Ljudinspelning på när Youtube-mamman säger olämpliga saker till sin dotter har läckt

I början av året blev en video från kanalen Jewels'n'lssy uppmärksammad då de gick ut med att de har haft svårt att betala för värme och mat.
 
Nu har en ljudinspelning läckt där man kan höra hur mamman skriker på sin dotter och säger flera olämpliga saker. 

Bland annat säger hon att dottern förstört hennes liv och att hon aldrig varit så olyckligt, inte ens när hon bodde med en man som var våldsam mot henne.
 
 
 
Dottern och mamman har gjort en video där de försvarar ljudinspelningen med att säga att det var en dålig dag och att dottern också säger olämpliga saker till sin mamma. 
 
#1 - Anonym

Föräldrar och barn kan bråka, man kan säga fula saker i stunden då man är upprörd. MEN, att mamman säger att hennes barn gör henne olycklig och förstört hennes liv - det är oacceptabelt oavsett om man menar det eller ej. Man säger ej en sådan sak till sitt barn. Att hon dessutom menar att hon trivdes mer med en våldsam man än hennes dotter, sjukt att hon kan säga så. Familjer har bråk, men man säger aldrig en sådan sak. Oförlåtligt.

#2 - Anonym

#1 ok

#3 - Anonym

Varför bor inte barnet i fosterhem? Mamman verkar extremt psykiskt ostabil och verkar inte kunna finansiera dottern?!

#4 - Jonna

Det är heeeelt oacceptabelt att en förälder säger till sitt barn att "Du har förstört våra liv" och att hon önskar sitt barn ett dåligt liv. Visst kan man bli arg på sina barn men att säga sådana saker ... Usch.

#5 - Anonym

Dottern borde bo i fosterhem!

#6 - Anonym

Helt sjukt att de (speciellt mamman) försöker bortförklara med att de hade en "dålig dag". Oavsett om dagen är bra eller inte så säger man inte såna saker som att ens dotter har förstört ens liv eller att man hoppas att hon får ett hemskt liv. Säger som #3, mamman kan inte må särskilt bra och borde förmodligen inte ha hand om dottern...

#7 - Anonym

Narcissistiska föräldrar :')

#8 - Anonym

Varför hämtar inte någon dottern???

#9 - anonym

Absolut kan föräldrar och barn bråka, men det är INTE acceptabelt att säga sånt till sitt barn, oavsett hur upprörd man än är eller hur dålig dag men har. Fyfan, verkligen inte ok.

Vissa föräldrar måste fatta att deras barn aldrig bett om att bli födda. Om du väljer att ha ett barn, så är du skyldig till att ta hand om hen och älska hen oavsett vad. Om hennes dotter har "förstört hennes liv" så har mamman ingen förutom sig själv att skylla, det var hon som valde att skaffa barn. Stackars dottern, ingen borde behöva höra sånt här från sin egen förälder.

#10 - Anonym

Detta är ett fall för SOC inget annat i stället för läcka det på nätet ..

#11 - Anonym

#9 Jo, det är ett val att bli född. Läs på lite 8)

#12 - Anonym

Solklara tecken på extreeeeeeemt narcissistisk förälder

#13 - Anonym

Har alltid gillat dessa två. Men nu är jag extremt besviken och kommer inte kolla mer. Jag har min son med en misshandlande man. Ända sedan jag kom ifrån honom har min son vart nr 1 och jag lever och andas för hans skull. Jag blir irriterad på honom ibland, men att säga att jsg var lyckligare med min skitman? Aldrig fyfan usch och tvi för sånt folk

#14 - Anonym

Har alltid fått en obehaglig feeling av mamman... stackars barn

#15 - Anonym

#11
Hahahah roligaste jag hört

#16 - ArgBlatte

Dottern borde ju bo på ett familjehem! Då mamman har både svårt med ekonomin och med humöret, för barnet kanske är arg i stunden och säger sådana saker, men en vuxen usch. att man ska ha en sån hemsk förälder som trivs bättre med en kvinnomisshandlare än sin egen dotter.

#17 - S

Hoppas hon blir av med sina barn o satt på psyket

#18 - A

Vad bra att du tar bort klippet när hon skriker så att vi inte kan höra!!! Jävla fjortis!!!!!

#19 - Anonym

Har inte mamman ett antal diagnoser? Vet att dem pratat om att hon inte kan få jobb pga av dem. Kanske därför hon säger dessa olämpliga saker. Eller? Självklart är det inte okej för det men det kan ju finnas en orsak.

#20 - Anonym

#18 Vadå? Jag kan fortfarande höra. Har du satt på volymen? 😅

#21 - Anonym

#19 Både mamman och dottern har asperger. Jag själv lever med en familjemedlem som lider av just asperger, och självklart blir man irriterad ofta, men en normalt funtad männsika förstår vad som är okej att säga och inte..speciellt till ett barn

#22 - A

#19 jaa men står "raderad"

#23 - S

Tur för henne att det inte var mig hon e morssa åt o pratade med för då hade hon fått känna på vad helvete betyder!!! Jävla skitkärring!!!!

#24 - Anonym

Alla här som skriver att båda har asperger som ”förklaring”, är lite snedvridet tycker jag. Visst, det kan vara en förklaring till att hon sa så till Isabell(e), men det är absolut inte en fullständig anledning till att säga sådana saker till henne. Jag har själv asperger och det går att LÄRA sig hur man faktiskt beter sig och inte. Att använda diagnoser som någon slags ursäkt är det äckligaste jag vet. Stå för det ni gör istället.

#25 - Anonym

är jag den enda som reagerar på att mamman heter jewels alltså ädelsten? lol

#26 - Anon

#25 Det är ju ett smeknamn bara.

#27 - Anonym

Usch, stackars flicka! Hoppas socialen går in..

#28 - L

Det här ger mig ont i magen. Hur fan kan man säga så till sitt eget barn? Okej att Izzy har diagnoser som tynger hennes mående men att ha en förälder som säger sånahär saker kommer aldrig hjälpa henne. Innan detta så tänkte jag att de nog håller varandra uppe och att även om man märkt (och ser) att Jewels inte mår ett dugg bra så klarar de nog detta tillsammans men nu - NEJ. Nej nej nej. Jag tror Izzy skulle må så mycket bättre av att få andra vuxna (riktiga vuxna som inte bara flamsar runt) omkring sig och sätter en del krav på henne. Hon är inte förstörd ännu medans jag tror att Jewels är ett hopplöst fall just för att hon ställt in sig på att det är synd om henne och att on inte kan ändra sitt liv.

#29 - A

Ut o jobba om du är så jävla fattig! Kan du stå o skrika så kan du fan ta mig använda samma ennergi till att stå i en kassa, städa eller vad fan som helst! Så jävla trött på självömkande jävla snorungar som hittar på anledningar till att samhället ska ta hand om dom!!! Är du så jävla stor i käften mot andra kan du vara det mot dig själv med!!! Skaffa ett liv o TA DITT JÄVLA ANSVAR!!!!! Så jävla trött på folk som sitter hemma o gnäller o tycker synd om sig själva!!!!!! Äckligt!!!!!!!

#30 - Anonym

har följt dom lite o vet att mamman har sagt att hon aldrig kan få jobb igen pga nånting som jag inte riktigt förstod. Hur kan en människa i detta samhälle förbjudas jobb? hon har väl ingen allvarlig skada ? Att få jobb som tex telefonförsäljare osv behövs inte särkilt mycket utbildning utan mer en talang för att prata. Om hon aldrig mer kan få ett jobb i livet så är det nog ganska kört för hennes del :/ tycker dock det låter jätte konstigt

#31 - Anonym

Okej så kan känna att folk är lite för dömande.
!! Det har redan varit en socialutredning på detta, vilket ni vet om ni kollade hela deras videon !!
Dock är det fortfarande inte försvarbart det hon sa, och jag hoppas att Issy faktiskt mår bra. Fick en klump i magen av att höra det där och tycker det är näst intill oförlåtligt. Men vi måste försöka att tro o lita på det dom säger i videon och lita på att Issy mår bra trots denna händelse

#32 - Anonym

Fick riktigt riktigt ont i magen av att lyssna på ljudinspelningen. Så säger man inte till sitt barn, OAVSETT!! Hoppas dottern får hjälp, så här kan hon inte bli behandlad :(

#33 - aninym

helt off topic, MEN VAD ÄR DET FÖR PROGRAM AMIR OCH VLAD ÄR OCJ SPELAR IN??

#34 - Anonym

Det var en dålig dag förlåter ingenting. Att dottern också säger olämpliga saker till henne förlåter inte heller någonting. Jag blir så arg på så dåliga ursäkter.

#35 - Zara

Ida (eller "jewels" som hon vill bli kallad) är den värsta föräldern jag har sett. Att hon ens har mage att försvara sitt beteende mot sitt egna barn är att vara en ynkrygg, och att konstant klanka ner på sin dotter är faktiskt sjukt.
Och att dessutom flytta igen med pga att Isabelle är olycklig hemma och inte orkar gå till skolan säger en hel del.
Ida har inte ens gått klart grundskolan, vilken fantasivärld hon lever i

#36 - Anonym

gillar hur hennes mamma ba VI TAR INGET HAT, HAT ÄR SÅ DÅLIGT #SPRIDKÄRLEK oså kan hon inte ens göra de själv? *facepalm* dubbelmoral delux. deras varumärke dog precis

#37 - A

Vad har hänt med aktuellanyheter?

#38 - Anonym

man hör ju förfan inte vad hon säger

#39 - Sandra

Tycker synd om dottern! Att en vuxen människa kan vräka ur sig sådana saker! 😱 Ush säger jag!

#40 - Dedu

Blir så illa till mods när jag hör detta.
Visst; föräldrar och barn bråkar, men det mamma säger här är så jävla lågt och så äckligt!
Hur i hela jävla helvete kan man stå och säga så till sitt eget barn?
ALDRIG i livet att jag skulle göra så mot mina barn.
ALDRIG i livet att föräldrar ska få hålla på så.

Fy fan! Usch

#41 - Sandra

Tycker synd om dottern! Att en vuxen människa kan vräka ur sig sådana saker! 😱 Ush säger jag!

#42 - Anonym

NI HAR FÖR HELVETE INTE FÖLJT DOM SEN BÖRJAN DE HÄR LÄKTE EFTER 6 MÅNADER HAN SOM LÄCKTE UT DET ÄR I SAMMA ÅLDER SOM ISSY OCH DESPERAT PÅ ATT FÅ FÖLJARE!!! DOM KÄNDE SIG TVINGADE!!!!!
INTE ETT JÄVLA SOC FALL! MAMMAN ÄR INTE PSYKOPAT ELLER VAD FAN NI SKIVER OM!!!!!! JÄVLA SMÅ GLIN DET ÄR VAD NI ÄR VISSTE ATT "IDA" ELLER VAD DU HETER EGENTLIGEN SKULLE LÄGGA UT DETTA!!!!

FÖRVÅNAR MIG INTE ETT SKIT OM DU TAR BORY DENNA KOMENTAR HELLER INTE FÖRSTA GÅNGEN DÅ!!!!

#43 - Anonym

#42 hej jewels ;))

#44 - Anonym

Jag rös i hela kroppen! Det var sjukt obehagligt att lyssna på.

#45 - Anonym

Jag rös i hela kroppen! Det var sjukt obehagligt att lyssna på.

#46 - rosa

Mamman ska INTE komma undan med detta, det finns INGA ursäkter för att säga till sin dotter att hon förstört deras liv. Dottern försöker försvara sin mamma genom att skratta bort det och säga att hon vart bitchig, dottern är väl 13-14 år.. yngre vid händelsens tidpunkt, finns inga ursäkter att en vuxen.. en mamma gör så mot sin dotter. Inga diagnoser, inget. Jag var ett jobbigt barn, men inga av mina föräldrar har TACK OCH LOV sagt sånt.

Sen snälla, ni som skickar gåvor o swishar?? tänk en extra gång, dem tigger ganska mycket om pengar - och det är ju mamman som har huvudansvaret för alla dessa gåvor. Känns fel när "Issy" "tigger" på sina lives.

Och mamman sa också i videon att man INTE ska anmäla dem, för dem har redan fått anmälan och det är utrett men anmäl om ni vill för det kan alltid tas upp igen :)

Jag har alltid tyckt dem var coola då jag själv har psykiska problem, men mamman har gått FÖR långt!

#47 - hej

Mamman ska INTE komma undan med detta, det finns INGA ursäkter för att säga till sin dotter att hon förstört deras liv. Dottern försöker försvara sin mamma genom att skratta bort det och säga att hon vart bitchig, dottern är väl 13-14 år.. yngre vid händelsens tidpunkt, finns inga ursäkter att en vuxen.. en mamma gör så mot sin dotter. Inga diagnoser, inget. Jag var ett jobbigt barn, men inga av mina föräldrar har TACK OCH LOV sagt sånt.

Sen snälla, ni som skickar gåvor o swishar?? tänk en extra gång, dem tigger ganska mycket om pengar - och det är ju mamman som har huvudansvaret för alla dessa gåvor. Känns fel när "Issy" "tigger" på sina lives.

Och mamman sa också i videon att man INTE ska anmäla dem, för dem har redan fått anmälan och det är utrett men anmäl om ni vill för det kan alltid tas upp igen :)

Jag har alltid tyckt dem var coola då jag själv har psykiska problem, men mamman har gått FÖR långt!

#48 - Anonym

Tragiskt. Mamman borde få hjälp likaså dottern - hjälp att komma ifrån mamman.

#49 - xx

Jag vet många med asperger, och dem skulle aldrig säga detta till någon. Inte ens använda det som en ursäkt.. det är att vara elak, ingen diagnos..

#50 - Anonym

Issy borde släppa taget om sin mamma och starta en egen YT kanal :)

#51 - Anonym

Har redan från början fått dåliga vibbar av henne som mamma. Hon beter sig konstigt, i princip som ett barn och inte som en vuxen och verkar dessutom väldigt instabil vilket inte är en bra miljö för barn och unga att växa upp i. Att hon som vuxen människa och förälder tigger så mycket grejer och annat, är helt sjukt, jag har otroligt svårt att tro att hon inte kan få ett ENDA jobb när de finns de med grövre problem som jobbar ändå... Tycker detta är så fruktansvärt konstigt och jag blir arg att man kan säga till sitt barn att denne har gjort en olycklig. Alla bråkar ja och det är ok, men att säga både det ena och det andra till sitt barn är inte okej däremot. Fyfan säger jag bara.

#52 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=nle_3uAm_No

en video för cirka 3 år sedan av dem, här ser man tydligt av "jewels" IDA har anorexia! hon ser mer hälsosam ut idag, för ärligt talat har hon INGET fett på armarna alls i denna video, obehagligt. Titta också hur hon beter sig det är "skådespeleri" men hon har gjort så i många videos och även när hon är "normal" beter hon sig ganska avvikande, Issy har ju själv fått diagnoser men undrar om de inte kan vara pga idas beteende o att hon inte vet mkt annat.. mer än de genetiska..

#53 - Andrea

Sakerna som mamman sa i denna ljudinspelningen går inte att bortförklara med att man hade en dålig dag. Inget av det mamman sa kan vara dotterns fel, hon är ett barn och kan inte ta hand om dig. Det är mamman som måste ta sitt ansvar. Och det här med att mamman inte kan skaffa jobb låter som en dålig ursäkt, det finns nog något hon kan göra om hon letar tillräckligt

#54 - Anonym

Fyfan asså, hur mycket man än bråkar och hur dålig dag men än haft ska en mamma ALDRIG säga att ens barn förstört ens liv och gör en olycklig. Usch så hemsk människa

#55 - anonym

Jag är så tacksam för att jag har bra föräldrar som inte säger sånna grova saker om man bråkar med dom. Att den kvinnan sitter seriöst och försvarar sig med ”det var en dålig dag”, det äcklar mig. stackars dottern.

#56 - Anonym

Min mamma har sagt rätt duma saker i mina dagar och gjort fel men de är inte inärheten va de här!
Skulle jag som 13-14 åring få höra de här så skulle jag va helt knäckt! Mellan 11-15 år så är man väldigt känslig som person! Man börjar lära känna sig själv och kommer in i puberteten. När man säger något sånt så kan de komma tillbaka när man blir äldre och de slår hårt tillbaka!
Hoppas dottern får hjälp så hon får komma iväg.
Till kärringen snälla sök hjälp för fan!

#57 - Anonym

#30 Att hon inte kan få något jobb är inget märkligt. Det är extremt svårt att få jobb i Sverige om man har diagnoser och särskilt om man pga diagnoserna saknar utbildning och relevant erfarenhet. Personer som henne gallras bort direkt vid första urvalet vid en rekrytering.

#58 - Marcus

Nej, Jewels är inte narcissistisk, det är jag 100% säker på. Däremot är hon autistisk och det förklarar beteendet 1) Saker kan bli så uppblåsta för autistiska, det blir nästan psykotiskt och hon tappar verkligheten/rimligheten 2) En autistisk har empati, men den kommer inte lika naturligt som för normala och blir lätt för mycket/för lite. --- Tror nog ändå Jewels är bästa mamman för Issy trots de många bristerna. Dels för att hon förstår henne bättre än alla andra, dels för att hon är biologiska mamman och dels för att fosterföräldrar många gånger inte är så bra.

#59 - Julia

Är ni som skriver att tjejens mamma inte tillämplig, sjuka i huvudet på riktigt? Dem förklarar ju i videon! Och sen var det någon kille som läckte ut detta för inte så länge sedan för att han inte fick en shoutout från dottern. Ta reda på fakta.

#60 - Anonym

Stackars issy.. inte konstigt att hon inte orkar fokusera på skolan när det är sånt kaos hemma

#61 - Julia

#25 hahah hon heter INTE jewels egentligen? Dem har sagt i flera videos att de vill bli kallad för jewels och Issy istället för deras riktiga namn.

#62 - Julia

#25 hahah hon heter INTE jewels egentligen? Dem har sagt i flera videos att de vill bli kallad för jewels och Issy istället för deras riktiga namn.

#63 - Anonym

#25 hahah hon heter INTE jewels egentligen? Dem har sagt i flera videos att de vill bli kallad för jewels och Issy istället för deras riktiga namn.

#64 - Anonym

59 och 58
Det finns inga ursäkter för beteendet
Oavsett vem som läckte det eller
Vad för diagnoser som är inblandade
Det är mammans egna ord till sitt barn

#65 - Anonym

Det här är på riktigt inte ok någonstans! Så pratar man inte med sina barn oavsett hur arg man blir! Fick själv sånt skrikit åt mig som barn flera gånger, nu flera år senare har jag problem med panikångest, PTSD, GAD och att tycka om nig själv!.. det sätter spår!!

#66 - Anonym

Detta är inte heller allt som stackar

#67 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=pXejOB9Lz7Y

detta är inte heller allt som stackars issy fått se :/ så ung o gör den videon om att få se sin mamma bli misshandlad också..

#68 - Marcus

#64 Jag menade inte riktigt att ursäkta, bara förklara. Klart det är över gränsen och oacceptabelt, men tror ändå det är dumt att slita mor och dotter från varandra i detta fallet. Jockiboi kommer kunna bete sig såhär, har man autism ska man nog helst undivka att skaffa barn.

#69 - Anonym

Jag tyvker inte det är en big deal
Dom verksr väldibt nära varann o de gör att man släpper mer saker o använder starkare ord.
Jag o min mamma bråkar myvkey ocj hon har sagy att hon är trött på mig och att hon inte gillar mig.
Visst hon kanske menade de men bara för stunden för vi ungar kan vara så in i helveyes jobbiga.
Sen är ju jag en person som inte tar åt mig o bryr mig inge ety piss va hon säger då ja vet att hon är upprörd och att hon älskar mig ändå.
Visst dottern här kan ju ta illa upp men det verkar vara så att hon är rätt careless och vet hur det ligger till.
Tror mamman innersy inne inte menade de och att dottern förstår det.
Dottern har säkert slängt ur sig en del saker som gjort henne upprörd.
Men mammor är också känsliga och kan ta illa upp och ivland kan de brusa över.
Så sluta sitt o se allt åt en vinkel ett papper har alltid två sidor

#70 - Anonym

69 finns inget o försvara här..

#71 - Anonym

Narcisissm (y) En av de värsta sorters misshandel

#72 - Anonym

Hoppas folk tänker efter innan dem hjälper jewels, genom o skicka gåvor o annat: det är inte issy ni hjälper.. det är jewels.. jewels är den vuxna o hon har ansvaret för gåvor. O ni såg ju hur hon beter sig mot issy i videon

#73 - J

Fyfan!! Vilken mamma gör det här?!?! Att mamman trivdes bättre med en våldsam man än med sin dotter är fan det värsta jag har hört!! Jag har nog aldrig hört talas om en sån hemsk och elak häxa till morsa i hela mitt liv!! Att ett barn häver ur sig olämpliga saker, det är ju för att barnet inte har utvecklats än, det är därför man ska uppfostra barnet till att inte säga olämpliga saker. Men en förälder ska fan inte säga sånt där till sitt barn!! En förälder är vuxen och måste ta ansvar och framför allt ta ansvar för sitt barn! Jag har också diagnoser men jag skulle hellre dö än att säga såna saker till mina barn!! Sök hjälp för helvete jävla kärring!!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com