#1 - Anonym

De är ju inte originella för 10 öre men visst

#2 - Anonym

Åh jag tycker det är så fruktansvärt pinsamt, herregud

#3 - Anonym

Cringelevel 1000000000000

#4 - Anonym

Hahahahahahahhahahahahahahah

#5 - Anonym

Cringe

#6 - Anonym

fyfan "team original" amen jo tjena ni var ju verkligen dem första som kom på ideen, det är bara så cringe när svenska youtubers kopiar allt som det amerikanska youtubersarna gör och gör det ändå dåligare. det hade varit helt ok om det ändå varit underhållande människor, inte folk som konrad, emma och moa???

#7 - Anonym

#1 Va menar du me de, dom e visst Sveriges första yt hus

#8 - Anonym

#7 personen menar att det var inte de som kom på ideen utan att det var de i usa alltså clouthgang, team 10 osv. Därför kan dom inte kallas orginella eftersom andra "upptäckte" och genomförde ideen.

#9 - Anonym

#8 men dom säger ju det i videon? Att dom heter så endast för att dom var nordens första, det kan ingen ta ifrån dom. Vi får se hur lång tid det tar tills Ben mitkus och Joakim Lundell börjar häma nu med ”rage squad” eller liknande hahaha.

#10 - Anonym

Ja originella är som inte förutom i sverige då.. Men Helt okej namn och all cred till tarzan och dom andra som inte tog ett töntigare namn. Det skulle få kritik vad dom än valde antar jag (jag trodde det skulle vara mycket värre)

#11 - Ö

Wow, samlat ihop dom mest ointressanta och "cringeigaste" youtuberna. gg.

#12 - Alla

Wtf,alla är ju tråkiga o stela

#13 - Anonym

#6 Håller med

#14 - Anonym

#9 nordens tråkigaste, stelaste, töntigaste "youtubehus" känns mer som ett hus med irrelventa människor som på något vänster tror det kan bli lika populära som t.ex. clouthgang *facepalm*

#15 - Anonym

Stelt

#16 - Anonym

alltså dom är ju stela tråkiga och socialt awkard vad håller dom på med hahah

#17 - Anonym

Till alla som klagar ni fattar väl att det är mer som ett skämt och inte på allvar, ta de med en nypa salt... Och jag skulle gärnaaaaa vilja veta va ni heter på 'youtube så många pinsamma namn sdom jag läser dagligen så tror jag inte att ni är bättre själva!

#18 - Anonym

Go updatering

#19 - Anonym

uppdatering *

#20 - Anonym

ccccrrrrrIIIINGE!!!

#21 - Anonym

Varför ett namn på engelska när det är en svensk kanal? Blir bara fett stelt.

#22 - Anon

“Team original” Ni stal ju idéen rakt av från Jake Paul men okej HAHAHAHA

#23 - Anon

Hade varit kul om de faktiskt hade med intressanta och bra youtubers lmfao

#24 - Anonym

#17 Eller så har vi riktiga jobb och inte horar ut våra liv för lite fattiga chiquellekläder? :oooooh :ppppppp XDDDDDDD :ssssssssss

#25 - Anonym

Det funkar ju uppenbarligen eftersom alla kanaler har rusat upp i prenumeranter. Och om ni med ointressanta menar att de är goda människor med hjärna som inte lägger upp vad som helst för pengar till skillnad från team 10, så tacka fan för det!

#26 - Anonym

yeyyyy ett till team 10, hoppas inte dom blir som team 10 o skapar drama o skit...

#27 - Anonym

yeyyyy ett till team 10, hoppas inte dom blir som team 10 o skapar drama o skit...

#28 - Anonym

Hopps dom byter namn så snart som möjligt, detta är ju bara pinsamt.

#29 - Anonym

#25 Nej mer att dom har noll humor eller pondus

#30 - Anonym

Blir ganska less på att svenska youtubers alltid tror att dom är så himla originella när dom jämt ska härma andra. Särskilt utländska youtubers.

#31 - Anonym

Ingen bryr sig om namnet det är innehållet och videorna som räknas

#32 - Anonym

#22 och Jake Paul stal namnet från vem? detta namnet har funnit ganska länge och det är flera som kan heta samma namn, om du t.ex heter Alexander då kan du inte bara komma och säga att en annan Alexander har tagit namn herregud

#33 - Anonym

#29 ja vi såg ju hur det där gick för Logan Paul osv....................

#34 - Anonym

Till alla som skriver om att de skulle tro att de är originella. Original är inte detsamma som originell. Original betyder något ursprungligt eller klassiskt. Och har inget med originellt att göra.

#35 - Anonym

#34 Vi alla vet det men jag tror att dom som skrev originell menar att dom stjäl andras Idéer och att dom inte är originella. Det har nog inget med deras youtube namn o göra med.

#36 - Anonym

Asså tarzan är ju den ända bra yotubern i team orginal lol, hade varit skit kul om j och j var med så jävla mkt drama.

tarzan, j och j, tova, alex rolfson, versace dos,hydra

#37 - Anonym

Gooo update

#38 - Anonym

Fixar inte se på Jocke mer. Så less på hans dryghet å solbrillor dygnet runt om han inte använder filter på Snapchat. Han har helt tappat de.

#39 - Anonym

Nä fy om J o J skulle bott där. De är så självupptagna och diviga nedlåtande mot mindre YouTubers. Nä usch. Då hoppar jag hellre drama än ha dem i huset. Räcker skåda dramat mellan detta par som skapar löpsedlar stup i kvarten. Nä Gubben är 32 år ska inte vara i huset. Låt de yngre komma fram.

#40 - Anonym

Kul att se alla avundsjuka människor i denna vloggen. Jag bryr mig inte om deras namn men deras tittarsifror talar för sig själva. Dom har vuxit otroligt mycket sedan dom blev ett team och dom blir hyllade i kommentarerna med noll hat. Jag är glad att dom kör en god väg istället för att falla för grupptrycket och skapa drama. Dom svarar inte ens på dramavideos som folk har gjort om dom, big upp till dom!!👍🏻

#41 - Anonym

Fixar inte se på Jocke mer. Så less på hans dryghet å solbrillor dygnet runt om han inte använder filter på Snapchat. Han har helt tappat de.

#42 - Anonym

Jocke är så stressad av Ben,,Vlad,,Anis hur kul och stöttande de är dem emellan . Men de är mer jämngammal. Jocke är 32 år och för självgod.

#43 - Anonym

Hur mår Jockiboi s lungor egentligen. Vid minsta ansträngning får stackarna skit problem att andas. Chippar mest mellan orden

#44 - Anonym

#41 HAHAH skrattade skitmycket åt den kommentaren, tack till dig som skrev den

#45 - Anonym

Helen Torsgården berättar i sin senaste video att hon kanske är gravid igen. Hon har gjort två graviditetstest som visade positivt plus att hon har samma symptom som sist hon var gravid. Jättekul om hon är det, vissa jobbar fort haha :)

#46 - Anonym

HELENE TORSGÅRDEN är gravid hon sa de i sin senaste video

#47 - Anonym

Helene är gravid! Hon sa det då hon upptäkte att hennes matkorg såg likadan ut som ett år, hon är rörelsekänslig och har spänningshuvudvärk osv. Så roligt

#48 - Anonym

Helen torsgården är gravid igen❤

#49 - Anonym

Men gud, Felicia Aveklews senaste vlogg... HUR kan man med att lägga ut en sådan extrem fyllevlogg? Om man har seriösa sponsorer så vill man kanske inte att dom ska se det. Jag hade inte velat att mina arbetskollegor eller chefer skulle se mig bete mig på det viset.
Sen har hon en väldigt ung publik. Då bör man nog tänka sig för innan man lägger ut när man skriker in i kameran att man är jättefull, shottar, sluddrar och håller på. Tummen ner för det Felicia!

#50 - Anonym

Men gud, Felicia Aveklews senaste vlogg... HUR kan man med att lägga ut en sådan extrem fyllevlogg? Om man har seriösa sponsorer så vill man kanske inte att dom ska se det. Jag hade inte velat att mina arbetskollegor eller chefer skulle se mig bete mig på det viset.
Sen har hon en väldigt ung publik. Då bör man nog tänka sig för innan man lägger ut när man skriker in i kameran att man är jättefull, shottar, sluddrar och håller på. Tummen ner för det Felicia!

#51 - Anonym

#50 hon gör va hon vill på sin fritid och vad arbetskollegerna tycker har inte dem med att göra... Hennes sociala medier hon får lägga ut precis vad hon vill...

#52 - Anonym

#51 Ja om hennes sociala medier inte hade varit hennes yrke. Där borde man vara seriös och professionell. Inte stå och shotta framför kameran. Håller helt med #50 om det.

#53 - Anonym

skämskudden fram

#54 - Anonym

#52 det är fortfarande hennes fritid och man bruka visa va man gör i vloggar om du inte tycker om de sluta följa henne då lätt kränkta människor

#55 - Anonym

#54 Inte ett dugg lättkränkt :) Jag får väl säga mina åsikter? Det är hennes yrke och hon är professionell enligt mig. Man behöver inte vara lättkränkt för det. Det verkar snarare som att DU är lättkränkt som går igång så hårt på min kommentar ( som endast var min personliga åsikt) som inte ens var riktad mot dig. :)

#56 - Anonym

Det skulle vara intressant att få reda på varför man överhuvudtaget vill härma snake paul. Antar att det är för subs, views och pengar.

Säga vad man vill om clouthouse och team10 men medlemmarna har iallafall lite karaktär och energi. Dessa människor känns ju bara slöa och saknar pondus.

#6 Jag håller med dig och stör mig också på att det svenska communityt har blivit en dålig bootleg version av det amerikanska. Först var det hydra som var en uppenbar kopia av leafy, sedan alla dessa nyhetskanaler, sen clueless som började "rap roasta" när han såg att ricegum blev populär och tillslut detta där man kopierat youtubes golden boy himself, jake paul. Varför ska man ens titta på svenska youtubers när man kan se samma sak fast bättre på amerikanska/brittiska kanaler?

#57 - Hej

Team Original.. Tycker isåfall att det borde vara typ Misslisibell, Therese, Jocke & Linn som borde vara med? För de har liksom varit med från början. Nä hahaha vad pinsamt

#58 - Anonym

Wow på vilket möjligt sätt är de orginala ???

#59 - Anonym

Egentligen inget illa menat men deras header på kanalen är väldigt fattig.

#60 - SIBANNAC

Jävla gruppboende

#61 - Anonym

När ska Jocke våga vara sig själv utan solbrillor och filter

#62 - Anonym

Säg inte att Gustav och Johanna ska gå med i detta team

#63 - Anonym

Wow vad Ben Mitkuse ökar i prenumenater. Snyggt. Du är kung. De lönar sig vara äkta och redigera sina egna videos. Inte sätt sitt namn/varumärke på andras jobb. Ska du ha beröm ska du skapat de själv inte ta andras ära. Heja Ben och alla dina vänner Vald och Anis keku MFL. Ni ger så galet med energi med era videos. Nytt fräscht unga inspirations källor.
Visa nu vart skåpet ska stå för de personer som glider runt på andras bekostnad. Man kan köpa kändisskap fast hur fint är de att inte ligga bakom sin egen framgång. En del har de andra inte då får man lossas

#64 - Anonym

Dags att få upp de äkta YouTubers till toppen. Kör grabbar team tri poloski✓
Och till Verz och k3mpa ni är sakliga och duktiga YouTubers som belyser de andra inte vågar ta upp men står bakom. Bästa

#65 - Anonym

Dyra inköp och lyx är inte att vara känd. De är ett sätt att hävda sig i sin osäkerhet. Imponera på yngre för att höja sig själv.

Vi är trött på ytlighet vill se äkta genuina kämpande YouTubers som kliver ur sin ego bubbla

#66 - Anonym

#63 vem redigerar inte sina egna videos?

#67 - Anonym

Jag vet en som får hjälp med redigeringen....Jockiboi..där står de jerre och Raily. Jerre är anställd. Och danjal. De är ett företag där flera jobbar fram material. Ben gör allt själv likt alla andra svenska YouTubers

#68 - Anonym

Ett bättre namn hade varit SKITHUSET 😂😂

#69 - Anonym

Huset ligger på önskeringsvägen 22

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com