Daniel Norlin svarar på anklagelserna om att han ska misshandlat Sara

Nu har Daniel lagt upp en video efter att han blivit anklagad för misshandel av sitt ex Sara. 
 
Han berättar att det hela började med att Sara inte ville att han skulle på en fest och när han ändå gick på festen blev hon arg och aggressiv.
 
Sara blir så arg att hon bryter en galge och säger till Daniel att hon ska döda honom samtidigt som hon riktar den vassa galgen mot honom. 
 
Daniel blir så rädd att han tar tag i hennes armar i självförsvar men Sara blir bara aggressivare och börjar sparka och spotta på honom. 
 
Daniel väljer då att ringa hennes föräldrar och de råder honom att ringa psykakuten eftersom hon har en historia av pyskiska problem. 
 
Tillslut blir även polisen inblandad och Sara åker in till psykaktuen. 
 
 
Det här är Saras svar efter att videon publicerades: 
 
#1 - Anonym

En av de talar sanning men vem får ni se i nästa avsnitt..,

#2 - FUCK TV

#1 Hållkäften din jävla programledare

#3 - Jadu

#2 ta det lugnt, personen skojade ju antagligen bara.
Jag hoppas att det löser sig mellan dom och att Sara får hjälp ifall det är så att hon faktiskt blir hotfull när hon är alkoholpåverkad.

#4 - Anonym

festen dom pratar om är Wilmas födelsedagsfest. Daniel säger även att hon och killen (anton) har gjort slut och att sara har varit med killen. undra om det är innan efter efter Wilma och Anton gjorde slut, det ryktas ju en hel del om att Anton varit otrogen.

#5 - Anonym

Det ryktas att det var wilma som var otrogen

#6 - Anonym

Kolla Amirs instastory om influensers och SD...

#7 - Anonym

Vad är det för psykotiska tjejer som youtubers blir tillsammans med? Låter helt sjukt ju.

#8 - Anonym

Sara va me Anton o när Wilma fick reda på de bråkade hon o Sara, men va Sara me Anton innan eller efter de gjorde slut? Isf har båda varit otrogna

#9 - Anonym

#6 Vad menar du? Ser inget fel med det han säger.

#10 - Jag

Kom ihåg att man ALLTID är oskyldig tills motsatsen är bevisad. Inte tvärt om.

#11 - Anonym

Fast Saras kommentar om att dom legat efter & han kunnat skickat ut henne, känns ganska onödig? Vad spelar de för roll om du haft sex efter dom gjort slut? Det har inget med saken att göra, sex är sex, inte kärlek alltid. Sen att han inte slängde ut henne även om han ville kanske beror på att han vill Saras bästa & han säger ju att hon typ hade ”problem”? Så Sara borde chilla lite faktiskt enligt mig.

#12 - Anonym

Men om det nu är så Sara gör en video där DU förklarar dig
Känner lite samma med Evelin
Tycker de borde göra en video istället för att frustrera på sina medier. Menar inget illa, jag är på både Evelins och Saras sida då jag själv vet hur det är att bli missförstådd.

#13 - Anonym

Exakt denna typen av ursäkt hade mitt ex i rättssalen när han försvarade sig. Exakt exakt samma. Att Daniel skyller ifrån sig på detta sätt får mig att tro på Sara till 100%. Det gjorde jag inte innan men nu är jag säker. De män som misshandlar följer samma typer av mönster och påminner väldigt mycket om varandra, det märkte jag när jag bodde på kvinnojouren och kvinnorna där berättade om sina män. Det lät som att alla pratade om exakt samma person.

#14 - Anonym

#13
Skit bra sagt. Exakt vad jag alltid tänkt

#15 - Anonym

#11 Fast nja. Det är riktigt jävla pissig stil att dumpa någon som man varit tillsammans med så länge, bott med, haft en hund med och sedan välja att ligga med den personen. Man borde veta att det endast kommer göra att personen tror att det finns något hopp om en fortsättning. Speciellt med någon som man vet inte mår bra psykiskt sedan tidigare. Det är ingenting annat än att leka med någons känslor.

#16 - Anonym

Youtube de nya paradiset för uthängningar av psykisk ohälsa. Daniel är inte den fösta och förmodligen inte den sista som blottar en annan människas liv.
Psykisk och hälsa bör belysas , men till vilket pris och på vems bekostnad.
Tycker Youtubers kliver över gränsen.
Och som sagt detta är inte första gången flickvänner familjemedlemmar hängs ut detaljerat.
Hjälp personerna istället till rätt hjälp och blanda inte in flera hundra tusen tittare. Obehaglig utveckling.
Måste finnas bättre sätt att komma åt detta laddade ämne.

#17 - Anonym

Inte konstigt psykisk ohälsa ökar i samhället och kryper sig längre och längre ner i åldrarna.
Att blotta sina privat problem är helt galet. Inte konstigt mobbning ökat då sociala medier aldrig stänger ner.
Ungdomar får aldrig andrum från omvärldens uppfattning av dem.
Sluta hänga ut folk såhär.
Båda behöver söka vård. Den dagen ni blir föräldrar kommer er syn förändras vad som bör skötas privat och vad som är skillnaden mellan privat och personlig.

#18 - Anonym

#15 fast kan ju varit så att Sara var den som ville ligga med honom eller tvärtom & båda lär ju varit på det? Så inte bara hans fel där

#19 - Sam

Så MODIGT AV Daniel att stå på sig och äntligen berätta om den psykiska misshandeln som Sara orsakade honom varje dag. Inte många killar som kommer ut och berättar om hie deras tjejer hotat dem, slagit dem och kontrollerat dem. Tack Daniel för att du berätta! Jag hoppas att du kan komma ut starkare efter detta trauma och att Sara får hjälp eller blir inlåst.

#20 - A

#2 ojojoj! Gick inte matteläxan bra?

#21 - Anonym

#19
Jag äcklas av din kommentar

#22 - Anonym

#21 Okej 8)

#23 - Anonym

Kan inte hitta Sara på snapchat? Är hon aktiv där?

#24 - EH

Varför skulle han ringa hennes pappa någon minut efter att han misshandlat henne? Helt jävla ologiskt.

#25 - Maroa

#24 Så att pappan kunde hämta henne?

#26 - EH

#25 Du fattar ju uppenbarligen inte poängen. Har han misshandlat henne och inte står får det i efterhand skulle han inte heller ringa till hennes pappa någon minut efter att han gjort det.

#27 - MmMarabou

#12
Sry för sent svar om fu ens ser detta... Men hur tänker du när du säger att du tar Evelins och Saras parti för att du vet hur det känns att bli missförstådd? Vi har egentligen INGEN aning om vad som hänt i deras förhållanden. Tänk om det är Markus ”STAMSITE” och/eller Daniel som blir helt missförstådda?

#28 - MmMarabou

#12
Sry för sent svar om fu ens ser detta... Men hur tänker du när du säger att du tar Evelins och Saras parti för att du vet hur det känns att bli missförstådd? Vi har egentligen INGEN aning om vad som hänt i deras förhållanden. Tänk om det är Markus ”STAMSITE” och/eller Daniel som blir helt missförstådda?

#29 - Suck

Varför kan inte vuxna människor prata med varandra (eller åtminstone ha diskutioner privat)?
Har aldrig förstått detta med att fläka upp hela sitt liv på youtube eller andra sociala medier.
Det är fan tragiskt.

#30 - Anonym

Är Jocke kär i han Juice? För han kysste honom?

#31 - Anonym

hahahahahah #1

#32 - usch

#18 fast det är väl klart som fan den som fortfarande är kär med någon vill ligga? varför skulle den inte vilja det? Sluta försvara kasst jävla beteende. Gör du slut med någon leker du inte med dennes känslor, punkt slut.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com