Kammi ska inte rösta

Kammi skriver att hon inte ska rösta på något parti eftersom hon inte är insatt.
 
Jocke har inte ändrat sig trots att flera skrivit att genom att rösta blankt så påverkas inte mandatfördelningen mellan partierna. 
 
 
 
#1 - Anonym

Riktigt dumt att rösta blankt. ''Att inte vara insatt'' är nog den sämsta anledningen också. Eftersom vi har turen att ha demokrati tycker jag det är allas skyldighet att faktiskt ta sig tid och bli lite insatt. Det gäller ändå vår och våra barns/barnbarns framtid!!

Dem som klagar så jävla mycket på vår regering borde nog bosätta sig i Nordkorea en månad eller två, och förhoppningsvis förstå varför vi i Sverige borde vara tacksamma. Visst, jag tycker inte direkt att regeringen alltid håller vad dem lovar osv, MEN för det behöver man ju inte strejka i kommande val...

#2 - Anonym

Brukar inte hålla med Jocke i allt men han har helt rätt under han skrivit på sin story

#3 - Anonym

I det han*****

#4 - Anonym

Tycker ej folk ska klaga på att man väljer att rösta blankt för att man ej är insatt. Det är väl bättre att rösta blankt än att välja ett parti som man knappt kan någonting om och riskera att det partiet lyckas trots skeva synsätt ex. Sd/Fi

#5 - Anonym

#1 Håll käften

#6 - Anonym

#1 Fast han använder ju inte den anledningen (längre)? Han hittar inget parti han sympatiserar med skriver han, stor skillnad till att "inte vara insatt". Helt rimligt att rösta blankt isåfall.

#7 - Anonym

Jag tycker det är bra att man röstar blankt om man inte är insatt. Det är många som inte är insatta som tar ställning mot SD o röstar på S eller F! utan att veta vad de pratar o röstar på, så då är det ju bättre att man bara accepterar att man inte är insatt och därför inte gör uttalanden. fan jag hatar folk som säger "FUCK SD" o sen visar det sig att de inte ens vet vad SD står för

#8 - Anonym

Jag tycker det är bra att man röstar blankt om man inte är insatt. Det är många som inte är insatta som tar ställning mot SD o röstar på S eller F! utan att veta vad de pratar o röstar på, så då är det ju bättre att man bara accepterar att man inte är insatt och därför inte gör uttalanden. fan jag hatar folk som säger "FUCK SD" o sen visar det sig att de inte ens vet vad SD står för

#9 - Anonym

Ladda ner hela Snapchat storien han la ut. Herregud vad han predikar och snackar diktatur nästa sekund med bibel långa Snapchat stories. Då var de dags igen att spy galla på de "finare influenser" som HAN anser tillhöra eliten. Vart känner vi igen detta snack av honom, Guldtuben just precis. Där han domderade och offentligt gick till attack med pajas och mer.

Han är emot hat och hot samt mobbning fast glömmer att han återigen drar samma kort och placerar vissa människor i fack och bombarderar dem med sina personliga åsikter. De han gör är exakt samma sak, hatar på en grupp han anser vara de finare folket eller som han brukar säga Östermalms folket.
Kontraproduktiv och dubbelmoralen i ett och samma inlägg. Bekämpa förtryck med ett annat förtryck skriver han och förståelse för varandras olikheter. Detsamma gäller dig också.
Han börja bra och spåra ur igen.

#10 - Anonym

#8 Alla som säger att man inte ska rösta på SD säger hela tiden att de är rasister och kvinnohatare. De är verkligen inte insatta i vad SD står för, då de för en politik resten av Europa har.

#11 - Anonym

Tycker det är SÅ BRA att influencers uttalar sig och tar ställning emot de partier som faktiskt förstör vårat land och vår demokrati (Sverigedemokraterna). Dom kan kalla sig influencers på riktigt, eftersom de får yngre följare att sätta sig in mer i politik och inte kommer med lama argument om att inte rösta pga ”inte så insatt”. Riktigt jävla oansvarigt att ha rösträtt och rösta blankt. Så jag tackar påriktigt Amir, Felicia Bergström m.fl som öppet tar ställning och visar att politik är viktigt och något vi SKA ta på allvar för att motverka att vidriga rasister får fler mandat i våran riksdag.

#12 - Anonym

Less på alla som verkar så fruktansvärt obildade. Det är
två månader kvar, sluta skriv att du inte är insats, gör din skyldighet till samhället och demokratin och LÄS lite. Herregud vad pinsamt.

#13 - Anonym

#11 Det märks ju att du verkligen är en av dom som inte är insatt alls i politik..

#14 - Anonym

Om vi bortser från dom vidriga valförslagen ang kvinnor och invandrare, kolla här var dom står ang djuren: https://www.djurensratt.se/blogg/vad-vill-partierna-i-djurpolitiken-sverigedemokraterna

#15 - Anonym

Hahaha Jocke du som ska rösta blankt avsäger dig indirekt demokrati.
Sitt inte och dribbla med barn- och ungdomar på snapstory
Om du inte bryr dig om valet varför yttra dig
https://tramsfrans.aftonbladet.se/2018/07/influencer-nekad-att-filma-sin-egen-forlossning/de

#16 - Anonym

bla bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

#17 - ANnika

Handlar inte om ifall man är insatt eller inte, handlar om att man inte "orkar" bli insatt som är det dåliga. Vi har en demokrati i sverige, och för att den ska funka så är det medborgarnas skyldighet att bli insatta så man kan påverka samhället.

Hittar man däremot inget parti man håller med om, absolut, rösta blankt, men gör det inte för man är för lat för ta redo på lite fakta innan. Jösses

#18 - Hej

Haha jag dör, ”det börja lukta diktatur”

#19 - #1 IGEN

Hahahah men hur gamla är ni i kommentarsfältet? Hur kan det vara bättre att rösta blankt än att faktiskt sätta sig in i politik?! Nämnde aldrig att Jocke använde den anledningen men alltför många gör det. Både offentliga människor och dem som i år får lov att rösta. SKAMLIGT.

#20 - Anonym

Svider nog i mångas ögon att jockes story är det bästa som skrivits på väldigt länge och många här inne vart nog träffade av kritiken och dubbelmoralen ni använder när ni jagar moral förbrytare med mobbing ocb förtryck som medel

#21 - Anonym

haha har svårt för att tro att Jocke ej röstar på SD. Jag tror bara inte att han röstar på något annat än de. Eller jo kanske de dumma moderaterna.

#22 - Anonym

Vad hände med ”Aktuella nyheter”?

#23 - Anonym

Jocke ägde ut er totalt asså

#24 - Anonym

Skäms inte majoriteten här som medvetet mobbar Jocke på varenda inlägg och sen berättar för honom hur man ska tänka ocb vara som människa? Dubbelmoralen är ju vidrig och hyckleriet nåt nya nivåer varje dag! Dagligen sitter här en elit av människor och säger vad som är rätt och fel, samma grupp som dagligen mobbar och kränker människor till höger och vänster.....

#25 - Anonym

Hon är dansk medborgare

#26 - Anonym

#19 Bättre att rösta blankt än inte alls

#27 - A

Klart inte influencers är insatta! Dom behöver väl inte bry sig?! Dom får ju redan allt dom pekar på utan att ens lyfta ett hårstrå så dom skiter väl i hur det går för sverige?!!!

#28 - Anonym

Kammi gick ut med att hon ej ska rösta p.g.a hon är ju dansk medborgare

#29 - Anonym

Äsch, vättre att dom röstar blankt än på vänstern;)

#30 - Anonym

Seriöst hur kan man sitta och dumma ut alla partier och välja rösta blankt med motiveringen jag är inte tillräckligt insatt??????
Och dessutom kalla de pinsammaste valet, what???
Och för de tredje, om du inte röstar bör du sluta klaga.
De är lika illa gå ut på sociala medier och berätta att du ska rösta blankt. Särskilt med så stor inverkan på ungdomar.

#31 - F

Varför folk berättar vad man inte ska rösta på istället för vad man ska är ju för att ingen har lika åsikter. O bara för jag tex tycker att man bör rösta på vänstern. Så är det inget som säger att det passar in på kammis eller jockes åsikter. Då är det lättare att bara tala om för dom att inte rösta på sd. För helt ärligt dom andra partierna är ändå helt ok. Det kommer alltid finns höger block o vänster block. Så det är inte fel att rösta på tex moderaterna trots att jag inte håller med om deras åsikter. Men sd.. det är en helt annan diskussion. Dessutom finns det massor med Facebook inlägg om positiva/negativa aspekter med andra partier än Sd. Ibland måste man faktiskt leta lite själv o kan inte alltid få allt serverat på silverfat. Det är en ’skyldighet’ att sätta sig in i politiken såhär kring val.

#32 - Anonym

Asså att diskutera politik i detta kommentarfält är ju helt hopplöst. Och till Jocke: Om du inte ens tänker sätta dig in i politik, och känner att skitsamma vilka som vinner, det påverkar ju inte dig, då behöver du inte ens uttala dig om hur andra tycker och tänker. Om influencers mm är rädda för att ett parti som inte har någon som helst erfarenhet i regeringen ska styra landet kommande 4 år, så får de fan vara det. Det är inte heller deras jobb att förklara för dig, en vuxen man, om varför du inte ska rösta på vissa partier. Läs på om varje parti, läs på om historia, och gör valkompassen så kanske du bildar dig en åsikt. Och klart du hinner, det är lång tid kvar!

#33 - R

Kammi är dansk medborgare så hon kan inte rösta tyvärr

#34 - A

#38 sa du inte skriva att kammi är dansk en 5e gång med? Tror inte vi förstod efter 4e inlägget.......

#35 - Anonym

#35 VAA är kammi dansk medborgare de kan du inte mena 😂😂🇩🇰🇩🇰🇩🇰

#36 - Anonym

Tycker faktiskt att man ska rösta på något FÖRUTOM SD så att de inte vinner🤷🏼‍♀️

#37 - Anonym

Alla dessa barn som inte förstår
.... Finns inget annat alternativ en SD
De är bara vänta o se ..vad som händer
I September

#38 - Anonym

dem enda som håller med jocke och blir kränkta av alla andra youtubers är ni som ska rösta på sd och vafän låt folk använda sin makt på internet till att göra det dom vill (inom rimliga gränser naturligtvis), det är ju det alla ni gör när ni skriver #sd2018 hela tiden så sluta böla

#39 - Anonym

Själv tycker jag att det är självklarhet att rösta på något när man lever i en demokrati som vi gör MEN att rösta blankt är inte dumt. Brukar inte hålla med Jocke men han har rätt i att det är bättre att rösta blankt än att inte rösta alls. Det är också bättre att rösta blankt än att rösta på ett parti som man har hört ska vara bra (typ som alla youtubers etc) Det är bara dumt eftersom att man då uppmanar följare att rösta likadant osv. Det är också dumt att kalla t.ex SD för rasister och uppmana folk till att inte rösta på dem, de gör att unga följare kommer få fel bild av SD vilket inte är jätte bra

#40 - F

#39 vadå fel bild av SD? Förutom att dom vill minska invandring och på såsätt bidra till att fler dör, eller lever under hemska o osäkra levnadsförhållanden. Så vill dom minska abort rätten vilket är emot kvinnans rättigheter. Dom tror på en kärnfamilj och att alla behöver ha en pappa och en mamma och därav är emot hbtq rättigheter. Dom vill inte låta hbtq personer (samkönade par) adoptera eller inseminera. Trots att dom anser att hbtq personer är lika värda o ska ej trakasseras.
Dom vill inte sänka pensions skatten.

Såå jag vet inte finns säkert folk som tycker det låter bra, men ingen av dom där sakerna som inte handlad om invandringen, håller jag med om. Allt låter absurt för mig.

Och vadå påverka unga? Man måste ändå va 18 o kan då förhoppningsvis bestämma själv.

#41 - E

#40
Jag vet inte själv vad jag tycker om Sd. Vissa saker håller jag med om och andra inte.

Sd vill inte sluta hjälpa invandrarna och de som är utsatta i andra länder. Sd vill dra ner på invandringen dels för att det kostar oerhört mycket pengar för varje flyktigt men också för att kunna hjälpa fler på plats (kvinnor och barn bland annat). Då får de en bättre levnadsmiljö och vi kan hjälpa FLER.
Om aborten (så som jag uppfattat det) vill de inte förbjuda abort utan sänka den. De vill dra ner aborträtten ett visst antal veckor såsom både Storbritannien och Danmark har (rätta mig om jag har fel) för att det bland annat ska bli lättare för mamman att kunna göra aborten. Ju längre man kommer i graviditeten, ju svårare är det att bestämma sig för att göra abort.

Sen tror jag att #39 menar att när många influensers pratar om valet och vad man ska och inte ska rösta på så påverkar dom och gör att tyvärr många inte kan bilda sin egna uppfattning och åsikt om det hela. Dock håller jag med när du säger att de förhoppningsvis har en egen uppfattning när de är 18 och får rösta :)

#42 - F

#40 ja absolut och jag håller inte med om vänsterpartiets alla åsikter heller. Men sd’s politik.. nej, dom började som en rasar/nasse organisation, dom har många medlemmar som är rasister eller är med i nasistiska organisationer. Minns väl när en kvinna där i från gick med någon natzi hakkors grej på armen.
Det är bara inte okej. Jag håller med om att flyktingarpolitik måste talas om men att dom menar att invandrare hotar vår kultur och nationalitet. Enligt mig har vi en jord att dela på, då det spelar ingen roll vart man kommer ifrån. Det faktum att invandring också endast ses från Mellanöstern, Afrika o Asien gör det hela mer absurt. Dessutom känns det ganska orealistisk att ”hjälpa till på plats”.

Grejen är att man bildar sin egen uppfattning även om influensers säger vad dom tycker o tänker. Jag började intresserar mig för politik när jag va 14 tror jag. I år får jag rösta. Utan internet o personers politiska engagemang så hade jag inte varit såhär insatt. Folk öppnade ögonen o gjorde mig intresserad o då började jag läsa på själv. Så jag ser inget fel med det. Men förstår ändå vad du menar :)

#43 - F

Menade såklart #41
Dessutom tycker jag detta heeelt sjukt att dom vill sänka aborträtten. Det är bra som det är o dom är ett gäng med män som ska bestämma över kvinnokroppen. Nej fyfan.

#44 - Anonym

https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/jockiboi-kopierat-storre-delen-av-isabelles-text

Texten efterliknar Isabelles

#45 - Anonym

Folk krigar och dör för att få demokrati och kunna få möjligheten att rösta och så sitter människor här i lata Sverige och röstar blankt för att de ”inte är insatta”... MEN BLI INSATTA DÅ FÖR I HELVETE OCH TA TILLVARA PÅ DENNA CHANS!!!!!!!!! det är inte så svårt faktiskt... kolla på Margaux ”Partitempen” eller gör aftonbladets test på vilket parti man ska rösta på genom att svara på vart man står i vissa påståenden och frågor, där kan du hitta partier du sympatiserar med och använda ditt privilegie att rösta istället för att bara kasta bort det!!!! Skärpning!

#46 - Anonym

I Sverige får man tycka som man vill så länge man tycker rätt. Är det demokrati? Nej inte riktigt. Att såkallade influensers går ut i media sina sociala kanaler osv osv och predikar om hur dåliga SD är och har inte ens läst vad SD står för. När de säger att SD vill ta bort pappa månden/månaderna är bara bullshit dom ge valfrihet till varje familj och som är formad på olika sätt. Jag kan personligen inte se att S eller f! skulle veta bättre hur en familj har det än familjen själva. Snälla läs på innan man går ut och hänger ut Sveriges största/näst största parti och alla som röstar på dom. Fattar inte influenserna att dom bidrar till att folk inte vågar säga som dom vill för att då är man rasist.

#47 - F

#46
Fast vi har yttrandefrihet och utan politik debatt så finns ingen politik. Det är inget fel alls att influensers delar sin åsikt av ett parti oavsätt om det är bra/dåligt om varken sd, vänstern eller ex centern.
Och är väääääldigt säker på att dom flesta influenserna har läst endel iallafall av sd’s partiprogram. Det man måste förstå med politik är ju att alla partier förfinar sina program. Så även att sd säger att hbtq personer inte ska utsättas för trakasserier så anser dom inte att vi är tillräckligt värda för att adoptera/inseminera.
Samma med vänster som lovar mycket saker i sitt partiprogram, men man måste tänka på att mycket kommer inte hända och vissa av deras punkter är viktigare än andra. Och ja många av sd’s medlemmar är rasistiska o har rasistiska o även kvinnoförtryckande åsikter. Och då är det ganska lätt att man blir kopplad som rasse ifall man röstar på sd. Man är alltså smygrasist då man inte vågar stå för det

#48 - Anonym

#47 fast om du till exempel lyssnar på Bianca och Alice podcast så kan man höra ganska tydligt att dom inte har läst deras partiprogram alls. Dom har lyssnat medias lögner och myter om partiet som inte stämmer. Som när de säger att sd har sagt att judar inte är människor? Dom har kommit med flera förslag om hur vi ska skydda dom och värna om deras kulturer. Sedan nämnde jag inte något om en debatt. Det här är inte en debatt utan ¨influensers¨ som sprider lögner om ett parti. Men om alla partier nu förfinar sina partiprogram vad ska man då lita på? Sossarna? Nej tack! Skulle du kunna förklara för mig vad i sd politik är kvinnoförnedrande och rasistiskt?

#49 - Anonym

Det är allas skyldighet att sätta sig in politiken nog mycket för att rösta! Ett enkelt och snabbt sätt är att göra ett test (googla Valkompassen) den kommer peka dig i rätt riktning så att du kan göra din samhällsmedborgerliga plikt.

#50 - Anonym

Det är allas skyldighet att sätta sig in politiken nog mycket för att rösta! Ett enkelt och snabbt sätt är att göra ett test (googla Valkompassen) den kommer peka dig i rätt riktning så att du kan göra din samhällsmedborgerliga plikt.

#51 - Anonym

Det är allas skyldighet att sätta sig in politiken nog mycket för att rösta! Ett enkelt och snabbt sätt är att göra ett test (googla Valkompassen) den kommer peka dig i rätt riktning så att du kan göra din samhällsmedborgerliga plikt.

#52 - Anonym

Det är allas skyldighet att sätta sig in politiken nog mycket för att rösta! Ett enkelt och snabbt sätt är att göra ett test (googla Valkompassen) den kommer peka dig i rätt riktning så att du kan göra din samhällsmedborgerliga plikt.

#53 - Anonym

Det är allas skyldighet att sätta sig in politiken nog mycket för att rösta! Ett enkelt och snabbt sätt är att göra ett test (googla Valkompassen) den kommer peka dig i rätt riktning så att du kan göra din samhällsmedborgerliga plikt.

#54 - Anonym

Det är allas skyldighet att sätta sig in politiken nog mycket för att rösta! Ett enkelt och snabbt sätt är att göra ett test (googla Valkompassen) den kommer peka dig i rätt riktning så att du kan göra din samhällsmedborgerliga plikt.

#55 - Anonym

Det är allas skyldighet att sätta sig in politiken nog mycket för att rösta! Ett enkelt och snabbt sätt är att göra ett test (googla Valkompassen) den kommer peka dig i rätt riktning så att du kan göra din samhällsmedborgerliga plikt.

#56 - F

#48 nu syftade jag kanske inte direkt på Bianca o det gänget utan aktivist influensers, exempelvis som Lovette och Sara songbird.

När jag menar alla partier så menar jag väl ändå alla? Oavsätt sosse, vänster, kd, sd whatever. Alla förfinar program och har ett fackspråk o har anpassat språket för att det ska låta så bra som möjligt, och alla har viktigare punkter än andra.

Kvinnoförtryck o även könsförtyck (män, trans) - Sänka abort rätten. Vill behålla dom typiska könsrollerna. O menar att kvinnor biologiskt väljer lågbetalda jobb alltså förnekar dom löneskillnader. Tvångssterilisera transpersoner tex intersex.
Rasitisk - när dom pratar om våldtäkt o att vi måste skydda ’våra kvinnor” (ännu ett tecken på kvinnoförtryck) så är det alltid invandrar män som våldtar, vilket är såååå fel då oroligt många fall sker i hemmet o där med är det massvis med vita som våldtar och även utomhus är det mycket vita män som sexuellt ofredar.
Dom vill begränsad invandring men endast för vissa. Om en ryss vill invandra är det helt ok. Men om en muslim. Nej det går inte. Vi måste bevara vår svenskhet.

Fiinns tonvis med exempel på nätet. Som sagt så förfina det deras språk o gömmer sig bakom ord som svenskhet, nationalitet, kultur. Osv osv osv

#57 - Anonym

Själv tycker jag att det är självklarhet att rösta på något när man lever i en demokrati som vi gör MEN att rösta blankt är inte dumt. Brukar inte hålla med Jocke men han har rätt i att det är bättre att rösta blankt än att inte rösta alls. Det är också bättre att rösta blankt än att rösta på ett parti som man har hört ska vara bra (typ som alla youtubers etc) Det är bara dumt eftersom att man då uppmanar följare att rösta likadant osv. Det är också dumt att kalla t.ex SD för rasister och uppmana folk till att inte rösta på dem, de gör att unga följare kommer få fel bild av SD vilket inte är jätte bra

#58 - Anonym

#56 om du nu menar att de så kallade aktivis influncerna så är det ett superbra exempel på två personer som alltid spelar offer och allt är så himla hemskt mot dom. Den ena menar att alla smala måste ta ställning och acceptera fetma (som är extremt hälsofarligt) och den andra menar att alla vita är rasister och det är så himla synd om henne. Och när det handlar om jobb så måste väll varje peron själv få välja vad den vill jobba med och vad jag ser (är själv kvinna) så väljer kvinnor oftast lågavlönade jobba så som sjuksköterska undersköterska personlig assistent mm. Det handlar inte om kvinnoförtryck utan om fakta. Och om abort så tänker alla på kvinnan men ingen på livet i henne. Kvinnor som säger att det är en parasit som ska bort och inte ett barn är det väll hon som någon som inte är riktig och inte SD. Och sänka abortgränsen gör det också lättare för kvinnan att återställas efter aborten och att komplikationer inte ska förekomma. Och jag som själv halv ryss kan tala om för dig vilket helvette det var för min mamma att komma hit och att det minsan inte var någon dans på rosor trots att hon var vit.

#59 - F

#58 märks tydligt att du är på högersidan o du får väl ha dina skeva åsikter men jag delar dom inte.
Sara uppmanar inte till fetma utan vi lever i en värd som har skeva ideal. Smala personer lider oxå av sjukdomar, och kan vara ohälsosamma precis som feta kan. Orkar inte ens försöka förklara mer för du kommer ändå inte ändra ditt tankesätt vilket är o måste va okej.
Samma med lovette, det är absolut inte synd om henne. Men hon är svart o lever under förtryck som alla svarta gör. Och det är oxå fakta.

Spelar ingen roll om kvinnor väljer låglönade yrken. Sd förnekar fortfarande dom löneskillnader som finns mellan kvinnor och män.

Abort frågan. Det är inget barn i abortveckorna utan det är ett embryo/foster. Det redan existerade livet är värd med än kommande liv. Om personer som bär på fostret inte känner sig redo o är äcklad av sig själv och fostret, eller av annan anledning inte vill ha barnet. Då är det bättre för fostret att inte bli till längre än den blivit.
Och om personen själv väljer att genomgå en riskfyllt abort är ju det ett personligt val?

Menade absolut inte att det är ”lätt” att invandra som ryss eller som vit. Menar att normalt så räknas inte vita in som invandrare. Ingen känner ett direkt behov av att skicka tillbaka eller stoppa invandring av en finne, en vit amerikan, en tysk osv osv

#60 - Anonym

#59 självklart ska alla få ha sina åsikter!! Men det sättet Sara uppmuntrar till kroppar är sjukligt. Fetma är livsfarligt och kan leda till en enorm mängd med sjukdomar och är allt annat ån hälsosamt mentalt. Jag kan garantera att alla som är överviktiga att mått bättre av att gå ner några kilo i vikt. Självklar kan smala också ha problem med ätstörningar osv osv men de leder inte direkt till hjärtfel och stroke. Lovett driver än omvänd rasims mot vita och talangen hur hemskt svarta har det ich att vita är anledningen till allt ont på jorden. Men vad jag vet och läst i statistiken så är invandrare från Mellanöstern och Afrika överrepresenterade när det våld mot kvinnor ö, våldtäkt misshadel osv. (Muslimer) Kan tala om för dig att på vårdavdelningen jag jobbar så är det verkligen ingen skillnad i lön mellan kvinnor och män så jag tjänar exakt lika mycket som en man med samma erfarenhet. (Jobbar som vårdbiträde) Så löneskillnader inom vården existerar bara genom vänsterns Södermalms ögon. Abort. Alla liv är väll lika värda oavsett ras, sexuell lägggning osv osv. Då resornerae jag att man måste värna om liven på dom som ej födda är. Finns ALLTID bättre alternativ än att döda sitt barn till exempel föda barnet men adoptera bort det. Och hur kan man resonerar på ditt sätt angående abort. Tror du att barnet hade velat bli aborterat?

#61 - Anonym

Att folk beter sig som idioter innebär inte att man lever i en diktatur. Vad tror folk att diktaturer och censur är egentligen? Folk börjar ju generellt gapa om censur och åsiktsfrihet så fort de blir emotsagda. Som att åsiktsfrihet innebär att få säga vad som helst utan att bli emotsagd. Nej, i ett åsiktsfritt land som Sverige är får man också säga emot. It goes both ways.

Förresten tycker jag man ska rösta V. Lyssna på vad Jonas S säger så förstår man varför.

#62 - F

Det viktigaste är väl ändå att man mår bra o sinnet?
Fetma är när man är sängliggandes. Det är ett sjukligt sätt att lära ut att fetma är när man väger 100kg plus.
Det är mer ohälsosamt att inte var nöjd med sin kropp än att va fet.

Hahahahaha omvänd rasism Hahaha den va bra, älskar hur kränkt du är. Finns inget som omvänd rasism.
Går inte att diskutera med människor som dig.

Du förstår att du säger emot dig själv? Att värna om ett parti som sd o sen säga att alla är lika värda är dubbelmoral. Och det är ett foster, den har inga känslor, det är inte fött, det bryr sig inte om att den finns eller inte finns. Den vet ju förfan inte ens om att den lever. Herreguuu, abort är en oroligt viktig sak vi har och att vi har abort till v 13 och med speciella anledning v22 är ju en otrolig frihet! Det är inte farligt och det är bättre än att sätta ett oönskat eller ett barn som kommer hamna under dåliga omständigheter till världen.

#63 - Julia

Vem bryr sig ens om han vill rösta på SD han har en egen åsikt. I sverige har vi yttrandefrihet vilket betyder att Jocke och alla andra har rätt till sina egna åsikter. Om nu Jocke tror att SD kmr få ordning på Sverige så har han all rätt till det. "att inte vara insatt" handlar nog mer om att många youtubers och andra influensers inte vill/vågar berätta om sina politiska åsikter....

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com