#1 - Anonym

Kanske Sollefteå BB hinner lägga ner innan det är dags, då kan hon ju hyra hela anläggningen och filma hur mycket hon vill.

#2 - A

Kan på ett sätt förstå ifall dom inte får filma för att sedan lägga ut på youtube, även om jag tycker att det borde få vara helt okej oxå eftersom det kan ge kunskap. Men om man inte får filma alls? Förstår då Jonnas frustration, hon hade lika gärna kunnat vara en vanlig människan och ville filma? Om jag har varit gravid hade jag gjort det eller bett min partner filma delar av ultraljud eller förlossning för att sedan kunna ha det och kolla tillbaka på!

#3 - Anonym

Sara henrietta anklagar Daniel norlin för misshandel på sin instastory och visar bilder på blåmårken! Hon ska släppa en video där hon pratar om det!

#4 - Anonym

Det är ju förståligt att du blir arg med tanke på att ni filmar det mesta utav era liv men jag tror att det ligger något annat bakom det än att sjuksköterskorna inte vill vara med.

#5 - Anonym

Johanna Ottoson visade väldigt oroande bilder på sin snap story idag med både blod på väggar och en ambulans🤔😥

#6 - Freddy

Hmmm... Jonna behöver läsa på. Det är inte ovanligt att man blir nekad att komma in på BB när man ska föda om där är fullt. Då får man ta första bästa sjukhus som har plats. Det finns helt enkelt inte resurser för krav som "jag vill ha barnmorskor som är okej med att jag filmar". Och vadå "jag fattar inte varför man inte får filma?". Ta den diskussionen med din barnmorska och informera dig lite innan du spyr galla på din blogg. Barnmorskor finns där för att ge råd, stöd och information. Utnyttja det.

#7 - Anonym

Tycker det är fult av kliniken att inte låta dom filma, finns flertals videos av andra som har lagt ut förlossningsvideos på YT så varför skulle inte Jocke och Jonna få filma Jonnas förlossning? Så förstår Jonna totalt.

#8 - h

om just det sjukhuset & dom som ska hjälpa henne just då inte tycker det är okej så får hon väl respektera det just då, behöver ju inte riktigt tänka på det nu. Viktigare att få ut barnet hos nån som vet vad den gör så barnet blir friskt och helt

#9 - Anonym

#7 Skojar du? Alla föder inte på samma sjukhus. Varje sjukhus får bestämma om det är okej att filma eller inte. Det är fan ingen rätt att kräva att du ska få filma när du föder. Det är ett sjukhus och ingen jävla klink där du gör dem en tjänst att komma dit. Deras arbete är att de dig sjukvård och hjälpa dig att föda, inte att vara med i din vlogg. Vill Jonna leta efter ett annat sjukhus så får hon göra det men det är ingen rättighet att kräva att ett sjukhus ska ändra sig för att en youtuber ska filma.

#10 - Annie

Johanna Ottosson har lagt ut en bild på en ambulans & sen filmat i hennes badrum där det är massa blod!!

#11 - Sandra

Fler borde tänka på att personalen säkerligen har fler par som håller på att föda barn. Så när barnmorskan är där så vill dem nog bara lägga tid på Jonna och inte på att bli filmad. Tror inte att de menade något illa genom att säga nej utan bara att de vill göra allt så bra som möjligt för de som föder.

#12 - Anonym

Förlossningsvideon skulle ju bli en riktig kassako. Riley skulle ju filma och allt.

#13 - Anonym

Förlossningsvideon skulle ju bli en riktig kassako. Riley skulle ju filma och allt.

#14 - Anonym

Vad har hänt med Johanna's insta?

#15 - Anonym

Jag förstår henne till viss del. Samtidigt är det viktigt med infektionsrisken, jag menar hur rena är kameror?

#16 - Sofia

Jag förstår inte hur man kan prioritera att filma när man ska föda ett barn. Hur kan ens fokus var på någonting annat än barnet och att förlossnigen ska gå bra?

#17 - Anonym

Hennes blogg verkar vara borttagen..?

#18 - ju

Dessa människor..Själv jobbat på sjukhus, är förbud för fotografering, pga sekretess.
Jag fick då jag var anställd fotograf, men då behövde samtycke från patienter osv.
Sitt inte på era höga hästar och predika.

#19 - ju

Kan garantera att Sahlgrenska och karolinska har noll tolerans med detta.

#20 - Emilia

Fast det är ju inte som att det bara kommer vara Jocke och Jonna på förlossningen med deras lilla vlogg-kamera. Dem har ju planerat att ta med Riley som kommer filma allt. Förstår sjukhuset, förstår inte Jonnas ilska. Det är ju bara att respektera det och isf byta sjukhus om det är så att hon verkligen vill filma? Varför lägga ut en sådan text på sin blogg, riktigt omogen tjej.

#21 - Anonym

Tycker att detta inlägg är omoget av Jonna. Ett typiskt beteende när saker inte går personers väg som blir smekt medhårs dagligen får ett NEJ de går inte. Direkt före ett meter långt inlägg.
Läs på snälla Jonna dags att sluta hänga ut och väx upp.
De finns fler än du och Jocke som blir nekade. Skärp er. De är faktiskt andras arbetsplats ni är på och vill inte de får ni respektera de. Likt ni vill att andra ska hålla sig borta när ni spelar in spökjakter och vloggar för ni anser de är ett problem. De är ett arbetsmiljö problem som du kan läsa om du googlar på flera sidor varför. Försök se saker hur andra upplever livet från sin synvinkel. Hur kul är de för vårdpersonal tror du som blivit uthängda efter att de blivit filmade på förlossningar. Även om ni blurrar ansiktena, går något fel kommer de sättas åt. Rent instinktivt handlande.
Vi kan inte ha ett samhället styrt av filmkameror överallt för att en del tycker så. Respekt ska vara ömsesidigt.
Regler är till för folk att följa.
Lycka till ändå både Jocke och Jonna. Viktigast är att förlossningen löper på som den ska och ni får bra stöd och vård under förloppet. Prio ett. Håller tummarna

#22 - Anonym

De känns som livet utanför Youtube för detta par är helt NYTT. Hänger dom inte med hur de ser ut i Sverige och världen och välfärden. Hur samhället ser ut med alla indragningar i vården, skola, dagis. Alla jobb där som vi alla kommer möta är underbetalad. Räddningstjänst, poliser, you name it. Att få filma är en bagatell att slösa energi på. De ska vara glad som alla andra svenskar som får leva i ovisshet om de ens får föda på ett BB eller få förlösa i en bilen påväg till förlossningen. Att få filma är ingen självklarhet. Viktigast är att barnet kommer ut friskt och att förlossningen går bra och minnen skapas på plats.

#23 - Anonym

https://bloggbevakning.se/2018/07/09/jonna-lundell-ar-forbannad-for-att-hon-inte-far-filma-sin-forlossning/

https://www.hant.se/jonna-lundell-stoppas-pa-forlossningen-rasar-efter-barnmorskans-ord/

#24 - Anonym

omoget inlägg av Jonna, dom vill ju inte direkt bara ha med en mobil utan dom lär väl dka dra med 10 pers som alla ska filma fråm vinklar och ut och in. är det inte okej är det inte okej. ingen mening att gnälla

#25 - Anonym

Hahahaha kan någon upplysa fröken Jonna hur underbemannad BB är på barnmorskor idag. De är inte bara att byta BB, hahahaha
En barnmorska får springa mellan flera förlossningar så de är inte bara fröken Lundell som ska föda. Hur kan hon missat alla kvinnor som fått förlösa barn exakt där dom står och går för de inte finns platser i närheten ellr jobbar kort.
Och här ringer hon och vill fråga om möjligheten att filma.
Vad är viktigast

#26 - Filippa

Bara jag som längtar tills dom föder så man slipper läsa om alla komplikationer i graviditeten? Det är seriöst en ny komplikation VARJE VECKA? Känns genomskinligt. Eller så har dom en jävligt jobbig graviditet... aldrig hört om graviditeter innan som har någon ny komplikation en gång i veckan

#27 - A

Fy fan vad töntigt!!!!!!

#28 - Anna

inte alls konstigt att de får ett nej. Man får inte filma eller fotografera på sjukhus över lag och barnmorskor har också integritet. Jag hade inte heller velat ha ett jäkla kamerateam i ansiktet när jag, en helt vanlig vardag bara vill göra mitt jobb. Allt kan gå fel och att föda barn kan vara ganska kritiskt, ocbh då vill man fan inte ha någon utomstående kameraman som står och filmar. Att pappan kanske filmar den del av förlossningen när ens barn kommer ut med mobilen eller en liten go pro är väl en sak, men att släpa in massa utrustning och tro att man får göra som man vill bara för att det är ens egen förlossning? Nja. Alla människor och läkare runt ikring har också rättigheter och får säga nej.

#29 - Anonym

De sjuka är att J och J flippade ur då fans var i närheten av deras inspelning av spökjakter och avbröt. Fick ut och klaga klaga klaga hur dålig stil och icke respektfullt. De ville jobba ostört. Lever de som dom lär. Nä.
Aldrig gjort och kommer aldrig göra.
Kändiskapet förstör en del andra inte, detta par har hybris och tror att världen ska behandla dom med silkesvantar och stå redo så fort de knäpper med fingrarna.
Får inte ni tillräckligt med gratis varor. Blir ni aldrig nöjd.läs på J och J snälla, vad håller ni på med. Försöka förstå verkligheten utanför er kanal. Öppna nyhetstidning följ med i samhället. Se er om och försök förstå varför ni inte får ta med er fria spelregler överallt för att ni ska skapa intäkter. Andra jobbar också och behöver utrymme .
Ser ni andra yrkesutövare gå ut i media och kasta skit på andra jobba regler. Lägg vara ner nu. Var glad ni snart ska få träffa lilla miraklet och sluta hänga upp er på regler som finns. Att Youtube är laglös okej. Men de finns en värld utanför där vi får rätta oss i ledet. Skärp er.

#30 - Anonym

I vibtras på Luciafirandet på dagis fick vi inte knäppa kort eller filma.
Tidigare år fått men inte nu, borde föräldrarna där ställa till en stor scen för att de vill, deras barn, deras minne.
Ibland får man välja sina strider/peace

#31 - Anonym

Vad har Therése för IQ? | Dplay
https://www.dplay.se › videos › therese-li...
Varför törs inte Joakim visa sin talang som Therese gör som inget har att dölja. Trovärdigheten på ett IQ test med facit på youtube ger ingen status. Gör som Therese och våga visa med ett riktigt övervakat test så ska du se din trovärdighet blir.

#32 - Maroa

Får hoppas inget går fel om dem ska filma. Förlossningar är inte så sköna och himmelska. :/

#33 - Anonym

Jävla idioter. Förtjänar inte att få barn. Stackars unge.

#34 - Anonym

Om de menar vrinnervi så fick jag filma när min mor födde barn. Men jag var dock med min telefon. Inte ett helt filmteam.

#35 - Anonym

Om de menar vrinnervi så fick jag filma när min mor födde barn. Men jag var dock med min telefon. Inte ett helt filmteam.

#36 - Anonym

Om de menar vrinnervi så fick jag filma när min mor födde barn. Men jag var dock med min telefon. Inte ett helt filmteam.

#37 - Anonym

https://youtu.be/4i5trcSObB4

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com