Wilmas ex Anton och Daniels ex Sara har haft sex

Sara avslöjar i en intervju med Clue att eftersom hon blev dumpad av Daniel och Anton blev dumpad av Wilma så fann de tröst hos varandra och hade sex.
 
Wilma ska ha fått reda på det och blivit arg på Sara. Men varför Wilma valt att dumpa Anton är fortfarande oklart. 
 
 
I förra inlägget skrev jag att Sara blev arg på Daniel för att han gick på en fest och nu har det kommit fram att det var Wilmas födelsedagsfest. 

I videon säger Daniel: "Det finns typ ett par som har gjort slut nyligen (han pratar om Wilma och Anton) och då har Sara varit med killen från det paret. Tydligen har tjejen (Wilma) fått reda på att de varit med varandra och blivit arg på Sara".
 
Han fortsätter att berätta: "Då har den tjejen (Wilma) haft fest nyligen på en klubb och Sara ville inte att jag skulle träffa henne (Wilma) och sa åt mig att inte gå på festen".
 
Wilma hade sin födelsedagsfest på en klubb i lördags och det var starten på bråket mellan Daniel och Sara. 
 
 
#1 - Anonym

Visst, det är inte olagligt att ligga med någon annan efter ett uppbrott, men det är ganska dålig stil och visar brist på moral. Det säger en del om dig som karaktär. Jag förstår däremot inte varför youtubers såsom Moa Murderess ständigt känner sig tvingade att gå ut med vilka de ligger med eller saker som har hänt under deras förhållande. Man behöver inte vädra ut all sin business för folk som inte vet eller kan väga in.

#2 - Caloveline

Var det inte Wilma som avslutade förhållandet?? Anton får göra vad han vill när han är singel, inte olagligt att ligga med nån annan.

#3 - STREAM FAKE LOVE BY BTS

Oh shit

#4 - Anonym

Det ryktas om att wilma träffat en annan och därför gjort slut me Anton

#5 - Anonym

#3 IM SO SICK OF THIS FAKE LOVE

#6 - Anonym

Nu fattar jagg vrf Wilma tog bort alla bilder på Anton på sin insta. Hennes nya kille ville säker de

#7 - Anonym

hahaha värsting drama

#8 - oml

my wig is snatched

#9 - Y

Omg drama händer whats poppin

#10 - STREAM FAKE LOVE BY BTS

#3 FAKE LOVE

#11 - Anonym

#8 hahahahhahahaha

#12 - Anonym

Tycker att det är fel att du skriver ''Det var starten på bråket mellan Daniel och Sara''. Det är omöjligt starten på bråket. Det är säkert en massa som har hänt innan som vi inte vet om och som de kanske förstående nog vill hålla privat. Detta kan dock ha varit en grej som gjorde att deras bråk spårade, men det var inte starten på bråket. Speciellt inte när de redan hade gjort slut innan det. Tycker att även ifall de är offentliga personer så ska de få hålla sina privata saker privat utan att någon ska behöva spekulera eller anta saker vilket leder till att de till slut måste uttala sig och säga sanningen även ifall de egentligen inte vill det. Som till exempel videon som Daniel gjorde. Vissa tycker ju att han smutskastar Sara men hur ska han annars kunna berätta det för att vi ska förstå hela historian? Om han inte hade berättat om hennes bakgrund så hade det han berättar varit väldigt förvirrande. Detta är nog inget som han vile berätta, men var tvungen eftersom Saras inlägg på instagram ledde till massa frågetecken och spekulationer.

#13 - Josefine

Men vem fan orkar bry sig vem som ligger med vem? Om dom vill knulla låt dom. Godnatt

#14 - Anonym

bcus Anton cheated.

#15 - Anonym

Men här kommer den riktiga frågan: kysste Anton henne hejdå?

#16 - Jen

Hur gamla är dessa egentligen?

#17 - Sabina

Men herre gud.... Hur orkar man med så mycket drama hela tiden

#18 - Anonym

Ja man får ligga med vem man vill efter ett avslut. Men hur bra stil är det. Jag menar ens människas känslor försvinner inte på ett par sekunder. Det är klart att Wilma blir upprörd. Så fort en lämnat den andra så har den plötsligt sex med en annan främling. Liksom ?!

#19 - Anonym

Enligt mig är det respektlöst att ligga med någon annan efter så kort tid, även om det var Wilma som avslutade det så betyder inte det att det fortfarande inte gör lika ont. Ett breakup är alltid ett breakup.

#20 - A

Alla som håller på med youtube är som 14åringar.....

#21 - Hej

Väldigt förståeligt att man blir sårad efter att någon har sex precis efter man har gjort slut. Tänk er själva in i den situationen liksom..

#22 - Anonym

#21 hur fan kan man bli sårad om hon gör slut för att hon hittat en annan? BTW så känner jag hennes nya

#23 - Anonym

Ingen vet varför Wilma dumpa Anton!

Tycker ändå de är äckligt att man söker tröst så fort de skiter sig. Kan man ligga med någon så tätt inpå så betyder inte exet speciellt mycket 🤢

#24 - Anonym

#15 Hahahahha bästa idag

#25 - Anonym

Förstår Sara, Anton är ju rätt så goodlooking :D

#26 - Anonym

Är Jocke kär i han Juice? För han kysste honom?

#27 - Anonym

Såhär skriver Therese om Natural Cykles, det hon en gång gjorde reklam för utan att ha efterforskat det noggrannare: "Natural Cycles känns läskigt med tanke på hur många oönskade graviditeter det rapporterats om"

#28 - Anonym

#23 är det äckligt att söka tröst?

#29 - Mon

#23 ligga? Källa på det eller gissa du bara? Och snälla säj inte clueless. Han är lika clueless dom han heter

#30 - Anonym

Vart har ni fått faktan om att Wilma har träffat någon ny? Isåfall varför skulle hon bli arg på sara att hon låg med Anton..?

#31 - Anonym

1# olagligt är det då inte men enligt mig jäävligt respektlöst.

#32 - Anonym

Bara jag som tycker det är taskigt/omoget att radera alla bilder på sitt ex liksom va ska hända han har inte gjort något

#33 - Anonym

#31 Respektlöst? Är du dum på riktigt? Om jag blir dumpad av min kille för en annan och sen söker tröst hos någon. Vafan har det med respekt att göra?

#34 - Anonym

NU SNACKAR VI DRAAAAMAAAA

#35 - Anonym

#30 låg me Anton? Vem har sagt det? Sara sa att hon sökte tröst. Daniel sa hon va med honom. De är bara clueles som hitattr på för att skapa mer drama

#36 - Anonym

Vart är spökjakten från Rumänien????

#37 - Anonym

Jag har också sett Wilma med en annan kille. Ej kompis!

#38 - Anonym

Frågan är ju varför Sara inte ville att Daniel skulle få träffa Wilma på festen, för att Daniel skulle göra samma sak eller va?

#39 - Anonym

hon ville väll inte att Daniel skulle misshandla henne också kanske

#40 - Anonym

det är ett fritt land men jag personligen tycker verkligen att det är så himla himla onödigt av Sara att säga saker som hänt bara för att liksom. VARFÖR? Alla inblandade är sårade så varför kan du inte bara hålla denna infon FÖR DIG SJÄLV? Varför känner du behov av att gå ut i media och berätta hela världen om ert sex? I mina ögon är Sara nog den mest hjärtlösa och även mediakåta människan jag sett på länge. Vem gör en sån sak`... ligg med vem du vill men håll det för dig själv. Det verkar nästan som att du hade sex för att du ville såra Wilma för att? avensjuk? patatiskt. Wilma är en så mycket starkare person än dig och jag hoppas verkligen Anton ser vilken kändiskåt person du är. usch asså.....

#41 - Anonym

SOLKLART att Wilma & Emil har ett förhållande???

#42 - Hej

Stackars Wilma... och stackars Daniel...

#43 - anonym

Tycker absolut inte att Wilma ska bli indragen i något. Hon har inte gjort något fel alls. Det har inte Daniel heller. Vill Daniel vistas på Wilmas fest så ska han absolut få göra det. Sen om Sara har problem med det så får hon väl ha det. Daniel har sina egna rättigheter.

#44 - Anonym

Jag följer inte riktigt dessa personer och har svårt att förstå vad som har hänt? Har Sara varit med Anton medan hon var tillsammans med Daniel?

#45 - d

Alla ni som ba 'det är respektlöst!!!!!' Jaaaa kanske det men vet ni vem Wilma ska bli arg på då????:) ANTON inte SARA

#46 - anonym

Håller med en som har skrivit tidigare att detta omöjligt kan vara början på bråket. Daniel berättade ju i sin video att de hade bråkat en hel del tidigare och det var innan någonting om Anton och Wilma hade sagts.

#47 - Bea

#45 Varför ska Wilma va arg på Anton? Först hitta hon en annan, sen dumpa hon Anton. Hon har ingen rätt att va arg på nån

#48 - Anonym

Alltså på riktigt. DU som skriver tiotals kommentarer under olika namn. Vad är ditt problem? Sök hjälp för splittrad personlighetsstörning för i helvete!

#49 - Anonym

#41 SOLKLART inte då dom är syskon

#50 - Anonym

Jag tänker såhär. Wilma har egentligen inte rätten att vara arg på Sara för att hon hade sex med hennes ex.. men ni får tänka på att ett breakup är känsligt och man kan reagera på ett sätt som egentligen inte är rättvist. Tänk er själva in i den situationen. Ni som varit med om ett riktigt breakup förstår vad jag menar, ni skulle förmodligen reagerat likadant.

#51 - Anonym

#50
För det var innan Anton och Wilma gjorde slut. Han var otrogen.

#52 - Anonym

#51 källa på det? Enligt Sara fann dom tröst hos varandra efter bådas relationer hade avslutats

#53 - Anonym

Nån mer än jag som reagerat på Kammi förändrats sen hon blev ihop med Nico ...

#54 - Anonym

#51, det är bullshit, han var inte otrogen, det va Wilma som hitta en annan

#55 - Anonym

#51, det är bullshit, han var inte otrogen, det va Wilma som hitta en annan

#56 - Anonym

IDA.. Kammis kille gjorde en BENTE sjöng N-ordet i ett klipp som kammi delade med sig av på Snapchat .. Blev jävla liv bland kammis följare.. Kammi gick ut på Snapchat och förvarade Nico och gick till hård attack på Sina följare som tyckte det va fel av Nico sjunga N-Ordet.. Så kammi tycker helt enkelt det är OKEJ sjunga N-Ordet

#57 - F

Gud, detta låter som ett avsnitt av Gossip girl :o

#58 - Anonym

#56 Måste hålla med Kammi om detta faktiskt. Det är en LÅT. Det är inte nicos ord, om ni ska vara arga på någon är det väl människan som skrev låten. Skillnad på att sjunga en låt och att personligen använda sig av n-ordet. Både Nico och Kammi tycker det är fel att använda sig av ordet personligen

#59 - Anonym

#36 Moa Murderess skapade ju drama där och Jocke och gänget tyckte hon var jobbig och svår att filma med jag tror det har med det att göra hon var rädd och gnällde för allt

#60 - Carro

Eh är det bara jag som såg Saras instastory om Daniel och Vlad där hon skriver att dom två har köpt prostituerade i Amsterdam mer än en gång!?

#61 - Anonym

är inte anton 19 och sarah 24typ?

#62 - Anonym

De är tydligen ihop igen? Sjukt att Wilma tar honom tillbaka, hon är verkligen en powerwoman o förtjänar så mycket bättre!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com