Kammis pojkvän Nico sjunger med n-ordet och Kammi tycker inte det är fel

Kammis sambo Nico har fått mycket kritik eftersom att han sjöng med i en låt med n-ordet. 
 
Videon är nu borttagen men Kammi har blivit väldigt upprörd och väljer att försvara Nico på Snapchat. 

Hon säger att hon inte tycker att det är fel att sjunga med n-ordet och säger att hon inte vill diskutera det eftersom ingen kan få henne att ändra sig. 
 
"För oss är det logik att det är inget fel då han sjunger med i en låt" säger hon på Snapchat. 
 
Se videon här under:
 
 
#1 - Anonym

Folk borde fan ta och chilla lite. Herregud asså

#2 - Anonym

När Bente sjöng N-order var det inte en jävel som Backade upp henne nu gör Nico samma sak och han får uppbackning direkt.. Ska bli intressant se om sponsorer agerar på samma sätt nu som dom gjorde mot Bente..

#3 - Ep

Tycker hon blivit så annorlunda sen dom blev tillsammans, och hennes content blir sämre och sämre.

#4 - Anonym

Detta är det löjligasta jag nånsin har hört. Vem tror seriöst på, att det blir mindre racism genom att "förbjuda" vissa ord? Detta har absolut ingenting med racism att göra. Barnungar med för mycket tid helt enkelt. Jag tror det handlar om avundsjuka mot Kammi och Nico helt enkelt. Vissa tål helt enkelt inte att andra är lyckliga och försöker hitta fel som inte finns.

#5 - Anonym

Invänta alla ”ööh sluta va kränkta” kommentarer....
(Ps håller med hen som skickat in kommentaren! Följ Lovette om ni har kunskapsbrist gällande rasism)

#6 - Anonym

#4, googla eller följ lovette jallow på ig för gratis historielektioner om n-ordet! Om du ändå tycker det är rimligt att använda är jag mycket orolig för dina värderingar och din människosyn :/

#7 - Ep

Måste tillägga på min kommentar #3, håller självklart med dom som kommenterat Kammi längst ner. Att använda N-ordet är inte okej, oavsett om ”det bara är för att man sjunger med i en låt”.

#8 - Anonym

Detta har inget med racism att göra. Den som lyckas koka ihop detta till att handla om racism har fan för mycket tid.

#9 - Anonym

Jag tycker att senaste tiden har folk börjat leta fel hos youtubers och hugger på minsta lilla grej. Jag har följer många youtubers och Kammi har jag följt i flera år och jag har lagt märke till att det är så jävla mycket kritik för ingenting. Inte bara på hennes kanal, utan många andras också. Folk verkar leta efter nånting att kritisera hela tiden. Kammi och Nico om ni läser detta, skit i det bara och ta inte åt er.

#10 - Olivia

Det är ALDRIG upp till en vit person att bestämma om det är okej eller inte att använda n-ordet.

#11 - Alle

Kanske du kunde skriva om att Therese Lindgren tidigare gjort reklam för Natural Cycles och bedyrat hur bra det är, och nu på bloggen söker hon efter ett annat preventivmedel än kondom och nämner att hon inte vill testa NC för att det är så osäkert...

#12 - Idioti

#10 Det är okej vare sig man är ljus- eller mörkhyad, tänk efter lite snälla du

#13 - Anonym

Hahah har alltid gjort det. Sluta gruppera människor.

#14 - Anonym

Folk är så jävla fjantiga.
Om artister inte vill att folk ska använda ordet så borde dem ej ha det i sin låt.

Inget fan av Nico men hoppas han inte lägger sig ner och låter alla töntar köra över honom som resten av svenska folket gör.

#15 - Anonym

Varför är ens det ordet förbjudet? Är det fult att vara svart eller?

#16 - Anonym

Ja jag har alltid gjort det. OCH ingen kan fuxking ändra på det.

#17 - e

det här handlar i allra högsta grad om rasism. Det är bara tragiskt att läsa om folk som skriver att folk har för lite fritid, är avundsjuka eller har börjat "hoppa på youtubers".det här har INGENTING med youtube eller avunsjuka att göra, det sträcker sig så mycket längre tillbaka. Snälla, läs på. Nicos intentioner behöver ju inte varit rasistiska, det tror jag vi alla vet. Men det är inte upp till vita att avgöra vad som är rasistiskt och inte från första början.

#18 - Anonym

#4 #9
Håll fucking käften snälla. All kritik handlar inte om avundsjuka eller att försöka hitta fel hos andra. Det de gjorde var fel och rasistiskt. Att påpeka det är inget annat än rätt och det är inte minsta synd om dem. Det är synd om alla som faktiskt blir sårade för jo, det ÄR kränkande att använda N-ordet. Jag är trött på Kammis "ni kan säga vad ni vill, ni kommer inte ändra på hur jag tycker". Be om ursäkt istället eller läs på.

#19 - Anonym

Hur kommer det sig att när svarta använder sig av n-ordet är det okej? Är genuint nyfiken bara varför det blir ett sånt liv så fort en vit använder sig av det då svarta gör likadant. Skulle det vara mer/mindre rasistiskt?

#20 - Anonym

Måste hålla med Kammi om detta faktiskt. Det är en LÅT. Det är inte nicos ord, om ni ska vara arga på någon är det väl människan som skrev låten. Skillnad på att sjunga en låt och att personligen använda sig av n-ordet. Både Nico och Kammi tycker det är fel att använda sig av ordet personligen

#21 - Lägg ner

Så då är det alltså förbjudet att sjungs med i en låt nu mera? Finns SJUKT mycket låtar där folk säger "n-ordet" och det klagar ingen på? Även fast det oftast är en svart man som sjunger låten? Och många amerikanska människor (speciellt svarta) säger "n-ordet" utan att någon klagar så vad är problemet? Ärligt talat sluta vara så lättstötta man blir ju fan mörkrädd

#22 - Anonym

Kammo har absolut inget tolkningsföreträde när det kommer till detta. Hon kan inte säga om detta är okej eller inte för det är inte hennes plats

#23 - Anonym

Skrattar åt kommentarerna. Kom igen, lugna ner er lite... :)

#24 - Anonym

Kan folk för det första lära sig stava rasism? Inte racism utan rasism.

Till er som tycker vita ska få sjunga/säga n-ordet tänker jag bara säga att ni har fel. Om ni vill läsa er mer om varför du inte ska göra det kan ni följa blackvogue_se på Instagram. Lovar att ni kommer lära er en hel del.

#25 - Andrea

Eller får ni ta och växa upp, skärpa er och inse att säga n ordet är rasistiskt vare sig man säger det i en låttext eller säger deti en vanlig konversation. Vad är skillnaden på att säga ordet och sjunga ordet? Ingen alls, det har fortfarande samma mening. Fattar inte deras logik

#26 - anonym

kammi la först ut en video på snap där hon sa samma sak fast istället använde hon sig utav n-ordet

#27 - Andrea

#15. Det är rasistiskt att använda n ordet eftersom vita kallade svarta det när svarta var förslavade. Det användes som ett skällsord för att nedvärdera svarta. Man kallade dem det för att visa att vita var ”mer värdefulla” och ”högre rang” än svarta.

#28 - Anonym

Va arg på den som gjorde låten istället.

#29 - Anonym

#22 Då kan ingen vit människa komma och säga att det är fel heller

#30 - Anonym

Vilken låt var det?

#31 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=43gm3CJePn0

lär er skillnaden när vita och svarta säger n-ordet.. är det så fucking svårt att förstå...

#32 - Anonym

I den screenade kommentaren till vänster i blogginlägget står det följande: "man får inte som vit använda n-ordet". Varför skulle detta bara gälla vita, kan någon snälla förklara?

#33 - Anonym

give him a fucking break hur orkar ni

#34 - Anonym

de väl inte förbjudet o säga viting? eller spöke elr blekhyad? o sålänge det är i en text eller låt och inte används EMOT någon tycker inte jag det är en stor grej.... jesus

#35 - Anonym

white ppl

#36 - Anonym

Du kan ju gärna inkludera hennes senaste yttrande också, där hon ber om ursäkt för hur hon agerade och direkt gick in i ”försvarsmede”

#37 - Anonym

Skrämmande med alla rasister i kommentarsfältet.

(Syftar på de som är så besatta av allas hudfärg)

#38 - Anonym

#34 aa absolut, n-ordet och spöke är ju exakt lika laddade och har lika mörk historia bakom sig, och har båda blivit använda för att förtrycka folkgrupper. Vad fan är fel på er människor? En folkgrupp har fått sina kroppar utnyttjade och varit SLAVAR i flera hundra år och kallade för ett särskilt ord. Även fast slaveriet är över så blir dessa människor fortfarande förtryckta. Ni kan säga ''Ja, men det var så länge sedan, släpp det'' Nej, det finns fortfarande människor som har levande släktingar som varit slavar.
Vet ni vad som pågår i USA, där slaveriet b la inträffade? Svarta män och kvinnor blir misshandlade och skjutna med jämna mellanrum av polisen och INGEN gör någon åt det. Svarta människor går igenom så jävla mycket för att få sina rättigheter respekterade OCH NI BRÅKAR ÖVER ATT RÄTTEN ATT SÄGA N-ORDET? och srs det är fan inte svårt att hoppa över att säga n-ordet när man som en liten white boi rappar med i en låt, blir så trött

#39 - Anonym

Fyfan vad bra att hon står upp för sina åsikter. Många väljer att vika sig och säga förlåt, när de får shitstorm av godhetskrigare, vilket man inte ska göra. Bra Kammi och Nico!

#40 - Anonym

#38 de som skrev låten blir hyllad men om en vit människa sjunger så äre så jävla farligt ? ingen dog av en låt text, o bara för man sjunger tex ”jag gillar klubbor” betyder ju inte att man gillar klubbor? lär er skilja på vad man står för o en låt text.... gå o gråt nån annanstans sorgliga människa

#41 - Anonym

Typiskt dem som inte har något annat att satsa all sin energi på
Låt Nico vara han sjöng ju bara med i en låt , wow det är som om jorden går under för att han sa ett "olämpligt" ord som finns med i en låt , men vet ni vad ? Det finns nog många "olämpliga" ord i både filmer och musiktexter som folk sjunger , men det folk inte vill se är att det är LÅTENS EGNA ORD , Men det är ju 2018 det lilla minsta ska ju uppmärksammas och inte blir det bättre för att folk kastar skit och klankar ner!

#42 - Melker

#31 Och han som rappar är varken svart eller vit. (:

#43 - oml

jag behöver bättre lim till min peruk för den blir fan snatched hela jävla tiden av allt detta drama

#44 - Anonym

o där rök respekt för en till youtuber....

#45 - Anonym

#44 Förstår verkligen inte din logik. Varken Kammi eller Nico har kränkt någon. Ja, Nico sa ett ord som KAN vara nedlåtande. Men jag har verkligen inte sett NÅGON som har faktiskt blivit kränkt av vad han sa. Allt jag har sett är "du kan inte säga ordet, inte okej", men ingen som har sagt att de blivit kränkta och känner sig utsatta av Nico. Det är alltid så här. Folk ska säga vad som är rätt och fel, hela tiden. Detta är en fis i rymden jämför med vad mörkhyade människor faktiskt går igenom. Att du förlorar respekt för Kammi och Nico förstår jag inte alls. Ingen av dem gick till attack mot någon folkgrupp.

#46 - Anonym

Nico har ju förändrat henne totallt😓

Inte okej överhuvudtaget men förstår inte hur folk kan sitta och försvara 🙄

#47 - Anonym

#46 ....för att folk har olika åsikter...?

#48 - Anonym

I vardagen kan jag anse att man ska skippa att använda N-ordet, dvs när man ska prata om en mörkhyad ska man ej säga n-ordet. Men i låtar tycker jag att d är fånigt att folk gör det till en biggie. Det är en låt där man sjunger med i lyricsen och man såg klart och tydligt att han bara sjöng med just där för han fick feeling för skorna. Han sjöng i 2 sekunder typ och folk förstorar upp det. Om mörkhyade rappare tycker att n-ordet är såpass fult och ej får nämnas så bör inte dem heller sjunga det.
Om man är på en konsert där en rappare sjunger det ordet, ska man bli tyst mitt i meningen?? Det är oerhört fånigt att folk överreagerar såhär för en låt, där ordet togs upp en gång

#49 - Lea

Förstår självklart att det är ett otroligt negativt laddat och dåligt ord man aldrig ska använda under några omständigheter, men då borde väl det ändå vara ”förbjudet” för alla att använda det ordet? Oavsett vilken hudfärg man har eller om man råkar vara rappare eller låtskrivare? Känns som att det negativa och allvaret i ordet minskar när man sätter upp regler som ”dessa människor får använda det, dessa får inte” istället borde väl ingen använda det? Eller???

#50 - Anonym

"Du får inte använda ett ord för att du är vit"


l o l

#51 - Anonym

Jag förstår att man självklart inte ska använda det ordet, men om det är i en låt, vad gäller då? Får vita inte ens lyssna på låten? Eftersom det blir lätt så att man sjunger med om det är en man tycker om. Eller gäller det att man helt enkelt sjunger så tyst att ingen hör? Eller kanske ska man sjunga allt utom just det ordet? Nico menade med all säkerhet inget illa med att säga det ordet, han sjöng med i en låt som han antagligen gillar och varför ska det egentligen vara förbjudet? För vad är skillnaden mellan att endast lyssna och att glatt sjunga med för att man tycker det är en bra låt? Isåfall kanske man ska förbjuda låtar som innehåller ett ord som skapar sådan uppståndelse när man endast vill sjunga med:)

#52 - A

Ja o du fortsätter ju att hänga ut honom genom att skriva här trots att hon har sagt ifrån..... hoppas du blir anmäld!

#53 - bippidi

Men Kammi är ju också rätt efter... vet inte vad hon ska rösta på för hon är inte insatt och bryr sig inte, blabla... En liten Jockiboi

#54 - Lovisa

Håller HELT med kommentarerna. Dock fel att ”hänga ut” men kan verkligen inte förstå hur Kammi kan vifta bort det & säga ” inget ni säger kan ändra vad vi tycker ”. Nä men då är du rasistisk ifall du först använder ordet & sen inte förstår varför folk reagerar. Tror varken Kammi eller Nico är rasister men det är en rasistisk handling och det är illa nog. Gör om gör rätt Kammi och Nico!

#55 - Hej

Vad är det många inte verkar förstå? ANVÄND INTE N-ORDET ALLS. Vet ni inte innebörden och varför man inte ska säga det, läs på och gör om gör rätt. ” men då är det kränkande att säga vitlök, spöke ” & allt vad alla använder för motargument. Men har vita människor någonsin blivit tillfångatagna som slavar, skjutna och förtryckta och blivit kallade dessa saker? NEJ. Däremot har svarta blivit det och då blivit kallade för n-ordet. Ordet påminner om slavtiden och svartas historia och därför ska ordet ALDRIG användas av vita (eller icke-svarta). Svarta får säga det då det är som att de tagit makten över ordet & de använder det på sina villkor. Snälla, ni måste förstå detta. Och vill ni inte förstå, använd inte ordet alls då heller. Jag skiter i om ni tycker att det är er rätt att säga ”n-boll” och att ni alltid sagt det i hela era liv. Då kan man sluta med det! Det är just det problemet är när vita säger ” men jag vill säga n-boll det heter så! ” då tar ni automatiskt ordet som erat och ni tror att ni har rätt att säga det ordet PRECIS som de förr i tiden tyckte att de hade rätt att ha svarta slavar och kalla de för ordet. Lång text men ni som läst hela kanske nu förstår varför.

#56 - Anonym

#55 Ja, vita har varit slavar. Det var inte bara svarta som var slavar under slaveriet, utan asiater och vita också. Araberna har under historien gjort européer till slavar.

#57 - anonym

Tycker inte att Kammis kanal är densamma nu när Nico är med. Han tar över hela tiden och Kammi får knappt prata när han är med. Tycker han kan skapa sin egna kanal istället för att få alla följare från början. Han har ingenting med följarna att göra. Det är Kammi som har byggt upp sina följare, inte han.

#58 - Anonym

#55 Här har du att läsa om du inte tror på att vita slavar fanns: https://sv.wikipedia.org/wiki/Barbareskkusten

#59 - Anonym

#55 Och här: https://sv.wikipedia.org/wiki/Vit_slavhandel

#60 - Anonym

#55 Dessutom så är många som är prostituerade och fast i trafficking vita. Så att slavhandel med vita inte finns är alltså helt fel.

#61 - Anonym

L

#62 - Anonym

Intressant att när det tas upp kvinnoförtryck, kroppsideal, mobbning eller annan problematik i dagens samhälle på den här bloggen så ska man bara ”rycka upp” sig, man ska inte ta allt på så stort allvar tydligen, men när det gäller rasism då blir det en jävla fart på er

#63 - Anonym

Hallå uppdatera din andra blogg lite oftare tack, skriv om monster lönen angående Ronaldo och Juventus!

#64 - Sabina

Sen hon blev ihop med honom har hon blivit en annan person och inte på ett bra sätt. Och sen hon gjorde om sin kanal till "deras" så har det blivit så mycket sämre. Hon vill från ingenstans operar brösten fast hon är nöjd över sig själv, är det vill man inte ändra på nått hos sig själv. Sen nico gick ut med i en av deras videos att han tittar på porr efter de ville hon fixa brösten. Tror de är mer han som vill att hon ska och inte hon själv. Som i vedoen när dom var i Danmark och polisen stoppade alla som sålde weed, hon tyckte de va synd att dom åkte fast. Hon stödjer alltså droger. Nej han är inte bra för henne

#65 - Carro

Eh är det bara jag som såg Saras instastory om Daniel och Vlad där hon skriver att dom två har köpt prostituerade i Amsterdam mer än en gång!?

#66 - Käften bre

Ingen förutom svarta får säga N ORDET!! kan folk snälla få in det? Spelar ingen roll om du sjunger till en låt, läser en text, skriver det eller säger det!! Du som icke svart har ingen rättighet till det ordet. Att dom försvarar det visar bara vilka typ av människor dem är.

#67 - Caloveline

Chilla asså.
Www.caloveline.com

#68 - Anonym

Nu är alla moralpoliser fram och berättar rätt och fel, och det är samma personer som mobbar människor här dagligen! Blir jävligt skumt och svårt att ta seriöst när ni moralpredikar när ni största jävla dubbelmoral människorna!

#69 - Anonym

VART ÄR SOÖKJAKTEN FRÅN RUMÄNIEN? DE VA ETT HALVÅR SEN DOM VA DÄR LOL ALLT E FEJK

#70 - Anonym

LÄTTKRÄNKTA JÄÄÄVLAR! ASSÅ PÅ RIKTIGT OMH

#71 - Anonym

Även fast K och N inte har något problem med det ordet (för att dem är vita och priviligierade). Tycker jag att man kan respektera andra och sluta att använda det, oavsett om det är i en låttext eller inte. Bara självist som fan att göra som dem och envisas med att säga det.

#72 - Anonym

Therese har fått 700 000 prenumeranter!!!! Woop! Är hon Sveriges största nu, efter Jocke å Jonna?

#73 - Anonym

Är jag den ända som INTE tycker att kammi förändrats sen hon började umgås med nicco? Tycker hon är samma person helt och hållet och har svårt och tro att hennes åsikter ändrats om nicco inte varit i bilden.
Om du sitter med alla din vänner och nära och lyssnar på musik och folk sjunger med och en person sjunger n-ordet i låten på samma sätt.. hade du blivit lika arg då?

#74 - Anonym

Kammi och Nico ni ska få ett tips "RING BENTE" hon om någon vet ju hur man hanterar situationer som denna hon hade ju en liknade shitstorm fast med den STORA skillnaden att INTE en Jävul backade upp Bente i detta som ni gör med Nico och Kammi...

#75 - Anonym

Nu har hon fegat ur igen dock och bett om ursäkt. Helt fel. Tragiskt att man alltid ska behöva gå den vägen. Det är ett ord. Om man blir så kränkt av ett ord borde man jobba med sej själv. För ingen kommer sluta använda ordet. Inte i låttexter, och gissa vad, ibland sjunger man med i låttexter!! O m g

#76 - Anonym

#74 skillnaden med Bente är att hon gör om samma misstag hela tiden. Kammi och Nico har en shitstorm just nu, upprepar sig detta kommer mindre och mindre folk backa Kammi. Det fanns allt folk som backade Bente under hennes shitstorms också, men självklart tar fler och fler avstånd från Bente när hon gör om samma misstag gång på gång sen typ 2015. Grejen är att hon inte FATTAR att det hon gör är fel, hon ber bara om ursäkt för att folk ska sluta hata henne, hon förstår inte varför hon ber om ursäkt

#77 - Anonym

#76
Vadå gör om samma misstag om o om igen? Hon sjöng också med i en låttext och sen dess har hon inte gjort om de, så snacka inte skit

#78 - Anonym

#77 Först sjöng hon med i den låten, sen uttryckte hon sig rasistiskt, sen skämtade hon om nazism, sen uttryckte hon sig homofobiskt och funkfobiskt, sen skämtade hon om våldtäkter, sen postade hon massa opassande snaps på saker hennes pojkvän sa osv. Så jo hon gör om samma grej hela tiden, att kränka och provocera människor, hela tiden, det är precis det hon gör. Och det värsta är som sagt att hon inte förstår felet

#79 - Anonym

När youtubers ska göra samarbeten ”Det är sååå många som frågat vart mina kläder är ifrån”.....nej...nej det är ingen som frågat för du har aldrig ens visat upp dom innan. Och man bara råkar ha en rabattkod när man säger vart kläderna är ifrån också 😂

#80 - Anonym

Man ska ALDRIG använda n-ordet om man inte är svart. Och om man är svart ska man bara använda det bredvid svarta. USCH för folk som försvarar sånthär!!!!

#81 - Jk

Hennes åsikt om n-ordet är irrelevant eftersom hon inte är svart.

#82 - Anonym

#64 jag håller med Nico håller på att förstöra Kammi och hennes kanal problemet är att må ni inte märker det själv och säger någon det till henne blir hon flyförbannad och går till hårt angrepp .. Så kan detta vara slutet på Kammi Youtube karriär vi ser ??

#83 - Anonym

#82 hahaha fy fan det där måste vara dagens pinsammaste kommentar. Kanalen går ju skitbra och de köttar på med videos bättre än nånsin.

#84 - Sofia - bipolär och fd laestadian

Tycker Kammi har helt rätt, han sjunger med i en låt! Ska man inte få göra det heller nu? Crazy!

#85 - Anonym

Joakim Lundell gick ut och kommenterade att Youtubers försöker påverka vilket parti i valet.. samt han berättade att han blivit kallad rasist för han gått ut med att han ska rösta blankt

#86 - Anonym

#81 Vi alla är människor och vi alla har åsikter. Att segregera människor pga deras hudfärg, DET är rasism. Du delar upp människor, och säger "den här folkgruppens åsikter är giltiga, men den här folkgruppens åsikter är irrelevanta". Det funkar inte så. Sluta upp med "tolkningsföreträde". Ens hudfärg har ingen som helst relevans i åsikter. Dumheter.

#87 - Olivia

Mest pinsamt av Kammi att inte bara redigera ut just den biten då hon vet att det upprör.

#88 - if anyone mentions bts I will kill myself

Till alla som säger att det är konstigt att svarta får säga n-ordet men inte vita, är ni helt korkade eller????????? Klart som fan svarta får säga det, de tar bara tillbaka ordet som vita använt som skällsord mot dem i flera år, som började med slaveriet. Om ni säger att det är okej för vita att säga order för att svarta får det så kan ni på riktigt bara låsa in er i ett rum för ingen vill ha er i samhället.

#89 - Dera

asså är ni ens förvånade, det är kammi vi pratar om. kammi gjorde en video 2013/2014 någon gång om hur hon tyckte det var okej att säga n-ordet och att det var okej att skämta om våldtäkter. videon är privatlistad nu men kommer ihåg att hon fick kritik för den videon då. antar att hon gjort den privat för att inte få skit nu typ, den har dock varit privat ett tag

#90 - Anonym

Tycker det är väldigt intressant oavsett vad som är rätt eller fel att Kammi som vit tror att det är upp till henne att bestämma om det är kränkande eller inte...?

#91 - Anonym

Blir påriktig orolig av okunskapen i detta kommentarsfält... 1. Vita människor kan inte bestämma när saker är rasistiska 2. Det finns inget som kallas omvänd rasism så att säga viting, blek eller spöke är inget rasistiskt 3. N-ordet har i historien använts som ett skällsord mot mörkhyade personer för att visa att dom har ”mindre makt” än vita och att vita har en högre position i samhället... tycker att ni som ser detta som ett ”litet problem” eller som är genuint intresserade av detta ska kolla på serien ”Dear White People” på Netflix där dom tar upp bland annat en sån här situation när en vit kille sjunger n-ordet och en mörkhyad konfronterar honom för det och förklarar varför han gör det.
Detta är ett stort problem över hela värden, även i Sverige och om folk inte börjar utbilda sig snart utan säger till alla som försöker utbilda att ”ta det lugnt det va bara ett skämt” så kommer SD vinna valet. Tänk på det, en röst på SD är en röst på rasism och kvinnohat...

#92 - Anonym

Även om han inte menade något illa när han sa N-ordet så kan folk fortfarande ta illa upp och känna sig kränkta, oavsett om det var en låt eller inte så är det inte okej. Jag tycker inte att sådant ska försvaras.

#93 - Anonym

Asså om ordet är så himla hemskt så kan väll all svarta sluta sjunga det? Ingen hade brytt sig lm någon sagt något kränkande om en vit person men så fort någon kommer upp mot en svart då jävlar är det rasism och det är minsann inte okej. Och du som skrev att man ska följa Lovett om man har kunskapsbrist om rasism, snälla hon spelar offer för allt och det är jämt synd om henne och alla vita är rasiter enligt henne. Har folk allvarligt inget viktigare att bry sig om?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com