Jocke och Jonna stäms på 400 tusen kronor

När Jocke och Jonna köpte sin villa upptäckte de många fel med huset som de visade upp på Youtube vilket gjorde att den förra ägaren fick motta hot. 
 
Nu har den förra husägaren stämt Jocke och Jonna på 400 tusen kronor eftersom Jocke och Jonna har vid 8 tillfällen nämnt fel med huset trots ett förlikningsavtal. 
 
I förlikningsavtalet stod det att Jocke och Jonna "inte får direkt eller indirekt omnämna eller hänvisa till påstådda fel och skador i fastigheten". 
 
Jocke och Jonnas advokat har bestridit stämningskravet. 
 
 
 
Delar från stämningsansökan: 
 
 
 
 

Ska Amir och Vlad vara med i Robinson?

Både Amir och Vlad har gått ut med att de ska vara med i ett TV-program som spelas in de kommande veckorna. 
 
Amir avslöjar i sin senaste video att han inte kommer att kunna uppdatera sina sociala medier på obestämd tid eftersom han kan bli utröstad i programmet. 
 
En ny säsong av Robinson kommer att spelas in i augusti och september och i programmet kan man röstas ut. 
 
 

Ljudinspelning på när Youtube-mamman säger olämpliga saker till sin dotter har läckt

I början av året blev en video från kanalen Jewels'n'lssy uppmärksammad då de gick ut med att de har haft svårt att betala för värme och mat.
 
Nu har en ljudinspelning läckt där man kan höra hur mamman skriker på sin dotter och säger flera olämpliga saker. 

Bland annat säger hon att dottern förstört hennes liv och att hon aldrig varit så olyckligt, inte ens när hon bodde med en man som var våldsam mot henne.
 
 
 
Dottern och mamman har gjort en video där de försvarar ljudinspelningen med att säga att det var en dålig dag och att dottern också säger olämpliga saker till sin mamma. 
 

Har Felicia Aveklew och Simon gjort slut?

Felicia berättar på Twitter att det kommer hända en del förändringar i hennes liv och att hon behöver tid för sig själv.

Nu spekuleras det om att hon och hennes pojkvän Simon har gjort slut eftersom Simon har slutat följa Felicia på Instagram.

På snapchat lägger hon upp en skärmdump på att hon lyssnar på "Shout out to my Ex". 
 
 

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com