Hydra är tillbaka

Hydra är tillbaka på Youtube men på sin sidokanal Hydrahem och anledningen till att han var borta från Youtube var för att han tröttnade. 
 
Han planerar att fortsätta med sina commentary videos men kommer också att släppa musikvideos. 
 
#1 - Anonym

Amir svarar på en kommentar på sin kanal och berättar att han och Marcel inte umgås för att Marcel behandlat honom dåligt???

#2 - stream DNA

omg yay finally

#3 - Anonym

#1 wtf?? Dem umgicks ju för inte så jättelängesen eftersom dem, tillsammans, firade Amirs lillebror på studenten i Skåne

#4 - Kit

Någon måste ju veta vad som hänt mellan dem!

#5 - Anonym

https://twitter.com/italkwho/status/1013750299633377280
Svenska youtubern Stamsite med 300.000 prenumeranter anklagad för sexuella övergrepp m.m.
Det är ex-flickvännen tillika youtubern/streamern iTalkWho som kommer med dessa anklagelser.

Kompisar till Stamsite har nu gått på iTalkWho och attackerar henne och anklagar henne för att fara med osanning i ovan länkade twitter-tråd. Ännu ett offer som blir anklagad för att ljuga så fort de talar ut. Ni som läser får gärna gå in och försvara henne för hon står i princip ensam mot den betydligt större youtuberns vänner just nu.

#6 - Lea

Äntligen något bra som händer på youtube

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com