STAMSITE anklagad för sexuella övergrepp av sin ex-flickvän

Marcus (STAMSITE) och Evelin (iTalkWho) blev tillsammans 2014 och gjorde slut 2016. 
 
Nu skriver Evelin på Twitter att Marcus förgrep sig på henne under ett års tid. 
 
Hon skriver att när hon sa nej till sex så väntade utskällning och bråk och på grund av rädsla att förlora bostaden och vänner vågade hon inte längre neka honom sex. 
 
Hon skriver att det kan komma som en chock för många eftersom många ser Marcus som en blyg och glad kille.
 
Marcus har svarat på hennes tweet och han skriver att han har en annorlunda syn på det hon skriver.  
 
Update: HÄR kan ni läsa Marcus version. 
 
#1 - Anonym

Fyfan.

#2 - Anonym

wtff

#3 - Anonym

Eftersom han svarar att han har annan syn på det hela så bör det innebära att hon har rätt eftersom många av våldtäktsfallen innefattar att förövarna anser att dem gjort rätt och enligt dem själva inte gjort nå fel

#4 - Arg brud

Tycker det är fel av Evelin att skriva så offentligt. Detta leder till bara mer bråk och OM (betoning på OM) detta är falskt kommer det bara gå åt helvete för båda. Om hon verkligen tyckte att det var övergrepp skulle hon anmäla detta till polisen och inte skriva ut det offentligt.

#5 - Anonym

Grisigt... av Ida som inte tar med hans tweets

#6 - Anonym

Så jävla lågt att ta det här offentligt. Precis som med Trish och Jason: snacka igenom det privat för i helvete.

#7 - Anesa

ALLA GÅR IN PÅ TWITTER OCH LÄSER MARCUS HISTORIA, SÅ VÄLFORMULERAD OCH DIREKT! @STAMSITEs

#8 - saragg

Om detta är sant så borde hon väl polisanmäla honom och försöka typ bevisa eller hämta vänner som kan vittna för henne, för annars är det enkelt att bara anklaga någon och förstöra en annan persons rykte och karriär sådär!! Tycker inte någon av oss ska döma nån av dom tills det är bevisat vad som har egentligen hänt är sant eller inte.

#9 - Sara

Alla orkar inte anmäla och det är okej. Det är en bra sak att ta upp det här offentligt. Vem fan bryr sig om förövaren blir uthängd? Många tjejer hänger ut personer pga de vill varna andra kvinnor för farliga män.

Och varför ska hon ta detta ”privat”? Skit ska skit ha och vad skulle det leda till om hon tog det privat med honom? Hon kanske skulle få ett ynkligt förlåt men vad spelar det för roll när han har förgripit sig på henne i över ett år.

Evelin vi stöttar dig. Vi stöttar dig som kvinna och vi har din rygg. Jag och många andra kvinnor tror på det du berättar. <3

#10 - Anonym

#9 Att stötta någon som påstår något pga dess kön är otroligt korkat, oavsett om det är kille/tjej - offer/förövare

#11 - Angelica

#9 Självklart vågar/orkar inte alla anmäla men för sin egen skull borde man göra det, sätta sin förövare på plats. Vad som än hände vet inte vi, men orkar man berätta en sådan historia för hundra tusentals människor borde man även orka berätta den för enstaka poliser och försöka få honom dömd, tycker JAG. Man kanske är rädd för att bli anklagad att ljuga, att ingen tror på en eller att förövaren inte blir dömd, men det händer väl precis samma sak om hon tre år senare anklagar honom för våldtäkt över hela internet.
Jag hoppas inte detta har inträffat, för bådas bästa men ifall det har hänt så hoppas jag hon anmäler istället för att bara uttrycka det på twitter.

#12 - Anonym

Evelin berättar varför dom gjorde slut här: https://www.youtube.com/watch?v=zOrLs0HnLdY&

#13 - Anonym

Ksk vem vet

#14 - Anonym

Läs det Marcus skrev på sin Twitter. Det ändrade min syn helt på det.

#15 - Anonym

#9
”Vi stöttar dig”
Hållkäften

#16 - Anonym

Tror faktiskt på Marcus, så som han beskrev henne går faktiskt ihop me hennes utseende (inget dåligt) kan se framför mig hur hon säger nej hela tiden o blir snabbt arg o ledsen

#17 - Amanda

Ni som säger att Evelin inte talar sanning, hur tänker ni? Har ni någon aning om vad ni gör mot henne just nu? Ja, det är svårt att veta vad som är sant och vad som inte är sant. Men vi som är utomstående ska inte lägga någon värdering i vad dom säger. Säg inte att ni inte tror på henne, säg ingenting i stället. Det viktigaste är att hon blir lyssnad på. Sen förstår jag att det är svårt att veta vem man ska tro på men säg ingenting om vi bara ska hacka på henne. Välj inte sida

#18 - Lina

Marcus/Stamsites version av det hela

http://www.twitlonger.com/show/n_1sqj7b1

#19 - Angelica

#17 men Marcus då? Ska vi inte lyssna på hans sida av historien? I ett sånt här tillfälle, när det hände för några år sedan, där det inte finns några bevis alls utan bara två olika historier är det väl viktigt att man lyssnar på bådas versioner, man behöver inte ta ställning som du sa med Marcus har lika stor rätt att bli lyssnad på som Evelin. Jag tycker det är oerhört hemskt om hon blivit utsatt för detta, men även lika hemskt om Marcus blir anklagad för något han inte har gjort, som även det kan förstöra hans liv så som det förstört hennes om detta inträffat. Säger som jag uttryckte mig innan i en kommentar, det bästa hon kan göra är att lägga en anmälan istället för att diskutera detta öppet på sociala medier, blir inte bra för någon av parterna och då kommer dessa människor som inte har nånting alls med det att göra, att blandas in.

#20 - Anonym

#17 och hur tänker du? Har du någon aning om vad du gör mot Marcus? Bara för att Evelin är kvinna betyder inte det att hon talar sanning och att det är han som ljuger bara för att han är en man. Alla, oavsett kön, har rätt att försvara sig i sådana här lägen och ge sin sida av storyn, och tills det finns äkta bevis har vi utomstående ingen som helst aning om vem av dom som faktiskt talar sanning. Det är viktigt att inte döma ena parten på en gång och ta den andres parti när man själv inte ens är inblandad och vet vad som faktiskt hände.

#21 - Evelina

Är på Marcus sida till motsatsen bevisas, jag kollar på honom och man får en stor uppfattning av honom, och hans sida av berättelsen ser väldig trovärdig ut, men tycker väldigt synd om Evelin då hon är deprimerad, har ångest m.m. Hoppas båda mår bra start, tror att det tär väldigt mycket på enspsyke... <3

#22 - Tanya

Evelin har under ett års tid (kanske mer) anklagat alla sina tidigare pojkvänner för övergrepp & allt som där hör till - mönstret håller inte. Hon har sökt anledningar att hänga ut Marcus länge för att få vara en del av #metoo. Evelin behöver hjälp & det är vad som borde diskuteras. Hon lider troligtvis också av borderline då hon fyller kvoterna för det i flera anseenden :/ Som kvinna tycker jag hennes beteende genom långvarig smutskastning har varit förolämpande mot de som på riktigt varit med om övergrepp . . Fråga vilken av hennes ex som helst & de kommer giva samma svar; Evelin är arg, manipulativ & i ett extremt behov av kontroll. Offerkoftan på & paketet är packat & klart . .

#23 - Sofia - bipolär och fd laestadian

Varför ser designen plötsligt helt knepig ut när man läser Svenska Youtubers på mobilen? :(

#24 - J

Ok.. Hans ursäkt för att beskriva henne naken var att hans vän aldrig skulle ha sagt något, förstår dock inte varför han skriver exakt vad han sa till sin vän, bevisar väl att han inte är en 100% snäll grabb och ville skada henne åtminstine lite grann med den texten.

Förstår inte varför folk väljer sidor, förstår inte varför majoriteten tror på honom heller? Det är ju ord mot ord, var det för att han skrev en längre text? Måste erkänna att jag inte vet vilka dessa personer är. Tycker det är oerhört synd att hon som folk anser vara mindre trovärdig nu blir hånad på nätet.

#25 - Anonym

Jag tror inte allt detta hon säger stämmer om jag ska va ärlig

#26 - Anonym

Lagom opartisk när du inte delar med dig av alla Stamsite's tweets.

#27 - Anonym

Inte för att va sån men hon verkar ju va ett riktigt psyko

#28 - Anonym

Hon manipulerade honom, vilket är väldigt tydligt om man bara kollade på honom under denna tid, genom videor och livestreams de gjorde tillsammans. Jag sa ända sedan dag 1 att hon bara var ute efter hans fame, pengar och hem, då detta var något jag märkte direkt. Och detta har nu blivit bevisat då hon i sitt anklagande skrev att hon var rädd att förlora sitt hem, sina vänner, som då var Marcus hem och Marcus vänner. Marcus köpte saker åt henne för mer än vad någon ens hade haft råd att spendera på sig själv eller någon annan, och lät Evelin behålla saker även efter de tog slut mellan dem.

Att hänga ut någon såhär är något väldigt farligt. Och att ställa er på Evelins sida är otroligt fel utav er. Att stå på någons sida, som anklagar någon annan, utan att kunna bevisa, men bara påstår saker, är otroligt dumt.

De ända rätta är att antingen inte stå på någons sida, eller Marcus sida tills bevis har kommit fram att han faktiskt har gjort något, OM så nu är fallet.

Bara för att kvinnor blir utsatta i dagens samhälle, så betyder det itne att alla kvinnor som påstår ha blivit det, talar sanning. Detta är något som är extremt farligt i dagens samhälle, där en kvinna kan gå och förstöra karriärer för män totalt, genom att påstå att de har utsatt dem för saker, helt utan bevis.

När ska människor inse att vi inte kan attackera någon som blir anklagad för sådana saker, när inga bevis finns, bara för att personen är kvinna? Och även om det hade varit en man, så gäller samma sak där. BEVIS.

Har du INTE bevis så ska du hålla tyst. Du kan ta det privat med personen då.
När du inte har bevis och skriver sådana saker så räknas det som grovt förtal, och kan åka riktigt illa ut för det, även med bevis som utan.

Så både för eran egen skull och för andras, häng inte ut personer med såhär stora anklagelser, oavsett hur rätt ni ser att det är för att någon anklagas för något grovt.

#29 - Anonym

Och du bör ta med Marcus (STAMSITE)s Tweets med, då detta är väldigt vinklat och bara visar ena sidan, när du bara tar med EN kommentar av Marcus, och hela Evelins historia.

Visa bådas Historia, genast, eller ta bort inlägget. Fyfan säger jag bara.

#30 - Anonym

Om detta stämmer bör hon antingen polisanmäla eller söka psykologiskt stöd. Jag blir så trött på att detta ständigt ska hanteras och diskuteras på sociala medier utav folk som inte har någon som helst insikt i andras förhållande. Det leder ingen vart och get bara andra material till spekulationer. Hon hade bara kunnat be folk att sluta nämna hans namn i sammanhanget med henne. Personligen polisanmälde jag aldrig den personen som förgrep sig på mig då det i sig självt hade varit ännu en traumatisk process, men jag fick hjälp av en psykiatriker med vetskap om saken. Sociala medier är inte en psykologisk lina som man kan använda för att få långvarig hjälp som räcker i längden. Allting behövs inte hanteras eller addresseras på sociala medier.

#31 - Anonym

Förlåt, men det känns lite märkligt att någon som inte vill omtalas i samband med någon anklagar denna person för något så att ännu mer kommer att diskutera det? Streisandeffekten?

#32 - Anonym

Vi får TYDLIGEN bara höra en sida här tack vare IDA vore bra om hon också på upp Marcus (STAMSITE) version av de hela

#33 - Caloveline

Stackars Evelin!! ❤❤❤❤
Fyfan vilket svin, men varför inte ta det privat? Jag tror på hennes story till 110% men ändå, privat tills en anmäln gjort. Känns typ som att göra saker offentligt gör det svårare att anmäla. But that's only me
Www.caloveline.com

#34 - Caloveline

Update: känner mig som ett asshole nu. Me n kunde du inte skrivit bådas verisioner först?? Läste Stamsites efter jag kommentera förra kommentaren. Men står inte på nåns sida längre.
Www.caloveline.com

#35 - Anonym

Det märks hur manipulerade hon är bara genom tweeten hon skrev därefter ”Grattis, ni har lyckats skrämma ännu en tjej till tystnad. Hej då.”

#36 - Anonym

Jag känner Evelin personligen och under tiden jag har känt henne har hon inte bettet sig vuxen för 5 öre och går ej att lita på

Jag tror inte på hennes anklagelser alls, plus att det är kraftigt förtal mot Marcus som hon håller på med.
Hon borde tagit detta privat med Marcus och inte fucka upp hans ryckte genom att göra det offentligt bara sådär out of the blue efter 3 års tid...

#37 - Anonym

Evelins hopp om att äntligen starta egen karriär med sitt namn efter dom gjort slut dog ganska snabbt, då många kollade på henne enbart pga Stamsite :/ sen har hon bara gått och låtit avundsjukan bubbla genom åren och det har tillslut lett till att hänga ut Marcus i #metoo

#38 - Anonym

#9 han har inte förgripit sig på henne i tre år att du säger det bevisar att du är totalt dåligt påläst och inte vet vad du pratar om. Folk som dig är en fara för ni sprider saker vidare utan info om situationen. Till och med hon säger att han inte gjort nåt olagligt ändå tar hon upp saker offentligt. Har du följt henne ens ett litet tag vet du att hon jar extrema psykiska besvär och pga det ska det hon säger om detta (tre år senare) tas väldigt försiktigt. Läs bådas sida om vad som ens hänt innan du uttalar dig! /kvinna som följt dem båda i två års tid.

#39 - Anonym

Ovanligt att J & J lurar till sig tittare ÄN EN GÅNG. "Titta nästa vlogg så får ni veta bebisnamnet" osv. Tröttsamt. BARA för att få till sig tittare.

#40 - Anonym

#39 Snälla håll käften, är det du som tar upp J&J i varenda inlägg här eller?

#41 - Anonym

40# Haha nej, det är verkligen inte jag. Första eller andra gången jag kommenterar på denna blogg någonsin.

#42 - Anonym

#41 tror jag inte en sekund på, du skriver exakt som den person som verkar vara besatt av J&J och drar upp dom i varenda inlägg oavsett rubrik! Vi andra är trötta på dig och ditt ständiga smutskastande så sluta tack! Håll dig till topic

#43 - Anonym

Tror definiftitvt att det kan varit så att hon känt sig tvingad att säga Ja till sex, det tvivlar jag inte på. Det jobbiga är att hon troligtvis gick ut med namn på en impuls, och sen kunde hon inte hantera att hans fans och vänner inte trodde på henne. Hon mår inte psykiskt bra. Det märker man om man kollar hennes twitterflöde, hon hade behövt vara mer stabil i sig själv innan hon gick ut med detta.

#44 - Anonym

Är det någon som vet om Helen ska få en pojke eller flicka?

#45 - Anonym

42# Du får välja att tro på absolut vad du vill, självklart. Jag kan inte göra annat än att säga det jag vet och det är att det INTE är jag som är besatt utav Jocke och Jonna. Punkt.

#46 - Anonym

44# Nej, dom har valt att inte ta reda på könet den här graviditeten :)

#47 - Anonym

Marcus sida av det hela låter mycket mer seriös och trovärdig. Att ta upp detta på sociala medier är så fruktansvärt barnsligt!

#48 - Awesome

Det knepiga med sådana här situationer är att båda förmodligen talar sanning: (let me explain), båda berättar sin uppfattning om ett långt förhållande. Det är helt omöjligt för deras respektive fanbases att veta huruvida den ena eller den andra ljuger. Således går det inte att anklaga någon för att ljuga och det går inte att definitivt säga vem som har "mest rätt". De beskriver sina upplevelser och uppfattningar.

Huruvida det bör tas offentligt eller inte kan man alltid diskutera, men tänker att man kan göra det utan att attackera någon av parterna.

#49 - Anonym

Herregud... hennes hysteriska psykbryt på Snapchat. En grej som jag finner lite märkligt är att hon påstår att hon inte anklagar honom för något olagligt, samtidigt som hon tweetar kryptiskt om att den nya samtyckeslagen träder in i verkan i samband med diskussion om hans handlingar och använder våldtäktsrelaterade begrepp. De flesta på Twitter, framförallt hans vänner, tror inte att hon kommer från något dåligt ställe och sympatiserar faktiskt med det faktum att hon har psykiska/ekonomiska problem, men anser att hon har gått tillväga på fel sätt. Något med den här situationen känns fel och jag kan inte sätta fingret på vad det är. Det känns ganska bittert.

#50 - Anonym

Väldigt opartisk..

#51 - Anonym

I Vlad's senaste vlogg ser man Joakims könsorgan.. Antar att Vlad inte insåg det när han redigerade förrän några sekunder senare DÅ han började censurera. Sjysst...

#52 - e

Vem är Melina (Vlad's senaste video)?

#53 - Anonym

52# Lennart Bladh's gamla haff.

#54 - Anonym

Grattis till placeringen på Nyheter24's top 100 mäktigaste!

#55 - Anonym

@51 den är inte så stor så man ser den ändå inte

#56 - Anonym

Det kan vara svårt att avläsa vem som talar sanning, men jag stöttar hellre ett potentiellt våldtäktsoffer än den potentiella våldtäktsmannen.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com