#1 - Alma

Tycker faktiskt synd om Jocke och Jonna som inte får vara ifred, visst de är ofentliga, men hemma är de ju privata.

#2 - Anonym

Synd om killen som är sjuk eller har någon diagnos, han mår nog väldigt dåligt efter den här videon!!

#3 - Dedu

Hade dem inte gjort så att ingen kunde ta sig in?
Synd om mannen ändå :/

#4 - Dedu

Hade dem inte gjort så att ingen kunde ta sig in?
Synd om mannen ändå :/

#5 - Anonym

Hoppas mannen får psykvård och mår bättre snart inte lätt att hantera känslor när man själv mår skit och alla andra är glada

#6 - Anonym

Jocke och Jonna gör ju inte hans tillstånd bättre när dom hänger ut mannen på nätet.. Han är ju "Sjuk" och då tycker jag man kan visa lite respekt ändå även om det är fel att han tog sig in på derras tomt

#7 - Anonym

6# Jocke & Jonna hänger absolut inte ut mannen. Dom berättar om händelsen och inget annat. Ingen av dom säger någon gång under videons gång vad han heter, bor osv. DET är att hänga ut. Det enda Jocke och Jonna gjorde var att berätta vad som hände som sagt. Så nej, dom hänger inte ut honom alls.

#8 - Anonym

#7 håller med dig helt, folk här är ju helt tappade ärligt talat för försöker påstå att dom hängde ut honom! Dom blurrade allting och nämnde inget namn och summan av detta är att det ät DOM som är offren, men såklart när det handlar om J&J så är alla andra offer istället! Skrämmande

#9 - Anonym

#6 Hoppas inte du är seriös??? Hade det varit Therese hade du haft tungan i arslet på henne

#10 - Anonym

Man? Det var de ju ändå inte utan vad dom säger el åtminstonde sa när jag kollade så var det snarare ett barn el ja tonåring då.
Visst att denna person gjorde fel men av vad dom sa så var det någon form av fel på honom och då antar jag han ej var fullt medveten om vad han gjorde.
Och det är fel av dom att ens nämna hans ålder då han ej är myndig.
Är ju ändå gabska lätt att kolla upp vem personen var tyvärr

#11 - Anonym

10# Hur kan det vara lätt att få reda på vem personen är med hjälp av endast personens ålder?

#12 - Anonym

Bara för att man är handikappad behöver man inte må psykiskt dåligt eller behöva psykvård. Om Jocke och Jonna sa något om det i videon är det en sak, men om ni i kommentarsfältet bara antar detta är det bara sjukt

#13 - Emma

"mannen är handikapp"
Nja. Även om de sa så i videon, vilken jag inte sett, är det ett funkofobiskt uttryck och du borde inte skriva det.

#14 - Anonym

#13 Min syster är handikappad, hon säger till och med om sig själv att hon är handikappad, så nej

#15 - Anonym

#10 håll käften snälla

#16 - Anonym

#11 För att #10 bara en patetisk hatet som hatar på J&J och ska försöka hitta fel på dom i varje inlägg!

#17 - Anonym

#10 Kan inte du berätta vem det var då, då det är så lätt att kolla upp enligt dig hahahhahahhahahhaha

#18 - Anonym

vilket patetiskt kommentarsfält, kan inte sluta skratta åt att de finns så här dumt folk med 0 IQ där ute i världen.

#19 - Anonym

#2
Hahaha skämtar du

#20 - Anonym

JAg menar absolut inget illa med detta.. men är det bara jag som märkt att Therese beteende är lite off på hennes senaste videoklipp? Hon kollar inte i kameran utan har blicken fokuserad på annat, hon verkar stressad och ledsen typ. Förvirrad och trött? Betedde mig exakt sådär innan jag blev utbränd, tänk om hon går igenom samma sak? Ska hon inte ta någon paus från jobbet snart?

#21 - Anonym

#20 Vi kan inte avgöra vad hon ska göra. Om hon nu är utbränd lär hennes nära och kära ta itu med det

#22 - A

Är du så j*vla inkompitent att du inte vet att HANDIKAPPAD ÄR NÄR MAN EXEMPELVIS INTE KAN GÅ?!!!!! jag hoppas att nån anmäler dig för ditt kränkande sätt!!!!! Handikspp har INGET med dåligt uppförande att göra!!!!! Möjligtvis var han påverkad eller led av någon mental sjukdom... LÄS PÅ! ANNARS = KÄFT!!!!!

#23 - Anonym

Fortfarande synd om mannen som gjorde det. Han är troligen är en följare. Sätt er in i hans situation

#24 - Anonym

Dom behövde ju absolut göra en video om det? Det är liksom en handikappad person, ha ett litet uns av intrigitet/civilkurage? Men det är väl för mkt att begära av dom(:

#25 - Anonym

#23
Vad e de som e synd? Han går in i deras trädgård, börjar skrika som en galning samt börjar dödshota dom, kallar du de för synd?

#26 - Anonym

#22
Hahaha chilla me livet ist så mkt du tar åt dig

#27 - Anonym

200 IQ kommentarsfält som vanligt xD

#28 - Anonym

Swebliss postade på instastory att hon blivit gudmor till en liten pojke idag!

#29 - Anonym

#24 Du är höjden av en äcklig människa, du blandar in att du ogillar J&J och försöker lägger nån slags skuld på dom för fel som inte existerar

#30 - Anonym

#24 Spyr på enögda människor som du

#31 - Anonym

Detta kommentarsfält har ju spårat, vad än som händer runt J&J ska samma personer om och om igen försöka hitta offer i gärningsmän och skyldiga i Jocke och Jonna! Börjar bli tröttsamt nu för oss andra som hänger här faktiskt.

#32 - Anonym

#22 Du om någon borde läsa på. Jag lever med en handikappad människa i min familj. Autism är tex ett slags handikapp, och det påverkar personligheten, man är fortfarande kapabel till att leva som man ska fysiskt

#33 - Anonym

Läs på eller ta reda på fakta innan ni yttrar er

Handikapp – en partiell eller total nedsättning av en fysisk, kognitiv, psykisk, sensorisk, emotionell eller utvecklingsbetingad förmåga

Och J&J hänger inte ut någon dom bara berättar om en människa som dödshota och en människa som inte mår mentalt bra i huvudet och har svårt att hantera känslor

#34 - Anonym

#22 Tänkte precis säga det som #32 sa. Man kan ha en psykisk funktionsnedsättning.

#35 - Anonym

#22 Tänkte precis säga det som #32 sa. Man kan ha en psykisk funktionsnedsättning.

#36 - anonym

#33 enda vettiga kommentaren här.

#37 - Sabina

Det här kommentrasfältet spårar

#38 - Emma

#14
Samma/liknande argument använder många för att få använda n-ordet, det funkar inte så. Hon får självklart använda det ordet själv men väldigt många läser/hör det ordet och mår dåligt!

Läs på

#39 - Anonym

Idag bevisade detta kommentarsfält att ni enbart försöker sätta dit Jocke och Jonna för ALLT, T.om när dom gjorde en bra grej av denna situation så ska fel som ej existerar hittas.

#40 - Anonym

Idag bevisade detta kommentarsfält att ni enbart försöker sätta dit Jocke och Jonna för ALLT, T.om när dom gjorde en bra grej av denna situation så ska fel som ej existerar hittas.

#41 - Anonym

Idag bevisade detta kommentarsfält att ni enbart försöker sätta dit Jocke och Jonna för ALLT, T.om när dom gjorde en bra grej av denna situation så ska fel som ej existerar hittas.

#42 - Anonym

#22 Du vet att folk med ADHD eller autism har ett handikapp? Handikapp betyder ett funktionshinder.

#43 - A

#32 stäng käften

#44 - Anonym

#28 Wow vad intressant

#45 - Anonym

Mannen är handikappad eller har ett handikapp. Man är inte handikapp, finns inget som heter så =)

#46 - A

100% säkert skrev Jockiboi som en anledning till varför de köpte hus, och just det huset. Är ju för fan bara att gå rakt in.

#47 - Anonym

Det kallas för funktionsvariation och inte handikappad onödigt att använda ett ord som är sett som nedvärderande för att beskriva någons tillstånd.

#48 - Anonym

#47 du känner ju inte personen så du vet inte själv om personen är handikapp eller inte det är inte nedvärdering det är bara sanningen

#49 - Emma

#47 Preach!

#48 Det är som #47 skriver. Dessutom ÄR man inte sin funktionsvariation.

#50 - Anonym

Johanna Ottosson och hennes polare Vanessa har tagit överdos, de är 14 år och vill "testa gränserna" vettiga ungdomar:):)

#51 - Anonym

#50
Kliar de dig

#52 - Anonym

*Hade ett handikapp

#53 - A

Det finns inget som heter handikapp!!! Det heter att man HAR en funktionsnedsättning. Kränkande jävla p12or

#54 - Anonym

50# Ja, det var ju ett tag sedan och hon sa klart och tydligt att de aldrig skulle göra om det igen.

#55 - A

#50 är man en korkad jävla knarkare så förtjänar man inte att någon gång bli förlåten enligt mig!

#56 - A

Ingen bryr sig! Jockiboi ska JÄMT skvallra o prata om alla som är "elaka mot dom"

#57 - H

Är inte direkt så att sånt inte har hänt förut, men det är ju bara när det drabbar äckliga influencers som det ska göras snyftvideos

#58 - H

Johannes brost föredrog nötter framför chips

#59 - H

Jag gillar inte influencers som inte vet vad ordet "handikapp" står för

#60 - Anonym

55# Du var en trångsynt jävel må jag säga. Du borde jobba på det där. Och ingen av dessa tjejer är en missbrukare då dom tog överdos en gång. En såkallad "knarkare" som du förklarade det som har ett missbruk, ett beroende. Och måste få sina dagliga doser för att inte hamna i antingen några slags anfall eller bli väldigt väldigt sjuka eller liknande. Oerhört okunnigt utav dig att uttrycka dig på det sättet.

#61 - Saga

#27 komiskt att du skriver att folk i kommentarsfältet har ett IQ på 200, när 200 i IQ är skithögt. Medelvärdet ligger på runt 100

#62 - H

#60 ALLA har ett val!!! Antingen börjar man knarka eller så låter man bli! Fint att du hyllar knark som ett påtvingat beroende. Alla har ett val

#63 - Anonym

#61 *whoosh*

#64 - Anonym

Vad är det som hänt med Therese och Zäta? Är de inte vänner längre eller vad är det som gjort att de inte umgås längre?

#65 - Anonym

Varför är det så okej att hata Jocke och Jonna? Och många hatar andra influencers, ex Therese. Nu skriver ex. ngn på bloggbevaknings senaste inlägg att de gick i samma klass som Therese och att hon var dryg och en mobbare, och de påstår att hon inte alls är psykiskt sjuk. SOM OM DEN PERSONEn KAN VETA HUR THERESE MÅR. Sluta mobba influencers!

#66 - Anonym

62# Men självklart är det ett aktivt val att börja ta droger. MEN att fortsätta ta droger kan vara ett tvång från sin kropp då den tillslut gör uppror om kroppen skapar ett beroende, vilket är väldigt lätt att den gör. Kroppen får tillslut abstinens och av abstinensen kan man få krampanfall och liknande. Jag förstår inte vad du får det ifrån att jag hyllar droger när jag egentligen bara ger ut fakta. Jag har erfarenhet utav droger och vet hur det fungerar. Jag själv har inte varit i ett beroende men jag har folk i min omgivning som varit i den sitsen.

#67 - Anonym

Hade det hänt mig så hade jag inte lagt ut det på sociala medier. Jag hade inte velat ge sådana personer uppmärksamhet. Att lägga ut att det är möjligt att gå in på deras tomt och in i deras hus är bäddat för mord, mordförsök och kidnappning.

#68 - A

#66 ok förlåt då.

Men jag hatar folk som festar 24/7 o dränker sig i smink o bara pratar om killar

#69 - Anonym

68# Hur vet du att dom festar 24/7? Hur vet du att dom bara pratar om killar? Och varför skulle det störa dig om dom gjorde det? Och varför stör det dig att dom sminkar sig?

#70 - Anonym

#61 du vet att personen är sarkastisk va? hen driver bara

#71 - A

Dom låter inte ens skärrade på videon utan mer som om dom vart med om nåt häftigt..... ok?!

#72 - H

#69 för att tjejer gör det???

#73 - Anonym

#72 Så du tror på fullaste allvar att det enda tjejer gör är att sminka sig, prata om killar och festa? Du borde nog jobba på dig själv

#74 - Anonym

#72 livet är inte som på film sluta glo på filmer och gå ut i verkliga livet och socialisera dig lite istället

#75 - KATZ

Människor slutar aldrig att förvåna mig med sin brist på IQ.

#76 - Anonym

#71 Precis så tänkte jag också.

#77 - C

Hej!
Tänkte på ett inlägg du lade upp för några dagar sedan, om skönhetsoperationer, bröstoperationer specifikt. Det finns en youtuber från Canada som heter Karissa Pukas som har en story på instagram som heter bii Journey. Bii står för Breast implant illness och är riktigt allvarligt och hon varnar för detta (varning för starka bilder i den storyn). Tänkte på att det är så synd när svenska youtubers gör reklam av detta och ger ut rabattkoder till saker som är verkligen farligt.
Förstår att alla har ett eget val, helt okej! Men det är fel att inte informera riskerna...

#78 - Anonym

#75 det flesta är nog småbarn som kommentera, inte så konstigt då dom inte gått ut grundskolan ännu

#79 - Anonym

XXXTENTACION ÄR DÖD 💔💔💔💔💔

#80 - Anonym

”Är handikapp” hur gammal är du? Extremt funkofobiskt uttryck. Personen har en funktionsnedsättning (funktionsvariation) och om han bara var ett par år i huvudet (vilket inte stämmer då man har en grav utvecklingsstörning = kan inte gå eller prata....) så har han antagligen en utvecklingsstörning. Både du och Jocke o Jonna borde göra om och göra rätt....

#81 - Conny

Bra att polisen gör sitt!

#82 - H

#80 precis det ja försökt säga hela tiden men då kommer alla äckliga p12 med kasst betyg o leker duktiga ...


Btw jocke verkar mest tycka att det var kul eftersom han låter glad genom hela videon. Ps vfm fan står o filmar en människa som helt uppenbart är sjuk?!!! Jävla respektlösa jävel!

#83 - Anonym

82# Det kan dock vara bra att ha honom på bild ifall att han skulle ha sprungit därifrån innan polisen kom. Då skulle Jocke och Jonna bara kunnat visa materialet för polisen för att visa vem personen var och hur han såg ut.

#84 - Anonym

#82 Snälla håll käften, du är för mycket

#85 - Anonym

OT: Men är det bara jag som är trött på Therese Lindgrens ”snuskiga” clickbait rubriker? Typ ”Min snippa vibrerar” och ”Badar nakna” i kombination med alla thumbnails där hon är naken men med censur? Förstår liksom inte till vilken målgrupp dessa videor riktar sig? 12-åringar? Så märkligt bara.

#86 - Anonym

#82 (jag är #80) dom 12 åringar som kommer och försvarar är antagligen dom som frf skriker ”jävla handikapp” åt sina kompisar och skattar..... usch!
Jobbar inom LSS och vet verkligen vilken skada funkofobiska ord som handikapp ger!

#87 - Anonym

#85
Håller med, känns som att Therese är inne i någon slags ålderskris.. pratar som en bebis, målgruppen är väl runt 12-15, hon är inte riktigt sig själv antar jag.
Man utvecklas nog inte heller jättemycket som person när man spelar in videos med bebisröst till unga människor.

#88 - Anonym

#87 skärp dig för fan du är bara pinsam, orka bete sig som vuxen bara för att man är 30+ och barnslig får man absolut vara, palla vara som alla andra

#89 - Anonym

#85 tål du inte lite snusk eller? för fan va är ni för människor egentligen? youtbers behöver inte anpassa sig för småungar det är föräldrarnas ansvar.. shit alltså jävla pk människor som inte tål snusk skämt

#90 - Anonym

#86 handikapp är inget funkofobiskt ord herregud, handikapp är när man beskriver personers olika tillstånd... så du menar att handikapps parkeringar är funkoboisk då? alltså tänk lite på va fan du sitter och skriver människa

#91 - Anonym

"[...] och det visade sig att mannen är handikapp och hade rymt." ? Bra svenska där.

#92 - Anonym

Hela denna videon var ju ändå fejk, precis som alla andra.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com