#1 - Anonym

Tycker så jävla synd om Wilma

#2 - Alice

Bra skrivet!

#3 - Anonym

Bra och moget av Wilma!

#4 - Sabina

Stackars Wilma..

#5 - Anonym

Det är bra Wilma, stå upp för dig själv! Ta den tid du behöver att reda ut saker och ting, och så berättar du om/när du är redo. Vi normalt funtade människor som förstår hur sjukt det är att ta upp allt på internet finns här ❤️❤️❤️

#6 - Anonym

Fler youtubers borde vara som Wilma <3

#7 - STREAM FAKE LOVE BY BTS

Good job! <3

#8 - Anonym

Wilma sköter det bra, mänskligt. För en gångs skull någon som inte behöver ta allting offentligt. Daniels video var väl nödvändig men det var flera saker han hade kunnat hålla tyst om.

#9 - Ann-Olivia

Gillar inte Wilma men det hon skrev var bra.

#10 - Anonym

#5 lol

#11 - Anonym

Jocke har blivit så snygg på det senaste. Lycko Jonna!

#12 - Anonym

#11. Eller så har du fått sämre syn haha. Jan ser ju bara mer sliten ut. Typ som 40

#13 - Anonym

#12 Klart han gör, du är ju en hater! Och en moralpolis som är
Mobbare samtidigt...

#14 - Anonym

https://tramsfrans.aftonbladet.se/2018/07/influencer-nekad-att-filma-sin-egen-forlossning/

#15 - Anonym

#12 Hm, min syn är perfekt faktiskt. JAG tycker han ser väldigt fin ut, sen kan du ju tycka vad du vill.

#16 - Anonym

Hallå, tror ni att youtubers läser denna blogg? Förutom Amir då?

#17 - Anonym

Är det bara jag som håller med om det Jocke la ut på sin snapstory? Det flesta influensers som pratar om valet använder sin plattform på helt fel sätt

#18 - Anonym

#11 Du måste skämta

#19 - Anonym

Nej, det Joakim skrev var inte rätt. Sverigedemokrater vill ta bort andras rättigheter vilket är en väldigt stor anledning till att hata på sverigedemokrater:)

#20 - Anonym

Stackars Wilma. Kan hålla med om att Daniel och Sara får gärna gå ut med sina problem om de vill, men att blanda in Wilma och Anton utan att ha frågat först är ju lite taskigt.

#21 - Anonym

#17 Han har 100% rätt men ingen här kommet hålla med då detta kommentarsfält består av precis dessa männislor han nämner som pratar moral åt andra men begår mobbing dagligen själva...

#22 - Anonyn

Jag är verkligen inget fan av Jocke men FAN vad jag älskar vad han la ut på sin story. Jag är så trött på youtubers som ska tjata om vad man inte ska rösta på och stämplar en som rasist om man inte håller med. Fyfan säger jag bara.

#23 - Anonym

#21 hahaha sant

#24 - Anonym

Jocles story var ärligt talat det bästa jag läst på väldigt länge och då gillar jag inte ens honom normalt sätt

#25 - Anonym

Ja men både har hamnat i en situation där de är tvugna att försvara sig själv genom att berätta detta. Dessutom så sa Daniel inget ting om Wilma.

#26 - gh

Vad är det dem sagt om wilmas och antons relation?

#27 - Anonym

Daniel kunde bara sagt att han och Sara har bråkat och berättat detaljer om den påstådda misshandeln utan att nämna att han skulle på en fest på en klubb där en person fyllde år, och personen hade precis gjort slut med sin kille. Det var helt ointressant för deras situation. Alla visste ju att det var Wilmas fest. Så jäva onödigt, men det blir väl fler visningar då.

#28 - Anonym

#26 Daniel sa att Sara "varit med" Anton efter att Wilma gjorde slut. Sara har sagt att "de sökte tröst" hos varandra eftersom de båda blev dumpade av sina respektive. Idioten Cluless drar på stort och säger "de hade sex" för han vet att det säljer.

#29 - Anonym

haha Ja, och sen kommer denna blogg och kopierar vad cluless säger. Snyggt Ida.

#30 - Anonym

#29 sluta gnälla clueless vi vet alla att du läser här reglebundet. Ingen bryr sig om ditt skvaller. Låtsas inte va nån annan när du skriver det själv. 35 och hänger med tonåringar och skvallrar.. vilket kap.

#31 - Anonym

28# Fast när man säger att man "varit med" någon så betyder det väldigt ofta att man haft sex med den personen.

#32 - Anonym

#31 så "väldigt ofta" för dig är "ibland" för någon annan. Helt fel att skriva så om man är osäker

#33 - Elin

Vem är Daniel och vem är Sara? Skulle du kunna skriva ut typ hela namnet eller deras instakonton för sånna som mig som inte har en aning om vem Daniel och Sara är :p

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com