#1 - nana

Men va, vad kan ha hänt egentligen? Så nära som de har varit varandra 🤔 nyligen var de ju och firade Safirs student. Stackars hundarna som säkert saknar varandra.

#2 - Anonym

Pr trick

#3 - Anonym

Undrar varför Amir fortfarande följer Marcel om det nu är Marcel som varit elak?

#4 - Anonym

#3 Kanske vill se vad han lägger upp? Att avfölja någon pga ett bråk är bara barnsligt ärligt talat 😂

#5 - Anonym

#4 visst 😊 tänkte bara det är lite konstigt att följa någon som ”behandlat en otroligt dåligt” och som man vill ta avstånd ifrån.

#6 - Anonym

Helt ärligt känns det som att detta är påhittat för att få uppmärksamhet och att dem senare kommer börja umgås mer och mer. Tycker det känns konstigt att Marcel skulle ha varit respektlös mot Amir då han verkligen såg honom som en storebror där dessutom Amir verkade trivas bra tillsammans med hans familj. Jag hade sett att det var tvärtom istället

#7 - Anonym

Amir = Sveriges Shane Dawson

#8 - Anonym


https://twitter.com/italkwho/status/1013750299633377280
Svenska youtubern Stamsite med 300.000 prenumeranter anklagad för sexuella övergrepp m.m.

Kompisar till Stamsite har nu gått på iTalkWho och attackerar henne och anklagar henne för att fara med osanning i ovan länkade twitter-tråd. Ännu ett offer som blir anklagad för att ljuga så fort de talar ut. Ni som läser får gärna gå in och försvara henne för hon står i princip ensam mot youtuberns vänner just nu.

#9 - Anonym

#5 Skillnad att ta avstånd och sluta umgås med personen, och att avfölja 😂

#10 - Anonym

#7 absolut fucking inte. De har inte ens samma sorts videos.

#11 - Anonym

Stamsites (Sveriges största gamer) ex Evelin säjer att han ska våldtagit henne. Kolla hennes twitter, italkwho

#12 - Anonym

Tycker att det är ganska märkligt Amir och Marcel ens vart vänner då Marcel typ var/är 17 inte ens vuxen medans Amir är typ 30, samma med Joel. Men dem får ju såklart göra precis som dem vill.

#13 - Anonym

Ni som bara antar att stamsites ex talar sanning. Ni är sjuka i huvudet, i civiliserade länder är man oskyldig tills motsats har bevisats, att förstöra hans rykte för att nån tjej (kanske) hittar på saker om honom? Vidrigt beteende.

#14 - Anonym

#12 Mår du bättre i ditt liv av att trolla eller? 😂

#15 - Anonym

Tror ni på teorin om att alla egentligen föds som bisexuella?

#16 - Anonym

#13 +1

#17 - Anonym

#8
Vem sa att hon talar sanning? Finns många tjejer som anklagat killar för våldtäkt när det inte ens varit sant, tro inte på allt ni ser eller hör. Finns en tjej som e nu skyldig en kille 6 miljoner som hon anklagat för att ha våldtagit henne och hon förstörde han liv

#18 - Maja

Amir är enligt mig en av de mest vettiga människorna på YouTube. Så moget svar från hans sida.

#19 - Maja

Amir är enligt mig en av de mest vettiga människorna på YouTube. Så moget svar från hans sida.

#20 - Maja

Amir är enligt mig en av de mest vettiga människorna på YouTube. Så moget svar från hans sida.

#21 - :(

Åh..

#22 - Johan

Skriv om att Therese Lindgren helt uppenbart har opererat brösten. Kolla på hennes senaste video, ingen chans att de är äkta. Tycker det är synd att hon som verkar vara en vettig person på många sätt väljer att mörklägga detta då hon har många yngre tjejer som tittar. Inget fel med skönhetsoperationer enligt mig men då ska man också vara öppen med det.

#23 - Positivt överraskad

Bra uppdatering :) många nyheter

#24 - Anonym

#22 Kära Johan, jag vet inte hur många bröst du sett i ditt liv och hur dom sett ut. Men en kvinna kan faktiskt ha stora och/eller fasta bröst UTAN att ha opererat dom ???hur sjukt??? (sarkasm). Människor som du måste sluta anklaga folk hit och dit. ”Den har opererat det och det, skriv om det, inte en chans att det är äkta”. Jag själv är en smal kvinna med stora naturliga bröst, har du svårt att acceptera att en kvinna kan ha olika storlek på saker och ting på sin kropp föreslår jag att du går och gömmer dig så du slipper se 😊

#25 - Fanny

#22
Vilken video syftar du ens på?? Om du tycker att hennes bröst ser ”helt uppenbart” opererade ut har du uppenbart inte sett ett par stora icke-opererade eller ’äkta’ bröst. Pffhhh haha

#26 - Anonym

#22 Haha, alltså hennes bröst har alltid sett ut sådär? och tror du mig inte, kolla hur brösten rör sig. Opererade bröst rör sig knappt någonting. Hennes guppar mycket, precis som naturliga gör. / En tjej med större bröst än Therese men som inte heller har opererat sig :))

#27 - Anonym

#15 ja

#28 - Sara

#17 Att det finns många tjejer som falskt anmäler män för våldtäkt stämmer inte. Det har säkert hänt, men det är inte det stora problemet. Och jag är väldigt nyfiken på vad du menar med att en tjej är skyldig en kille 6 miljoner. Pratar du om skadestånd pga förtal så är det inte rimligt att det skulle bli 6 miljoner. Du sitter förmodligen just nu och killgissar och pratar strunt.

Det är problematiskt att säga att en inte ska tro på vad tjejer säger är att förminska utsatta kvinnor. Det är också ett sätt att fortsätta att normalisera våldtäktskulturen. I största utsträckning ljuger inte kvinnor om vad de har blivit utsatta för. MITT TIPS TILL ALLA FÖR ATT KROSSA VÅLDTÄKTSKULTUREN - LITA ALLTID PÅ EN KVINNA SOM BERÄTTAR OM VÅLDTÄKT!

#29 - Sabina

Ojdå

#30 - skit i det

Tycker bara det är konstigt att marcel som är 17 skulle behandla en 27 årig man dåligt. Amir leker att han är 17, inte konstigt att han har barn till vänner. Amir verkar inte vara en bra vän eftersom han har förlorat Joel,Thomas och Marcel.

#31 - Anonym

#14 vadå trolla? Jag sa bara ålders skillnaden mellan dem jag förstår inte vad en 17 o en 30 åring har gemensamt. Men det är upp till dem.

#32 - Caloveline

Tror detta är typ ett PR-trick, eller vad man kallar det. Känns som Amirs kanal har varit lite dött på senaste.
Www.caloveline.com

#33 - Ninan

Angående Evelin och Stamsite, i slutet av maj så skrev ju hon om att hon blivit utsatt för övergrepp men inte vågar hänga ut honom. Hon har också blivit utnyttjad av någon av deras dåvarande vänner vilket han hånade när hon berättade (Evelin beskrev detta också i slutet av maj på twitter).
igår så skrev hon att hon vill att folk ska sluta prata och spekulera om honom i hennes chattar etc och senare så skrev hon Marcus youtubenamn och #metoo

#34 - Anonym

#31, den kommentaren var inte riktad mot din kommentar, det var någon annan som hade kommenterat en sak som blev #12 och #13 men de kommentarerna togs bort

#35 - Amirlover123456

Undrar verkligen vem som skickade kukbilden till Amir, vad tror ni?

#36 - Anonym

Synd att folk inte stöttar Evelin mer än vad dom gör, allt jag ser är att hon får skit och att alla misstror henne. Nu är det ju uppenbart att det är Marcus (Stamsite) hon pratar om, men det vill ingen riktigt acceptera upplever jag. Ni var inte där, så ni kan inte veta. Kanske verkar det otänkbart att denna söta snälla småblyga killen kan ha utsatt någon för det som hon antyder? Låter inte det lite väl bekant... Alla äger sin berättelse och det kan ingen ändra på.

#37 - Anonym

#36 Precis, vi var inte där. Det är fel att tro och att inte tro på henne, tills vi vet vad som är sanningen ska man inte välja sida.

#38 - JosefineKA

Angående STAMSITE - Evelin hänger ut honom för att få känna sig som en del i "metoo-gänget". Det är den hårda sanningen :P hon skriver flertal gånger i månaden subtilt om stamsite och att han ska ha gjort det ena och det andra. sanningen är att evelin inte är en ängel själv och hon lider troligtvis av någon psykisk störning som gör att allting är precis alla andras fel och hanteringen av motgångar blir 1000 gånger jobbigare för henne - så i slutändan behöver Evelin hjälp. nu har hon ett väntande förtal emot sig (hoppas marcus anmäler) och det måste hon kunna hantera. antingen det eller att ta diskussionen och sin ilska privat med marcus istället för att offentliggöra något som det inte finns några som helst bevis för. punkt

#39 - Anonym

#28
Pahahahha jo 6 miljoner ville han ha från hemne pga förtal du pratar strunt om någon

#40 - Anonym

#37
Exakt

#41 - Anonym

När gjorde Marcus o Evelina slut?

#42 - Anonym

Varför säger youtubers ”orespektfullt”??? Det heter respektlöst. Kanske inte är värt att typ hälften hoppar av skolan

#43 - Anonym

#42 kbry

#44 - Anonym

#42 HAHAHAHH

#45 - Anonym

Jag känner en person som kände Marcel.

Hon sa att när Marcel blev känd så tog han bort sina tidigare vänner överallt. Han är väl en sådan som bara vill ta sig framåt och när folk inte fyller honom någon kändisfunktion längre dissar han dom.

#46 - Anonym

30.

Joel är känd för att bara bli tillsammans med Lakidoris för kändisskap. Manfred sa dessutom att Joel tidigare hade krävt shoutouts från honom

Thomas är divan själv. Ganska bitchig.

#47 - Koko

Bara jag som inte ens har märkt att dom inte längre synts med varann? Hahah

#48 - Anonym

DRAAAMMAA

#49 - H

Influencers har det alltid sämst enligt dom själva... vad kan det handla om i detta fall...??? Marcell kanske inte ville bjuda amir på en kaffe? :)

#50 - Anonym

Känns ju inte som något nytt ifrån Amirs sida. Han umgås med folk en stund sen byter han vänner. Bara senaste året så har vi ju Thomas och Joel som vart tillfälliga vänner som han sen går vidare ifrån🙄

Marcel har väl tröttnat på att slicka röv och göra Amir nöjd och inte få så mycket tillbaka. Kan förstå honom faktiskt 🤭

#51 - Anonym

Jag är INTE förvånad. Var personligen en bra vän med Marcel och hade flera gemensamma vänner. Han tog med mig till flera event och skulle ta med mig till guldtuben, men nära inpå eventet slutade han svara mig och gick med en annan välkänd person istället. Till slut slutade han svara på mig och alla våra gemensamma vänner, och ville bara umgås med ”kända” personer. Vi ”icke-kända” personer blev väldigt chockade, men nu har det gått ett tag sen vi var vänner och vill han välja fame för vänner, absolut. Det är hans liv.

#52 - Anonym

Tror det handlar om att Amir mått dåligt och att Marcel förmodligen inte haft förståelse för det. Amir har sagt att han inte alltid orkar svara/träffa sina vänner när han mår dåligt så tror att Marcel tycker det är konstigt.
Han sa även ”tack till mina vänner som haft tålamod med att jag mår dåligt”. Kanske Marcel inte haft det tålamodet.

#53 - Anonym

Tror det handlar om att Amir mått dåligt och att Marcel förmodligen inte haft förståelse för det. Amir har sagt att han inte alltid orkar svara/träffa sina vänner när han mår dåligt så tror att Marcel tycker det är konstigt.
Han sa även ”tack till mina vänner som haft tålamod med att jag mår dåligt” i en av sina senaste videos. Kanske Marcel inte haft det tålamodet.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com