#1 - Anonym

tycker absolut inte att som en vuxen människa med unga tittare sammabeta med ett politiskt parti. Det är personligt och ska inte påverka unga.

#2 - Anonym

Om du inte är säker på att du ska rösta på dem, varför ska du då samarbeta med dem? För övrigt tycker jag alltid att det är ganska vidrigt och desperat av partier att söka sig till influencers för att framföra sina poänger som ganska lätt kan missförstås av unga om influencern inte sköter det på rätt sätt (vilket jag verkligen inte litar på Amir att göra).

#3 - Anonym

Fyfasen vad desperat av sossarna, de vill nog väldigt gärna vinna detta val men allvarligt

#4 - Anonym

Fyfasen vad desperat av sossarna, de vill nog väldigt gärna vinna detta val men allvarligt

#5 - Lina

#4 inget nytt att partier använder sig av offentliga människor för att synas

#6 - Anonym

#2, fattar inte heller syftet med att sammarbeta med dem om han inte är säker på om han ska rösta på dem..?

#7 - Emma

#4 inte bara sossarna som har samarbeten med influencers. Innan influensers använde sig partierna av kändisar (antar att de fortfarande gör det)

#8 - anonym

så länge det är åsikter han själv stödjer ska han självklart ta samarbetet.
De kan aldrig tvinga honom att framföra någon sorts proaganda utan de vill ju själva att detta ska va så bra reklam som möjligt dvs genuint.
ser för övrigt inte problemet med att influencers skulle samarbeta med partier? Om man är politiskt aktiv och medveten vill man ju självklart påverka många och få dem att förstå ens egna tankar, om det är via att föra fram fakta själv i en video elr i ett samarbete med ett parti man sympatiserar med är väl ingen skillnad kan jag tycka.

#9 - Anonym

hmmmmmmm, undrar varför de kontaktar just honom

#10 - anonym

Om Amir börjar sammarbeta med sociald så kommer han tappa många följare ink mig för jag tycker man borde prata så om politik som amir gör och kasta hat på andra parti och på dom som röstar på tex sd. Hoppas amir fattar vad han förstör för sig själv snart :)

#11 - Anonym

Jag tycker att han kan göra samarbetet men behöver inte ljuga om att han ska rösta på dem (om han nu inte ska göra det) och istället berätta mer om det partiet för dem som kanske funderar på att rösta på dem.

#12 - Anonym

amir är en bra youtuber håller inte med allt han säger och gör och nu är det ett sånt tillfälle då jag inte håller med tycker att offentliga /youtubers inte ska ha något med att politik att göra då det bara blir bråk i kommentarsfältet och mellan olika yotuber som innan och de blir fel då många unga går efter sin förebild kan även gå efter och kanske röstar på samma parti som amir har gjort ett samarbete bara för att han har gjort ett sammarbetet med de

#13 - ;

Fast vadå att influensers inte ska prata politik? Vad ska de influera med då? Vilket läppstift man ska köpa? Säger inte ett samarbete med ett parti är det bästa sättet men tycker det är bra om de lär unga människor om saker som faktiskt är viktigt

#14 - Anonym

#21 Tycker i så fall att det bara ska vara opartiska influencers som pratar om politik och ingen som Amir som öppet diskriminerar folk baserat på vad dom vill lägga sin röst på och som tydligt visar vart han står. Opartisk är han då i alla fall inte och därför är han inte rätt person för det ämnet

#15 - Anonym

Förut var det Bente det skrevs mycket om här, nu är det Amir.

#16 - Anonym

Varför ska han kanske sammarbeta med ett parti som han kanske inte ens kommer att lägga sin röst på? Pengakåt much?

#17 - Anonym

#23 hahahah

#18 - Plutten

#23 hahahah

#19 - Anonym

Nu börjar sossarna få lite panik hahahahah

#20 - Ellen

#24 man behöver inte vara ”pengakåt” för att göra ett samarbete? Han kan ju vara opartisk, o vill bara göra hans följare medvetna om sina valmöjligheter och att det finns andra alternativ till t.ex SD som det varit mycket fokus på.
Om nu många också tkr han har smutskastat SD, kanske detta är hans sätt att rikta rampljuset på något annat parti, utan att ”smutskasta” & ge de publicitet. Eller vem vet han kanske börjar på en lärorik serie som Margaux?
Som influenser lever du ju ofta på samarbeten, såklart han också behöver pengar precis som du behöver dina. ;)
vill inte låta hård, men ksk ge en större bild på det hela. Ha en bra kväll

#21 - VARFÖR

Äckligt och smutsigt amir eftersom du pratat om hur äckliga alla sd'are är hit o dit medans du tar BETALT för att rösta på nåt du INTE vill men när andra ska rösta på nåt du inte gillar så ska man brännas upp / logiken?

#22 - EstersBeauty

Äckligt och smutsigt amir eftersom du pratat om hur äckliga alla sd'are är hit o dit medans du tar BETALT för att rösta på nåt du INTE vill men när andra ska rösta på nåt du inte gillar så ska man brännas upp / logiken?

#23 - Anonym

Fattar inte hur han ena dagen säger att man absolut inte kan rösta på sd för att nästa dag överväga ett sammarbete? Om nu sdarna är så fruktansvärda borde han vill absolut inte vilja sammarbeta med dem?! Eller?

#24 - Anonym

#23 pantad...

#25 - rosa

Kommer avfölja amir om han bestämmer sig för att samarbeta med något parti. Som en youtuber borde man inte samarbeta med något parti - OCH som amir själv säger.. han är inte ens säker.. han har redan uttryckt dessa känslor. Hur seriöst kan man ta honom när han sedan promotar dem?? och socialdemokraterna, varför tar dem kontakt med amir? har inte alla dessa partier lärt sig vid detta laget att allt hat som spys mot SD orsakar att SD får fler och inte färre röster. Detta är inget jag hittat på efter åratal insåg media också detta och har uttalat sig om det i tv och har själv börjat minska sitt prat om SD i negativa vägar. Jag tänker inte säga vad jag själv röstar på då det är orelevant, men oavsett vad man röstar på så ska man inte attackera någon. Allt HAT som Amir spytt ut med SD grisarna osv.. är det sånt socialdemokraterna vill samarbeta med? Jag har inget emot Amir, och jag vet att han gör mycket gott med. Men hat är ALDRIG ok.

#26 - rosa

Så SOcial demokraterna vill samarebeta me ngn som inte är säker på sin politiska åsikt och sa detta för inte länge sedan: "..Lyssna nu folk som röstar på SD ni är äckliga odjur. Ni är smuts. Ni förstör Sverige, ni smutsar ner Sverige. Ni sprider en skugga över Sverige, ni är det värsta som har hänt Sverige. Jag avskyr folk som röstar på SD, jag tycker att ni är det vidrigaste som finns på denna jord. Dra åt helvete!" (citat av AMIR akrouti)

#27 - rosa

https://www.youtube.com/watch?v=KKuXp5cRrco (bevis)

Jewelsnissy mamman är uthängd.. där mamman säger till hennes dotter att tack vare henne kmr hennes liv vara ett helvete föralltid tack vare henne blabla.. fattar inte, hur arg man än är.. lämnar sånt där föreviga spår?? man säger inte sånt till sin dotter. inga ursäkter. Jag vet INTE vilken situation detta exakt varit, men oavsett om det blivit fel eller att dem blivit "exposed" finns det inga ursäkter o säga sånt till sin dotter :(

https://www.youtube.com/watch?v=B2s68Lnnk20 (video där dem försvarar sig)

#28 - rosa

och hennes dotter är väl runt 13-14 o hon säger såna saker :(

#29 - rosa

Sista kommentar :( men asså även när hon försöker försvara sin mamma är det bara sorgligt, inget finns o ursäkta hennes mamma beteende - även när man försöker försvara sin mamma in i det sista oftast, jag fattar att det finns olika omständigheter.. men det är oacceptabelt vad mamman sa :(

#30 - F

#13 håller med dig!
#21 kan på viss sätt förstå men ändå håller jag inte riktigt med. Utan partiska politiska diskussioner så känns det inte som man kommer någonstans. Det är bara oändligt prat om något, och man kommer inte fram till något vettigt. Det känns knappt som det ens öppnar upp politik för vissa, utan mer att dom tycker det låter ännu tråkigare.
Sen kanske jag tycker att man ska tänka lite på vad man säger så man inte gör allt för stor påverkan. Och att ha faktagrundande resonemang gör politk diskussioner roligare! Både att delta i och att lyssna på.
Jag tycker mer influensers borde prata om politik och även deras egna åsikter. Bara en sån simpel sak att säga utan att påverka för mycket, ”jag står på vänster sida/höger sida”, det är något jag tycker att fler influensers borde ta upp och

Sen vad det gäller Amir så kanske inte bästa idén men tror helt ärligt att det hade kunnat bli en hyfsad video, sålänge som det är hans åsikter och sålänge som det är en godton med faktabaserade resonemang.

#31 - F

Menade #14 i kommentaren över och INTE 21!

#32 - Anonym

JA, så länge Amir stödjer deras åsikter.

#33 - Lina

Att Amir ens ÖVERVÄGER det här är ju så sjukt dåligt.

#34 - Anonym

#23 SD står för Sverigedemokraterna, detta handlar om SOCIALdemokraterna

#35 - Kattöga

#27 Att ha mage att kasta ur sig sådant till sitt egna barn? Diagnoser är ingen ursäkt för att psykiskt misshandla någon, fy.

#36 - Anonym

Angående Jewels'n'Issys senaste video, hur kan man säga så till sitt barn? Det spelar ingen roll hur många diagnoser det finns med i bilden eller hur arg man är i tillfället. Man säger ALDRIG så. Fick lite ont i magen för Isabells skull faktiskt...

#37 - Anonym

Gruppvåldtog flicka tills hennes underliv sprack – nu får de kraftigt sänkta straff
http://www.friatider.se/gruppv-ldtog-flicka-tills-hennes-underliv-sprack-nu-f-r-de-kraftigt-s-nkta-straff

#38 - Anonym

ÅH JAG MINNS DEN DAGEN JAG MINNS DEN SOM IGÅR NÄR JAG BLEV KÄR I GNAGET EN KÄRLEK SOM BESTÅR OCH ENDA SEN DEN DAGEN SÅ ÄR DE ALLTID SÅ ATT JAG FÖRSVARAR STOCKHOLM JAG SLÅSS FÖR AIK!

#39 - Anonym

Oh lord, så obvious att sossarna har panik inför valet om de måste samarbeta med influencers. Orkar ej.

#40 - Anonym

Oh lord, så obvious att sossarna har panik inför valet om de måste samarbeta med influencers. Orkar ej.

#41 - Anonym

THERESE LINDGREN HAR FÖRLOVAT SIG 😍😍

#42 - .

Såklart sossarna vill samarbeta med Amir efter hur han uttryckt sig om SD:are.

#43 - Anonym

41# No shit

#44 - Anonym

De kanske vill hjälpa honom att uttrycka sig bättre? Lära honom förstå politik på djupare plan?

#45 - Anonym

#41 Therese förlovade sig i november.

#46 - Anonym

Har Felicia Aveklew och Simon gjort slut? Hon la ut en bild på snapchat där hon lyssnade på ”shoutout to My ex” och har skrivit på twitter att hon inte mår så bra och behöver egentid just nu

#47 - Anonym

Simon följer inte längre Felicia på instagram

#48 - Anonym

har felicia aveklew och simon gjort slut? känns som hon lagt en massa pikar på både instagram och snapchat

#49 - H

Finns NÅGOT i det här landet som inte är övertaget av dessa vidriga youtubers?!!!

#50 - Anonym

Är Sascha förlovad, hon har alltså lagt ut
en förlovningsring på hennes snapchat.

#51 - Anonym

Sascha har publicerat en bild på en förlovningring på hennes snapchat

#52 - Anonym

Tycker Amir borde fatta själv va rätt beslut är när han skriver dessa frågor till sina följare

#53 - Anonym

51# Det kan ju vara en vanlig ring, det behöver inte vara en förlovningsring.

#54 - Caloveline

Hatar när folk smarbetar med parti? känns som att det är en köpt röst, och att många andra vill rösta på dessa just för att denna influencer blir betald för att amarbeta med dom.
www.caloveline.com

#55 - Anonym

https://youtu.be/eN152nqiuxc
Underbara Nicci. Vilken klok tjej Ben fått tag i. Någon med substans som fattar att saker du lägger ut ligger kvar på nätet och får konsekvenser.
Ben Mitkus kan vara den lyckligaste som hittat en så fin tjej, klok jordnära och huvudet på skaft. Hejja Nicci, privat och personligt är viktigt att skilja på.

#56 - Anonym

https://youtu.be/eN152nqiuxc
Underbara Nicci. Vilken klok tjej Ben fått tag i. Någon med substans som fattar att saker du lägger ut ligger kvar på nätet och får konsekvenser.
Ben Mitkus kan vara den lyckligaste som hittat en så fin tjej, klok jordnära och huvudet på skaft. Hejja Nicci, privat och personligt är viktigt att skilja på.

#57 - Anonym

#56 skillnaden mellan Ben och Nicki och Jocke och Jonna.

#58 - Sandra

Behöver dom ha reklam för att locka fler röster nu..

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com