Bianca Ingrosso blir hyllad för sitt sommarprat

I söndags släppte Bianca sitt Sommarprat i P1 och det har blivit väldigt uppmärksammat eftersom hon fick fram viktiga budskap. 
 
I sitt sommarprat öppnar hon upp om den tuffa skilsmässan som pågick framför svenska folkets ögon och om bråk i hemmet.
 
" Är det någon som går i genom detta just nu vill jag bara säga från ett barns perspektiv att snälla blanda aldrig in barnen. Låt de få vara barn, låt de få känna och tycka exakt vad de vill. För att älska ska alltid komma naturligt och aldrig vara påtvingat eller skämmigt. Låt de skrika, låt de gråta om de behöver det, men låt de få vara barn. För de går också i genom detta, lika mycket som föräldrarna gör."
 
Hon pratar om sin bulimi och om hon om hur hon planerade hela dagar efter att kunna hitta en toalett att spy på efter maten.
 
Till sist reflekterar hon över rollen som influencer och att vara sitt eget varumärke. 
 
 
#1 - T23

Jag Gillar Bianca. Hon verkar va vettig.
:)

#2 - Anonym

#1 håller verkligen med dig

#3 - Anonym

Instämmer med kommentarerna ovan

#4 - Anonym

Har aldrig riktigt gillat henne, men detta sommarprat var bra. Hon tog upp viktiga och personliga saker som kan hjälpa många barn just nu och hon hade även bra saker att säga. Jag blev verkligen tagen när hon pratade om sin bulimi, riktigt bra tjej!

#5 - Anonym

Fattar nada

#6 - Anonym

Varför ska hon hyllas jag fattar inte? För att hon gick på toa för att vilja spy eller? Och sen är det inte bara barn som går igenom skilsmässa det finns värre skilsmässor där ute också t.ex som min pappa som hade problem med alkohol och har ett ego som aldrig brydde sig om mig och frågade aldrig om min vardag... En skilsmässa som på gick i 3 tre år men som nu är äntligen över.

#7 - Anonym

#6 Googla hennes föräldrars skilsmässa... Såklart att det är jobbigt för alla under en skilsmässa men det är alldeles för ofta som barnet/barnen skuldbelägger sig själva för det och det var det Bianca uppmärksammade, att man som barn ska veta att det aldrig är ens fel att föräldrarna går skilda vägar. Oavsett hur mycket eller lite dom bråkar

#8 - Anonym

#7 som sagt det är inte bara barn som går igenom sånt här känner en som tog livet av sig pga att den ville att sina föräldrar skulle va tillsammans igen

#9 - A

#8
Förstår inte riktigt vad du vill komma fram till? Då är det väl bara bra att Bianca lyfter fram detta. Eller va? Absolut att det inte bara är barn som drabbas av föräldrars skiljsmässa. Men Bianca pratar ju utifrån sitt perspektiv. O uppmärksammar att man själv inte ska klandra sig själv för sina föräldrars skilsmässa. Om man nu är vuxen o lyssnar på det sommarpratat borde man nog förstå att man även som vuxen inte ska klandra sig själv även om hon riktar sig specifikt till barn. Förstår inte riktigt ditt ”andra har det värre” resonemang

#10 - Anonym

Asså dessa bönder...

#11 - e

#6 ord kan inte beskriva hur mycket jag ogillar folk som hela tiden påpekar att andra har det värre. JA, det kommer alltid att finnas folk som har det värre. Man kanske är ledsen för att man inte fick några födelsedagspresenter i år, för att man har ett jobbigt distansförhållande eller för att man blivit dumpad. Det kommer ALLTID att finnas den som inte ens har råd med mat på bordet, den som aldrig hittat kärleken över huvud taget och den som blir misshandlad i relationer.
Men folk måste få ha sina problem och man måste kunna få vara ledsen utan att någon ska lägga någon snorkig kommentar om att andra minsann har det värre. Jag tror att de flesta är väl medvetna om världen runt omkring och att folk lider på andra sätt än vad man själv gör. Men för jösse namn, låt folk vara. Man får vara klaga eller vara missnöjd över sin egen tillvaro trots att andra har det värre än en själv. tack och hej

#12 - Linda

Håller med #11 så fucking mycket. Ska folk klaga på att folk inte kan vara ledsna över nåt, om deras hamster dog eller deras farmor dog, så ska folk inte kunna vara glada över olika saker heller. Om jag fick en 30 kronors present eller om jag fick en villa i present.

#13 - Anonym

Bianca och Zäta alla ska äta ~ 163. Förevig

#14 - Anonym

#10 vad har bönder med saken att göra??

#15 - Amme

Alltså, Bianca. Fina fina! Det hon pratar om är så viktigt. Inget man hör ofta tyvärr då många anser det som tabu eller att man hellre ska lägga locket på.
Många barn & speciellt föräldrar bör höra detta.
Sättet hon pratar på & hur är så fint. Att ens influensers liv i te alltid är en dans på rosor. Utan att det finns en baksida.
Verkligen Bianca, tack. Du är viktig

#16 - Sabina

Hon verkar vara en sån rar människa❤

#17 - Anonym

#14 Men hallå?!?!? Fattar du inte att detta helt klart är ett resultat av böndernas beteende!! Preach

#18 - Anonym

Nån som vet vart Amir har tagit vägen???

#19 - Anonym

I Bens senaste video berättar han hur Future dissade han hahahah, han blev dissad men ändå coolt att han fick möjligheten

#20 - Anonym

Hon hyllas ju bara hon bajsar...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com