#1 - Anonym

That. Is. Not. Hindi.

#2 - Anonym

Hoppas allt går bra och att bebisen är frisk!❤️

#3 - Anonym

En ny gnagare kommer till världen! VI E AIK!!! Störst bäst och vackrast är vår signatur!

#4 - Anonym

All lycka till dom♡

#5 - Anon

Vet att detta ej relaterar med ämnet men är det någon son vet som har hänt med Johanna Ottosson? Med tanke på hennes systers senaste video.

#6 - Anonym

5# Du kanske ska vara lite mer specifik.

#7 - Hannele

Fina, bästa, Helen! Heja dig! Det ska bli så spännande att få följa er. <3 Lycka till! ❤️❤️❤️

#8 - Anon

#6, sa att jag visste. Hennes syster ((Josepin??tror jag hon heter) nämnde någon om att ”de har tagit henne” men inget mer, men att Johanna tydligen hade berättat mer på snapchat. Men följer inte henne där så vet inte.

Tycker Johanna verkad som dn fin person så tråkigt om något hemskt har hänt.

#9 - Anon

Allt *^^

#10 - Anonym

#8 Hon har åkt in på en psykiatrisk mottagning. Det är allt. Hon får hjälp och allt är i sin ordning

#11 - Lina

Det här är en ÄKTA youtuber. Ödmjuk, ärlig och helt underbar.
Lycka till på förlossningen Helen med familj!

#12 - Lina

Det här är en ÄKTA youtuber. Ödmjuk, ärlig och helt underbar.
Lycka till på förlossningen Helen med familj!

#13 - Sandra

Hoppas att födseln kommer gå bra! ❤❤

#14 - Anonym

Är det på något sätt farligt med att föda 1 månad för tidigt? Kan inte mycket om graviditet/förlossningar och vill att allt ska gå bra. Finaste Helen❤️

#15 - Anonym

14# Nej, det brukar inte vara några problem.

#16 - Anonym

Ett barn som föds i graviditetsvecka 35 eller 36 kan ofta vårdas på en vanlig BB-avdelning och komma hem redan några dagar efter förlossningen. Så det är inte nödvändigtvis något om man behöver vara orolig över.

#17 - Anonym

#10
Nej det är inte allt hon har också åkt till Afrika för att jobba som ormtämjare

#18 - Anonym

#17 HAHHAAH de var ett skämt som Sanna drog LOL hon är absolut inte i Afrika o jobbar inte som ormtämjare... hur kan man ens gå på de? :,)

#19 - rosa

varför tog AMIR bort sin SD video??

#20 - Anesa

Han kan inte hantera kritik, eller stå gör det han säger/gör

#21 - Anonym

Bente sänder live på Instagram och är full.. Nån mer än jag som tycker att Bente inte kan hantera alkohol och tycker hon har problem med det. Hon blir extremt Dryg och elak och säger massa saker som hon sen kommer få ångra på fyllan..

#22 - Erika

#19 det var inte amir som tog bort den utan det var youtube som gjorde det!

#23 - Anonym

Bente Bente... Borde inse att hennes karriär inte går så bra och kanske försöka skaffa sig ett jobb, som inte är att göra ojämna naglar som faller av

#24 - F

HELEN är verkligen en ÄKTA YOUTUBER. Kanalen innehåller inte massa ”baby” pussa hit och pussa dit utan hon visar dom delar dom andra klipper bort. Och Selma är ju sötaste som finns. Så glad för dem.

#25 - Anonym

#2 sätt dig ner i fucking båten, det var youtube som tog bort videon. Troligtvis pga att alla sdare (rasister) kände sig kränkta och anmälde videon. så att videon är borta är ju inte för at amir "ej kan hantera kritik" eller vafan du skrev.

#26 - Anonym

mena #20

#27 - Anonym

#25 dude chill

#28 - Anonym

Hej alla! Jag har en liten fråga.
En av mina två bästavänner sa att han hade läst att om SD vinner så kommer de skicka ut alla invandrare och flyktingar som kom till Sverige efter 1970 kommer att deporteras!

Mina föräldrar och hans föräldrar är Juggar och vi båda är födda i Sverige, och min andra bästaväns föräldrar är Irianier och också född i Sverige...

#29 - Anonym

28# Men nej.. Dom kommer inte att ha rätten och makten att "slänga ut" alla invandrare. Det fungerar inte riktigt så.

#30 - Anonym

Undra vad de e för kön

#31 - Anonym

#25 Eftersom jag frågade honom snällt om han kunde lägga till källor i beskrivningen och han blockerade mig, så är det uppenbart att han har svårt för att andra inte tycker som honom. Allt han sa i videon är rakt av lögner. Och inlägget han tog allt ifrån var från en vänstervriden "anti-rasist" som sprider propaganda på facebook, där källorna var bloggar skrivna av "anti-rasister" som hänvisade till andra bloggar skrivna av fler vänsteranhängare. Ingenting var direkt taget från debatter med SD eller deras valprogram. Exakt allting var antingen "missförstånd" eller lögner.

#32 - =)

Finaste Helen! <3 Hoppas verkligen att allt går bra, vad roligt isåfall med en tidig bebis och slippa vara gravid i värmeböljan :) Borde vara hur tufft som helst med dessa temperaturer.

#33 - Anonym

#28 Nej, det kommer inte att hända. Invandrare som har fått rätt att bo i Sverige kommer att få stanna. Om det är någonting som kommer förändras för invandrare i Sverige så är det att de kommer få det bättre.

#34 - Anonym

GRATTIS HELEN TORSGÅRDEN .. HON BLEV MAMMA I GÅR 21.37.. Nu är billen här ❤❤❤

#35 - Anonym

[BULLEN]

#36 - Anonym

Till alla som undrar kön. Det är en flicka. Hon skrev det på instastory.

#37 - Anonym

https://www.sydsvenskan.se/2018-07-24/joakim-lundells-uppfoljare-ar-slarvig-och-osammanhangande

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com