#1 - Anonym

Lmmggvad glad jag blir assåå

#2 - Anonym

Men då låg han alltså aldrig med Sara? Varför sa både hon och Daniel det då??

#3 - Anonym

För att skapa drama och få fler visningar förståss

#4 - Anonym

Tror dom tog en paus eller har öppet förhållande

#5 - Anonym

Vad skönt för dom!

#6 - Anonym

Finaste paret

#7 - Anonym

Tycker det är helt i underbart att se hur en 19 årig tjej visar sådan mognad jämfört med många gubbar på Youtube runt tretti trettio plus som aldrig växer upp och verkligen fastnade i barnstadiet.
Skulle dessa gubbar inte vara på youtube skulle aldrig drama existerat. De är dem så står bakom 98% av dramat. Bråken skitsnack en vidiga uthängningar av varandra, förlåt videos grin videos och mer.
De skulle aldrig vara trendigt att blotta sitt privata liv. De fattar inte vad som bör stanna privat och vad man delar med sig och väljer att sprida. De är så full i skit och drama kära. Finns inga män på Youtube mest fjoller som är giriga tiggande Swish narcissister.
Fler som Wilma behövs. Hoppas fler av de yngre Youtubers som är mognare ska få mer plats på plattformen. Trött på alla fjantar som är vuxna men som beter sig som barn och lär unga hur dåliga förebilder göra. Skäms på er som gör videos på andras bekostnad för att få pengar.usch.
Wilma <3

#8 - Anonym

#7 Helt rätt! Både Wilma och Anton har visat att de är vuxna och hanterat dramat snyggt

#9 - Anonym

Skönt att höra, de passar ihop så bra och Wilma skötte allt så bra. Istället för att hänga ut Anton inför alla tittare höll hon det privat. Ens förhållande har ingen annan med att göra, även om man delat med sig av det på internet.

#10 - Anonym

asså, jag önskar att jag va Wilma på den bilden.

#11 - Anonym

Vilken förebild Wilma är. Hur hon valde hantera detta, är helt suveränt.
En stor taggtråd till dessa personer som tog sig friheten att prata om hennes privat liv. Hur kan ni se er själva i spegeln på morgonen. Inser ni inte på vilket sätt ni får er inkomst på..
ANDRAS LIV -PRIVAT LIV. Smutsigt
Bara för ni säljer ut era liv in på minsta kroppsdel behöver inte andra utsättas. Er självrespekt har redan gått förlorad. Därför fattar inte ni vad som lämpar sig eller inte ta på sociala medier. Ni har redan röjt på er självrespekt och sålt ut er för pengar. Smuts
Heja Wilma och alla andra som förstår skillnaden mellan privat och personlig.
Tänk när era barn växer upp och ser hur er inkomst gick till. Bedrövligt och oprofessionellt sätt att kalla jobb och inkomst på. Livnära sig på uthängningar och använda andras psykiska ohälsa en dag kommer karman slå tillbaka. Är du vuxen borde du veta vad som är rätt och fel
. Och inte dra offerkortet PK samhälle. Att rätta sig i livet med hyffs och hur man uppträder är inte mycket begärt.

#12 - Anonym

Skriv lm Robin & Julias inbrott

#13 - Anonym

Har träffat Anton på Rix-fm festivalen. Så jävla snäll och fin kille. Ingen jävla diva som många artister/youtubers kan vara. De passar så bra ihop <3

#14 - Anonym

#13 ok

#15 - Hanna

Hallå du uppdaterar aldrig på aktuella nyheter?!?

#16 - Anonym

#15 Hon har redan sagt att det är ett projekt vid sidan av, hennes största fokus kommer ligga på denna bloggen. Är du intresserad av nyheter så gå in på Aftonbladet

#17 - Sabina

Första personen som håller sånt privat å inte går ut i media.. så otroligt moget gjort!

#18 - Daisiel

Alltså Johanna Ottosson, stackars flicka! Hoppas hon får den hjälp hon behöver för att bli frisk och glad, viktigast av allt är väl att prioritera att finna ut varför privatpersonen har utväcklat ett sådant självskadebeteénde och därefter lösa upp dessa psykiska knutar, men självfallet måste man ha förståelse förståelse svårt de kan vara att öppna upp sig.

#19 - Anonym

Wilma är så mogen....klok jordnära och fin...
Se och lär ni äldre Youtubers som är desperata att få uppmärksamhet..
Lyssna på hennes ord och låt de sjunka in...
Varför ska jag dela mina privata delar i livet med flera hundra tusen andra...
De är väll ändå mellan oss...(Anton)..
De äldre killarna framstår som de mest patetiska individer..när ska ni mogna..hahaha...sorgligt att se...hur ni tar alla era problem offentligt och lipar så fort saker inte går er väg...
Nu blir helt lamslagen då ni är utanför Youtubebubblan och måste rätta er i ledet efter regler och kötider...ni är så van att knäppa med fingrarna och gå före i allt.. hänga ut för att påskynda processer.. folkkär kommer ni aldrig bli oavsett hur många följare ni har, de innebär så mycket mer..och den vackra egenskapen kommer ni aldrig uppnå...sociala medier bygger mest på tigga likes och kärlek...de är inte att vara stor på något sätt. De är av helt andra orsaker.. hybris..kom ner på jorden och våga släppa taget om ert alternativ ego..
Väx upp ni skämmer ut er...så bortskämda ....
Även ni som säger er gått ifrån drama..sitt inte å skapa drev på Snapchat...att använda en annan plattform och leka helgon på en annan gör dig inte till en bättre människa..snarare samma skrot och korn som inte förändrats..ögontjäneri..

#20 - Anonym

Amanda Lundgrens ordförråd och sätt att tala på påminner mig om en tolvårings

#21 - Anonym

#20 kan du ge exempel för jag kollar inte på henne haha

#22 - Anonym

#18 Jag gick själv hos BUP från att jag var 12 år och uppåt. Då tyckte jag mest att dom som egentligen försökte hjälpa mig var jobbiga, jag vägrade samarbeta, och jag såg helt enkelt inte vad dom skulle kunna ge mig. Men om några år när Johanna blir äldre (för man får tänka på att flickstackarn bara är 14 år) så kommer hon förhoppningsvis förstå varför dom gör som dom gör inom barnpsykiatrin, och hon kommer vara mer samarbetsvillig och därefter börja må bättre.

#23 - Anonym

#19 HAHAHAHAHAHAHAHBHAYHHAHAHAHAHA

#24 - Anonym

19# Försökte du få oss att tro att du är Wilma nu eller?

#25 - Anonym

#19
Hahaahahha du e rolig

#26 - Anonym

#19 du skriver på allting, tror inte du mår bra för man märker i ditt sätt stt skriva att du enbart vill hylla för att pika andra.
Du har hyllat så många för att gå pika så många andra och blir bara dubbelmoral tillslut.

#27 - Caloveline

Tråkigt att bråket hamna på sociala medier! Deras privata bussiness!
Www.caloveline.com

#28 - Caloveline

Tråkigt att bråket hamna på sociala medier! Deras privata bussiness!
Www.caloveline.com

#29 - Anonym

#26. Va? Vilka har personen pikat? Eller så är du en dramaskapande youtuber som Jocke som skriver här för att du känner dig träffad?

#30 - Anonym

#29 Tack för den dagliga Jocke nämningen

#31 - Anonym

#30 den bjuder jag på😂

#32 - Anonym

#29 Jocke är inte direkt så dramaskapande sen 1 år tillbaka minst då dom gör väldigt casual familjevloggar, kanske du också kan förändras som J&J en dag i livet?

#33 - Anonym

#32 *whoosh* Facepalm *whoosh*

#34 - Anonym

#32 skojar du eller?

#35 - Anonym

#32 välkommen till bloggen Jockiiiboooi

#36 - Anonym

Kan inte mer än hålla med om att Wilma är en otroligt mogen och fin tjej som valde att försköa ta detta privat och inte offentligt! Tänker även flika in lite grann och säga att Wilma själv har sagt att hon aldrig sagt att hon och Anton gjort slut så sluta spekulera, just stop.

#37 - Anonym

Jocke & Jonna blaskar runt med vatten och kör vattenspridaren. De tänker inte det minsta på att vattnet riskerar att ta slut i Sverige.

#38 - Anonym

37: där är andra kommuner som och vattnar, det har jag själv sätt i den kommunen jag bor. Och någon husägare har jag också sett ha igång vattensprider för att vattna sin nylagda gräsmatta. Så skyll inte bara på jonna och jocke!

#39 - Anonym

#37 Antar att du tar korta duschar, inte sätter på kranen i onödan, inte badar badkar, inte fyller upp någon pool, inte vattnar i trädgården osv då? För annars har du ingen rätt att yttra dig. Tycker själv att vi borde spara vatten, men tyvärr använder jag inte mindre (eller mer) vatten än jag brukar, då kan jag inte yttra mig om andra heller

#40 - Anonym

#39 ja för all del använd kranen å duscha för sånt är vanligt men att använda vattenspridare bara för att det är kul i kristider??? Nej tack

#41 - Anonym

Aboo Swebliss släppte en bild på henne och Clueless tillsammans!! Och ett långt meddelande om att hon tycker han gör narr av psykisk ohsälsa och henne. Jag kollade han senaste video och jag håller med om att det var damn onödigt sagt. Stämmer det hon säger om hur han lurade henne så är han ett större manssvin än jag trodde.😡 Han för allt för vievs.

#42 - Anonym

#40 Nu har jag inte sett videon dom gör detta i, men det kan inte vara så att dom svalkade sig? Jonna är väl gravid just nu? Och jag kan säga att om det är 30 grader känns det som 45 för någon som är gravid. Gravida har även en sjukt mycket större risk att drabbas av värmeslag, precis som äldre och sjuka.

#43 - Anonym

#41 Hej Swebliss!

#44 - Anonym

Bente är extremt taskig mot en ung tjej 11.38 i denna video https://www.youtube.com/watch?v=OylU3qVYLW8, jag förstår att hon gör narr av vad man lägger ut på musical.ly men att göra narr av någons utseende på det sättet? Fy fan.

#45 - Anonym

Bente är extremt taskig mot en ung tjej 11.38 i denna video https://www.youtube.com/watch?v=OylU3qVYLW8, jag förstår att hon gör narr av vad man lägger ut på musical.ly men att göra narr av någons utseende på det sättet? Fy fan.

#46 - Anonym

#44 Fick lite ont i magen av den videon. Säger inget om man driver om appen, danserna, låtarna eller dom olika trenderna. Men att göra narr av personernas utseenden är bara lågt. Och hur gammal kan den flickan varit? 15 år? Nej Bente får skylla sig själv att folk ogillar henne när hon beter sig så

#47 - Anonym

#42 då går man in.
Är bevattningsförbud i Norrköping.
Och inget man ska ta oseriöst heller.
En vattenspridare skickar ut mer vatten i timmen än en dusch.

#48 - Anonym

Snälla kära PK riddare, det blir så otroligt pinsamt när ni letar fel i huruvida J&J använder sin vattenspridare!! SUCK!!

#49 - Anonym

Ingen äger inte youtube huset eller kanalen sa kondrad och emma på vidion för det gör splay och nån i usa. Jag tycker det ska bli tråkigt att följa nu...😭 sellouts.

#50 - Anonym

#45 "Bente är extremt taskig" Antar att du jobbar på Nyheter24? Skärpning!

#51 - Anonym

#50 Att kommentera någons utseende negativt och vara taskig personligen mot personerna ÄR taskigt

#52 - Anonym

#51 Hej #45 8)

#53 - Anonym

51# Håller med dig till 100%. Det är inte heller alla som KAN bli bruna. Jag är en utav dom, jag har fått ett sådant dåligt pigment pga alla mediciner jag äter så därför kan jag ej vistas i solen en längre tid utan att få soleksem etc. Så jag tycker att det var riktigt elakt utav henne att uttrycka sig på det där sättet om en annan människa.

#54 - Anonym

#53 Bara sola, lol

#55 - Anonym

#52 Jag är #46 faktiskt :)

#56 - Anonym

#54 läste du ens vad personen skrev?

#57 - Anonym

#56 Aa, dålig ursäkt imo 8)

#58 - Anonym

57# Alltså du är SÅ PINSAM. Du skämmer bara ut dig själv, usch!

#59 - Anonym

#58 No u

#60 - Anonym

Bente ser ut som en blandning av Gandalf och en älg, så när hon kommenterar andras utseende kan jag inte hålla mig för skratt.

#61 - Anonym

#57 Dålig ursäkt? Du vet att alla har olika hudtyper va? Bara för att du kan bli brun betyder det inte att alla andra kan det. Antingen trollar du eller så är du bara allmänt blåst, patetisk oavsett

#62 - Anonym

bente inser väl inte själv att det är blandannat pga sånt hon säger som folk inte vill visa sig på sommaren. Jag är en av dom som faktiskt inte kan bli brun HUR MYCKET JAG ÄN SOLAR, blir bara röd ._. så onödigt o ens skämta om de... alla får väl vara hur bleka eller mörka dom vill.. de hade blivit ett jävla helvete om de var en mörkhyad men nu äre ingen som ens uppmärksamma de hahhaha

#63 - Anonym

https://www.google.se/amp/s/nyheter24.se/amp/noje/911546-joakim-och-jonna-lundell-kritiseras-for-orden-om-branderna

#64 - Anonym

https://www.google.se/amp/s/nyheter24.se/amp/noje/911546-joakim-och-jonna-lundell-kritiseras-for-orden-om-branderna

#65 - Anonym

Kan du inte skriva ett inlägg om hur elak Jack är mot Antonija. Alla hennes tittare har märkt att han verkar vara irriterat på henne... Antonija har svarat på många av dessa kommentarer dessutom och sagt ”sluta skriva så, ni ser inte allt”

#66 - Anonym

Vanessa Lööf skriver SD2k18 på hennes snap,..:/ den tjejen kan inte ha mycket IQ alltså.

#67 - Anonym

#66 Hon är 14 år och gillar att testa gränserna. Hon skrev endast det för uppmärksamhet, försök att inte uppmärksamma sådana saker om hon eller Johanna skriver det offentligt. Man ska inte belöna dåligt beteende (i detta fall är belöningen uppmärksamhet)

#68 - Anonym

#67
Exaaakt

#69 - Anonym

#66 Får jag fråga varför du tror det? Är det något fel med att rösta på SD?

#70 - Anonym

Sooom sagt bente lär sig aldrig det är nåt vi alla vet

#71 - Anonym

Har alltid haft ganska stor respekt för Wilma. Hon verkar som vara väldigt privat som person och jag tycker att det är oerhört synd att hon ska behöva hantera alla dessa lögner som sprids av andra som bara försöker skapa drama för views. Skönt att något par på youtube kan vara mogna med ett uppbrott!

#72 - Anonym

Har länge gillat Bente och kollat på henne. Men jag som varit ett "fan" kan säga att hon behandlar oss fans som skit! Dessutom är hon bara brutalt elak och bölar över kritik. Allt rampljus hamnar ju på J&J tycker ändå lite borde riktas emot henne så folk fattar vem hon egentligen e

#73 - Anonym

Hahaha Jessica pamlin la ut på snap story : american pancakes och sen Liberias flagga?? lolol dör av skratt hahaha

#74 - Anonym

#69 Dom är rasister och homofober. Dom vill se till att kvinnor inte själva kan bestämma över sin egen kropp. Dom röstade nej till samtyckeslagen. Dom tycker inte äldre ska betala lägre skatt. Dom vill inte sträva efter att det ska ske noll dödsfall på arbetsplatser. Det är en hel del fel på SD.

#75 - Anonym

#74. Så en fjärdedel av Sveriges befolkning är rasister och homofober? Dessutom är allt du skrev mer eller mindre fel.

#76 - Anonym

#74 Har du några belägg för att dom är rasister/homofober. Förövrigt så finns det många frågor och inget parti är perfekt. Skärpning på dig! :)

#77 - Anonym

#69 https://www.youtube.com/watch?v=7AmsKL80ATU

#78 - Anonym

#7 jaa asså gud män är så hemska dem bara förstör och 110% av allt dåligt i världen är på grund av män, tjejer är så underbara och vackra och kan aldrig göra fel. Hata män

#79 - ehm?

kan du uppdatera bloggen eller? inget på 2 dagar, får abstinens

#80 - Anonym

Amir och alla hjärntvättade vänsterblivna. Exakt så här tror jag de flesta SDare resonerar:
https://www.vlt.se/artikel/opinion/debatt/ulf-hedman-kaftsmallen-mot-stefan-lofven-nu-rostar-jag-pa-sd

#81 - Anonym

Kan någon informera paret Lundell med verkligheten utanför Youtubebubblan.
De är sjukt frustrerande att läsa hur dåligt insatta dessa två är i mångt och mycket. Och ännu mer enerverande hur de ska yttra sig om saker de inte är påläst.
De har fått skarp kritik om bränderna de valde kommentera om som råder i Sverige. Källa nyheter 24.
Samt förlossningsvården som är i kris. Hur kan man tro att de går att ställa krav. Du får vara nöjd om du får föda på BB. Källa olika skvallerbloggar och kvällspressar mfl. som reagerat.

De går att läsa på och försöka skapa sig en bild om hur saker och ting fungerar och hur samhället ser ut.

#82 - Anonym

vad är det med pärlan...?

#83 - Anonym

vad är det med pärlan...?

#84 - Anonym

82# 83# vad menar du?

#85 - Anonym

Joakim lundells bror Christofer Berg använder uttryck som ”bögjävlar”’på sin snapchat. @mettnett på snapchat

#86 - Anonym

#85
Hanterade

#87 - Anonym

85# Är väl ingenting ovanligt för att vara han. Men det är förjävligt.

#88 - Anonym

Faktiskt så är det riktigt längesen det skrevs ett inlägg om Jocke

#89 - Anonym

Vem är Jocke?

#90 - Anonym

När jack och Antonija var i Rhodes hånglade jack med en tjej som är född 2001. Har de ett öppet förhållande?

#91 - Anonym

Formulerade mig lite fel. Har alltså hört ett rykte om att han gjorde det, inget bekräftat.

#92 - Anonym

#75 Att dom är rasister och homofober går absolut att diskutera, men vad av det andra jag sa är fel?

#93 - Anonym

Bättre uppdatering

#94 - Anonym

#92. Well. "Dom vill se till att kvinnor inte själva kan bestämma över sin egen kropp" Allt de diskuterade är gränsen för abort. Det finns redan en gräns men den är väl generös. Måste man verkligen vänta med aborten så länge att man har missat tre menstruationer? Kan man inte bestämma sig något tidigare. Dessutom är det mer säkert för kvinnan att göra det tidigt.
"Dom röstade nej till samtyckeslagen." Om du ger samtycke på kvällen och tar tillbaks det på morgonen, har du blivit våldtagen då? Där har du kärnan till varför de tyckte att lagen var dåligt utformad.
"Dom tycker inte äldre ska betala lägre skatt." De tycker att de äldre skall betala samma skatt som alla andra.
"Dom vill inte sträva efter att det ska ske noll dödsfall på arbetsplatser" va? Var får du det ifrån. Det är ren rappakalja.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com