Har Felicia Aveklew och Simon gjort slut?

Felicia berättar på Twitter att det kommer hända en del förändringar i hennes liv och att hon behöver tid för sig själv.

Nu spekuleras det om att hon och hennes pojkvän Simon har gjort slut eftersom Simon har slutat följa Felicia på Instagram.

På snapchat lägger hon upp en skärmdump på att hon lyssnar på "Shout out to my Ex". 
 
 
#1 - Anonym

Tjenis

#2 - Anonym

Misslisibells nya video 🙄🙄🙄🙄 svårt att börja gilla sushi om man redan har bestämt sig att man hatar det :-)

#3 - Anonym

Nicci skrev precis på sin blogg att Ben (och Nicci) fick erbjudande att göra en hemmagjord porrfilm/scen för en halv miljon kronor, och han övervägde det seriöst. Han frågade Nicci och hon sa nej och sa att det inte alls är något hon skulle känna sig bekväm med. Pengakåt much Ben?

#4 - Anonym

skriv om Jewels 'n' Issy (kolla deras senaste v ideo ang "exposed") Morsan säger hemska och helt jävla efterblivna saker till sin egna dotter, fyfan fck ont i magen bara av at höra på inspelningen som har blivit läckt, usch för mamman! Så jävla synd om Issy och nej mammans hennes diagnoser rättfärdigar ej det beteendet förFAN!!!!!!!!!

#5 - Anonym

#3 Det var ett prank, kolla Bens senaste video

#6 - Anonym

#4 Håller med... Fick verkligen ont i magen av det hon sa. Hur gammal kan flickan vara? 14? Stackare..

#7 - Anonym

#4 sant, sjukt att så många stöttar hennes mamma o tycker det är okej för ”alla är arga”. Dessutom kändes de som Issy försökte ta på sig skulden o räkna upp massa fel hon gjorde när hon egentligen hade astma o inte kunde andas i pelletsen... så sorgligt att hennes mamma blir arg på henne o tycker det är issys fel för att issy försöker vara positiv ... folk som innan sagt att hon inte borde bo hos hennes mamma kanske har rätt, undra hur många gånger hennes mamma skriker o säga sånna dumma saker till henne. flickan kan ju inte må så bra av de i längden :/

#8 - anja

Det är ju tyvärr känt i vissa kretsar att Simon varit otrogen vid flertal tillfällen. Om Felicia vetat om det är oklart men verkar som hon vet nu iaf....

#9 - sabina

Om så är fallet så är det väldigt tråkigt. Så fina tillsammans och dom som precis köpt lägenhet tillsammans. Men hon berättar när hon själv är redo

#10 - Anonym

hydrahem kanalen är typ borta? den kommer inte upp när man söker, bara hans gamla kanal

#11 - Caloveline

Kollar på Jewels'n'Issys video nu
www.caloveline.com

#12 - Anonym

Med tanke på att spellistan heter "dumpa honom !!!" så känns de rätt obvious

#13 - Anonym

Fina Felicia!
Var det inte någon tjej som hade skrivit till Felicia att Simon hade varit otrogen, men hon avfärdade det och sa att det inte är sant och att dom är väldigt kära i varandra? Alltså för länge sen i samband med att Simon var utomlands har jag för mig 🤔

#14 - Rebecca

Dom har väll nyss skaffat sig en lägenhet tillsammans i Malmö?

#15 - Anonym

14# Det spelar väl ingen roll? Saker och ting kan ha hänt för att dom ska göra slut för det? En gemensam lägenhet räddar ingenting.

#16 - Anonym

THERESE LINDGREN HAR FÖRLOVAT SIG!!!!!!!

#17 - Anonym

#16 HON GJORDE DET I NOVEMBER!!!! Varför detta tjat om det nu när hon gick ut med det i november?

#18 - Anonym

förlåt men trodde verkligen felicia var en sån som skulle hantera sånt här mer lowkey och moget

#19 - Anonym

hur länge var dom tillsammans?

#20 - Anonym

Alltså förlåt men han see ju helt deformerad ut

#21 - Anonym

#21 Vad ger dig rätten att kommentera någon annans utseende? Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Stay nice people

#22 - Anonym

#17 Hon lade ut en vlogg som heter ”VI ÄR FÖRLOVADE!” för två dagar sedan, så det är inte så konstigt att det blir uppmärksammat nu.

#23 - Paulina

Känns lite drygt att läsa kommentarerna på denna blogg. 90% är uppenbart skrivet av en och samma person. Om det är skrivet av Ida eller inte vet man ju inte... Om det inte är du Ida så ber jag dig snälla att sätta personen på modd så att kommentarsfältet kan bli normalt igen.

#24 - Emelie

Va i helvete sitter jewel i inspelningen??? Sitter och säger till hennes egna barn att hon har förstört hennes mamma och morfars liv och att hon aldrig har mått så dåligt och vart så olycklig inte ens när hon bodde med en man som var våldsam emot henne. Att hon har gjort dom sista åren i deras liv till ett rent helvete? Att hon plågar dom? Plågar dom till döds?

Och att hon önskar sig egen dotter att hon ska må dåligt över detta resten i sitt liv?? Önskar sin egen dotter liv olycka? Att hon ska få lika helvetiska sista år som hon orsakat sin mamma och morfar?

För att hon har ett öppet fönster?

HON SITTER BOKSTAVLIGEN OCH SÄGER ATT HON ÅNGRAR ATT HON FICK BARN!! Att hon ALDRIG hade skaffat barn om hon visste att hon hade dessa "diagnoser" ?? På riktigt?


Dom sitter och försöker försvara jewels med att issy kan vara jobbig ibland? Att hon säger elaka saker. Sånt händer men det ger inte rätten till en mamma att säga alla dessa saker som Jewels säger till sin egen dotter. Att hon inte önskar att hon fanns, att hon bara förstör för andra.

Vilka djupa sår detta måste sätta i issy?? Inte konstigt att hon mår dåligt, hade min mamma sagt såna saker till mig hade det gått på repeat i min hjärna.

Fyfan vilken klump i magen jag har nu. Fan fan fan. Stackars barn.

#25 - Anonym

Hon har en lista på Spotify som heter ”fuck honom.” med och den gjordes 27 juli 2018

#26 - Anonym

#26 ja verkligen så jävla hemskt, fick en rejält klump i magen. Man säger inte så till sitt barn.

#27 - Anonym

#26, håller med!! hoppas innerligt att någon från socialen får se detta och omhändertar Isabelle (issy), hennes mamma verkar vara en riktigt psykopat! med tanke på hur hon försvarar sig angående vad hon säger i ljudupptagningen. INTE ok.

#28 - Anonym

#26 Vilka diagnoser har barnet?

#29 - Anonym

30# Inte jag som skrev kommentaren men om jag minns rätt så har hon Asperger och ADD.

#30 - Anon

#31 Hon har Asperger och de misstänker också ADD (alltså har hon inte diagnosen ADD atm).

#31 - Anonym

Jag har själv en familjemedlem som har asperger, och visst blir man ofta irriterad och arg, men vilken människa som helst förstår att man inte säger dom saker hon sa till sin dotter. Spelar ingen roll vad dottern gjort eller vad mamma har för diagnoser, man gör inte så.

#32 - Anonym

34# Håller med. Jag tycker det är fruktansvärt. Och enligt mig "slänger man" sig inte bara ur sig såna saker. Nä, usch. Har alltid gillat att titta på de flesta utav deras videos men efter att jag hörde ljudupptagningen.. Nej, fy..

Jag själv väntar barn och skulle ALDRIG någonsin, hur arg jag än skulle vara, säga sådana saker till mitt barn. Skulle aldrig ens tänka dom tankarna som hon sa. Det är oacceptabelt.

#33 - Anonym

Sofia Johansson i sin senaste video beter sig som att bara för att man har en diagnos (som i hennes fall Borderline) så verkar man få bete sig hur fan som helst. Jag har haft tjafs med henne på Instagram där hon överreagerat och blivit arg för saker och ting som inte är någonting att bli upprörd för, och jag har inte fått en ursäkt eller någonting efter det.

En diagnos är en förklaring, inte en URSÄKT.

#34 - Anonym

mamman säger även att hon aldrig brukar vara så otrevlig, skyller på en dålig dag osv, men jag minns att jag reagerade en gång på nån video dom gjorde och hon pratade väldigt nedlåtande till Isabelle (issy) förmodligen nått dom hade missat att redigera bort, då tänkte jag inte så mycket på Det men nu när man hört den här ljudupptagningen så fattar man ju att det är vardag för issy att få höra nedlåtande saker av sin mor, ber verkligen för att hon får komma till ett fosterhem eller liknande, för ingen ska bli behandlad så av sin egna mamma.Det är hemskt!!

#35 - Anonym

37# Skulle inte du kunna berätta lite vad det var hon sa för någonting? Detta är någonting jag missat!

#36 - Anonym

Alltså vad leker Amanda Lundgren med sina låtsas dialekter? Herregud...

#37 - F

#36
Uppenbarligen vet du inte vad borderline är om du känner att hon blir ”arg för saker och ting som inte är någonting att bli upprörd för”
Har man borderline har man svårt att kontrollera sina känslor och känslorna är förhöjda.

Men absolut diagnos är en förklaraing och inte en ursäkt.

#38 - Anonym

#38 & #39 , läs kommentar 26 där står det ganska mycket om vad som hänt och vad mamman sa.

#39 - Anonym

42# Ja, det vet jag! :) Men personen som skrev kommentaren syftade på en annan video som jag inte lade märke till där Ida (Jewels) varit elak/nedlåtande emot Isabelle. Så det var det jag undrade

#40 - Anonym

#42
Läs vad #38 skrev

#41 - Piss

Men denna blogg är ju så kass! Vad är "nyheten" om Therese förlovning??!!

#42 - Anonym

46# Men... HON FÖRLOVADE SIG I NOVEMBER. Ringarna kom nu då dom var väl färdiga nu.

#43 - Anonym

#46 vf e den kass du vet ju om att Therese e förlovad så vf vill du ha en nyhet om det

#44 - Anonym

Finns videon där mamman säger allt t issy?

#45 - Anonym

49# Ja, i deras video "Vi har blivit exposed!!" så spelar dom upp ljudupptagningen och det är fruktansvärt.

#46 - Anonym

Går en del teorier om att Jocke och Jonna inte är med barn påriktigt utan att det e ett PR trick.... så dumt

#47 - Anonym

51# Jag hoppas att ingen går på att det är ett PR trick, patetiskt.

#48 - Anonym

Undra varför Johanna och Vanessa inte är vänner längre... Vanessa sa att de inte hade med ambulansen att göra men undra var de kan vara :/

#49 - Anonym

#53 Vanessa berättade för Johanna's mamma att Johanna starkt funderade på att ta sitt liv.

#50 - Anon

#54 Väldigt bra att hon berättade. Synd att det kostade deras vänskap.

#51 - Anonym

#54
Var skrev hon det hade precis kollat hennes story det stod inget om de

#52 - Anonym

Läste fel ^

#53 - Anonym

#54
Hur vet du

#54 - Anonym

Någon som har någon information om Johanna Ottosson?

#55 - Anonym

vanessa funderar väl också på de... hm skumt att johanna bröt vänskapen för de... när hon kommer hem kanske dom reder upp allt o bli vänner igen :)

#56 - H

Skriv om tillgjorda therese som gång på gång ljuger om videos som aldrig kommer upp. Som när hon säger "ställ frågor till min video" o sen kommer det aldrig nån video.

#57 - Alexandra

65# Hade du gått in på hans kanal och kollat en video som han la ut det så hade du sett att det bara var ett prank han gjorde på Nicci. Då hade du sluppit kollat upp vem som skrev den kommentaren för att sedan skriva en egen. Kanske även berätta för dina kompisar hur äcklig han var? När han i själva verket inte alls var det eftersom du inte kollade upp fakta innan du börjar bajsa ut massa äckliga kommentarer.

#58 - Angelique

Och mig har Felicia blockat på Twitter, vi har aldrig ens någonsin pratat där haha :)

#59 - Anonym

64# Samma sak med Anty.

#60 - Anonym

Har linte linn och hennes familj kvar teslan ?

#61 - Anonym

Hur kan man se Felicias spellistor pp Spotify?

#62 - Anonym

#61 Du söker på hennes namn på Spotify

#63 - Anonym

#60 Huuur ska vi veta det?? Varför bryr du dig?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com