Ben gör om sin kanal igen

Ben och Nicci berättar att de beslutat att göra om kanalen till bara "Ben Mitkus" och istället skapa en egen kanal åt Nicci
 
Ben berättar att han är en perfektionist och är noga med vad han publicerar på kanalen vilket har krockat med det innehåll som Nicci vill lägga ut. 
 
 
#1 - Anonym

Fantastiskt

#2 - Anonym

Hmmm...

#3 - Freddy

Misstänkte att samarbetet inte gick så bra som de hade hoppats då det kom ut betydligt färre videos efter att de påbörjade samarbetet. Bra ändå att de kunde lösa det på ett moget sätt istället för att t.ex. envisas med att försöka göra kanalen tillsammans tills de tröttnar på varandra.

#4 - Anonym

Wallahi jag bryr mig nt har ändå slutat kolla på ben

#5 - Anonym

Yaaas

#6 - A

absolut inget hat bara en undran, har inte ben mitkus värsta underbettet? Stackarn

#7 - Anonym

#4 Så du går in på en skvallersida, läser inlägget, går in på kommentarerna, för att berätta att du inte bryr dig 😂

#8 - Anonym

Tycker Ben och Nicci gör rätt. Sötaste paret på youtube. Ärligaste dessutom.Trolleritrick - Be sina följare Mr J prenumerera på spotify för att att de gynnar honom mest i slutändan. Minns ni "våga prata" vad händer om någon "artist" går och ber sina följare på flera hundra tusen lyssna sönder låtarna på Spotify? Den klättrar och sedan...Jo de hamnar i radio och blir sedd utomlands tack vare er trogna fans som ger den personen känsdiskap tack vare er som sätter låten på repeat, vilken stor tjänst ni gör. Nya sättet att bli känd, jahupp.
Smart trick.
Priser som lottas ut är säkert ett samarbete. Med tanke med allt Youtubers skyltar med i sammarbeten och får hem från olika företag. Blir lite roligt att lägga fram tävlingar i egen vinning och få de att framstå som jultomten är här. Är de sponseade priser också.

#9 - Anonym

#8 snälla håll din jävla käft stängd, du är på varje inlägg och snackar om J&J, håll dig till fucking topic! Är du besatt av dom eller vad fan är problemet???

#10 - Anonym

#9 Du vet det finns ganska många som ogillar dom två, #8 sa ju dessutom bara fakta chilla lite

#11 - Anonym

#9 haha isåfall är du här och försvarar jocke vid varje inlägg också, btw jag skrev inte 8 men håller helt med
Varför ska man lägga ribban på 1 miljon streams? Är det inte bättre att få ärliga streams? Dessutom märker han och Ninetone säkert att de senaste låtarna bara låtit likadant och vissa har knappt nått 500 k streams och måste muta följarna med priser. Om inte nån hade lyssnat på låtarna hade dem inte haft råd att ge ut saker för nästan 40000 kr, när dom ändå drar in mycket mer med tanke på hur många som lyssnar nu i samband med tävlingen.
Så kom inte och säg nåt annat

#12 - Anonym

#11 har kommenterat här två gånger, artister med stora bolag i ryggen får marknadsföring för miljoner, är inte det också fusk? Är väl kanon att artister från mindre bolag kan hitta alternativa vägar emot traditionell reklam, sätt både Samir och Ben och många andra göra liknande kampanjer. Tråkigt du ser fel i allting hela tiden för känner igen ditt sätt att skriva och du är på varenda inlägg oavsett topic och kommenterar skit efter skit om J&J, blir tröttsamt oavsett vad man tycker om dom.
Och Jocke får nog sina streams ändå då nya låten ligger på New Music Friday World som går ut till 3 miljoner konton. Sen dom låtarna du syftar på är väl utfyllnads låtar till albumet eller? Har du sätt nåt album där alla låtar har exakt lika många streams? Vissa låtar är solklara hits, andra blir hits och andra är dussin låtar för att fylla ut. Ta reda på lite fakta än att bara kasta pil och chansa varje gång. Kan du inte skriva något positivt om någon Youtuber eller?

#13 - Jag

Bente sa att hon hade lagt upp "gråtsnaps" igår och att hon nu valde att ta bort dom, hann inte se. Vad sa hon?

#14 - Anonym

#13-

Hon snackade om varför hon inte läser kommentarer och dms på hennes instageam för tillfället (för att hon insett att hon inte mår bra av det just nu, pga hon är känslig mot negativa kommentarer och kritik), och hade lite dåligt samvete för att hon inte läser de positiva kommentarerna från hennes följare.

Minns inte allt för att jag höll på att somna när jag kollade på de snapsen.

#15 - Anonym

#13 Hon gnällde på hur mycket hat hon fått senaste året och hur många shitstorms som varit runt henne och att ingen Youtuber backat henne och att hon varit helt ensam osvosv. Nu vågar hon inte läsa kommentarer/dms längre pga pallar inte höra folks åsikter om henne.

Dvs som alltid när hon gråter: avsäger sig allt ansvar för allt hon gjort och skyller på att andra är taskiga :)

#16 - Anonym

#7
Exaaakt de jag gör

#17 - Anonym

Mwn varför glr h8n egen kanal ingen vill jy kolla på henne herregud hon har bl8ggen lpt han ha youtube

#18 - Anonym

#6 Haha ja

#19 - Anonym

#17 Uppenbarligen är det ca 1000 människor på mindre än ett dygn som vill ta del av hans youtubekanal

#20 - Anonym

Hennes*

#21 - Lina

Bästa beslutet han tagit. Det blev för pyttegulligt när hon la sig i vloggarna

#22 - Lol

Hydra har släppt en låt!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com