Jockes kommentar om skogsbränderna kritiseras

I deras senaste vlogg pratar de om skogsbränder som härjar i Sverige just nu. 
 
I vloggen säger Jocke att "det ser värre ut än vad det är" och de låter sina hundar leka i vattenspridaren och en vattenslang. 
 
Hundratals människor har evakuerats från sina hem och skog för över 600 miljoner kronor har brunnit upp. 
 
Nu möts de av kritik på grund av Jockes okänsliga kommentar men också för att de slösar på vatten när det är allvarlig vattenbrist. 
 
#1 - Anonym

Iq befriade människor aka JOCKIBOII

#2 - Anonym

Den här mannen har ju negativ IQ? Och barn ser upp till honom?

#3 - Anonym

"Det ser värre ut än vad det är" herregud han är ju pantad. Och slösa på vatten för ett par hundar?

#4 - Anonym

Faktiskt dumt sagt påriktigt

#5 - Anonym

Han är ju helt jävla sjuk i huvudet

#6 - Anonym

Över 75% av personerna som kommer att kommentera här de kommande timmarna, har själva inte gjort något ''aktivt'' för att minska ned på vattnet. Hur många stänger av duschen mellan schamponering? Hur många av er häller inte ut vattnet från glaset i diskhon? Själv tänker jag på vattenbristen, men är ingen som dömer J&J för att det är flera i min omgivning som gör precis som dem (och flera andra).

#7 - Anonym

Det ser värre ut än vad det är? Minst 68 märkbara bränder i Sverige? Vår förstärkning räcker inte till, det skickas hit brandmän och frivilliga från andra länder för att dessa bränder ska kunna släckas. Det flygs även hit brandflyg från andra länder. 4 av dessa 68 bränder anses alltså vara osläckbara, men det ser ju värre ut än vad det är? Det råder eldningsförbud i princip hela Sverige, trots det anlägger människor.. idioter* bränder med flit. Det råder även vattningsförbud i vissa städer och kommuner. Skog för omkring 600 miljoner kronor har brunnit upp och mer skog ser ut att brinna upp, människor måste evakuera ifrån sina hem pga av bränderna och har ingen aning om dem kommer att kunna flytta tillbaka? Men det ser ju värre ut än vad det är..

#8 - Anonym

@6 Skillnaden är dock att Joakim är en offentlig människa, kids ser upp till honom och det han gör och säger påverkar andra. Andra må inte ha gjort något 'aktivt' men de har verkligen inte spridit ett dåligt budskap och beteende inför flera hundratusentals som Joakim nu valt att göra

#9 - Anonym

"Jag är mer korkad än vad jag verkar"

#10 - Anonym

Kan förstå att de vill låta sina hundar kunna svalka sig lite i vatten om de inte bor nära en strand, hade gjort samma med min hund om han bott hos mig då badplatsen i området har massa giftalger. Fast hade nog fyllt lite vatten i en liten pool istället för att spruta runt med vatten. 🤔

#11 - Anonym

Haha asså herrregud ni människor ni ska ALLTID hitta fel på youtubers, gå släng er i väggen spyr på kommentarerna

#12 - Anonym

#11 Så sjukt sant asså, tror knappast att Jocke menade så för jag fick uppfattningen mer att Jocke menade att många länder har dessa problem som vardag

#13 - Conny

Det känns obetänksamt att ha den åsikten som framhålls. Det är klart att det är för djävligt att råka ut för branden som härjar. Jag hade varit döskraj om den hade varig i närheten av mitt hem. Och vattna gräsmattor nu hade jag inte gjort heller.

#14 - O

Ja, det råder vattenbrist och jag skriver absolut inte detta för att försvara Jocke... men vatten man har ute i trädgården är inte alltid kommunalt vatten. Här får vi vattna gräsmattor osv eftersom vattnet kommer direkt från en av våra sjöar, vilket inte har nånting med vattenbristen att göra. Vad vi dock måste tänka på är att inte slösa på vattnet inomhus då det är kommunalt. Nu vet jag ju dock inte vad som gäller där J bor.

#15 - Anonym

Jocke bemöter kritiken på Twitter med orden - Har du varit och läst på PK nu?
Säger mer om honom än kritiken.
En del har svårt att relatera till saker/händelser som inte berör dem själva. De förstår inte vad som upprör människor.

#16 - Anonym

Kan någon informera paret Lundell med verkligheten utanför Youtubebubblan.
De är sjukt frustrerande att läsa hur dåligt insatta dessa två är i mångt och mycket. Och ännu mer enerverande hur de ska yttra sig om saker de inte är påläst.
De har fått skarp kritik om bränderna de valde kommentera om som råder i Sverige. Källa nyheter 24.
Samt förlossningsvården som är i kris. Hur kan man tro att de går att ställa krav. Du får vara nöjd om du får föda på BB. Källa olika skvallerbloggar och kvällspressar mfl. som reagerat.

De går att läsa på och försöka skapa sig en bild om hur saker och ting fungerar och hur samhället ser ut.

#17 - Anonym

”Jag har ovanligt högt IQ” visst Jocke, säg det du. Men vi som inte är helt dumma fattar att du är helt korkad :)

#18 - Anonym

#17 att skriva som du gjorde visar ju att du är betydligt dummare än vad du påstår att Jocke är!

#19 - Anonym

Måste säga att Jocke blivit king, han sitter inte längre och försvarar sig eller ursäktar saker när det blir lite storm, han ger dom istället alla fingret i ansiktet, för detta är en så jävla löjlig grej att det blir skrattretande. Letar man fel såhär grovt och börjar leta felen i hur ord läggs fram då behöver man fokusera på andra saker i livet. Creed för att lugnet behölls av Lundells

#20 - ANTIOJOCKE

Högt IQ ha?

#21 - Anonym

#19 men hej Jocke! Kan Jonna göra gravid-update snart? Hade vart kul att se!

#22 - Anonym

#6 Att duscha eller använda diskhon är inte samma sak som att vattna gräsmattan. När man använder dusch så åker ändå vattnet ner i avloppen igen, medan om man vattnar gräsmattan så har det ingenstans att ta vägen. Därför så kan man inte jämföra att duscha och "slösa vatten" med att vattna gräsmattan.

#23 - Anonym

#21 snyggt försök till härskarteknik

#24 - Anonym

Okej, vad ville du komma fram med de ida?

#25 - Anonym

#6 Att hitta på statistik ("Över 75% av personerna...") är väl lite av en Jocke-grej? Hur har du kommit fram till dessa 75%? Hur gjorde du din undersökning? På samma sätt som Jocke gör när hn snackar om "stora majoriteten" som tyckte att Guldtuben var riggad? Vad är det med folk att hitta på statistik!

#26 - Anonym

Ja förstår inte hur han ännu kan va så stor på youtube och i allmänhet. Gör inget vettigt på sin kanal. Jonna skriver en bok om pms för att tjäna pengar, o nu påstår han att de branden inte e så allvarlig ?
Kan någon ta ner dom på jorden snälla,
Eller så gör han de endast för o provocera.
Men dom borde dö ut från youtube, finns så många andra som bidrar me förståelse o kunskap.
Låt dom träda fram växa större o bidra till ett bättre samhälle

#27 - Anonym

vänta lite nu.. läste något om joakims twitter så gick in och kollade, hittade en tweet(heter det så? förstår mig inte på twitter) som var till en tjej som diskuterade med honom medans han betedde sig som ett barn som vanligt..

"Och dessutom ta att dom medvetet förminskar mig genom att använda namnet Jocke vilket alla vid detta laget vet att jag mår dåligt av att bli kallad pga min uppväxt!
Vem tror du att du är? Nån som bestämmer vad jag är värd och inte eller??"

så är det en felskrivning eller får man inte kalla honom för jockiboi och jocke? har aldrig hört något om det vad jag vet så säger majoriteten jocke.

#28 - M

Tror J & J behöver slå på nyheterna någon gång för att hänga med i vad som händer i världen utanför deras Lundellhus. Ex förlossningsvården som är i kris eller att det är bevattningsförbud pga torkan. Men nää det är nog överdrivet förresten.

#29 - Anonym

Hur de väljer att formulera sig irriterar folk. De blir som att avfärda ämnet som oviktigt då de närmast är den allvarligaste och svåraste krisen svensk räddningstjänst befunnit sig i. Om de nödvändigtvis väljer yttra sig, snälla uppdatera er och läs på. Detta ämne är inget du lägger in bara för att i en video. Även om de inte var med mening att uppröra. Och Joakim snälla dra inte PK kortet då orden tryter. Gör om och gör rätt med respekt. De är inte av politiskt rättande folk reagerar eller klagar bara för att denna gång.

"Men vi bor i Sverige och vi har det överlag bra om man jämför med andra länder så tror jag att när det händer nåt sånt här ser de värre ut än vad det är. Jag tror att såna här kriser händer i varmare länder hela tiden och vi är inte vana" nyheter24

Absolut J&J ni får mycket obefogat hat som inte går att stå bakom.
Men att inte med försiktighet publicera ogenomtänkta uttalanden får er att framstå som ovetande.

De är galet många som drabbas, sjuka summor som brunnit upp. Oersättliga värden.
De är jätteviktigt alla förstår allvaret.
Alla behöver tänka till nu.

#30 - Anonym

Man blir verkligen tom på ord.

#31 - Anonym

Vet inte om man ska skratta eller gråta varje gång man går in på denna sidan. Och varje gång sjunker mitt hopp om mänskligheten. Hur orkar ni ens leta fel hos Youtubers? När ni själva inte ens är perfekta! Ni slösar lika mkt vatten som Jocke utan att ni ens tänker på de! Och Jocke är fan inte den enda Youtubern som slösa vatten herregud! Väx upp för fan! Börja se helheten istället för bara hos en person!

#32 - Viftoeia

Fast det roliga är att det är sååå många människor som slösar vatten pä olika sätt. Men bara för man inte är offentlig kan man sitta o klaga så mycket på andra, för det vi gör får inte omvärlden reda på. Bara pinsamt att folk sitter och leker så duktiga bakom skärmar. Ni är nog helt perfekta & felfria :)

#33 - Anonym

The ignorance is bliss.

#34 - Anonym

#16 "Källa nyheter 24" HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH

#35 - lol

#32 Jag äter växtbaserat, sopsorterar,köper ekologiskt, både mat och kläder. Plastbantar, brinner för frågor om miljön och feminism/mänskliga rättigheter. Har ingen pool eller vattenspridare, duschar max 20 min, badar inte badkar, grillar inte just nu pga förbudet. Men mest av allt sitter jag inte och gör blåsta klipp till yngre på nätet som inte vet bättre. Är inte perfekt, men det är ett väldigt konstig idé att man skulle behöva vara perfekt för att kunna ha åsikter om andra? Man kan inte gå framåt i samhälle om ingen inte ska få ha någon åsikt om någonting.

#36 - Anonym

Det handlar om hur och vad han uttrycker sig om. Säga som han gjorde - de ser alltid värre ut än vad de är.
Klart folk tar ton då detta ämne är högst allvarligt. De handlar om liv och hem miljoner som går upp i rök livsverk generationer tillbaka.
Tänk om andra bemöter dem med samma mynt.
Skulle du våga kommentera de under deras video om mögel, stämmer säljaren, riva poolen m.m. de ser alltid värre ut än vad de är?? Nej de skulle du inte...för man gör inte så om man vet vad saker handlar om.

#37 - Anonym

#36 källa Jonnas blogg källa Jocke och Jonnas vlogg hahahaha deras egna ord.

#38 - Anonym

#34 skulle de vara svar till

#39 - Ella bloom

Hhahhh han är ju helt störd skojar inteee

#40 - Anonym

22: om man går in på vårt kvarter så vattnar minst 3 gräsmattan med vattenspridare så dem är inte ensamma om det.

#41 - Anonym

25: Hahaha nej, jag tyckte inte att guldtuben var riggad. Tycker bara alltid att det ska bli ett jävla liv när J&J gör någonting ”fel”. Om någon annan Youtuber hade uttalat sig på samma sätt, hade inte det blivit samma liv. Sen rättfärdigar jag inte hans beteende och uttalande. /6

#42 - Anonym

Det är ingen nyhet att detta par inte har mycket innanför pannbenet. Låt dom hålla på för dom kommer ALDRIG ändra sig. Det handlar inte om att dom vill provocera, dom fattar helt enkelt inte. Samma med Jonnas snack om att byta BB för att dom inte får filma. Hon tänker liksom inte på att ett helt filmteam försvårar barnmorskornas arbete att göra hennes förlossning så trygg och lättsam som möjligt. Sen är det vanligt att man får dela rum med en eller två till efter förlossningen (om man inte blir hemskickad då såklart), och dom är precis lika trötta som alla andra kvinnor som precis fött fram ett barn. Dom vill ligga där med sin nykomling och ta det lugnt, det går inte riktigt om deras rumskamrater ska vlogga med ett helt team med stora kameror osv. Dom tar inte hänsyn, har aldrig gjort förut, så varför skulle deras förlossning vara ett undantag

#43 - Anonym

#41 Men varför hitta på statistik oavsett anledning? Det får ens argument att bli tunnare, istället för att ge det med tyngd. Och anledningen till att Jocke och Jonna får mycket skit är av den enkla anledningen att de är "störst", och då är det fler som märker det dem säger och det är fler som diskuterar. Bente är väl också en som gör dumma uttalanden - men eftersom hon inte ens är i närheten av lika stor som J&J så blir det heller inte lika mycket diskussioner runt henne. Enkel matte.

#44 - Anonym

Han är ju en SD:are

#45 - Anonym

#44 Okej, fortsätt?

#46 - Anonym

#44 Okej, fortsätt?

#47 - Anonym

Då kan jag säga att se upp vad ni kommenterar i jonnas blogg. Hon berätta att deras snickare har semester vilket dom(snickarna) har rätt till att ha. Så kommentera jag att de kanske skulle ta det viktiga först som deras vattenläcka, svartmögel mm och att de kanske hade tagit vatten över huvudet. Då fick jag en snäsning av jonna så där är något fel på detta paret, jag tom skrev till henne att det vart jätte roligt att de var gravida, och är det så smart att ta hem en liten nyfödd bebis i det kaoset som de bor i. Man ser ju vilket kaos det är i deras vloggar/vidoes. Och sen att Jonna skall byta förlossning för att de inte får filma, liksom vem tror hon att hon är, drottning eller vad? Och sen att de sätter igång vatten spridare för att svalka hundarna. Då skall folk bara veta att i den kommunen jag bor i där vattnar de sina nylagda gräsmattor, eller låter barnen leka i vattenspridare vilket jag senast såg i går. Kommer aldrig mer gå in på jonnas blogg, eller kolla på deras youtubekanal. Och se det med jocker solglasögon, skall han ha på dom när de skall på föräldrarmöte eller andra möte som har med deras barn att göra. + Detta är inget hat!

#48 - Anonym

47# Fast att Jonna vill byta förlossning har ju ingenting med att göra att hon tror att hon är drottning. Hon bestämmer själv vart hon vill föda och hon ville byta förlossning pga att hon ville kunna filma, vilket jag förstår till 100%. Dock håller jag med dig om det andra, dom verkar inte vara sådär supermogna och tänker inte riktigt på framtiden.

#49 - Anonym

#42 förlossnings snacket Jonna kör med känns inte okej med tanke på hur förlossnings krisen ser ut.
De går inte bli behandlad med silkes vantar med önskemål när de råder stora indragningar och barnmoskor som går på knäna som vädjar till politikerna hur illa de är. De går inte missa hur ofta de stått i tidningar och tagits upp på nyheter gång på gång.
Alla borde få föda tryggt på BB, veta att de får ett tryggt omhändertagande och PLATS ens att föda på med personal.
De är inte en självklarhet i nuläget.
En del får åka vidare för de är fullt på avdelningarna och för lite barnmoskor.
De sliter under misära förhållande med så mycket ansvar på sina axlar, och ska de dessutom måsta jobba under kameralinsen, de är inte lite fräckt. De här är hjältar som får jobba under dåliga förutsättningar. Vi kan inte begära eller ta oss friheten att kliva in på andras arbetsplatser med önskemål då läget är redan ansträngt som de är.
Respekt!

#50 - .......

finns vatten brunn om ni inte visste de ifall de har det :)

#51 - .......

finns vatten brunn om ni inte visste de ifall de har det :)

#52 - .......

finns vatten brunn om ni inte visste de ifall de har det :)

#53 - Anonym

Egna brunnar kan också sina, och påverka grundvattennivån.

#54 - G

Varför kollar människor fortfarande på deras videos

#55 - Anonym

Hallå, kan du inte skriva ett inlägg om Jack och Antonija. Alla ser hur elak han är mot henne och nu går dt rykten om att han hånglade med en tjej född 2001. Vad tycker ni?

#56 - Anonym

55# Men snälla det är RYKTEN. Sprid inte vidare det om du inte har rediga bevis på att det är sant. Jesus, väx upp.

#57 - Anonym

Bor själv i området där en av dom 4 osläckbara bränderna härjar och att se någon säga såhär när hela min familj går dag in och dag ut och bara väntar på att vi ska bli evakuerade. Hade Jocke bott nära en av domhär stora bränderna hade han legat på golvet och grinat!! Skäms på Jocke

#58 - Anonym

#56 men att han verkar vara trött på henne är ingen rykte. Han säger till henne sluta, stäng av videon! Och han är så kall mot henne. Vad säger du om det?

#59 - Blåst

Värre än de ser ut? Är han helt j*vla blåst i huvudet ?!? Skogen i min by har brunnit upp, min brors skog har brunnit, vi snålar med vatten så gott de går.

Bortskämda Jocke och jonna ta och kom ut ur eran "kändis" bubbla och se verkligheten.

#60 - H

Influencers är väl alltid likgiltiga till katastrofer? Det bekommer dom inte, sålänge dom får sina dyra prylar o kan fixa sitt hår o får sina pengar o får skryta så mkt som möjligt så är väl allt som det ska.....

#61 - S

#55 vad har han gjort mot henne???

#62 - D

Finner det skrattretande att han säger såhär när man tänker vad hans videos skulle innehålla om han var drabbad och behövde evakuera... ’skänk pengar’ ’tyck synd om oss’ ’värsta naturkatastrofen i världen’ ’vi mår sämre än alla andra’ något i den stilen typ.. men om det inte drabbar en själv så är det ’ingen stor grej’ :)

#63 - Anonym

Folk lackar i Amirs senaste instagraminläggs kommentarsfält. Ta fram popcornen och börja läs! Tycker verkligen att han går för långt med sina jävla påhopp. Bara för att man inte har samma åsikt som han själv så ska han kalla dessa människor äckliga och en massa andra otrevliga ord.

#64 - Anonym

#62 skänka pengar? dom har avböjt det varje gång och vägrat ta emot en enda krona från tittarna, herregud så vinklat detta är! Jocke menade att det blir värre och större än vad det är för det är i SVERIGE, andra länder är med om stora naturkatastrofer titt som tätt, snälla SLUTA VINKLA SAKER....

#65 - Anonym

64# Hur kunde du tolka hans mening till det? "Det SER värre ut ÄN VAD DET ÄR". Meningen säger väl sig självt. Annars hade han väl sagt det du sa med dom orden.

#66 - Anonym

Jocke, du äcklar mig.

#67 - Anonym

Undrar om det ”ser värre ut än vad det är” när de behöver evakuera från sitt hus ovetandes om det kommer stå kvar eller gå upp i lågor.

#68 - Anonym

67# Ja, då får vi se vad han säger då och hur kaxig han är då.

#69 - Anonym

#62 Så jävla sant. Allt som drabbar dem är jordens undergång, men det finns ingen som helst intresse eller sympati för det som drabbar andra.

#70 - Anonym

Några trogna AIK bröder har en insamling för att släcka bränderna och man kan även buda hem Stefanellis tröja från Tradera! VI ÄLSKAR GNAGET

#71 - Sabina

Dom två är dumma i huvudet

#72 - Anonym

#71 ok

#73 - Sara

Inte dem enda som slösar helt öppet med vatten när Sverige brinner och de är vattenbrist. Även Moa,Vlad och Tarzan satte upp en vattenspridare och lekte. Deras var inte ens av omtanke till djur...

#74 - Anonym

#58 Jag säger låt stackarna vara. Är deras förhållande illa lär dom väl göra slut, om inte så fortsätter dom vara ett par.

#75 - Dr. Mabuse

Joakim "IQ-test" Lundell 😂😂😂
Jokiboiiiii!!!

#76 - Freddy

Har han postat någon ursäkt än? Låt mig gissa: "Förlåt för att folk blev upprörda av min kommentar, men de RIKTIGA bovarna här är alla ni som har skickat hatkommentarer till mig!".

#77 - Anonym

Skriv om antonija och jack

#78 - Anonym

77# Men det var ett jävla tjat! Hade det varit någonting Ida hade velat tagit upp hade hon nog gjort det vid detta lag. Det räcker med dina kommentarer i varje inlägg om Antonija och Jack!

#79 - Anonym

#76 Eller... ”jag har add och Aspbergers så jag kan inte prata” Alltid skylla på ngt..

#80 - Anonym

Helens vatten har gått

#81 - Anonym

Vrf grinar bente på hennes story???

#82 - Anonym

Helens vatten har gått!!

#83 - Anonym

Hoppas det går bra för Helen och att Bullen kommer ut frisk och välmående. Lät inte så bra när hon förklarade..

#84 - Anonym

#76 det är väl dom som är riktiga bovarna som skriver hatkommentarer, är mkt grövre än det Jocke sa? Hahahhaha vilken jävla människa du är

#85 - Anonym

Han är ju förfan sjuk i huvudet

#86 - Anonym

83# Det är vanligt att det blöder när slemproppen gått och vad jag uppfattade det som så gick den samtidigt som vattnet. Så jag tror att allt är i sin ordning.

#87 - D

Helen torsgårdens vatten har ju gått en månad tidigt, så hon kommer ju få bebis inom 3 dagar, är taggad på bebis

#88 - Anonym

88# Hon har börjat fått värkar :)

#89 - Freddy

#84 Självklart är det inte okej att skriva hatkommentarer. Min poäng här att han, tillsammans med vissa andra har en vana av att dra fokus mot andras dumheter istället för att framföra en ordentlig ursäkt. En tråkig, "ja, men kolla på dem då"-bortförklaring. Precis som att han ber om ursäkt för att folk har tagit illa upp. Inte för att han förstår VARFÖR de tar illa upp.

#90 - Anonym

Jocke menade inget dumt !!, han lät positiv när han sa det där om bräderna

#91 - Sandra

Vi måste tillsammans hjälpa och stötta varandra nu när det här hemska har drabbat vårat vackra Sverige! ❤

#92 - Anonym

91# "Dom två är dumma i huvudet", några timmar senare "Vi måste alla stötta varandra...." blabla. Helt plötsligt? Jesus, hur gammal är du?

#93 - Anonym

https://www.sydsvenskan.se/2018-07-24/joakim-lundells-uppfoljare-ar-slarvig-och-osammanhangande
Stackars spökskrivare som inte kunde leverera Joakim Lundells varumärke bättre.

#94 - Anonym

Jockiboi på Twitter. Konversationen mellan han och Felix Hagman.
Herregud.
Och även Zara Larsson retweedade.
Citerar Jockiboi.
Du börjar gå för långt med din propaganda som innehåller både förtal, mobbning och diverse påhopp emot människor! PK influecers i ett nötskal när man ska se bra ut inför media och företag för att få media utrymme och bättre betalt..låt folk rösta på vad dom vill istället då lever vi i ett demokratiskt samhälle
..

Okej Jockiboi låt olika grupper du dagligen förkastar med dina personliga åsikter som PK kortet du drar konstant och Östermalms fina media eliten m.m.
Sluta sätta folk i fack om du ska yttra dig. Du är exakt den person du kastar skit om. Du förkastara andra männsikor du har svårt för och förminskar dem dagligen med dina bibel långa inlägg. Tyck gärna till men håll de för dig själv om du begär att andra ska hålla saker de tycker för sig själva. Du om någon är fin på youtube och en helt annan person på Snapchat. Se bra ut i ena fönstret och andra där intäkterna inte rullar in spelar du ut hela ditt register. Dubbelspel. De är inte att vara äkta. De är filter.

#95 - Anonym

Han är ju förfan sjuk i huvudet... I Grekland utanför Aten har ju fan typ 70 pers dött och över 150 skade än så läge. Är i Aten just nu och man ser röken på himlen jättetydligt trots att branden är typ 54 km bort och det flyger brandföygolan och brandheliktrar över hela tiden.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com