blir så less på att så många av dom pratar om hur man ska älska sin kropp samtidigt som de ger ut dåliga rabatter på skönhetssalonger. Gör dom det för att de får det gratis? Förstår inte.

#74 - Anonym

Men Amir är väl lika problematisk han? Han catcallar ju och skriker ”Daddy” åt främmande snygga killar och klagar dag in och dag ut på hur ”PK-maffian förstör samhället”? Dubbelmoral som fan.

#75 - Hej hej

https://youtu.be/fLcuvbPaQL0

Är det sant som han säger att du har godkänt detta? Bara undrar:)

#76 - Anonym

#74 En människa kan göra misstag ibland,huvudsaken är la att man lär sig av det och inte upprepar händelsen. När Amir fick kritik pga det så bad han om ursäkt, tog bort den delen i videon och har inte gjort det sen dess. Bente dock har flera gånger gjort bort sig för att sedan be om ursäkt Och sen upprepa samma misstag igen. FATTAR DU SKILLNADEN NU ELR

#77 - Anonym

#76
ja absolut jag håller med dig, sedan Bente skojade om #metoo så sjönk min respekt för henne till noll. Hatar hennes jävla ”humor” då hon skämtar på utsattas bekostnad.

Amir har väl renare mjöl i påsen på så sätt och jävligt bra att han bett om ursäkt för sina misstag.

#78 - Anonym

#77 "Hatar hennes jävla ”humor” då hon skämtar på utsattas bekostnad." Folk förstår inte att man inte skämtar på någons bekostnad. Vad är det som bekostas? Deras känslor? De som blir kränkta har själv ansvar för sina egna känslor och om de inte ens kan hantera något som Bente (inte den smartaste) säger så är det de själva som har problem. Seriöst, väx upp och ta ansvar för er själva. Ingen annan bryr sig om vad ni tycker.

#79 - Anonym

Bente och Amir i drama 😅

#80 - Anonym

Vad menar Amir med att Bente är problematisk? Förut att hon kallar kvinnor för slynor då...

#81 - Anonym

Amir verkade inte ha så bra koll på Bente, han hade som jag förstod det bara hört att hon är en problematisk person

#82 - Anonym

Trevligt att tovas kille är o festar i Rhodos medan hon ligger inlagd på psyk

#83 - Anonym

#82 Men snälla, inte direkt som att det var planerat att hon skulle åka in på psyket under hans resa, det kunde ju inte han veta.

#84 - A

När fan kommer nästa nyhet?!!!!!!!!! 😠😠😠😠😠

#85 - Anonym

#84 aldrig förmodligen då detta inte är en nyhetssida. Men testa Aftonbladet, dom sägs ha bra nyheter!

#86 - Anonym

#82 Hur vet du att han är utomlands?

#87 - Anonym

#86 snapchat ksk va tror du? tänk lite

#88 - Anonym

Fräsch kille tova hittat 🤦🏻‍♀️

#89 - Anonym

#88 skärp dig, du känner inte ens människan och han kunde inte veta att Tova skulle till psyket under hans resa, det är inte bara till att åka hem så fort något händer... fräsch människa du är själv!

#90 - Anonym

Tovas pojkvän bokade ju resan långt innan tova satt i psyket så jag förstår inte riktigt vad ni vill komma fram till..

#91 - Anonym

Vad heter tovas kille på snap?

#92 - Anonym

Jaa men hörni tovas kille jobbar på grabbarna grus en klubb de är de som är ofräscht, alla vet vad som händer på gg

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com