Bianca Ingrosso betalar nästan allt i sitt förhållande

I sin podcast ”Har du sagt a får du säga b” berättar Bianca om vem som betalar vad i förhållandet med pojkvännen Philippe.
 
– Jag betalar ju lägenheten, amortering och allting. Eftersom jag har ett jobb och inte han står jag för alla utgifter som är angående hemmet, inklusive mat. Sen när vi är ute är det femtio-femtio, om vi går ut och äter. Jag tror nog att jag betalar lite oftare än han. Men det är för att jag har jobb och lite bättre ställt för tillfället så jag har inga problem att bjuda.
 
– Jag vill bara säga att Philippe inte är någon som utnyttjar mina pengar. När han har pengar bjuder han. Han är sån.
 
Philippe har inte kunnat bidra ekonomiskt eftersom att han studerat i London och tog nyligen examen med toppbetyg. 
 
 
#1 - Anonym

Ingen skulle brytt sig om det var phillipe som betalade allt det där, onödigt att göra en grej utav de

#2 - Anonym

Så snygg han e

#3 - Anonym

Ingen skulle reagerat om det var tvärtom, killen som betalade nästan allt 😂

#4 - R

Varför har han inget jobb?

#5 - Anonym

Är det inte så ett förhållande ska och bör fungera? Om den ene tjänar betydligt mer så är det väl rimligt att denne betalar mer av de gemensamma kostnaderna?

#6 - Anonym

så jävla snyggt par

#7 - A

Phillipe är så jävla fin. Han skulle seriöst kunna bli modell

#8 - Yohanna

Så fort han får ett jobb nu efter sin utbildning lär dem ju dela på allt inom hushållet förutom hennes lägenhet förmodligen. Tycker det ens är konstigt att detta tas upp i denna bloggen, hade det varit tvärtom hade INGEN reagerat. Om hon har bättre ställt är det ju självklart hon ska hjälpa till mer att betala tycker jag iallafall.

#9 - jk

Eeeh jooo? Det är klart man reagerat om han hade betalat allt och inte hon? Men sen så är det deras sak och inte våran, om det fungerar för dom så är ju det bra!

#10 - Anonym

#4 han har precis gjort klart sin utbildning i London

#11 - Anonym

Shit va snygg han är asså

#12 - Anonym

#4 läs fucking inlägget?

#13 - Anonym

Joakim kallar i sin snapchat andra Youtubers för en flock hyenor som ger sig på honom

#14 - Anonym

#14 men varför fortsätter Jocke skämma ut sig. Hur mycket tid har han egentligen?
Han skriver bibel långa snapstory, men anlitar spökskrivare till böckerna.
Och nej de är inget fel att anlita spökskrivare. Men öppenbeart gillar Jocke spendera sina dagar med att skriva av sig. Varför fokuserar han på skit saker istället för att fokusera på att bygga klart hemmet och förbereda sig för pappa rollen. De han gör nu är att visa upp en sämre sida av sig själv.

#15 - Anonym

Så fort jocke har rätt om något så ska han vara tyst och fokusera på familjen och kommande barnet hahahahahahahahha

#16 - Anonym

#9 Nej, normen i samhället inom hushåll är att mannen ska jobba och betala. På så sätt hade folk inte reagerat, för det är så det "ska vara". När man går på dejter och sånt så förväntar sig oftast tjejen att mannen ska betala (inte alla tjejer), och inte dela på notan.

#17 - Anonym

Joakim går bananas nu på insta storyn ...

#18 - Anonym

Samma med mig och min sambo. Jag studerar och han jobbar. Vilket betyder att han får mer i inkomst och då betalar han mer. Såklart betalar jag också när jag har pengar men han betalar de mesta.

#19 - Anonym

Samma med mig och min sambo. Jag studerar och han jobbar. Vilket betyder att han får mer i inkomst och då betalar han mer. Såklart betalar jag också när jag har pengar men han betalar de mesta.

#20 - jk

#16 samhället har ändå kommit så långt att vi vet att det inte ser ut så längre! Jag hade definitivt reagerat (alla i min omgivning) men om man har samma tankesätt som de på 50-talet så får det stå för dem!

#21 - Anonym

# Tyvärr har ju Jocke rätt i det han skriver hur illa man än tycker om honom

#22 - Anonym

kommer aldrig gilla Jocke men kan inte säga emot hans instastory

#23 - Anonym

En fråga om Jockes instastory: Vad är det han tyckt? Han har klagat på alla partier och alla youtubers åsikter och alla "pk-människor" men jag har ännu inte kunnat urskilja hans egna åsikter i detta drama? Vem är det han kämpar mot?

#24 - Anonym

Jocke skriver om att företag ska sluta göra samarbeten med folk som ofta gör samarbeten.... är det så att Jocke och Jonna har det svårt att få samarbeten med företag? är det DET som allt detta handlar om?

#25 - Anonym

#20 Du kanske tror det, men det är långt inborrat i våra hjärnor hur samhället ska se ut. Det är inborrat undermedvetet hur hushållet ska styras. Om en tjej betalar en dejt så ses det som konstigt. Män känner sig tvungna att betala för tjejen också, för det är normen. Likaså om en tjej arbetar mycket och betalar räkningar osv. Även fast många inte erkänner det så har vi ändå normer vi följer undermedvetet, och hushållet och ekonomin är ett sådant fall.

#26 - Anonym

#26 Är inte den som svarat på dina kommentarer innan, men påstår du att det idag i Sverige 2018, är konstigt om en tjej betalar för sig själv när hon å en kille dejtar eller fikar eller ngt sånt? Nu kanske jag är för ung men i min umgängeskrets och bland alla jag känner så är det inga killar som står för något, mina päron delar på kostnaderna och likaså andra vuxna jag känner. Det är inte heller så normen ser ut idag, kvinnor och män jobbar nästan lika mycket och då betalar man i stort sätt lika mycket. Kanske att det är så i lite mer konservativa länder, men det är verkligen inte den bilden jag har av Sverige.

#27 - jk

#26 fast alltså nää, det är klart det finns de som tänker så men det är påtok mycket mer sällsynt idag! Alla i relationer nära mig delar och bjuder lika, ingen förväntar sig att någon ska betala. Ibland bjuder tjejen ibland bjuder killen, INGEN som höjer ett ögonbryn. "Men va ska du betala??? Du är ju tjej, det går ju inte!" Det låter ju väldigt jämställt, och 2018!

#28 - Anonym

#27 Det ses som konstigt av samhället. Det är så samhället fungerar. De följer normer och om normer inte följs ses det som avvikande. Ekonomi och könsroller är en två kategorier där folk omedvetet följer normerna, där med att killen ska betala dejten. Om du är kille, gå på dejt med en tjej så kommer du se att hon väntar på att du ska fråga efter notan.

#29 - Anonym

#28 Jag har läst mycket sociologi. Och jag pratar inte hur ofta/sällan det händer att kvinnan betalar. Jag pratar normer och hur vi ser på samhället. Det förekommer betydligt mer nu att kvinnan betalar och sköter det praktiska och tekniska osv. Men jag snackar om normerna. Det poppar upp en bild i huvudet när vi säger hur ett hushåll ska skötas, hur könsroller ser ut, och hur samhället ska fungera. Det är normer. Folk följer omedvetet normerna i samhället, för att det automatiskt ses som undvikande om någon inte följer den. Jag pratar inte hur mycket det förekommer att kvinnan betalar.

#30 - Anonym

#25 du måste skämta. Finns inget par som mjölkar ut sammarbeten som dem..har de köpt något i sitt hem utan sponsorer och och reklam med procentavdrag hahahaha
Hela trädgården är fyllt med reklam från oulet1, hemma gym, grill, elbilar och allt hahahaha
Alltså varför Jocke
Och baby samarbeten lär också förekommit står hur mycket saker som helst och utrustning. Nu kastar han sten i glashus ordentligt

#31 - Anonym

Herregud vad J kör lös på Twitter också

#32 - Anonym

#27 Håller med, jag är 19 och har aldrig haft någon kille som betalat för mig. Jag har alltid betalat allt själv, och inte ens reflekterat över det. Kanske vanligare på landet att det skulle vara på något annat sätt.

#33 - jk

#30 eller så är du väldigt konservativ, finns ingen bild i mitt huvud hur ett hushåll ska skötas, för alla gör olika. Finns hushåll med två män, kvinnor, andra kön osv.. Finns ingen bild i mitt huvud hur det "ska" vara. Det får stå för dig.

#34 - Bianca❤️

Älskar Bianca & phillipe! Man ser verkligen hur lycklig B är med honom & tvärtom. Det lyser genom!
Kram

#35 - Anonym

Nån som har koll på sånt här som kan svara?
Bente ”jobbar” ju med att göra naglar men är det verkligen lagligt att få betalt flera gånger i veckan genom swish? Jag menar det skattas ju inte så om det är hennes jobb jobbar ju bente skattefritt

#36 - Nyfiken

Lägg gärna ut ett inlägg ang Manfred & hans catfish, bilder på gamla tweets kanske??

#37 - Anonym

#34 Som sagt, jag pratar om normer, inte hur ofta det händer. Jag kan lova dig, om det hade varit tvärt om, så hade ingen reagerat.

#38 - Anonym

#34 Om det hade varit tvärt om hade detta inlägget inte ens funnits.

#39 - Anonym

#34 Om det hade varit tvärt om hade detta inlägget inte ens funnits.

#40 - Anonym

#36 har också reagerat på det. borde typ inte va lagligt? Samt att hon inte ens är utbildad så tycker synd om dom (speciellt de små barnen ) som går till henne!

#41 - Anonym

#36 håller med, verkligen något ida borde skriva om!!!

#42 - Anonym

#36 skulle skatteverket kolla Bente så kan hon åka riktig illa ut skulle jag tro men att dom skulle kolla henne är typ obefintligt...

#43 - Anonym

#45 Det går la att kontakta skatteverket ang det? för som du säger så är chansen att dom skulle kolla henne liten MEN om flera tar kontakt med dom ang det så lär dom ju ta kontakt med henne?

#44 - Anonym

Ska Danjal få barn? I dagens vlogg säger Jonna att namnet "Alibaba" passar in på Danjals barn. Vilket barn?!?!?!??! Är han gravid??

#45 - Anonym

https://youtu.be/SOTCkNZFZKw
Oj oj oj

Så till självaste inlägget
Tycker inte de är några som helst problem att den som tjänar mest betalar mer.

#46 - Anonym

Vad har hänt med din andra blogg? Du lägger aldrig ut..?

#47 - Sara

Fick ont i magen av Amirs senaste vlogg.... han och hans vänner sitter o krökar som om de va 15 med hembränt osv... och så springer det omkring en liten dotter till Amirs vän, Fyfan :(

#48 - Anonym

Fräscht att Amir kallar sin hund h*ra

#49 - Anonym

#52 Schysst att hoppa på en hund som inte kan försvara sig självt. Hur hade det känts om en hund hade sagt elaka saker om dig Amir, fast på hundspråket?

#50 - A

Influencers i sitt esse när dom får skryta över sin ekonomi

#51 - Anonym

#50 Samma här. Alkohol i närheten av barn är inte okej, vet själv hur obehagligt det var att vara runt fulla vuxna när man var liten.

#52 - Sabina

Jag tjänar mer än min sambo och betalar mer, men blir inte tingad. Han har pengar själv men jag gillar att bjuda och det är inget han tar givet för heller.

#53 - Caloveline

Det är ju inte så konstigt?? Jag menar, allt går ju runt sen. Om dom gifter sig o är tillsammans tills dom faller av pinnen. Det jämnar alltid ut sig tillslut.
Www.caloveline.com

#54 - Anton och Isabelle

Bra inlägg!
Ikväll har vi skrivit ett inlägg om sex och orgasmer. Kika gärna in på våran blogg.
Bilder6.bloggplatsen.se

#55 - Anonym

#24 nånting tycks ha hänt angående företag du skriver. Läser du Jonnas blogg står de hur skör de är. Och hur dom ogillar hur andra kan styra och fucka upp deras liv. Hon skriver om hur de kämpat och hur någon kan dra ner dem i liknelse med ett knapptryck som sätter dem i skiten. Låter inge bra:(
Även stressen att få renoveringen färdig i dessa semestertider.
Influenserna är beroende av samarbeten med företag för att gå runt.
Och Jocke skrev sin avsky inför företag och samarbeten han tycker de ska sluta göra med i influenser som använder dem hela tiden. Fulmedia och eliten dök också upp flertal ggr så något har hänt.
Styrke kramar

#56 - Anonym

https://youtu.be/x__8n37-OtU
Kloka ord från K3mpa.
De flesta Youtubers mjölkar pengar på andras bekostnad osv bra video

#57 - Anonym

Hur kan Jocke kalla sig för djurvän och samtidigt spela på ett zoo? Och nej detta är inget hat, jag är bara genuint nyfiken på hur han tänker.

#58 - Anonym

Vad syftar Jonna på i sitt blogginlägg sönder stressad hjärna.

#59 - Folk

Spelar väl ingen roll, killen är ju student, vad förväntar ni er?
Vill hon betala för honom så gör hon ju det, det är ju inte så att hon inte kommer få nåt tillbaka sen då han uppenbarligen nu fått jobb och kommer få en egen inkomst.

#60 - Anonym

#58 Vad av allt hon skrev syftar du på?

#61 - Anonym

Märks att Joakim inte mår bra just nu för hjälp vad han krigar på Twitter
Hur mycket tid har han som han säger att han inte har för han jobbar mycket
Predikar dagligen på alla social medier

#62 - Anonym

#61
Bra ju

#63 - Anonym

#61 han ser ju ut att må bra tvärtemot som diskutera i en bra nivå och ifrågasätter? När andra predikar så är det bra men när Jocke gör det så är det onödigt? Hahahhaa

#64 - Sandra

Massor av nya bilder ute på bloggen. Titta in vettja 😃

#65 - Anonym

Såg precis Bentes naglar, tycker verkligen hon borde öva mer innan hon börjar ta kunder. Jag säger inte att hon inte har potential, för det har hon, hon är väldigt duktig! Men inte duktig nog för att jobba med det än enligt mig. Sen vet jag inte, rätta mig om jag har fel, men får man verkligen ta emot flera swishbetalningar i månaden av nagelkunder utan att skatta? Känns inte riktigt lagligt 😂

#66 - Anonym

#65 Nä det är nog inte lagligt men så länge inte skatteverket vet nått om det så är det ju lugnt för skulle dom kolla Bente gå igenom transaktioner från hennes swish och även hennes nailsforberty "eller va hennes företags instagram konto hetter" så skulle hon kunna ligga risigt till då hon undviker betala skatt samt bedriver företag utan F-skattesedel..

#67 - Anonym

#66 Det går inte att ordna så dom kollar henne på något vis då? Om många ”tipsar” om hennes så kallade företag. Det har inget att göra med att det är just Bente, detta skulle jag sagt oavsett vem, för jag tycker det är väldigt dålig stil ärligt talat. Vi andra får betala skatt så varför ska hon få slippa?

#68 - Anonym

#67 håller med! Kan inte alla bara kontakta skatteverket ang Bente då hon ej betalar skatt? vilket är fel, samt att hon ej ens är utbildad? Stackars småbarn som går dit!

#69 - Anonym

#67 håller med! Kan inte alla bara kontakta skatteverket ang Bente då hon ej betalar skatt? vilket är fel, samt att hon ej ens är utbildad? Stackars småbarn som går dit!

#70 - Anonym

kan det vara möjligt att linn ahlborg tar barbiedrogen🤔

#71 - Anonym

Du har börjat uppdatera dåligt, finns massor att skriva om

#72 - Anonym

#70 Varför tror du det?

#73 - Anonym

#71 Detta inlägg las ut igår. Dagen innan dess la hon ut 3 inlägg. Dagen innan dess 2 inlägg. Hur är det dålig uppdatering?

#74 - Anonym

#69
Hon får ju lön av yt så hon betalar skatt

#75 - Anonym

74# Det var inte det dessa personer talade om. Dom pratade om hennes svartjobb som hon har när hon gör naglar. Det är olagligt att arbeta för pengar och sedan inte betala skatt.

#76 - Anonym

#74 så betalar hon skatt på det ena jobbet så slipper hon på det andra tycker du eller? 😂

#77 - Anonym

NI ALLA MÅSTE gå in och kolla Tovas ex Eddies my storys nu innan dom försvinner, tror han heter minkan02 på Snapchat. Han filmar två helt utslagna tjejers rumpor på ett hotellrum i Rhodos och lägger upp. Vad kan man göra? Eftersom det sker i Grekland är det tydligen ingen idé att ringa svensk polis. Jag har sparat filmerna iallafall om någon listar ut vad vi kan göra åt det... Fruktansvärt äckligt beteende, och vem vet vad som hände tjejerna efter han slutat filma.

#78 - Anonym

#77 Såg också det. Fräsch snubbe 👍🏼 Tur att han är långt borta från Tova iaf. Den tjejen behöver en kille med sunt förnuft, och som inte är en vuxen 12-åring. Tror tyvärr inte det går att göra något då detta ses som ganska oskyldigt (i Sverige iaf, har inte koll på Greklands lagar och regler). Men två killar som drogade en 14-årig tjej och våldtog henne i Sverige fick två månaders samhällstjänst. Tror knappast dom går vidare med några filmer på två tjejers rumpor.

#79 - Anonym

Johanna Ottosson ligger inne på psyk. Och hennes vän Vanessa lägger upp citat på sin snap om hur falsk någon är och att hon suddar ut någon ur sitt liv. Någon koppling kanske?

#80 - Anonym

77# Tror att filmerna är borta för att när jag lade till honom så fanns det ingen mystory av honom. Men bra att du sparade dom!

#81 - Anonym

Skriv om bente skatteverket och hennes svartajobb där hon ej skattar!

#82 - Anonym

Skämmiga alla ni e som vill kontakta skatteverket låt tjejen jobba svart om hon vill de kliar inte er

#83 - Anonym

82# nej det är fruktansvärt olagligt. Man kan inte bara ”låta någon göra de om den vill”. Förstår du vilket straff man får för att inte betala skatt?

#84 - Anonym

@77 kan du lägga ut den någonstans? Skulle bara vilja se ifall om den är lika grov som jag faktiskt tror den är. Ush han är verkligen en hemsk människa :/

#85 - Anonym

#83
Ja men benet kommer inte få straff om inte ni kontaktar skatteverket, så enkelt e de bara låt henne va för någon gång

#86 - Anonym

#85 Jag skiter i om det är Bente eller någon annan, det är orättvist att alla andra ska behöva betala skatt och hon kan få slippa bara för att barn vill komma hem till henne. Jag hade tyckt likadant om det var en ”vanlig” person som jobbar svart

#87 - Anonym

#86
Öppna dina ögon skit många jobbar svart

#88 - Anonym

#87 Har jag någonsin sagt något annat? Säger bara att det är fel och orättvist.

#89 - Anonym

#77 Han jobbar väl på grabbarnagrus nere i Rhodos, skicka det till dom så han blir av med jobbet. Svin rent ut sagt

#90 - Anonym

#89 Kan ju inte påstå att någon av killarna som jobbar på grabbarna grus är särskilt fräsch om man säger så.

#91 - Anonym

Okej så vilka är med på att kontakta skatteverket ang bentes svartjobb där hon e betalar skatt?

#92 - Emelie

Wilma och Anton följer varandra nu?

#93 - Anonym

#92 Och?

#94 - H

Skiter i sin blogg som alltid.....

#95 - Anonym

92# Mycket fritid?

#96 - Anonym

#91 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG

#97 - Anonym

#94 Ja Fyfan! Hon har inte uppdaterat på TVÅ HELA DAGAR!! Och dessutom är det sommar! Vem är hon som tror att hon ska få kunna sitta ute i solen i två dagar och inte sitta och uppdatera skvaller om alla youtubers som till och med dom sitter ute och njuter av solen! Usch Ida

#98 - Anonym

#91 lätt jag, varför ska alla andra betala skatt men inte hon? ingen ska komma undan med svartjobb. Samt väldigt synd om alla dessa yngre personerna som går till outbildade bente, usch!

#99 - Anonym

Vad heter Ben's andra kanal?

#100 - Anonym

#98
Håller med, hon tar 300kr och de ser förjävlogt ut, finns nagelsalonger som är riktigt bra som tar 200 och jag har gått till en bra salong som tar 150kr. 300kr e dyrt för dåliga naglar skulle inte gjort hos henne nu när hon inte e så bra också om jag skulle få det gratis

#101 - Anonym

#100 ja exakt, hon tar 300 spänn när hon inte ens är utbildad & betalar ingen skatt. Medan de finns andra salonger där personalen är utbildade som tar mindre pengar plus betalar skatt på det. Sen finns det ju salonger som tar mer än 300 kr såklart men även dom betalar skatt.

#102 - Anonym

Therese Lindgren dissar Einstein!

#103 - Anonym

Therese Lindgren dissar Einstein!

#104 - Anonym

Till alla er som vill anmäla Bente :) :https://www.skatteverket.se/omoss/kontaktaoss/mejla/tipsaommisstanktfusk.4.7afdf8a313d3421e9a9561.html

#105 - Anonym

#104 TACK FÖR LÄNKEN. kan inte bara alla gå in och anmäla/tipsa om bente till skatteverket ang hennes svarta jobb där hon tar betalt för att göra naglar utan att betala skatt? Länken finns i #104 kommentar

#106 - Fackyou

Uppanbarligen så utnyttjar han henne? Oherregud vad e det med folk egentligen. Känns som att 90% av hela jordklotet består av 9-åringar

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com