#1 - Anonym

Heja amir!!

#2 - K

Lillla lilla lilla lilla amir

#3 - Anonym

grejen är ju den att källkritiken från hans sida suger. läs på istället om SD's politik och kom tillbaka därefter.

#4 - Anonym

allt han säger är sant men han kunde sagt det på ett annat sätt. Jag har läst politik i 3 år nu och det är mycket som SD säger som har ett underbyggt syfte emot invandrare vilket jag tycker är fel. Om SD vinner i år så kan vi förvänta oss att det blir fritt fram för rasister då landet styrs av sådana. Blir riktigt besviken på varenda minoritet som stöttar SD. Det är inte ett sånt land vi vill ha

#5 - Anonym

Han spelar alltså in en video om SD där det mesta av faktan som används som ”motargument” är falska. Är inte ens Sd:are men fattar själv att Sverige inte alls ”går åt rätt håll”, både när det gäller invandringen och ekonomin. Svensk media försöker bara förminska alla problem gällande detta och lurar helt enkelt oss med att skriva att allt är friiiid och frööööjd i detta land. Asså hejdåååååå ( Och Amir, läs på innan du spelar in en politisk video och använd dig gärna av källkritik. Utgå inte bara från ett Facebook inlägg taaaack)

#6 - Anonym

SDs syn på abortlagen är ju sjuk

#7 - Linnea

#5 fast ekonomin är däremot den bästa någonsin för Sverige. Resten absolut. Men ekonomin, går faktiskt bra

#8 - Anonym

Ni som säger att det inte är sant??? DET STÅR PÅ DERAS HEMSIDA

#9 - Anonym

Känns som att han gör en parodi på SD-motståndare? Är inte direkt SD-are själv, men det känns ju inte som att Amir är så genuin i denna video? Han driver ju med folk som är emot SD?

#10 - .

Heja Amir! Många som stödjer sd har ingen som helst koll på vad dem egentligen står för. Man kan inte styra över vad individer väljer att lägga sin röst på, men det är alltid nyttigt att vidga sina vyer samt verkligen läsa på innan man röstar.

#11 - Anonym

åh så pinsam

#12 - Anonym

Det är bra att han sprider information, det ger reklam till SD och förändrar inte alls var jag ska lägga min röst ^^

#13 - Anonym

Kondrad och Emma släppte en vidio där dom säger att dom har flyttat från youtubehuset och skrev att vlad får deras rum!!! blir vlad och moa ihop nu? Kommer nog gå fort.

#14 - ;)

SD for the win!!!

#15 - Anonym

Suck.......

#16 - Läs på Amir

Jag kan hålla med om att sd människor e skit! Men att det är dom värsta männsikorna som finns e nog inte det... skulle hellre säga att nazizter, kkk personer o folk som startar krig tex ISS e dom värsta.

#17 - Anonym

Fast va? Vad har röka och snusa o göra med vilket parti man röstar på????

#18 - Anonym

Ju mer sån här uppmärksamhet sd får kmr ju fler rösta på dom?!!? Det är som om nån säger till dig ”vänd dig inte om” då vänder du dig såklart om ändå

#19 - Anonym

#10 Många som är emot sd vet inte heller vad de står för :)

#20 - Anonym

#10 Många som röstar på andra partier som socialdemokraterna har ingen aning om vad dom egentligen står för heller :)

#21 - Anonym

ICONIC QUEEN

#22 - Anonym

SD kommer att bli landets största parti. Oavsett om ni gillar dr eller inte. Jag är varken rasist eller antisemit, ej heller nazist. Är bara en vanlig skattebetalande svensk mamma som tröttnat på våldtäkter, rån, skjutningar, klaner, slöjor på barn, könsstympningar, skamvåld, bidragsparasiter, orättvisor i samhället med andra ord.
SD 2018.

#23 - Anonym

#22 Jag förstår din oro, vi måste fan göra något åt våldtäkterna nu. Men tror du verkligen, genuint i ditt hjärna, att SD kommer kunna lösa den frågan? Jag undrar inte på något hånfullt sätt, utan är säker på vad jag själv ska tycka.

#24 - Anonym

*osäker

#25 - Anonym

Han är väldigt bra på att uttrycka sina åsikter om SD, så varför tar han inte och berättar vilket parti han röstar på då?

Btw, #SD2018

#26 - Sara

Amir Akrouti har verkligen spårat nu... Sitta i en video och läsa upp argument för att inte rösta på SD?! Really?!
Okej, det går bra för Sverige på det planet att konsumtionen ökat, men hur ser brottsligheten ut? Haha nej det var nog inte så roligt att prata om...
Så roligt att se hur nervösa alla influensers är nu när det får så bra för SD, alla får panik och ska skriva någonting om det. Varför inte istället skriva vilket annat parti man bör rösta på och varför istället?!
Jag själv längtar bara ännu mer till valet i september där jag är helt säker på att det kommer gå bra för SD, mycket tack vare att alla försöker smutskasta dom 😂
Snälla Amir, kan du inte bara acceptera att alla människor har olika åsikter?! Tack Amir, denna videon säger mycket om dig som människa och du har nu förlorat en prenumerant 🙏🏻

#27 - Anonym

#23 Jag är övertygad att de kan sätta tryck på de övriga partierna att se problem som de är. Att våga erkänna att våldtäkt är överrepresenterad bland män från Mellanöstern. Studier om detta (inte bara i Sverige) visar detta med all tydlighet. Vi måste få andrum i asylmottahandet, rensa bort idioterna med kvinnosyn från 800-talet och låta de legitima flyktingarna få chansen att bli en del av Sverige.

#28 - Anonym

#22 Vill du som mamma förlora rätten över din egen kropp? För genom att SD leder vårat land förlorar du rätten till att göra abort, dom har alltså rätt att neka dig en abort, och upptäcker du graviditeten längre fram än 12e veckan kommer du garanterat inte få göra abort. Hur ställer du dig till det om din dotter blir gravid i ung ålder eller din son gör någon gravid i ung ålder?

#29 - Anonym

Precis kollat kommentarerna från Paula Bieber om detta och du har fel. Dessutom kommer de andra partierna inte tillåta detta. Det handlar att ge dem att påverka politiken, inte styra den. Så ta det lugnt. Aborträtten kommer inte att förändras.

#30 - Anonym

Dessutom om olyckan skulle vara framme så är abort i tidigt skede mer säkra än de senare. Det är en av anledningarna att det redan idag finns en gräns.

#31 - Anonym

#3 det står vart källorna kommer ifrån efter varje punkt! LÄS innan du uttalar dig! Puss!

#32 - Anonym

Sveriges största parti de allra äckligaste människor? Snacka om dålig människosyn från amir

#33 - Anonym

Sveriges största parti de allra äckligaste människor? Snacka om dålig människosyn från amir

#34 - Anonym

Sveriges största parti de allra äckligaste människor? Snacka om dålig människosyn från amir

#35 - Anonym

JU MER uppmärksamhet du ger dom. Desto fler kommer att rösta på dom. Du kan väl fatta det själv ? Det är nästan som att du vill att de ska vinna för att du ska kunna få ut all din hat. (Nej är ingen SD:are.) men jag vet att det finns något som heter Love wins Always. Ja faktiskt det kommer att sluta med att de vinner. Jag menar det enda du gör Amir är att sprida Hat.

#36 - SD2018

Måste jag påminna er om att muslimer hatar homosexuella och det är muslimer som Amir alltså vill ha in i Sverige? Logic

#37 - Anonym

Herregud vet ni ingenting om politik? Om SD får bilda regering, så lägger dom sedan fram sina förslag. Sen får HELA riksdagen (alla partier) rösta för att förslaget ska gå igenom eller inte.

Tror ni på allvar att aborträtten kommer att ändras??? Det är ett förslag från SD som med största sannolikhet kommer röstas ner.
Skrämmande hur lite folk kan om politik. Snälla läs på lite, amir också. Sjukt omoget av honom.
Så våldtäktsmän, sexualmördare, pedofiler som våldtar barn, seriemördare osv är bättre än att vara rasist? Wow. Vilket härligt samhälle det skulle vara om Amir fick som han ville!

#38 - Anonym

#36
Nej muslimer hatar inte homosexuella, det är inte tillåtet att göra handlingarna bara

#39 - Anonym

SD kommer aldrig vinna detta valet de e för mkt blattar plus SD hatar muslimer

#40 - Anonym

så Fuck SD

#41 - Hmm

Aldrig träffat nå så naiva och dubbelmoraliska människor som folk som tänker rösta på SD. Folk som klagar på att vi släpper in män med dålig kvinnosyn men samtidigt röstar på SD som vill inskränka aborträtten, kallar kvinnor för horor och att en kvinna får skylla sig själv om hon inte lämnar en man som slår henne etc. Finns en anledning varför det inte är en sån stor procent kvinnor som röstar på SD 🤷🏼‍♀️ Plus att dem inte håller ett skit av vad dem lovar eftersom dem hittills har röstat emot det mesta dem lovar i sitt partiprogram

#42 - Anonym

Fast nu är det så enkelt att vi lever i ett land där alla ska få rösta på vad dem vill. I vårt land är det inte okej att kränka någon oavsett vilken parti man väljer att rösta på, och alla partier har bra och dåliga sidor. Och tror inte att någon kan hitta ett parti som de håller med om allt. Men det är inte okej att kränka någon oavsett vilken parti man röstar på. Men röstar du på SD är det tydligen fritt fram att kränka dem personerna. Jag har en nära familjemedlem som var med i SD på kommunnivå. Jag har ingen åsikt om paritet varken bra eller dåligt då jag inte kan allt de står för. Så jag tänker inte uttala mig i frågan om politiken är bra eller inte. Men jag och min bror har blivit mobbade och påhoppade flera gånger pga att vi känner en som är med i SD. Hur låter det? Att barn ska hoppas på? Det är inte okej att kränka någon och alla tycker olika så i stället för att smutskasta andra parti kan man väll hylla och framföra sitt egna. Och alla partier har ett förflutet och alla gör misstag. Men Socialdemokraterna var på hitlers sida under andra världskriget. Men det är inget som folk kränker folk som väljer att rösta på deras parti. Så om vi ska kunna säga att vi bor i ett demokratiskt land kan vi börja med att låta alla rösta på vad dem vill utan påhopp och kränkningar.

#43 - Kärleköverhat

#36 SD vill göra det olagligt för homosexuella att gifta sig i svenska kyrkan,olagligt för homosexuella att adoptera och olagligt för homosexuella att med hjälp av en surrogatmamma få barn. Kortfattat- SD är absolut inget parti för homosexuella som du uttrycker det som

#44 - Anonym

43. Fel. Du följer inte utvecklingen.

#45 - Anonym

#38 enligt sharia (Allahs lag) är homosexualitet synd och belagt med dödsstraff genom stening eller hängning från den högst närbelägna positionen. Ville u har referens från Koranen och Haditherna så kan du läsa själv?

#46 - Anonym

De borde vara ”förbjudet” att prata politik på sociala medier och framför allt för influensers osv.. de blir ju bara kaos och missförstånd

#47 - EstersBeauty

Alltså varför ens försöka? då det ger sd'are med uppmärksamhet nu kommer ju bah fler rösta på sd bara för att

#48 - A

Om han tycker det bör han söka hjälp! En rasist är fan inte smuttsigare än en pedofil våldtäktsman eller kvinnomisshandlare!

#49 - Anonym

De fyra första anledningarna till varför man inte ska rösta på SD har ingen källa, så snälla människor - innan ni direkt börjar tro på vad som står i fb-inlägget, läs på SD's egen sida. Precis som man borde göra med alla andra partier också.

#50 - Anonym

Evryone goes like... muslimer hatar bögar. Haha i bibeln står det att man ska stena dom till döds. Är utbildad inom religon.... så!

#51 - Anonym

Men är det svårt att låta folk rösta på vad de vill? Vill man inte rösta på SD, så gör inte det. Vill man det, så gör det. Låt ingen tala om för dig vad du ska rösta/inte rösta på.

#52 - Anonym

#50: Two wrong doesn’t make a right. Bara för att det står något liknande i bibeln rättfärdigar det inte att många muslimer är emot homosexualitet och att de kastar folk från byggnader.

#53 - Anonym

Det är ju inte så att SD kan ändra allt de har föreslagit?!?? Det är en demokrati i Sverige. De RÖSTAR om det i riksdagen!!!! Kan alla ni 12 åringar som har hjärntvättats av influencer lägga av och läsa på om hur det faktiskt går till. Snälla

#54 - Anonym

Wow bra så kallad förebild som säger att alla som röstar på SD är rasister. Är inte han 30? Man röstar på vad fan man vill. Är trött på alla jävla influencers som ska försöka ändra Sverige. Gå och lägg er

#55 - Anonym

Att den här mannen är 30 år, sätter sig framför en kamera och återigen slänger ur sig en massa onödigt skit som kränker andra människor enbart för att dom har en annan åsikt.. pinsamt. Riktigt riktigt pinsamt. Säger mer om Amir som människa än SDs väljare

#56 - Fums

Heja sd.

#57 - Jadu

Visst, SD kanske inte är det bästa partiet. Men tycker det är fel av Amir att sitta och säga att det är fel att rösta på dom, att man är smuts och en dålig människa. Man kanske bryr sig mer om det som SD satsar på? T.ex. nämner inte personen i Facebook-inlägget något om skolor eller förskolor. Vilket antagligen betyder att de vill göra den bättre, eftersom inlägget handlade om dåliga saker?

#58 - Anna

Tycker det är bra när folk tar upp SDs politik då de är fett problematiska (precis som många andra partier :-) MEN Amir gör de på ett så dåligt sätt. Sättet han uttrycker sig på gör verkligen att allt känns så oseriöst. Blir liksom mellanstadienivå på hela skiten. Det enda han gör är att provocera vilket troligtvis kommer göra att fler människor röstar på dem.
Skulle dessutom vara kul å höra honom berätta vilket parti man faktiskt bör lägga sin röst på istället för att forstätta tjata om SD.

#59 - Tilde

Klockren video!

#60 - Anonym

https://samnytt.se/sd-svanger-om-atervandring-och-adoption-for-samkonade/
Så sjukt muppigt att folk fortfarande tror att SD är ett rasistiskt parti, de har ju ändrat inställning till nästan allt de stod för innan, och ingen som ens märker något.

#61 - Moa

#50 Det står mycket knasigt i bibeln. Som tur är praktiseras inte dårskapet av de flesta kristna. Att det står idioti i bibeln betyder inte att det är ok att vissa praktiserande muslimer vill agera mot bögar. Studier i Storbritanien visar att mer än 50% av brittiska muslimer vill göra homosexualitet olagligt.

#62 - Anonym

Jag kommenterade och frågade om han kunde skriva ner källorna till det han säger i beskrivningen. Han blockerade mig och struntade i att hänvisa till källor. Varför? För det han säger är INTE sant. Han blir absolut INTE trovärdig om han inte hänvisar till trovärdiga källor. Inlägget med listan hänvisar inte heller till källor. Allt är propaganda.

#63 - Anonym

Kollade nu in Anders Keilys inlägg där han uppdaterat med källor. I princip alla källor är bloggar skrivna av "anti-rasister" och vänsteranhängare. I bloggarna så hänvisar de till andra bloggar. Nästan ingenting är taget ifrån debatter, SDs valprogram eller SDs sida. Allting är fortfarande lögner och propaganda.

#64 - Anonym

de sänker bra abortlagen med några år. du får fortfarande göra abort men inom en lite kortare tid. inte så att de bara sitter där och bestämmer helt att ingen kvinna i sverige får göra abort alls någonsin.

#65 - skrev de medans jag kollade

tänkte svara på din lista. det är ju inte så bra om dina tittare bara får en synvinkel för då kanske de blir lika hjärntvättade som du.
1. SD värnar om pensionerna mer än alla andra partier, det är en av deras huvudfrågor. De röstade nej till sänkt pensionärsskatt då de vill sänka skatten för de pensionärer för de pensionärer som tjänar mindre och inte för alla pensionärer då det finns pensionärer som har det bra och inte är i behov av sänkt pensionärs skatt. Jag lovar er att SD värnar jätte mycket om pensionärerna och de vet vad de håller på med.
2. SD röstade inte för "mer vinster i välfärden", det är inte ens ett alternativ. SD röstade, som många andra partier också gjorde vilket är helt normalt och bra, på att TILLÅTA vinster i välfärden. SD anser att om t.ex en skola jobbar hårt och gör ett riktigt bra jobb och då får in extra pengar, varför ska de inte få behålla sina pengar? SD vill därför kvalitetsgranska välfärds företag, för då kan inga företag köpa billiga saker bara för att få vinster. Detta låter enligt mig toppen
3. Du berättar om många saker där SD röstade emot det de säger i debatterna vilket såklart inte verkar bra. Dock har du inte visat en enda källa till det, man skulle ju gärna vilja veta t.ex NÄR sd röstade så. Om det var för 10 år sen så är det ju inte så aktuellt längre då SD på senare tid förnyat sin politik väldigt mycket.
4. SD vill inte ta bort aborträtten, SD vill sänka abortveckan till vecka 12 som de flesta andra länder har. Detta för att försäkra sig om att aborterna är säkra. Sen är det fortfarande tillåtet att göra abort efter vecka 12 om man fått tillstånd av staten.
5. Nu säger du massa om att den okontrollerade massinvandringen stärker och förbättrar sverige vilket är rent ut sagt idiotiskt. Det finns ingen politiker i riksdagen längre som påstår att invandringen hjälper sverige istället för att vara en bekostnad. Det var Gustav Fridolin som har sagt det men sen insåg han att det var fel o ingen säger det mer. Det finns hur många undersökningar som helst som visar på att Sveriges standard sjunker på alla ställen.
6. Jag har själv aldrig hört eller sett Jimmie Åkesson säga att HBTQ är pedofili. Såg på en kommentar att källan till det är interasistmen.se och kollade runt där men hittade det inte, så nån får gärna länka det om nån har länken. Jag har dock sett på Jimmies intervju i Almedalen 2017 att Jimmie inte har nåt emot homosexualitet.
7. Du säger att SD vill inte hjälpa på plats, för sveriges befolkning vill ju inte åka till afghanistan och bli dödade. Det är ju så idiotiskt så det finns inte. Vad har sveriges befolkning med SD att göra? Vem sa att vi ska fysiskt åka dit med maten och pengarna? SD vill höja sitt stöd till UNHCR som då lägger massa pengar på att bygga flyktingläger och ge mat och tak över huvudet till flyktingar. Jag läste någonstans att det kostar 3000kr per dag att hjälpa en flykting i Sverige men 10kr per dag att hjälpa en flykting på plats, så på plats kan man hjälpa betydligt fler för mindre pengar. Kommer dock inte ihåg de exakta siffrorna (3000 & 10) så det kan vara andra men ungefär så var det, kan tänka mig att det är mer än 3000 till och med.
8. Du säger nu att SD inte är folkets verklige representanter för "vilket folk? inte nån jag känner!". Förmodligen är det många som du känner som röstar på SD, men det är ett sjukt tabu att berätta det för folk. Själv berättar jag det inte då jag inte orkar ta den fighten. På internet så är jag öppen SDare och blir ständigt kränkt och det är skit. Hemma berättade jag för mamma och pappa att SD var okej och då blev de arga och sa "om du röstar på SD tänker vi aldrig betala något åt dig igen". Så, det är många SDare som säger att de röstar på något annat parti bara för att slippa bli påhoppade.
9. Nu säger du att man inte kan rösta på SD och vara en bra människa vilket jag bara tycker är elakt och jag börjar bli trött på det här så orkar inte förklara igen.
10. VIsst, 20% kan sannerligen vara rasister om det nu var så. Men, som du säker märkt så ÄR det inte så. De allra flesta

#66 - Anonym

Varför kan man inte låta folk rösta på vad de vill? Vi har demokrati för en anledning

#67 - Anonym

#65 Preach!

#68 - Lisa

Amir lever i en drömvärld där alla andra ska agera medans han bara ska försöka predika. Om han har råd att lägga mer än 20 000 kr på Kylie smink kan han ta in ett flyktingbarn som kan leva hos honom eller hjälpa till på olika organisationer med att servera mat, skänka pengar eller ge kläder. Lätt att snacka men inte agera.

#69 - Sofia - bipolär och fd laestadian

Så trångsynt och pinsamt!!

#70 - ojpo

Klarar inte av att lyssna på Amirs bullshit, kan han växa upp och sluta kalla alla SD:are för "Rasistgrisar"

#71 - Anonym

Varför 1/5 av Sveriges befolkning väljer att lägga sin röst på SD beror nog främst på grund av den ökade kriminaliteten i Sverige. Har folk ens sett nyheterna de senaste veckorna? 4 eller 5 (vet inte exakt) skjutningar på mindre än tre veckor. Vad gör Stefan Löfven/polisen åt saken? Svar: Inte ett jävla skit.
Är det så svårt för politiker att fatta att man vill ha förändring i samhället (och då menar jag förändring inom alla politiska områden)

#72 - Anonym

YES AMIR!!! heja!!!

#73 - Lina

Bästa bästa bääääästa Amir!!! Aldrig någonsin skall rasism normaliseras 🙏🏼🙏🏼❤️

#74 - Anonym

Hahahahahhhahahhhahahahah detta var nog det roligaste jag har läst på flera år #SD2018

#75 - Anonym

Utan att säga vad jag själv röstar på...
det har länge vart medvetet att det som faktiskt ökat rösterna till SD är personer som gjort en hatkupp mot SD typ som sociala medier, och kända privatpersoner, det är som rösterna bara ökat mer och mer när folk klagat. Så om amirs avsikt är att få folk att INTE rösta - så lär dem bara rösta mer.

#76 - Anonym

Går de bra för Sverige?😂 sägs att vi är rakt emot en inflation....

#77 - J

Extremt bra att han vågar stå upp för det, tycker fler borde göra det. Jag blir ganska rädd när jag ser så många barn, och ja, det är just barn, som kommenterar i detta kommentarsfält. Jag tycker att ni ska läsa på lite och inte tro så mycket.

#78 - Anonym

Är en artonårig tjej som ska rösta på SD i år #SD2018

#79 - J

Är en artonårig tjej som ska rösta på SD i år #SD2018

#80 - just no

förlorade hjärnceller av att läsa detta...

#81 - just no

förlorade hjärnceller av att läsa detta...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com