Vlad - "Förlåt Daniel"

Vlad och Daniel startade sin youtube-karriär tillsammans på NormelTV men valde sedan att gå skida vägar och starta egna kanaler. 

De har inte setts med varandra på ett tag och nu berättar Vlad i sin senaste video att han och Daniel inte längre är vänner.
 
Vlad säger också att han kunde varit en bättre vän och ber om ursäkt till Daniel. 
 
 
 
#1 - Saga

Tycker att det känns lite sorgligt, Daniel har liksom blivit isch bortvald av Jocke. Förut umgicks de allihopa, sen när Vald och Daniel slutade vara vänner, valde han uppenbarligen Vlad.

#2 - Anonym

Daniel verkar vara en s

#3 - Anonym

...ån f

#4 - Anonym

...in människa. Oups blev något fel med min m

#5 - Anonym

Mobil -.-

#6 - Mys

Vlad är såå fiin

#7 - Anonym

Varför inte säga förlåt privat istället för i en video? Patetiskt .. skulle jag tycka om jag va D. Nu vet jag inte om han gjort det privat men bara själva grejen om att blasta det på youtube för mer views.. so done with swedish youtubers.. tycker alla har spårat ur..

#8 - louise

saknar deras gamla vdeor

#9 - 8

Nej man tröttnar på folk som väljer bort en för andra vänner som 6åringar.....

#10 - Anonym

Blev seriöst så ledsen när jag såg videon

#11 - Kristin

Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram.

#12 - Anonym

Bra uppdatering!!

#13 - anonym

#7 Det är inte säkert att Daniel svarar då Vlad ringer eller messar honom. Daniel kanske har bytt nummer och Vlad hoppas att Daniel kanske ser videon.

#14 - alice berg

tycker det är bra av Vlad att han ber om ursäkt. men brf ska han säga det på yt. onödigt. ta det irl med Daniel ist för att bara sitta bakom en karma

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com