#1 - Anonym

roligt men man brukar annars kolla tutorials i youtube

#2 - Anonym

Palla när man kan kolla yt

#3 - Anonym

Jag ska köpa för det är som välgörenhet, Thomas har det svårt med ekonomin så ni som är riktiga fans borde bidra med pengar till honom och köpa boken trots att den är oanvändbar. Så sluta klaga!

#4 - Anonym

#3 Bara för att man är ett fan har man ingen som helst skyldighet att hjälpa någon ekonomiskt

#5 - Anna

Jockiboi är avbildad i SVTs animerade serie ”moderna tider” finns på svtplay.
Två sista avsnitten handlar om honom. Så sjukt bra!!! Lovar mycket skratt.

https://www.svtplay.se/video/17247978/moderna-tider/moderna-tider-sasong-1-undergangen?cmpid=del:an:07-03-2018:moderna-tider:pla:lp-app

https://www.svtplay.se/video/17593026/moderna-tider/moderna-tider-sasong-1-valet?cmpid=del:an:07-03-2018:moderna-tider:pla:lp-app

#6 - Anonym

Är det bara jag som tänker i speciellt Misslisibells senaste Wish haul, hur mycket hon köper som är gratis som men endast betalar frakt på. Visst, att det är gratis, skitbra. Men hur i helvete tror hon dom som tillverkar de gratis produkterna, hur bra tror hon att deras arbetsförhållanden är? Vilken jävla skitlön dom får?

Om jag har fel, som jag jättegärna har, snälla säg det. Hur går det till i Kina till exempel när dom tillverkar GRATIS produkter, vad får dom i lön osv?

#7 - Anonym

Plus hur dåligt det är för miljön att betala paket från WIsh som kommer i olika omgångar osv. Samt att smink ifrån Wish är djurtestat, "och hon som är så bra djurvän". Hon visar det inte speciellt bra.

#8 - 22

#6
Håller verkligen med i vad du skriver. Tänkte bara förklara att tanken inte är att de ska tillverka produkter som ska säljas gratis utan de ska från början förmodligen säljas till ett pris. Men om de inte får sålt produkterna och måste rensa lagret så säljer de ut produkterna gratis bara för att bli av med dom!

#9 - Anonym

#3 hahaha hoppas folk tänker likadant med Bente då hon har ju de med svårt ekonomiskt

#10 - Anonym

Kul med en Youtuber som verkligen skrivit boken själv. Och står som ensam författare. Inge spökskrivare med andra ord. Bra jobbat Tomas. Precis som Therese som skrivit själv. Härligt med duktiga hårt kämpande personer som inte lever bort sina jobb och tar ära för jobb andra jobbat fram för denna varumärke.

#11 - Anonym

hahaha om man läser kommentarerna på j & j's senaste namnvideo så är fansen inte direkt positiva till namnet, ex tycker det låter som ett hundnamn, låter som ett killnamn.
Många tror även att hon inte kommer vilja heta sky när hon blir äldre

#12 - Anonym

#11 Om man läser din kommentar så fattar man hur tråkigt liv du måste ha hahahaha

#13 - Anonym

#11 Om man läser din kommentar så fattar man hur tråkigt liv du måste ha hahahaha

#14 - BUY LY: TEAR

Trevligt!

#15 - Anonym

Är jag den enda som har noterat att det kanske finns en anledning till att J&J väljer det könsneutrala namnet Sky? Troligtvis vet dom inte om barnet är tjej eller kille (även fast dom pratar om en flicka hela tiden) och då kommer barnet ut och dom ba "OJ DET BLEV EN POJKE?! MEN VAD BRA ATT KILLAR OCKSÅ KAN HETA SKY!!" ...... någon mer?

#16 - stream universe by EXO nations boygroup

yayyy var exalterad över denna boken! Tror att det kommer vara andra tutorials än från youtube hihi

#17 - Anonym

Vad menar Andrea HEDENSTEDT PÅ SIN INSTASTORY`!?!?!?!?!!?!1+

#18 - Anonym

Vad menar Andrea HEDENSTEDT PÅ SIN INSTASTORY`!?!?!?!?!!?!1+

#19 - Anonym

17# Ja, du kan ju skriva vad hon skrev så kan det ju vara lättare för oss att försöka tyda det?

#20 - Anonym

Stamsite (250k) anklagas av sitt ex för sexuella trakasserier, @Italkwho på twitter

#21 - Anonym

Vad är det Bianca berättar i sitt senast klipp på youtube? Orkar inte kolla på hela.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com