Daniel Norlin och Sara har gjort slut

För några veckor sedan gick Daniel och Sara ut med att de har gjort slut eftersom de bråka ofta och kom inte bra överens. 
 
Daniel berättade i sin video att det var ett gemensamt beslut men nu går Sara ut med att det var Daniel som lämnade henne. 
 
Igår gick Sara också ut med att hon blivit misshandlad av en man och visar upp sina blåmärken. 
 
Hon skriver att hon ska släppa en video om det och skriver: "Om ni bara visste hur allt egentligen är bakom stängda dörrar. Ingen offentlig person är irl som deras medier. Hemsk bransch". 
 
#1 - Anonym

Lite skumt att alla kommer ut med att nån slår de när de blir lämnade

#2 - Anonym

Ang Johanna Ottossons snaps (för jag vet att det kommer tas upp i kommentarsfältet snart). Det var hennes vän Vanessa som hade skurit sig för djupt och fick åka ambulans och sy. Det hände inget med Johanna. Hoppas dom flickorna får hjälp snart för dom här två 14-åringarna (!!!) kommer bli varandras död

#3 - Anonym

Therese "Badar nakna"-blogg har fått över 3 miljoner visningar! Shit, tänk att 30 % av alla svenska sett klippet!

#4 - Anonym

Nån mer som märkt att Amanda Lundgren klippt lugg precis som Wilma Holmqvist efter att dem var på samma fest och umgicks hela kvällen?😂 snälla...

#5 - Anonym

#4 hahahaha det har du fan rätt i 😂

#6 - Anonym

Konstigt att alla kommer ut med att de blivit slagna eller likande. Om du nu stämmer... stå upp för er sjävla för sjutton. Är det barn eller vuxna människor här.

#7 - Anonym

Allt när de blir lämnande ☝🏿

#8 - Anonym

#3
Nä, det är inte riktigt 30 procent av Sveriges befolkning
Hon berättade i en tidigare video att en av hennes videor av någon anledning hade börjat rekommenderas i USA och att majoriteten av alla visningar var därifrån, samma har hänt med denna

#9 - Sabina

Varför har alla blivit slagna när dom har blivit lämnade??😂😂

#10 - Anonym

#9
Vem e alla

#11 - Anonym

Vad har hänt med Johanna's insta?

#12 - Anonym

Varför reder man inte ut sånt här privat istället? Är ju inte alls säkert att det är Daniel som misshandlat henne.

#13 - Anonym

#12
Förr eller senare kommer ju alla undra + det var han som började med en lögn
Och vadå det måste inte ha varit han snälla gå och försvara honom någon annanstans

#14 - Anonym

#12 Tycker att hon väldigt tydligt beskriver att det va daniel, utan att nämna hans namn. För övrigt är jag less på att fokuset ofta ska ligga på ”varför lägga ut det, ta det privat osv” när det stotta problemet o fokuset borde ligga på den hemska handlingen.

#15 - Anonym

Jag är helt på Saras sida tills motsatsen bevisats, så missförstå mig inte. Men varför lämnade hon honom inte om han var våldsam? Om det nu är han som hon pratar om. Var det för att hon inte vågade? :/

#16 - Anonym

Alltså, ni som skriver saker som "alla blir slagna tydligen när de blivit lämnade" och "varför lämnade hon inte honom". Förstår ni inte att detta är ett typiskt destruktivt förhållande? Oavsett om en kvinna eller en man har blivit slagen så handlar det oftast om skam ,man skäms över att leva i en sådan relation och visar det inte utåt. Man tror på lögner som säger att det kommer bli bättre och den som har slagit sin partner säger förlåt och att det ska aldrig hända igen, men det gör oftast det ändå. Dessa typer av förhållanden är inte så lätta att bara ta sig ur, dels för att man skäms men också för att man är rädd vad som ska hända om man lämnar sin partner. Folk måste förstå hennes situation, och alla därute som varit i destruktiva förhållanden. Det är inte så jävla enkelt, visa respekt istället.

#17 - Anonym

Jag skulle ej vilja kalla det där att bli slagen, kan vara blåmärken från vaaaaad som helst

#18 - ehm?

Så Daniel har slagit henne?

#19 - Anonym

#17 eh... din logik... det är som att någon blöder näsblod och påstår att hen blivit slagen och du bara ”man kan blöda näsblod av andra saker” 😂

#20 - Emelie

Ang Moa murderess och youtube huset!!!

Jag lyssnade förut idag på bikten med Moa och marielle, avsnittet bo med en psykopat. Moa berättar då att en hon bott med är världens psykopat och som försökte få Moa att må dåligt och känna skulden över när Moa försökte reda ut saker, om jag förstod det rätt kunde inte den andra personen inse sina fel. Moa försäger sig nästan och börjar säga att det är en hon, och sedan DOM.

Jag började direkt tänka på Emma och Konrad. Det var ju för ett tag sedan ganska turbulent i Youtube huset, men det kom ju aldrig riktigt fram något mer än skvaller. Moa berättar också att efter dom haft några diskussioner/småbråk har denna andra personen gått ut på sociala medier och skrivit kryptiska texter som Moa förståt handlat om henne.

Jag försökte sedan göra lite efterforskningar men Emma och Konrad har inte lagt upp videos på över en månad? Har det hänt något som jag missat?

Anledning till att jag frågar är att jag följt Moa sedan hon startade sin blogg, men slutade följa henne en kort stund efter hon flyttatin i Youtube huset då jag ansåg att hennes videos mest gick ut på clickbaits.

Och innan ni kommenterar " har du inget liv" Nej inte just nu faktiskt, ligger sjuk och har inget bättre för mig. Och det faktum att faktiskt Moa själv tagit upp det, och sagt A men inte B.

#21 - Anonym

Till en kommentar som undrar varför Sara ej lämnat honom om han var våldsam. Hon säger tydligt att deras förhållande såg perfekt ut på sociala medier men inte privat. Då KAN det vara så att Daniel hotat henne att om hon lämnar honom så händer det och det. Det behöver ej vara så men sådana händelser finns. Om man tänker på Tova Moberg som blev mördad av hennes pojkvän så hotade han ständigt att om hon skulle lämna honom så skulle hon bli dödad den kvällen.

#22 - Anonym

#19
Pahahahah ja man kan blöda nösblod av att ha trilla, bilolycka osv så jaaaa man kan få näsblod av andra saker

#23 - Anonym

#22 Ja självklart? Men det var inte min poäng. Om du verkligen inte förstår vad jag menar kan jag nog inte hjälpa dig förstå heller

#24 - Anonym

#1 #9 Eftersom att man ofta inte går ut med att sin partner SLÅR EN när man väl är i förhållandet? Föreställ er själva? Det finns rädsla, otrygghet och en annan sida av allt bakom saker och ting.

#25 - Anonym

Jag pallar inte med ännu än person som ska ta upp saker som den andra partnern har gjort. Daniel och andra youtubers är tillräckligt smarta för att förstå att man inte offentligt går ut med ett förhållande om man medvetet kommer behandla den andra partnern dåligt. Man skulle hålla det lowkey och inte ha ett offentligt förhållande, då kommer personen som blivit illa behandlad direkt gå ut med det. Det är precis därför jag tror att om man är en "sådan" person är man försiktig med sina handlingsr och speciellt innan man gör slut. Jag har därför svårt att tro att Daniel är så pass dum att bete sig på det viset. Vet att ni kommer säga att jag tänker fel och det är äckligt tankesätt, men vi alla vet att jag talar sanning!

#26 - Anonym

Kan köpa att detta absolut kan vara lögn. Men låt gärna bli att kommentera det. Jag har utsatts för grov kvinnofridskränkning och blivit instängd i 2 år fick endast gå ut med honom blev då körd till avlägsna platser där ingen såg oss, grovt misshandlad psykiskt och fysiskt men inte trodd i rätten och åtalet ogillades. Ni anar inte hur hårt det tog på mig att man inte trodde på det helvete jag levt i. Att jag blev idioten istället. Så snälla, ifall att det är sant kommentera ej att hon ljuger.

#27 - Anonym

Män är svin

#28 - Anonym

26: All kärlek till dig ❤️

#29 - Anonym

#26 jag tror dig. ❤️

#30 - Sofia - bipolär och f.d laestadian

Är så chockad! Grymt starkt av Sara iallafall att gå ut med så svåra saker <3

#31 - Anonym

Bara jag som stör mig på YouTubers som ba ”Tillsammans kan vi besegra SD!!!”? Jag personligen håller inte med om mycket som SD står för, men eftersom dom håller på att vinna innebär det ju att majoriteten av Sverige vill att dom ska styra landet. Sist jag kollade hade vi demokrati i Sverige? Vilket betyder att det dom flesta röstar på kommer styra landet. Så menar dom besegra demokratin då eller? För uppenbarligen får inte folk rösta på det dom själva vill längre 😂

#32 - Anonym

#31 Störst parti innebär oftast inte majoritet. Majoritet får man vid mer än 50%, och SD ligger nu vid 20%-25% på senaste mätningarna.

#33 - Sara <3

Jag tycker absolut inte att man ska starta bråk på sociala medier och börja hänga ut varandra när ett förhållande är slut. Nu nämner hon inte honom vid namn och det är ju schysst, det hade kunna leda till förtal också då han inte är dömd. Har man lyckats komma ur ett destruktivt förhållande med psykisk och kanske fysisk misshandel är det självklart bäst att vända sig till nära och kära samt även polis om man vill anmäla (alla vill inte och det ska man respektera.)

DÄREMOT så har hon nu gått ut med att hon har blivit psykiskt och fysiskt misshandlad (hennes val, hennes kropp) OCH DÅ är det så fruktansvärt att människor lägger skuld på henne, att hon borde ha lämnat, att det kanske inte är sant, att det är hennes fel, att "alla har blivit slagna när ett förhållande tar slut" osv. Det är ett FAKTUM att det är otroligt otroligt svårt att lämna en person som utsätter en för sådana fruktansvärda handlingar. Har man inte varit med om det själv, eller har en närstående som har blivit det, är det kanske svårt att förstå hur det är. MEN SNÄLLA, tro på offren, tro på kvinnorna, tro på ren statistik och fakta om inte annat. Det är sååå vanligt att män utsätter kvinnor för framförallt psykisk misshandel i förhållanden, men också fysisk. Självklart går man inte på fler dejter kanske om någon är elak eller aggressiv första gången man träffas. Men detta smyger sig på, man är inte beredd och man inser det inte förrän man är fast. Det kallas manipulation. Mannen bryter ned kvinnans självkänsla, frihet, självständighet och umgängeskrets långsamt. Man blir rädd för att inte klara sig själv om man lämnar, kanske rädd för att bli trakasserad, hotad, kanske till och med mördad. Ibland klarar sig offren ur förhållandena efter lång tid med att "bara" vara förstörd som människa och man lyckas bygga upp sig själv igen, ibland är offren förstörda för livet. Men ibland blir man också trakasserad och hotad en tid, det blev jag. Vissa blir mördade eller allvarligt skadade. SNÄLLA TA DETTA PÅ ALLVAR, gör ni inte det ändå, så var bara tysta.

Sara, jag tror på dig. Gå inte tillbaka till honom. Aldrig. Det kommer kännas förjävligt, det kommer kännas ensamt. Men du klarar det, jag VET att du klarar det. Omge dig med vänner för att tänka på annat, men framförallt familj för att få omtanke och bli ompysslad. Sådana människor som du vet att verkligen verkligen älskar dig. Och när du är ensam, så håll ut. Skickar all kärlek jag kan till dig. Du är ung, smart, stark och vacker och du kommer att inse det en dag. Du kommer träffa någon annan, jag lovar. Och framförallt så kommer du må bra igen.

#34 - Anonym

Håller med om dedär med Johanna o vanessa, de kommer bli varandras död. De trigger varandra o skär sig antagligen tillsammans

#35 - Anonym

Grejen är det att hade hon verkligen blivit slagen och varit rädd för att berätta när de var tillsammans, så hade hon varit för rädd för att berätta det efter de gjort slut också.

#36 - Anonym

#35 Fy vilken vidrig kommentar. DU VET INGENTING. Du vet inte varför hon väljer att berätta nu och du vet verkligen inte om hon har blivit slagen eller inte. Det är så hjärtskärande att du anklagar någon att ljuga om något sådant här. Jag hoppas att du inte är av kvinnligt kön, för isåfall borde du skämmas och be till gudarna att inget sådant händer dig och ingen finns där för att hjälpa eller tro på dig. Det kan hända din mamma, din syster, din vän. Och innan du säger "du vet inte heller om det är sant" så nej, jag vet heller ingenting. Men vad är värst, att tro på någon som ljuger eller att misstro någon som talar sanning och samtidigt förminska alla kvinnor i världen som blivit misshandlade, kränkta, torterade och mördade av män? TROR DU INTE HENNE SÅ ÄR DET UPP TILL DIG. Men snälla var bara tyst isåfall.

Usch, mitt hjärta blöder för alla kvinnor som varit rädda i sitt eget hem, som inte trott på sig själva och som inte haft någon att hjälpa dem. Om jag vore du som skrev kommentaren hade jag inte ens kunnat kolla mig själv i spegeln, nästan så jag vill säga att jag hoppas du får uppleva samma sak som Sara, mig och tusentals andra kvinnor. Men jag skulle aldrig ens önska min värsta fiende att undra om nästa gång han slår dig är den sista stunden du är vid liv. Hejdå

#37 - Anonym

#30 sa inte moa på hennes instagram stream att det gällde hennes ex när hon blev förfrågad? Om du knapt följer henne varför hitta på saker. Emma och konrad lägger inte upp videos pga den nya game showen som dom pratar om som dom var i usa för i en månad o fixade. men hon streamar ju varje dag i flera timmar så det är inte som att dom är borta från jordens yta haha, vet du ens vad dom gör mannen? var lite bättre påläst nästa gång raring. Jag följer hela husets kanaler varje dag och har följt bliss i 3 år och man föestår att hon tröttnar på youtube me sånt skräpdrama ungar skapar överallt. Skål!

#38 - Anonym

#30 att ligga hemma sjuk är ingen bortförklaring till att hitta på konspirationsteorier ellar försöka sprida rent skräp. Gick in här efter att hon pratade om allt drama som startas på denna bloggen och jag förstår vad hon menar. Jag var sjukskriven efter jag skadade ryggraden i fem år och jag skulle inte få för mig att gräva i kändisars liv. Skaffa en sysselsäytning istället för att gräva i människors liv o leta felheter för guds skull när du inte känner de?

#39 - Anonym

Jag har aldrig gillat Daniel så jag är inte förvånad!! Såg honom skrika på henne en utekväll när hon såg full ut och har inte tittat på honom sedan dess. Jag tror icke hon e perfekt heller men inget som gottgör misshandel.

#40 - Anonym

#33 Förlåt men du lade väldigt mycket fokus på att mannen i ett förhållande kan bryta ner kvinnan. Jag kan tala om för dig som man att en kvinna kan göra samma sak. Jag har varit där själv. Jag fick inte umgås med vänner eller familj utan hennes beviljan och om jag gick emot så hotades det med självmord och massa annat. Hade jag städat ”fel” eller kommit sent om jag skulle plocka upp henne så fick jag mest troligt höra hur dålig jag var och fick eventuellt slag när jag sa ifrån. ”Är du dum i huvudet som inte kan städa bort den där fläcken?” ”Ingen kommer vilja ha dig. Du ska vara glad att jag ens vill det”. Jag var helt nedbruten efter att hon varit otrogen ett flertal gånger dessutom. Sedan påstod hon att det var hon som hade blivit psykiskt och fysiskt misshandlad och att det var jag som hade varit otrogen.

Men ja hoppas den här Sara mår bättre snart. Det kommer bättre tider!

#41 - Anonym

#36
Jag är en kvinna som vittnat våld i hemmet, men jag tycker att det är misstänksamt att alla har blivit slagna så fort killen lämnat. Och är de rädda under förhållandet så är de rädda efter, för om han kan göra något hemskt under förhållandet kan han göra värre efter. Det är bara en fakta. Istället kan man dra sig ur ett sånt förhållande och anmäla det. Tror inte han kan göra så mycket om han sitter i fängelse.

#42 - Anonym

#40 Jag har aldrig sagt att det alltid är kvinnor som drabbas och att det aldrig är män. Men det är inte ett SAMHÄLLSPROBLEM att män blir utsatta av psykiskt och fysiskt våld av kvinnor i parrelationer. Det är fakta och därför är det så onödigt att du kommenterar det där. Att jag försvarar kvinnor betyder inte att det BARA är kvinnor, det betyder inte heller att det inte är synd om de män som blir utsatta också. Jag belyser kvinnor för att kvinnor är de mest utsatta, och det är inte riktigt samma sak även om det du varit med om också är fruktansvärt. Jag menar inte att personligen attackera dig, utan alla män som gör såhär. Ni måste inte alltid ta fokuset från oss och säga "inte alla män" eller "vi blir också drabbade". Ni måste inte komma och berätta för oss att det inte är si, det är så. Vi vet. Men det är inte samma sak för er, oavsett är jag ledsen över att höra vad du var med om, hoppas du mår bättre nu.

#43 - Anonym

#41 ALLA? Visa mig gärna hur många kvinnor som berättat det offentligt direkt efter förhållandet tagit slut. Att någon berättar efter en lång tid räknas alltså inte. Jag tror att du hittar 10 stycken svenska kvinnor som i direkt anslutning till uppbrottet berättar om det, om du letar nog länge kanske till och med 20. Då undrar jag instinktivt, tror du att det är I NÄRHETEN av alla slagna kvinnor? Oavsett hur många du hittar, tror du att det ens är en procent av alla misshandlade kvinnor? Det tror inte jag.

Jag blir så TRÖTT på att du berättar för andra hur de ska känna. Vad är det som är "fakta" i att många män kan göra värre saker efter att förhållandet tar slut? Självklart kan de det, eller så gör de inte det. Finns ingen fakta. Det är inte alls säkert att de kvinnor som nu berättat offentligt är rädda på det sättet längre. Det kanske är så att de till och med känner sig säkrare om de berättar så att andra vet. Det kanske är så att misshandeln kvinnan blev utsatt för skedde under förhållandet, men inte fortsätter efteråt och kvinnan känner sig inte hotad heller inte efteråt. Det är långt ifrån alla män som utsätter sina respektive för psykisk och fysisk misshandel, som fortsätter efter förhållandet. Att bli misshandlad som kvinna betyder inte alltid att man har ett galet ex efter sig i månader eller år som gör att man måste byta namn och flytta, så är det oftast inte skulle jag säga. Det svåra kanske är just att lämna, pågrund av manipulationen som förövaren utsätter offret för. Och att du har "vittnat" våld i hemmet betyder inte att du vet hur det känns, du vet inte hur känslorna efteråt är och DU VET DEFINITIVT inte hur andra har det för att du bevittnat en kvinnas situation. För alla kvinnor är olika, våldet de blivit utsatta för är individuellt och hur de agerar därefter skiljer sig alltså extremt.

Det finns inget rätt eller fel sätt att reagera på efter att man varit med om något sånt här, vissa vill att det ska försvinna, vissa vill skrika ut det för hela världen, andra låtsas som ingenting. Varför ens tjafsa emot när du själv inte har varit med om det? Vi är anonyma på ett forum så du har inget att bevisa, istället kan du lära från någon som är insatt och dessutom upplevt det själv. Och eftersom någon du känner verkar ha blivit utsatt tycker jag att det är ännu viktigare.

#44 - Anonym

Tillägg #41 Ser att du även skrivit detta som gör mig rent av illamående: "Istället kan man dra sig ur ett sånt förhållande och anmäla det. Tror inte han kan göra så mycket om han sitter i fängelse."

Först tar du upp att du är en kvinna och vittnat våld i hemmet för att påvisa att du är insatt. Ändå verkar du TOTALT ha missförstått hela grejen med destruktiva förhållanden, DET ÄR INTE BARA ATT DRA SIG UR. Då hade alla gjort det direkt, tror du någon vill vara kvar i ett våldsamt förhållande? Och det sista visar ju ännu mer okunskap. Tror du seriöst att man lämnar förhållandet, sedan anmäler man till polisen vad man varit med om, och så kommer förövaren bli dömd direkt och dessutom få sitta i fängelse? NEJ NEJ NEJ, det är ju det som är problemet och det är därför det är så viktigt att utbilda som jag t.ex gör nu och att få människor att sluta misstro kvinnor som berättar. För dessa män blir nästan aldrig dömda. Det är otroligt svårt att bevisa allt våld, och det man har bevis på är oftast inte tillräckliga. I

#45 - Caloveline

Varför måste alla gå ut i media? Gör en polisanmälning istället.
Www.caloveline.com

#46 - H

I jockes prank med normal tv där han o jonna låtsades att jocke slog jonna så blev ju daniel o vlad skitarga innan dom fattade att det var ett socialt experiment.... så det låter ganska otroligt.... daniel som verkar vara så snäll.....?

#47 - Anonym

#46 Det blev bekräftat för flera år sen att många prank som J och J gjorde var planerade och reaktionerna var fake

#48 - Anonym

#47 många pranks ja. Men inte alla och just vilka pranks specifikt.

#49 - Anonym

#48 Exakt. Alltså är det ganska rimligt att just det pranket var fake om anklagelserna mot Daniel stämmer.

#50 - Anonym

Jag kan väl inte vara den enda som är genuint orolig över Bentes hundköp? Jag är en djurvän och tycker ett djur ska ha det så bra som möjligt, och med Bentes ekonomi, livsstil och anledningen att hon vill ha hunden (för att hon ska må bra) tror jag inte att hon kan ge hunden det den behöver. Först ska man köpa hunden, och det är inte gratis. Sen ska man försäkra den. Sen ska man köpa all utrustning, mat, leksaker, lite gotti osv. Och att ha en valp är inte så lätt heller (talar av erfarenhet då jag tagit hand om många valpar av olika raser). Det funkar inte att sova till sent på förmiddagen och ligga framför tvn hela dagen, och möjligtvis ta med den på promenad till affären. En valp måste ut säkert varje timme (beror ju lite på valpen) för att lära den att bli rumsren. Hjärnan måste även aktiveras då man inte ska gå längre sträckor med en valp. Jag tycker bara att hennes argument ”Åhh skulle må så mycket bättre om jag hade en mops i min famn just nu” inte håller...

#51 - anonym

#50 Ta inte ut något i förskott. Du får inte glömma att djur verkligen får en att må bättre. Om Bente och hennes pojkvän skaffar hund så ger det ju en anledning att gå ut vilket man behöver när man mår som hon, en anledning att gå upp ur sängen. Hennes pojkvän kommer dessutom att hjälpa till och stötta, om de skaffar hunden nu snart så kommer han ju att vara hemma i och med semester som jag antar att han kommer att ta ut.

#52 - Anonym

Johanna ottosonns story?!?

#53 - olivia

Bara jag som har svårt att se blåmärkena?
Kvinnor som blir misshandlade brukar få låtsas som att dem ramlat ner för trappan. Sara kan ju låtsas att en fluga har landat på henne..

#54 - olivia

Bara jag som har svårt att se blåmärkena?
Kvinnor som blir misshandlade brukar få låtsas som att dem ramlat ner för trappan. Sara kan ju låtsas att en fluga har landat på henne..

#55 - olivia

Bara jag som har svårt att se blåmärkena?
Kvinnor som blir misshandlade brukar få låtsas som att dem ramlat ner för trappan. Sara kan ju låtsas att en fluga har landat på henne..

#56 - olivia

Bara jag som har svårt att se blåmärkena?
Kvinnor som blir misshandlade brukar få låtsas som att dem ramlat ner för trappan. Sara kan ju låtsas att en fluga har landat på henne..

#57 - Anonym

#52 Vad skrev hon??

#58 - Anonym

Men snälla alla som skriver att man är rädd och känner otrygghet när ens partner slår en är inye Riktigt. VI ÄR FÖR SJUTTON INTE I Iran ELLER Saudiarabien. Vi befinner oss i Sverige !!! Stå upp för dig själv punkt slut. Det finns hjälp att få överallt. Gud om detta jade hänt mig hade jag stått upp som en rikigt kvinna eller människa helt enkelt och lämnat honom omedelbart (och hämnats)

#59 - Anonym

Det låter inte rimligt. Har väldigt svårt för att tro detta. Är Daniel så pass dum att han utsätter deras offentliga förhållande för så stora risker. Daniel fattar ju givetvis i sådana fall att detta skulle ut före eller senare. Och förstöra hans käriärr.

#60 - Anonym

#52 Har hon skrivit något idag?

#61 - Ida

Sara Songbird ska skaffa ett "riktigt" jobb. Tycker det sätter ett bra exempel för alla barn och tonåringar som följer henne när hon förklarar att man inte kan försörja sig på influenceryrket ifall man inte vill göra flera samarbeten i månaden, med företag man kanske inte ens tycker om. Tycker det är riktigt bra val av henne.

#62 - Anonym

Var är blåmärkena? Ser inte några

#63 - A

män ska ALLTID! skylla ifrån sig..... NÄR nån berättar att hon är rädd att vara ute "jävla manshatare alla män är inte svin ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ" när nån annan berättar att hon har blivit slagen "ÖÖÖÖÖÖÖ!!!!! DET ÄR INTE BARA MÄN SOM ÄR ELAKAAAAA" NÄÄÄ MEN MÅNGA MÄN ÄR DET!!!!!!! TA ANSVAR O BET ER DÅ SÅ SLIPPER VI TRO ATT NI ÄR SVIN!!!!!

#64 - A

Vad ska bente skaffa för hund? Antagligen en brukshund som hon tänker skrika åt för att den behöver motion o hon lär väl inte ge den det. Jävla djurplågare!!!!!

#65 - Anonym

#63 Tja Jockeboi 8)

#66 - Anonym

#25 så jövla sant

#67 - Anonym (hej)

Nu har Daniel svarat i en video på sin kanal. Han säger att Sara är psykiskt sjuk och att det var en falsk anklagelse från henne.

#68 - H

Det intressanta är att daniel stakar sig o typ "eeeh eeeh....när jag gjorde slut, eller nej när vi gjorde slut" flera gånger.....

#69 - Anonym

Sara e psykopat

#70 - J

Är det inte lite kul att kvinnor som går ut med att de blivit misshandlade, våldtagna eller dåligt behandlade alltid blir kallade för psykopater? Tycker Daniel är riktigt skum och att han säger att Sara är psykiskt störd gör att jag tror mer på henne än vad jag gjorde innan.

#71 - Anonym

Pratar Daniel om Wilma Holmqvist i sin senaste video? ”Tjejen” på den där födelsedagsfesten på klubben. Wilma firade ju nyligen sin födelsedag på en klubb

#72 - Anonym

#70
Hon e psykiskt störd, hon vill inte att han går på en fest fast dom gjort slut?? Säger att hon ska döda honom och hotar med att ringa polisen om han ringer hennes föräldrar,,, hon behöver hjälp

#73 - Anonym

#70 Sara lider av borderline, det är en psykisk personlighetsstörning.

#74 - Anonym

TEAM SARA ❤️

#75 - Anonym

Tyvärr ännu en tjej som utnyttjar att ett blåmärke för misshandel ! Man kan få blåmärken av en misshandel ja men tror knappast att Daniel som de är prat om har slagit henne på armarna.. skillnad om hon hade blåtyra och sprucken läpp men på armarna.. hon har visa psykiska sjukdomar som jag förstått och behöver hjälp ! Hoppas hon får det hjälp hon behöver !

#76 - Anonym

Vilka blåmärken? Varför kan det inte lika gärna var hon som ljuger och inte Daniel? PK Sverige visar sig direkt när kommentarer om hur män är svin börjar rulla in, snälla nån.

#77 - Anonym

#6
Kan med väldigt stor erfarenhet säga att man fan inte vågar säga nått när man år i ett förhållande som man blir misshandlad i. 1 mån kan gå så mycket mer misshandel om man säger nått till nån annan när man är i förhållandet
2 kan vara väldigt svårt att komma ut ur ett sånt förhållande
3 mån ser att de är en hand som tryckt så hårt på henne kollar man noga ser man handtrycket
4 sånna som du som med gör de jobbigt som fan att våga säga till nån om det. Att inte bli trodd och såga att man ljuger om de för att man är tyst
5 mån v0gar fan inte stå upp för sig själv mitt i det. Då kan man gå ännu mer slag den dag jag sa till mitt ex att han inte skulle sl0 mig mer slutade med att jag svimmade fuck sy läppen och en bruten näsa med hjärnskakning

#78 - Anonym

...detta kommer bara sluta med förtal och rent utav smutskastning utav varandra. Dags att sluta trycka upp allt på internet.

Dock är de väldigt dålig stil om hon fuckat upp Anton och wilmas förhållande. Dock är inte Anton så mycket att ha om han väljer Sara framför Wilma 🙈🙄

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com