Amir: "Ni som röstar på SD är äckliga odjur"

För några dagar sedan kommenterade en person här på bloggen en lista på youtubers som är sverigedemokrater. 
 
De enda i listan som öppet gått ut med att de ska rösta på SD är Chrille och Jakob Berg. 
 
I Amirs senaste video där han reagerar på bloggen så läsar han kommentaren och går till attack mot sverigedemokrater (spola till 12:55): 

"Folk som röstar på SD, lyssna nu. Ni är äckliga odjur. Ni är smuts. Ni förstör Sverige och smutsar ner Sverige. Ni sprider en skugga över Sverige. Ni är det värsta som har hänt Sverige. Jag avskyr folk som röstar på SD. Jag tycker att ni är det vidigaste som finns på denna jord. Dra åt helvete. "
 
 
 
#1 - Anonym

Snubben är ju inte påläst, eller vad menar han med att sd’are förstör Sverige?

#2 - Anonym

Jockiboi fick en fråga en gång som löd: vilket parti röstade du på i senaste valet? Då svarade Jocke att han inte hade röstat i det senaste valet, men hade han röstat så hade han röstat på SD. Så jocke e sd'are

#3 - Anonym

Vad är han 30? Och lika mogen som en 5 åring. Väx upp!

#4 - Anonym

Varför blir folk kränkta? Han har ju rätt i det han säger.

#5 - Anonym

SD är inte djävular.

#6 - Maroa

Vad hände med videon? Liksom allt till att "Alla ska få respekt, tycker du inte om någon så skit i de blablabla" till att alla som röster på ett parti ska dö? Um Okej. Dubbelmoral.

#7 - Ett namn har jag

Att yttra sig så nedvärderande om folk som röstar på sverigedemokraterna är ju verkligen inte genomtänkt. Jag kommer själv inte att rösta på sverigedemokraterna när jag får rösta och mina politiska ställningstaganden ligger långt ifrån men jag är uppriktigt nyfiken på av vilka själ människor väljer att rösta på svergiedemokraterna. Vilka själ har du som planerar att rösta på sverigedemokraterna att rösta på dem? Vilka frågor tycker du är viktiga som de driver? Och vad tror du att sverigedemokraterna kommer att innebär för samhället och för dig som individ? Jag vet inte om kommentarsfältet under en skvallerblogg är stället som jag kommer få några svar på men let's try.
Jag kan ju inte veta varför folk röstar som de gör och jag kallar då heller ingen människa för äckligt odjur, det är viktigt att vi värnar om åsiktsfriheten.

#8 - Ett namn har jag

Det stavas skäl va...

#9 - Anonym

Helt fel av Amir att påstå att en sdare är äcklig osv, det är Sveriges näststörsta parti och det går bra för dom!! Han har fått lite hybris på sistone

#10 - Anonym

Det värsta som hänt Sverige? Det är att ta i rejält. De är inte änglar, nej, men det har klart hänt värre saker i Sverige? Hahah

#11 - Anonym

Heja Amir!

#12 - Anonym

Okej, men låt inte dehär distrahera er från faktumet att SD skulle låta epor och a-traktorer gå 45 km/h istället för 30. #SD2018🙌🏼

#13 - Anonym

Fuck SD

#14 - Marty

Detta måste nog vara det tråkigaste inlägget på bloggen.

#15 - Anonym

SÅ SANT!!!! Bra Amir

#16 - Anonym

Alla jävla lätt kränkta svennar🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

#17 - Jessica

Jag är mitt i en flytt från Sverige eftersom jag är rädd för SD och dess anhängare. Människor är läskiga helt enkelt, och det är inte människor från Mellanöstern jag syftar på. Nej jag syftar på de högutbildade, svenska ungdomarna som röstar på partier som SD och NMR.

#18 - Anonym

#17 Har också människor i min omgivning som är rädda. Många med invandrarbakgrund är på riktigt rädda för att en ny förintelse ska uppstå :(. Jag är ju typ säker på att det aldrig kommer ske igen, men jag blir mindre säker på det för varje dag. Vart någonstans flyttar du då? Känns som att nazism har blossat upp överallt typ? :( Lycka till <3

#19 - Anonym

Okej, anlledningen till att folk väljer att rösta på SD (även ifall dom faktiskt inte håller med om SDs andra åsikter) är att dom helt enkelt är trötta på massinvandring. Äldre behandlas som skit, får plastköttbullar och gummipotatos till lunch. Svenskar som jobbar skiten ur sig tvingas betala skatt eftersom att folk inte orkar jobba.

Självklart vill itne rika människor betala för folk som itne gör dett piss. Socialism är det dummaste jag hört. Varför ska man jobba överhuvudtaget om man tvingas ge bort alla pengar? Då kan man ju lika gärna slappa hela dagen och få bidrag på 30.000 kr i månaden? Socialister.. ni är alla människor som inte kan betala för er själva och är avundsjuka på folk som jobbat röven av sig för att nå toppen eller lata tattare.

#20 - Anonym.

Jag håller med om att SDare och NMR är väldigt äckliga och även skrämmande. Helt klart något jag spyr på. Men att sitta o ta i sådär mycket känns bara barnsligt och även det är lite skrämmande.. ”ni är smuts, vidrigaste på denna jord” alltså ja men kom igen du behövde inte säga allt det där offentligt. Hade räckt med ”jag tycker SD och folk som röstar på dom är äckliga och jag delar inte era åsikter, om ni röstar på dom kan ni avprenumererar för jag vill inte ha med er att göra”

#21 - Anonym

Orkar någon faktakolla den där listan? Om PK-Konrad är SD:are så är jag en flygande groda.

#22 - A

#7 dock alltså om man nu håller med om sds andra punkter så rösta på moderaterna då? Alltså inte ett parti som driver nazism och rasism.
Att ha som argument att man röstar på SD pågrund av deras invandringspolitik är sämsta jag har hört, för då kan man rösta på något annat högerparti.

#23 - Anonym

SD må ha skeva rötter, men det har nästan alla partier. Sossarna har lika mycket nazistiska rötter som SD har. De startade fan rasbiologiska institut. Fyfan vad patetiska ni alla är.

#24 - Anonym

SD må ha skeva rötter, men det har nästan alla partier. Sossarna har lika mycket nazistiska rötter som SD har. De startade fan rasbiologiska institut. Fyfan vad patetiska ni alla är.

#25 - Anonym

Och jag hatar sossar men fan inte går jag ut och skriver som Samir gör. Det är demokrati. Låt folk rösta som de vill, därför det finns demokrati. Samir sjönk i mika ögon nu, låt demokratin vara.

#26 - Josse

#7 Jag har läst alla partiprogram inför valet & kommer detta år att rösta på SD. Jag har innan röstat på S.
Jag bytte parti eftersom att mina politiska åsikter stämmer mest överens med SD. Till exempel så anser jag att tandvård ska vara gratis, att våra pensionärer ska betala betydligt lägre skatt än vad de gör i dagsläget, att hårdare straff ska inskaffas för uppepad brottslighet, att landsbygden ska bevaras, att värna om infrastrukturen.. och så vidare. SD har faktiskt mer politiska åsikter än invandring. :)

#27 - Anonym

alla ba "SD och Nordiska motståndsrörelsen är vidriga" asså va. NMR gillar jag inte för de är rasister. SD gillar jag och det finns ingen likhet mellan NMR och SD förutom att båda vill minska invandringen (vilket moderaterna också vill). NMR är ju rasister för i helvete. Det är absolut inte SD som nu är sveriges näst största parti efter socialdemokraterna.

#28 - Anonym

seriöst Ida detta är så jävla falskt hur kan du ladda upp en bild från en kommentar i din blogg då denna personen inte har någon som helst fakta utan helt random babblar upp namn.. Du vill verkligen att folk ska hata! Låt folk rösta på va fan dom vill utan att få hat och SD är dom ända som vågar säga ifrån när invandringen blir för mycket alla andra är så jävla fega... SD vill bara minska invandringen annars kommer vi snart ha innebörds krig här med

#29 - Anonym

#28 Har du läst deras budgetplaner? Exempelvis hur de ska uppnå alla de gratis-tjänster de skriver att de vill uppnå?

#30 - Emelie

Märks så väl vilka som röstar på SD eller håller på det partiet
" trött på massinvandringen och att de får 30 lax i månaden" Snälla, tror ni seriöst på det? Det är nån vit kränkt man som själv vill ligga hemma i soffan och käka chips som kommit på detta. Kom med källor tack vart det står att alla invandrade får 30 k i månaden. Och med källa menar jag inte en blogg eller ett inlägg på fb.

"Höja hastigheten på epa till 45" Alltså är den här personen inte ens 18 år ochfår rösta och förmodligen blivit hjärntvättat av någon äldre och inte kan källkritik utan tror på allt som Anders Svensson delar som hyllning till SD.

Jag ber er att läsa på om SD och vad dom verkligen står för, inte bara allt "bra" dom vill lyfta fram. För visst wow, låter det fanatiskt?? Men snälla läs mellan raderna.

Visst, vi måste se om våra egna mer. Gamla som inte får sin röst hörd och inte har en duglig livskvalité.

Men SD är inte svaret på dom frågorna. Jag upprepar SD ÄR INTE SVARET.

#31 - Anonym

DET här är Vänsterpartietster det är så de beter sig. Haha gud. Jag blir så lack av såna vänster människor. Sluta. Jag jag ska rösta på SD.

#32 - Anonym

#17 och #18 va i helvete ahhahalololl fattar noll. Ni har inget att vara rädda för det kan jag lova er. SDare tänker inte börja tracka på alla med invadrar bakgrund lol ni e ju helt ute o cyklar om ni tror det. Era kommentarer är verkligen helt blåsta, förlåt men de e sant. Om sd får majoritet så kommer alla invandrare som fått asyl få vara kvar men de som inte har asyl (som alltså är olagliga) kommer att skickas ut och massinvandringen kommer att minska samt poliser kommer skärpas och fler riktiga jobb kommer skapas vilket gör att orten-städer som förstörts av blattar kommer att kunna återhämta sig och bli normala igen. Så om ni inte är olagliga i sverige så har ni inget att vara rädda för och JImmie Åkesson har inget emot er. Är SDare och har massa kompisar med utländsk bakgrund och det stör mig inte ett dugg. Är ändå en väldigt engagerad SDare

#33 - Anonym

#36 Det är ju så det började med Nazityskland också, så det är nog därför folk blir rädda och vill flytta. SD:s partiprogram är ju inte ett dugg likt Tysklands på den tiden såklart, men har du sett hur vissa SD-anhängare beter sig (såklart inte alla, har också några SD-vänner som är skitsnälla)? Tror det kan leda till att folk blir rädda.

#34 - Charlotte

Flrstår inte människor med starka åkiskter, helt utan motiv till deras åsikter. Ska man yttra sig så, är man enligt mig skyldig att förklara hur man tänker.
Efter att följt Svensk PKmedia som ett får insåg jag att jag hellre ville skapa en egen bild av SD. Hr länge hört mycket om partiet, att de är rasister och nazister osv, men ingen konkret eller opartisk fakta. Jag beslöt mig för att lyssna på debatter, för att bilda en egen åsikt. (Jag har i åtanke att många medlemmar, speciellt Jimmie Å. för en väldigt bra retorik och kan därför låta väldigt övertygande).
Det mesta SD säger är helt rimligt och relevant. Att vi måste införs en mer kontrollerad gräns in till Sverige har ibget med rasism och göra.
Sverige har tagit emot flest flyktingar, om man kollar på antalet invånare i Sverige. Migrationsverket har inte skött det speciellt snyggt eller försiktigt. Resurser inom sjukhus och äldrevård har dragits in. Vi har inte fler resurser för att hjälpa till, vi klarar inte mer.
Det handlar inte om människorna som kommer hit, deras etnicitet är helt orrelevant i denna fråga. Det handlar om våran förmåga att hjälpa dem med bostad, sjukvård, utbildning mm.
Många länder har stängt gränserna helt och vägrat hjälpa till ens hälften av vad Sverige gjort. Därför tycker jag att det är helt fel av dem som gör det, att kalla de som bara vill ha en bättre kontroll av landgränserna rasist. Vad är inte de andra européiska länderna, med möjlighet att hjälpa till, men inte gör något?
Istället tycker jag att vi ska hjälpa till på plats istället. De som flyr vill inte fly, det är också dörför de är flyktingar. Vanliga människor som tvingas föy från sitt hem på grund av krig, terror, naturkatastrofer eller diktatur. Varför inte satsa pengar på att stoppa krig och konflikter, så att de kan bo kvar i sitt hemland istället?

För att förtydliga. Jag är inte just sverigedemokrat, men jag lyssnar på vad de har och säga, respekterar deras åsikter (pga yttrandefriheten) och bildar min egen uppfattning.
Jag tror på människors lika värde, lika rättigheter och skyldigheter. Därför bildar jag denna uppfattning.

(Det finns såklart åsikter jag inte delar med sverigedemokraterna, men väljer att bara ta upp de saker jag också tycker är rätt. Amir kan stå för den negativa delen :)

#35 - Anonym

Att man som 30-åring inte vet bättre och uttrycker sig så mot andra (oavsett vad man själv tycker) är pinsamt, PINSAMT Amir. Skärp dig, fattar att du hatar SD men du behöver inte uttrycka dig på det sättet och det bör du veta..

#36 - Anonym

Är så himla trött på folk som säger att SD:are är rasister. För ungefär 3år sedan så kallades SD för en massa skit men just nu har nästan varenda parti i riksdagen kopierat SD:s politik som var "rasistisk". Jag kan lova er att 99% av de som yttrar sig om SD:s politik har inte ens läst det utan har bara hört att de tänker "slänga ut alla" invandrare från Sverige vilket inte är SD:s politik någonstans.
Jag vill bara säga detta jag är ingen SD:are men någon koll måste väl ändå dagens folk ha eller?
Inte skulle jag tro att varken Kondrad eller Joakim Lundell skulle rösta på SD (de andra har jag inte så bra koll på mer än Chrille o Jacke)

#37 - Anonym

vinner sd så kommer min skola läggas ner och går redan i 8an, de e inte bra för mina betyg och relation till lärare på en annan skola, alla sd:are, ni e smuts!!!!!!

#38 - Anonym

Så var den med den röst-och yttrandefriheten.

#39 - Anonym

Skulle verkligen vilja veta hur insatt Amir faktiskt är och vad han egentligen vet om SDs politik förutom det som han hört av andra.

#40 - Anonym

tycker att alla som håller med ska ta och gräva lite i sossarna historia också googla svenska internering läger så ska ni se vilka som stöttade nazister, https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=2282405 http://politikfakta.se/2013/04/tage-erlander-var-hogsta-chef-for-14-svenska-koncentrationslager/ https://sv.wikipedia.org/wiki/Interneringsl%C3%A4ger https://sv.wikipedia.org/wiki/Interneringsl%C3%A4ger_i_Sverige_under_andra_v%C3%A4rldskriget

#41 - Anonym

Många har fördomar om SD att dom är rasister o hatar invandrare, DET ÄR inte sant! Jimmie säger att han blir kränkt när folk kallar han o hans parti för rasister, Sd är inte heller homofober,(kolla på hans vårtal)
Seriöst om folk läser på om sd tex på deras instagram e jag säker på att många mer skulle gilla dom! Dessutom går Amir på Pride o säger att alla är lika värda, vad sa han idag? Jo,Att alla som röstar på sd är smuts o äckliga..
när ska folk förstå!? /14 åring

#42 - ellen

Men herreGUD vad folk reagerar på att Amir sa så pass "grova" saker angående SD röstare. Känner man Amir vet man att man ska ta allt han säger med en nypa salt. Bra sagt i alla fall, Amir!

#43 - Anonym

Så jävla dåligt sagt, väx upp. Bara för att du inte håller med i deras politik betyder inte att de är dåliga! Betyder att du inte kan respektera andras tänk då du tror att ditt tänk är bäst, så jävla naiv.

#44 - Anonym

Asså ingen vet säkert att dessa fölk röstar på SD Jocke står inte alls för vad sd stör för asså jävla Ida di måste chilla helt seriöst ta reda på real facts

#45 - Dedu

Då är jag ett stolt äckligt odjur och är stolt smuts.
Klart alla får tycka vad dem vill, men att gå ut och säga dessa orden är rent av förjävligt.
Blir illamående.
Om folk bara kunde läsa på mer om vad vi Sverigedemokrater vill göra för Sverige! Vi vill inget ont, vi vill bara hjälpa Sverige i Första hand.
Vi vill inte stänga gränserna helt, vi vill hjälpa människorna, men inte för många åt gången.
Läs och lyssna på vad Åkesson säger, så kommer ni snart förstå.

Och till er som fortfarande vill kalla oss äckliga och smuts, då får ni göra det. Men vi kommer inte ändra våra åsikter bara för att ni inte vill acceptera oss.

Tack för mig :)

#46 - Anonym

Veganer se hit!
Jag har en fråga. Om ni som veganer skulle ha en vän med en bondgård som erbjuder er mjölk och ägg, där ni vet att djuren behandlas bra, att äggen kommer från välmående höns, och mjölken från välmående kor osv, skulle ni äta det då? Detta är endast en fråga pga ren nyfikenhet, är inte så insatt så vill gärna veta folks perspektiv på saker kring detta :)

#47 - Anonym

Varför använder Therese återkommande nakenhet för att få klicks på youtube?... 🙄

#48 - Anonym

#48 Det beror på. Djur som är uppföda för att producera mjölk eller ägg har en annan fysiologi än friska vilda djur av det slaget. Därför känner jag mig tveksam till det. Personligen tycker jag inte om mjölkprodukter så det hade jag nog inte använt oavsett, men om jag hade en vän som hade fria höns, som på riktigt mådde bra, så hade jag kanske använt något ägg då och då för att baka en kaka? Jag är faktiskt osäker. Är du själv vegan? Hur tänker du kring den frågan?

#49 - Anonym

#48 Det beror på. Djur som är uppföda för att producera mjölk eller ägg har en annan fysiologi än friska vilda djur av det slaget. Därför känner jag mig tveksam till det. Personligen tycker jag inte om mjölkprodukter så det hade jag nog inte använt oavsett, men om jag hade en vän som hade fria höns, som på riktigt mådde bra, så hade jag kanske använt något ägg då och då för att baka en kaka? Jag är faktiskt osäker. Är du själv vegan? Hur tänker du kring den frågan?

#50 - Anonym

Många vänsterblivna och ogenomtänkta kommentarer. Demokrati betyder att alla får rösta på det alternativ som de anser vara bäst för landet.

#51 - Anonym

Jag ska starta ett parti som ska heta Ponny-partiet. Då ska alla politiker få lägga fram förslag, och ponnysarna ska trycka JA eller NEJ. Vilka tror att det blir ett bra samhälle så?

#52 - Anonym

Bara massa kränkta smyg rassar i detta kommentarsfält

#53 - Anonym

#50 Tack för svar! Nej jag är inte själv vegan (men planerar att bli i framtiden). Jag kom bara på detta för en stund sen och var nyfiken på hur folk tycker och tänker

#54 - Anonym

Kunde inte sagt det bättre själv, preach Amir!!!❤️❤️🔝

#55 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=j3GnLkXbDBE

#56 - Anonym

Facepalm... han ska alltså vara 30? My ass

#57 - Anonym

Ni som säger att sd är dåliga och nazister etc. kommer ångra det om politiken vi har nu fortsätter.
Ni kommer ångra er när sverige börjar islameras mer och mer och ni kommer ångra er när ni blir överfallna av en invandrare.

#58 - anonym

suck..

#59 - Anonym

ni vet att det är väldigt många blattar som röstar på sd va?

#60 - Anonym

De flesta vet inte ens vad sd står för, de har bara hört "de är rasister". Sd vill att vi ska stoppa gränserna, så att inte vem som helst ska komma in, vilket är logiskt då vi inte kan släppa in alla och inte vem som helst. Och de vill ge svar på om de kan stanna snabbare, vilket bara är bra, för då slipper de bo här i 10 år och skaffa ett liv här och sen bara få hörs att de måste hem. Och detta är bara två av sakerna de står för, läs på innan ni snackar om de, tack.

#61 - Anonym

Svenskdramas story när han lägger ut en video mär någon säger till en tjej ”får jag känna på din röv?” Ärligt talat hade han inget bättre att lägga ut eller? Äckligaste människan jag känner.

#62 - Melker

Amir menar alltså en stor del av Sveriges befolkning är det vidrigaste som finns på Jorden? Finns verkliga problem i världen som skadar människor på riktigt, det borde han lägga sin energi på. Men ändå rätt komiskt att de mest "öppna" och "solidariska" personerna visar sig vara de mest trångsynta.

#63 - Anonym‪Amir Akrouti pratar om hur mycket han hatar SD och alla som stödjer dom. ‬
‪Hans uttalande blev/är ett misslyckande. ‬

‪Jag och resten av alla SD:väljare; Respekterar allas val av parti. ‬
‪Idag leder SD och är Sveriges andra största parti med två procentenheter från största partiet. ‬

‪Kärlek vinner alltid. ‬

#64 - Anonym

Det är hans åsikt om vad han tycker om ett parti som är rasister? Varför göra en så stor grej om vad en av 10 milijoner invånare tycker om ett parti? Inte värt att göra ett inlägg om detta tycker jag.

#65 - Anonym

Och återigen skiter Bente på förtryckta genom att läsa upp och skratta åt transfobiska äckelskämt i sin video.

#66 - Du behöver inte veta

Hållkfäten bre, vita kommer alltid att ha ett privilegium som inte alla hudfärger eller etniciteter har. Har du aldrig fått smaka på att bli spottad på pga av vart du kommer ifrån eller vilken hudfärg du har kommer du aldrig att få uppleva ren & skär rasism. Så säg mig, vem är ni att uttala er om hur vi andra upplever SD? SD STÅR FÖR RASISM. Jimmie Åkesson är rasist. Dock alldeles för feg för att säga att han är det.
”jag är inte rasist, men....” det borde stå på hans namnbricka. Och snälla, kom inte med argument som att invandare tar era jobb eller boende, de bor inte på era huven & Det bevisar bara vart intelligensen kommer ifrån om människor från andra länder jobbar ditt drömjobb

#67 - Anonym

Har Rask öppet stöttat SD? Jag har bara sett några av hans videor.

#68 - Anonym

Alla får rösta på precis vem dom önskar. Att Amir säger såhär får ju bara honom att se ut som en del av problemet. Folk kommer vara ännu mer säkra på SD efter uttalanden som Amirs.

#69 - Anonym

Kommentarerna här får mig att spy! Rösta för helvete inte på SD! Vad tänker ni med?!

#70 - Anonym

De förstår väl jag å att Amir säger sådär han är väl rädd för att bli utskickad från Sverige #SD2018

#71 - Anonym

Hur många här får ens rösta i september? 🤔

#72 - Anonym

Fan är det någon som har popcorn och bjuda På? Det här är nog det mest intressanta jag har läst på den här bloggen! 😂😀

#73 - Anonym

Amirs kommentar får ju motsatt effekt dock
Om hans idé nu är att avskräcka folk från
Att rösta på sd det var ju som förut när
Tidningar nyheter o andra partier försökte
Håna eller frysa ut sd det fick motsatt effekt
Så ilskan Amir uttrycker mot Sd ger nog sd
Fler röster.

#74 - Bitch Amir

Asså han ska vara 30år men är lika omogen som en jävla 5åring! Usch Amir man kan inte säga så om andra, du vet ju föfan ingenting om sd. Kolla lite intervjuer med Jimmie Åkesson så kan du se att han inte är rasist. Du kanske är rasist och alla får rösta på vem de vill. Så bara var tyst och försök hitta lite fakta. USCH SPYR!!!!!

#75 - Pepsi

Är SD:are det värsta på denna gjord, får man isåfall fråga vad du tycker om IS, Nazister och galna amerikanska seriemödare då?

#76 - Anonym

Till alla ni som skriver att SD och NMR är lika: Nej, det är dom inte men ändå så finns det nog ändå väldigt många Nazister inom SD, jag tror inte att Jimmie Åkesson är rasse eller nasse men det finns nog många sådanana inom partiet. Och man har nog även andledning till att vara försiktig, jag har tex varit på ett koncentrationsläger i tyskland (Sachsenhausen) och förintelsen och verkligen hemsk men det kommer nog även att hända igen, förhoppningsvis om typ 1000 år men det kan även ske mycket tidigare också.

#77 - Anonym

Hah! De är ju mer människor som Amir som säger sånt där som förstör och trycker ner Sverige. Det här landet är en demokrati och då har folk olika åsikter och det måste dem få ha utan att "dra åt helvete". Han verkar inte alls vara påläst överlag om politik eller något tyvärr då han gör en del skit typ hela tiden.

#78 - Anonym

Håller med honom ! Om man röstar på ett parti som anser att muslimer inte är 100% människor ushhh

#79 - Anonym

Vem bryr sig om vad han tycker??? Han är inte det minsta påläst och kan inte ens komma med ETT vettigt argument. Haha vilken pajas

#80 - Anonym

Så många barn som inte har en aning om vad SD faktiskt står för. Jag håller med Amir.

#81 - Anonym

Haha det roligaste är att ungefär 30% eller mer som röstar på SD inte kommer från Sverige men har medborgarskap.

#82 - Anonym

#93 Kan inte du berätta för småbarnen här vad SD står för?

#83 - Anonym

Självklart får man tycka och tänka som man vill och ha egna åsikter. MEN gränsen går när man medvetet trycker ner andra människor på vad dom tror på och kalla dessa människor för en massa hemska saker. Killen är 30 år och borde ha lite mer vett i huvudet än att säga dessa saker som han sa i sin video. Fruktansvärt omoget och klantigt gjort.

#84 - Anonym

Han är ju helt pantad... att det värsta som finns är människor som röstar på ett parti???

#85 - Anonym

Demokrati, respektera folks åsikter...det är inget som finns i hans huvud..? Nej..? Okej..

#86 - Anonym

Invandring i det här landet ÄR ett problem, och det handlar inte om rasism eller vad folk nu än vill påstå. Vi tar in fler än vad vi egentligen kan, det kostar massa pengar som egentligen skulle kunna gå till våra gamla och sjuka. Och inte nog med det, känns det inte lite orättvist att folk får komma in i vårat land, skapa sig ett liv här, lära sig språket, skaffa vänner, jobba och slita, och sen bli hemskickad till sitt hemland efter 10 år. Detta är problem som SD vill få bort. Det handlar inte om att dom inte vill ha invandrare i vårat land, det handlar om att dom inte vill ta in så många att det blir ett PROBLEM, för just nu är det ett problem. Man måste hitta ett system som fungerar, och inte bara släppa in vem som helst när som helst. Är det rasism så fine, då är vi nog många rasister där ute

#87 - Anonym

Är ju tack vare sådana som Amir som gör att SD vinner allt fler och fler röster.

#88 - SD patrioten

Att säga att vi som stöttar SD är äckliga odjur gör honom till något han försöker spegla oss som. Självklart har det varit stolpskott i SD men det har det funnits i alla partier genom åren. Det största stolpskottet genom tiderna är våran statsminister. Läs på om SD:s politik istället för att följa pk- feministernas åsikter. Jag kan stolt säga att jag kommer rösta på SD i år vilket jag gjort tidigare år också. Demokrati är något som handlar om åsikter och alla har inte samma åsikter. Låt bli att kalla oss äckliga odjur för vi kallar inte dig för något nedlåtande ord. Han får vara emot våran politik men att kalla oss för äckliga odjur är bara fel. Sd2018

#89 - Anonym

Man märker ju bara att Amir mår väldigt dåligt psykiskt just nu, och tar ut det på andra. Stackars människa.

#90 - Anonym

Brukar älska att kolla på Amirs videos osv. Jag har ingen politisk åsikt MEN jag måste faktiskt hålla med om att kalla SD'are för "Odjur" osv var extremt onödigt. Han pratar om att han inte gillar att bli kränkt pga sin sexualitet, varför säger han så om andras politiska åsikt då?... Lite dubbelmoral skulle jag säga. Han har rätt att inte gilla SD men han behöver inte kränka andra människor som gillar SD, det hade räckt med att säga att han inte gillade SD utan att behöva kränka alla.

#91 - Anonym

#88 Det finns en anledning till varför Martin Strid, som gjorde uttalandet, inte längre är med i partiet.

#92 - fuckSD

undrar om det är en slump att alla är män? Och att alla förutom en är dessutom medelålders?

#93 - S

Och som vanligt raderar Amir alla kommentarer som är kritiska, patetiskt. Jag har varit en följare av Amir i över ett år och gillat hans videos jättemycket men hans uttalande har verkligen ändrat min åsikt om honom. Oavsett vad man tycker om SD (jag har själv ingen åsikt i frågan som jag vill uttala mig om) eller något annat parti så gick han för långt med det han sa om SD-väljare. Äckligt. Man borde kunna acceptera allas åsikter och synvinklar utan att häva ur sig de vidriga saker Amir gjorde. Han har förlorat ännu en prenumerant nu. Verkar som att fler har tröttnat på hans attityd eftersom hans videos får färre och färre visningar sedan ett par månader tillbaka.

#94 - Anonym

Hur tänker MÄN som tycker det är fel av kvinnor att dra alla män över samma kant, men som själva drar alla invandrare över samma jävla kant?

#95 - Anonym

#114 har också tänkt på det, när vissa män säger att dem drar alla invandrare över samma kant pga att den finns "många" som "beter sig illa" DET ÄR JU EXAKT DÄRFÖR KVINNOR OCKSÅ DRAR ALLA MÄN ÖVER SAMMA KANT? FÖR ATT DE FINNS SÅ JÄVLA MÅNGA MÄN SOM E IDIOTER OCH 98% av alla våldtäkter sker av män.

#96 - Anonym

omg det spökar i jocke och jonnas lyxvilla!!

#97 - Anonym

Uppdatera med nytt inlägg snart

#98 - Anonym

Clueless har 4 prickar på sin kanal och den kanske kommer att raderas för gott inom 24 h

#99 - Anonym

#119 Hur ska vi fira detta?

#100 - Anonym

#120 bjuder alla på fest

#101 - Anonym

#117 de vill bara mjölka ur de sista pengarna med ytterligare en spökjakt.
Konstigt att de inte tar upp om killen som klev in på deras privata mark och hota dem. Svenskdrama rapporterade om deras Snapchat drama

#102 - Anonym

#122 Wut vad hände? Har missat detta? Ida, kan du skriva om det?

#103 - Anonym

Röstar Hydra på SD?

#104 - Anonym

#124 varför fråga du en onödig fråga som ingen människa kan svara på mer än Hydra själv ?

#105 - Anonym

#125 För att det påstås vara så i Idas inlägg och jag undrar hur accurate det är?

#106 - Anonym

Sverigedemokraterna
Martin Kinnunen, bokföringsbrott,
Carina Herrstedt, förtal tre gånger.
Markus Wiechel, förtal.
Roger Hedlund, misshandel
Robert Larsson, häleri, stöld och olovlig körning.
Linus Bylund, våld mot tjänsteman
Runar Filper, stöld, misshandel och narkotikabrott
Kent Ekeroth, misshandel

Centerpartiet
Sture Andersson, Burträsk, grovt rattfylleri
Bo Kallerman, Sala, sexuellt ofredande
Alexandra Kvarnström, Lycksele, trolöshet mot huvudman
Björn Mårtensson, Edsbyn, grovt rattfylleri
Per-Olov Zethrin, Lidingö, bl.a grovt bokförings- och skattebrott
Patrik Öbrink, Gävle, grovt bedrägeri och grov förskingring
Kvinna, Stockholm, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd

Folkpartiet
Isak Bergdahl, Uppsala, förargelseväckande beteende
Åke Blomqvist, Huddinge, försök till köp av sexuell tjänst
Jimmy Drushammar, Stockholm, grov misshandel, stöld och grovt bedrägeri
Carl Ek, Malmö, trolöshet mot huvudman och stöld
Christer Falkheimer, Höganäs, grov förskingring, grov trolöshet mot huvudman och urkundsförfalskning
Rocio Fernandez, Göteborg, bedrägligt beteende
Mats Granath, Nacka, grov rattfylla
Per Jodenius, Stockholm, dataintrång och anstiftan till dataintrång
Marita Jönsson, Hällevadsholm, förskingring
Azad Karim, Västerås, olaga hot och grov vårdslöshet i trafik
Björn Molin, Haverdal, försök till köp av sexuell tjänst
Mats Nilsson, Umeå, bedrägeri och urkundsförfalskning
Sven-Erik Näslund, Västernorrland, trolöshet mot huvudman
Peter Olsson, Ånge, trolöshet mot huvudman
Philip Pedersen, Landskrona, misshandel och ringa vapenbrott – skyddstillsyn
Karin Pilsäter, Stockholm, rattfylleri
Maria Robsahm (fd. Carlshamre), bokföringsbrott
Patric Svensson, Växjö, rattfylleri

Kristdemokraterna
Arne Carlström, Oxelösund, barnpornografibrot
Tom Hellgren, Eskilstuna, förargelseväckande beteende
Claus Helmberger, Malmö, förskingring och urkundsförfalskning
Elias Mardini, Sigtuna, rödljuskörning och bestickning
Mats Reimbertsson, Stockholm, olaga hot, ofredande och förolämpning
Mattias Reinhard, Töreboda, grov kvinnofridskränkning och misshandel
Ingrid Svensson (tidigare Näsman), Falun, bedrägeri
Man, Västsverige, sexuellt utnyttjande av underårig
Chatrine Pålsson Ahlgren, Mönsterås, Rattfylleri

Miljöpartiet
Daniel Jesus Arrospide Alata, försök till mord, grov mordbrand, grovt rån, stämpling till mened och falsk tillvitelse
Mir Englund Dusim, Göteborg, köp av sexuell tjänst
Per Gahrton, Täby, rattfylleri
Güler Gül, Boden, snatteri
David Holloman, Umeå, häleri
Richard Klinsmeister, Göteborg, olaga tvång och ofredande, olaga hot, olaga intrång, ofredande och skadegörelse
Michael Leventis, Höganäs, sexuellt utnyttjande av barn, sexuellt ofredande och barnpornografibrott
Ragnar Mensner, Arvika, grov förskingring
Glenn Nilsson, Tranemo, olovlig körning, grovt olovligt brukande, grov olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott, två fall av narkotikabrott
Peter Norrby, Hultsfred, spritsmuggling och snatteri
Kenneth Persson, Hylte, snatteri
Mikael Rastenberger, Lilla Edet, narkotikabrott och rattfylleri
Mattias Stenberg, Norrköping, ringa narkotikabrott i två fall
Bernt Varvemo, Vaxholm, rån, mordbrand och grovt olaga hot
Marcel Wisselqvist, Söderhamn, sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning
Eva Öberg, Färjestaden, grovt rattfylleri
Christer Öhgren, Stockholm, förförelse av ungdom och olovligt anskaffande av alkoholdrycker

Moderaterna
Robert Andersson, Älmhult, skattebrott
Per Asklund, Laholm, försök till köp av sexuell tjänst
Gunnar Axén, Norrköping, licenssmitning
Anders Bengtsson, Hudiksvall, obehörigt avvikande från trafikolycksplats och otillåten omkörning
Tobias Billström, Malmö, licenssmitning
Margaretha Bjälkemo, Svenljunga, grovt bedrägeri samt grovt bidragsbrott
Per Bondesson, Malmö, grovt narkotikabrott och försök till grov narkotikasmuggling
Maria Borelius, Stockholm, licenssmitning
Nils-Erik Bäckström, Bjurholm, rattfylleri
Inger Börjesson, Gimo, grov förskingring
Jan Carlsson, Kungsbacka, bokförings- och skattebrott, förs

#107 - Anonym

Visst det är hans åsikt, men han bestämmer inte över någon! Man väljer själv om vilket parti man röstar på och det ska han acceptera

#108 - Anonym

#129 Han sa i videon "man får rösta på vem man vill"

#109 - Anonym

#123 du kan gå in på
https://youtu.be/oY8OAMyjXkI
Svenskdrama kanal

#110 - Anonym

SKönt att han på riktigt kränker dem som röstar på SD. Liksom vi har demokrati i Sverige och det är okej att rösta på vad man vill. Ingen ska säga att man är de ena och det andra på grund av vilket parti man röstar på.

#111 - Anonym

SD startar förintelse? REALLY??? Att SD skulle vinna valet skulle vara bra för Sverige, sossarna har visserligen gjort SMÅ framsteg men dom fuckade upp när de inte höll koll på vilka som kom in i landet. Bara för att det finns nazistiska rötter så betyder det inte att de finns kvar idag, tror folk kan va lugna.

#112 - Anonym

#126 tro inte på allt du läser på internet... en helt random person rabbla upp random namn utan fakta

#113 - Anonym

#130 ja han i videon "man får rösta på vem man vill" men direkt efter säger han att alla som röstar på SD är odjur då enligt honom så får man ju inte rösta på vem man vill om man bli kallad för sånt

#114 - Anonym

De är väl ganska självklart att SD tyvärr vinner valet i år med all deras support.

#115 - Anonym

Ska bli kul o se ortens reaktion när Jimmie kammar in 40% xd

#116 - Anonym

Vi måste ur piss eu. Endast jimmie som fixar det åt oss

#117 - Anonym

det känns som att Jimmie kommer vara nya Hitler, fast mot muslimer. Jag är sjukt rädd för det. Att det typ ska bli tredje världskriget. Alltså jag tror legit att han kommer gasa muslimer och låsa in de. När befolkningen i Tyskland röstade på Hitler trodde de han han hade bra idéer och var en bra person, tror samma sak håller på att hända nu.

#118 - Anonym

Gillar hur han säger ”Man får tycka som man vill” men 5 sekunder senare skriker han att alla som röstar på Sd (som inte har samma politiska åsikter som Amir) är ”äckliga svin, skam för Sverige” etc. Vet inte ens vad han kallade alla Sverigedemokrater. Men fy fan vad han är okunnig. Alla har rätt till sin egna politiska åsikt. Bara för Amir inte tycker om Sd betyder inte det att han har rätten att säga så som han gör. Tänk om man skulle säga samma sak om tex S. Fyfan.

#119 - Anonym

Jag skulle själv aldrig rösta på SD, men en av de sakerna som är bra med Sverige är att man har rätt att ha den åskikten man vill. Man måste inte tycka om en annan persons åsikt men man måste kunna respektera den, annars så är det aldrig någon som kommer vilja lyssna på vad man har att säga.

#120 - My

#139 #140
Dock blev inte Hitler fram röstad, utan han blev utnämnd av den tidigare rikskanslern

#121 - Anonym

#139 han vill bara minska invandringen inte skada något han har liksom fru och barn och skulle aldrig vara en sån förebild mot sina barn

#122 - Anonym

Om nu SD hade varit rasister och äckliga, hur kan de då vara det näst största partiet i ett av världens mest demokratiska länder? Kritisera NMR och AFS istället för SD för i helvete.

#123 - Anonym

Inte särskilt klokt att avhumanisera människor.

#124 - Anonym

Kolla "high neck flounce skater dress" från Ax Paris på Nelly.com och jämför den med den svarta "virkade" klänningen som Linn ska komma ut med:/

#125 - Anonym

#140 Nazisterna fick inte ens majoriteten av rösterna. Jimmie är absolut inte "den nya Hitler". Det bevisar bara hur ignoranta människor faktiskt är om förintelsen och hur Hitler faktiskt tog över makten. Hitler hade antisemitiska budskap i hans tal. Jimmie har inte antimuslimsk budskap. Det enda han vill är att rätta till invandringen, att hjälpa flyktingar på plats, att göra så att vi som bor i Sverige får bättre sjukvård och så att pensionärerna får det bättre. Helt sjukt i mina ögon att pensionärer som jobbat i Sverige och betalat skatt i hela sitt liv behandlas sämre än en 25-åring som kom hit för 6 månader och inte ens jobbar. Det hela är mer komplex än "rasistiskt". Vi har knappa resurser och pengar. Majoriteten av statens pengar kan inte gå till asylinvandring. Det bara går inte. Norge och Danmark skrattar åt regeringen just nu.

#126 - Anynom

Jag hatar själv SD. Men att säga att folk e äckliga odjur är lite fel i det amir sa. Men stämmer mkt

#127 - Anonym

E arab o tror min pappa kmr rösta på SD

#128 - MY

#148
Detta är nog det klokaste jag läst idag. Bra skrivet.

SD immigrations politik är den vettigaste av alla partier och även den mest humana. Social demolraterna valde att öppna våra gränser och ta in så många som möjligt. Detta ledde till att tusentals fick sova på gatan och bo på flyktings anläggningar. Det är inget liv. Det SD dock sa från början att vi ska satsa på att hjälpa dom på plats så mycket som möjligt, vi skaffar tuffare gränser och räddar fler liv. Det är NU resterande av partierna kände att den idén låter super, när tusentals med liv redan är förstörda.
Sedan kan vi fan inte släppa in vem som helst. Folket som kommer hit har andra värderingar än vi. Våldtäkter utförs till största delen av utländska män. Det som hände i Stockholm förra året hade aldrig skett, om vår regering hade koll på folket som släpptes in.

#129 - Anonym

https://www.metro.se/artikel/%C3%A4r-sd-ett-rasistiskt-parti-fem-experter-svarar-xr

#130 - Era rasistråttor

Men vadå då det är ju sant att SD är äcklig. Var är frågan om?

#131 - Anonym

#132 lmao

#132 - Anonym

Skriv om mer posetiva saker! Figgehn (gamer) streemar för barn cancer fonden och har fått 3000 denna månad han vill ha 100k till barn cancer fonden på ett år!!!

#133 - Hanus och Amus

GÅ IN PÅ VÅR BLOGG FÖR ATT LÄSA DET SENASTE SKVALLRET OM JOCKIBOI OCH SD. Kärlek till världen och kraft till dig. <3

#134 - Spookystuff

Gillar verkligen dubbelmoralen hos alla ”sd-hatare”..
Ska ni inte börja hata alla andra partier också?
Dom partier som ”tagit” idéer från sd efter att sd blivit lite större än tidigare? Haha och nej, sd kommer inte skapa ett tredje världskrig.. större chans att Nordkorea startar det kriget än sd..

#135 - Anonym

#119 Det blir lätt så när man låter känslolivet dominera det logiska tänkandet. Politik borde baseras på sunt förnuft och logik, snarare än abstrakta känslomönster och impulser.

#136 - Anonym

"Jag avskyr PK-människor"- Amir Akrouti i alla sina videos. "alla som röstar på SD är vidriga odjur" - Amir Akrouti också

#137 - Anonym

KD är lätt det bästa partiet

#138 - Anonym

Ganska komiskt att Jocke glömde bort sin eget släpp av nya låten hahahaha
Förstår de kan vara svårt att hålla isär alla projekt som jobbas fram under varumärket då tiden och livet pågår på hemmaplan.


Så denna tumme upp går till Ninetone.

Inget hat mer komsikt hur Youtubers ska vara så mycket på en gång. Inge fel i de att förverkliga drömmar, men allt känns så köpt. Betala bra och du får jobbet gjort medans du kan under tiden göra annat i livet.

Och en så länge tumme upp att Jocke inte nämnt dela och sätta låten på reapet bara för egen vinning få låten högt upp på listorna och höras på radio.
Kanske den delen äntligen få vara på samma villkor rättvist, inte antal följare gör resultatet till högre placering. Spännande att se;)

#139 - Anonym

SD är homofober ! https://www.qx.se/samhalle/29364/han-lamnar-sd-i-protest-sa-ser-sd-pa-homosexuella/

#140 - Anonym

SD är homofober ! https://www.qx.se/samhalle/29364/han-lamnar-sd-i-protest-sa-ser-sd-pa-homosexuella/

#141 - Linn

HEJA AMIR. LÄS PÅ FÖRST VAD SOM INBÄR O RÖSTA PÅ FUCKING SD. TYCKER VI ALLA SKA RÖSTA PÅ FI ( FEMENIST PARTIET ) BÄSTA PARTIET!!!!!!!!

#142 - Anonym

Vad gör Amir till en bättre människa när han uttrycker sig på sådant hemskt sätt om andra?

#143 - S

Enligt Amir så är Italien rasister också nu eftersom dom inte tar in fler! Märks att han inte kan mycket eller läser nyheter om politik......

#144 - IE

SD2k18, finns inget som kan ändra min åsikt, speciellt inte en svensk youtuber

#145 - Anonym

Den ända frågan SD angagerar sig i är invardrar frågan. Den har ju inte direkt någon bra o säga där enligt mig iallafall. Rasister hela högen

#146 - Anonym

Engagerar o dem

#147 - May

Han är ju uppenbarligen inte påläst. Vad fan är yttrande frihet om man nervärderar med folk som har andra åsikter än han själv?
Det är pga såna extremister som han gör så att jag vill rösta på SD, ärligt talat. #SD2018

#148 - Anonym

Ursäkta mig men det finns betydligt värre människor än de som röstar på SD. Och alla har i en demokrati rätt att rösta på vad de vill, så att nedvärdera någons åsikt på det sättet är bara vidrigt. Man kan inte ta iväg individer deras yttrandefrihet eller rätt att rösta på vad de vill bara för att man själv inte håller med. MVH moderat.

#149 - vrf läser du mitt namn??

Jag trodde int att Amir var sån dubbelmoral. I början babblar han om att alla ska få respekt och tycker du inte om någon så skit i det, och nu så säger han att alla som röstar på SD är odjur och att dom förstör Sverige.

Världen är lite konstig ibland.

#150 - Anonym

#SD2018

#151 - Amanda

Ingen verkar ha en ryggrad här i kommentarerna när ert namn är "Anonym". Stå för det ni skriver och tycker, precis som Amir gör. Han säger sin åsikt om vad han tycker om SD:are och passar det inte dig?, bara stäng av och försvinn. Att Amir kastar skit håller jag verkligen inte med om! Vem fan är det som dömmer och hetsar en folkgrupp?, jo SD. Hade det handlat om att SD stod för ett annat ämne som tex att alla som har ADHD ska ha sämre möjligheter, rättigheter och mindre värde så hade det blivit ett jävla liv mot dem som röstar på SD. Ingen hade tyckt att det var okej eftersom man inte kan hjälpa att man har diagnosen. Men du kan inte hjälpa att du är indvandrare heller, vilket land du födds i, vilket ursprung du har eller om ditt land är otryggt. Amir säger sin åsikt och han får massa skit. Sen att SD trycker ner invandrare och säger massa saker som är tusen gånger värre det gör inget? Om ni tycker att ni inte är värre så fine, Amir säger illa om SD och ni säger illa om Invandrare, så om ni anser att Amir betett sig illa så har ni gått över gränsen för länge sen. När någon har sådana sjuka värderingar som SD då måste dem som anses kränkta ha rätt att förvara sig.Amir tar förmodligen illa upp av SD värderingar och då måste han få säga ifrån. PUNKT!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com