Bianca Ingrosso har förstorat sina läppar

Bianca har sagt att hon alltid varit missnöjd med sina läppar och tyckt att de varit för små. 
 
Nu berättar hon i sin podcast att hon lagt in filler i sina läppar.
 
– Jag har gjort mina läppar. Vem bryr sig. Jag kan säga det med gott samvete för jag har gått runt hela mitt och har dåligt självförtroende just kring läpparna. Jag säger inte att det är fult att ha små läppar men till mitt ansikte så känner jag att det inte passar. Jag har alltid målat med läppennan utanför läpparna och drömt om att få ha lite större läppar. 

– Jag har alltid sagt till mig själv att om jag ska ändra på mig själv så ska jag ha funderat på det i tre år. Om jag då fortfarande har så mycket komplex att det tar över min vardag – då ska jag genomföra det. Och nu har det gått fem år.

– Du behöver inte försvara dig, man kan vara en förebild med fillers, svarar Alice. 

#1 - Anonym

Bianca är fan det finaste vi har i Sverige

#2 - Anonym

Bianca❤️❤️❤️

#3 - Anonym

Uppskattar ärligheten! Snyggt resultat med.

#4 - Anonym

Funderar på att göra samma sak. Vill ha lite fylligare läppar, och även göra de mer symmetriska då ena sidan är mindre än den andra. Ser inget fel med det, ens egen kropp, ens eget val.

#5 - Anonym

Har sett extra mycket upp till Bianca då hon har varit en av få stora "modeikoner" i svergie som inte gjort något ingrepp i ansiktet. Men samhället är så skevt, det är vekligen inte okej att hon ska behöva förstora sina läppar pga komplex som antagligen har skapats pga andra modeller med stora läppar och elaka kommentarer. Jag förstr varför hon tog steget att göra det, men jag tycker det är sorligt. Man borde göra det för att det är snyggt utan massa hjärnspöken om komplex osv. Visst är Bianca snygg nu med, men tanker att hon gjort det pga komplex gör det hela sorligt. Och dessutom spä hon bara på trenden att alla ska ha stora läppar..

#6 - Anonym

Så när Therese använde botox (som inte var vegansk) så blev alla arga på henne för det, men när Bianca också gör ett skönhetsingrepp så är det helt ok? Tänker på kommentarerna ovan då.

Tycker man får göra som man vill. Både Therese och Bianca är bra förebilder!

#7 - Anonym

Så länge hon känner sig bekväm så är det ok :)

#8 - Anonym

Så länge hon känner sig bekväm så tycker jag det är ok :)

#9 - Anonym

Har bente svarat på skattgrejen?

#10 - d

#9 Ja igår på snap men tror hon tagit bort dom. Helt korkat svar imo. Hon påstår att det är OK för att hon köper in allt själv och 'det är ingen annan som betalar det så hon måste ta ut en slant' och sen att det är okej för hon tjänar inte i närheten av 18tkr (hon syftar då på i månaden och förstår inte att man ska skatta om man tjänar 18tkr per år) och säger att det vore något annat om hon tjänade 20-30tkr i månaden men hon gör inte det så det är "okej" enligt henne.

#11 - Anonym

Jag ser absolut inget fel med att göra fillers eller andra skönhetsingrepp. Mår man bättre av det och tycker att man ser bättre ut så kör på! Det enda jag inte gillar är när influensers ger rabattkoder, eller rekommenderar ställen att ändra sitt utseende på. Jag tror att det blir en stor trigger för framför allt unga som väldigt ofta har dåligt självförtroende. Därför tror jag det blir lite olika reaktioner beroende på vem som gjort skönhetsingrepp. Man kan sköta ämnet snyggt, vilket jag tyckte Bianca gjorde i detta fall!

#12 - Anonym

#6 Skillnaden är ju som du själv skrev att Therese är vegan och använde botox som är testat på djur. Bianca är inte vegan. Det är därför kommentarerna är annorlunda nu när det gäller Bianca.

#13 - Anonym

Ida Warg och Pärlan pratar om att ha ett öppet förhållande på sitt senaste podd-avsnitt...

#14 - Anna

ang bente. Man får väl ha en betald hobby upp till en viss summa? Jag kommer inte ihåg hur mycket man får tjäna men tar hon 300kr per set och knappt har några kunder så kommer hon nog inte upp i den summan.

#15 - Anna

Okej, nej glöm förra inlägget. Man måste skatta från den första intjänade kronan!

#16 - Anonym

Pärlan säger att amning inte är så fräscht offentligt sätt.
Han diskuterar amning och frågar om det inte är lika naturligt att vuxna suger på ammande kvinnors bröst. Sen säger han att Gud lika gärna kunnat konstruera mäns penisar så att de bidrog med mjölk till bebisar. Asså att bebisar skulle suga mäns *******. Varför tar han ens upp det, varför pratar han om det? Jag spyr, vad äckligt.

#17 - Anonym

Men Bente kanske tycker att skatt är stöld?

#18 - Anonym

#16 Det säger han i deras senaste podd, av "Sånt är Livet"

#19 - Anonym

På tal om förstorade läppar har ni sett hur Tova helgersson läppar ser ut ..?

#20 - Anonym

Asså Therese är QUEEN! Hon gör vad hon vill och ingen behöver kommentera ngt om henne, hon är bättre än de flesta av oss!

#21 - Anonym

Jag tycker att det ser väldigt naturligt och fint gjort ut! Hon var vacker innan, och hon är vacker nu.

#22 - Isabelle

Blir bara tjatigt med alla som ska försvara sig angående skönhetsingrepp, kan inte alla bara få göra som dom vill utan att folk ska påpeka och anse att man är en "dålig förebild" för exakt allt, blir så trött.....

#23 - Anonym

Vad snyggt det blev!

#24 - Anonym

#5
Hon säger i podden att hon älskade sina läppar innan hon gjorde ingräppet med, så förmodligen inte pga det. Var inte så snabb på att dömma ut andra.

#25 - L

De är ju frf jättesmå?

#26 - Anonym

#24 Om hon älskade dom innan så är det ju skitkonstigt att hon förstorar dom?

#27 - Anonyyymiii

Hennes läppar e fortfarande tunna o små HHAHAHAHAHA BA VI MELLANÖSTERN O LATINA HAR BRA KROPP O ANSIKTE NATURLIGT😂❤❤❤

#28 - Anonym

#27 Ni brukar också vara feta och ha en jävligt äcklig attityd så, visst.

#29 - Anonym

#10 Tack för svar!!

#30 - Anonym

#28 Oj vad hände? Bara för att en från de ställena beter sig elakt så behöver du ju inte dra alla över en kam

#31 - Anonym

#28
Hahahah skääämig alla kan vara feta inte bara Mellanöstern

#32 - Anonym

#31 Och alla kan ha stora stora läppar, vad är din poäng?

#33 - Anonym

Tycker hon är fin, och alltid varit. Dessutom verkar hon vettig vilket är det viktigaste!

#34 - Anonym

#32
Nej alla kan inte ha stora läppar

#35 - A

#28 lillla du jag är helsvensk men har ändå naturligt stora läppar så sätt dig ner och Hållkäften tack.

#36 - Anonym

Har också stora läppar fast jag är svensk, va ska du göra åt det? #28

#37 - Elina

#27 med era kråknäsor ska ni nog inte yttra er LOL

#38 - Anonym

#27 https://www.instagram.com/p/BfD_W4XhcmT/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=bwkerox55svh Svensk med naturligt stora läppar :)

#39 - Anonym

Ser jätte bra ut!

#40 - Anonym

Synd att människor förändrar sig själva när det egentligen är samhället som de är fel på och som behöver förändras. Men det kan ta långt tid och då hoppas jag att folk respekterar folk som gör det valet att ändra på sig själva.

#41 - A

Hatar ytliga människor...

#42 - Anonym

Och om de fortfarande är små? De är ju större än innan & hon är uppenbarligen mer nöjd med dem. Vilket är det viktigaste

#43 - Anonym

#34 Självklart kan alla det? Spelar ingen roll vart du kommer ifrån, vilket kön du har, eller hur dina föräldrar ser ut, vem som helst kan ha stora läppar

#44 - Anonym

#26
Vissa kanske tycker att det är konstigt, men det är vad hon säger själv.

#45 - Anonym

Sveriges snyggaste tjej! Lätt❤️😍

#46 - Anonym

Asså kolla in dessa, eldnnings förbud i hela landet och de eldar ändå, de säger att de har regnat
Idioter förbudet gäller ändå inte dom som bestämmer det hatar folk som riskerar en massa och kan förstöra för andra https://www.instagram.com/p/BlYdRR4j8pj/

#47 - Sofia - bipolär och fd laestadian

Fint tycker jag! Inte alls överdrivet :)

#48 - Anonym

Asså blir på riktigt oroligt över Amanda Lundgrens ordförråd? Hon är 18/19 år gammal men hennes vokabulär liknar en tolvårings. Pinsamt

#49 - Anonym

Synd att folk ändrar sig, även fast man ändrar sig så är det ju ändå inte naturligt.

#50 - saragg

Skäms på er alla som dissar olika etniska utseenden bara för att få er att känna mer speciella än andra.

#51 - Anonym

48# Berätta, vad menar du? Kollar själv inte så mycket på henne så jag har ingen koll.

#52 - Anonym

Är jag den enda som reagerade på Rasks sätt att locka till sig följare? Om han får 100k innan Juli månad är slut så rakar han rövhålet live. Jag tror inte att det är någon som vill se hans håriga röv bli rakad. Nasty.

#53 - Anonym

Man hör Anton i bakgrunden på wilmas instastory, hon säger även i sin senaste video att vi inte vet vad som hänt och att de kanske inte gjort slut. Hon skriver även att inget av ryktena stämmer.

#54 - Anonym

Man hör Anton i bakgrunden på wilmas instastory, hon säger även i sin senaste video att vi inte vet vad som hänt och att de kanske inte gjort slut. Hon säger även att inget av ryktena stämmer.

#55 - 12 år

Gillar att jag har större läppar än en 20+ åring :)

#56 - Anonym

55# Åh herregud.. Gå och lägg dig. Som om åldern spelar någon roll för vad man har för storlek på läpparna. Pinsam du är.

#57 - Anonym

#56
Personen är 12 år gammal. Reflektera över hur du själv var när du var 12 så inser du att du nog inte var ett geni i jämförelse. Fattar att det är hård ton i kommentarsfält, men skriv inte sådär aggressivt när du vet att det är barn du pratar med. Hör inte direkt ett geni till att vara dryg mot barn på internet. :)

#58 - Yasmin

#57 Tror helt ärligt det bara är ett troll. Är själv 12 år och tillhör det hopplösa generationen enligt många haha men men, så hopplös kan personen inte vara. Det är säkert en 12 åring som skrev det, men i denna ålder vill man ha uppmärksamhet, och man är i mitten i en röra. ;)

#59 - Em

Fint att hon är ärlig. Tycker bara det är lite synd, jag har själv små läppar och har alltid vänt mig till henne för att få lite bättre självförtroende :/

#60 - Anonym

#27: Svenskar ses som ett av världens vackraste folk, så oavsett om vi har små läppar kan vi ändå se snygga ut :)

#61 - Anonym

Jag blir så ledsen att folk har så mycket komplex och mår så dåligt av det! Din kropp ditt val. Men jag tror personligen inte att fyllda läppar hjälper en dålig självkänsla. Och jag tycker det är synd att så många inte tror att de duger och tror att de måste "rätta till" sig själva för att må bra. Hoppas hon mår bra iaf!

#62 - Anonym

Hon har inte gjort det överdrivet som typ Amanda Lundgren har, hon ser ju iaf inte ut som en jävla anka direkt. Hon ser bättre ut än förr och hon är fin i det <3

#63 - support EXO comeback

Det är ingen skillnad???

#64 - Sandra

Jättefint! 😃

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com