Therese ska sälja hudvårdsprodukter

Nu har Apotekhjärtat lagt upp bilder på produkter från Therese nya skönhetsmärke Indy Beauty och det är hudvårdsprodukter som hon ska sälja. 
 
Tanken bakom varumärket är att kunna erbjuda prisvärda, kvalitativa veganska skönhetsprodukter
 
I sortimentet hittar man 13 produkter, bland annat ansiktsrengöring, ansiktsmasker, serum, natt-och dagkräm med mera.
 
 
#1 - :)

Therese är så duktig. Blir glad att det går bra för henne

#2 - Anonym änna

Någon som vet var hon fått sitt namn ifrån?

#3 - Anonym

Hennes produkter e ju skit dyra

#4 - Anonym

Shit va dyrt :(

#5 - Anonym

stoppa presserna!! är therese bi? i sin senaste video "mina bästa snipptips" säger hon i förbifarten att hon gått ner på tjejer

#6 - Anon

#5 Tror många människor haft sex med samma kön någon gång i sitt liv, eller till och med flera, men som ändå definierar sig som hetero. Kan ju hända att hon bara har experimenterat när hon var yngre och festade mycket.

#7 - Anonym

Hon hade en live på periscope förut och där berättade hon massa omkring hennes tidigare sexliv. Hon har haft sex med tjejer och vart sexuellt aktiv med tjejer men endast för att experimentera :). Vanligare än man tror!

#8 - Anonym

Överpris, tycker inte hennes tidigare produkter varit nå bra...

#9 - Anonym

Hur kan man tycka att det är dyrt och överpris? Då kan man inte ha någon koll på hudvård alls, annat än vad H&M säljer. Helt rimliga priset skulle jag säga eftersom man kan va säker på att det är 100% veganskt och cruelty free

#10 - Anonym

Om ni tycker dedär är dyrt så skulle ni veta vad riktigt hudvård kostar :P

#11 - Anon

#9 Och #10 Håller helt med!! Hudvård kan vara svindyrt, eller, är ofta det om man vill ha något som faktiskt är bra för huden.

#12 - Anonym

detta är riktigt billigt, hudvårds produkter brukar ofta kosta från 500 till 1000 kr

#13 - 8

En 30åring sitter alltså o pratar om könsorgan i en video...?! Skaffa ett liv och väx upp!

#14 - Anonym

Att köpa något som säljs med en kändis namn som varumärke kan aldrig vara prisvärt. Kändisen tar oftast stor andel för att ställa upp med sitt varumärke vilket drar upp priset naturligt.

#15 - Anonym

Helen åkte ambulans till sjukhuset,

#16 - Anonym

#13 Sånt är viktigt. Det är super bra att hon ens vågar ta steget att snacka om hennes kön. Många i åldrarna 13-16 har problem med sånt utan att veta. Den enda omogna här är du som inte är öppen till att prata om sånt!:)

#17 - Obie

Therese produkter har ett betydligt mer tilltalande utseende än vad Blondinbella har på sina.

#18 - Anonym

När jag såg priserna blev jag chockad, för att vara veganskt och cruelty free är detta ett jätte bra pris!! Sluta klaga.

#19 - Anonym

Med tanke på att det är vegansk och icke djurtestat är det där priset väldigt bra!

#20 - Anonym

Formula10.0.6 är billiga, skit bra och icke djurtestade.

#21 - Anonym

Helene torsgården har fått åka in till sjukhuset med ambulans och har opererats

#22 - Anonym

#13 det är väl jättebra att fler och fler äldre pratar om könsorgan, sex, pubertet, mens, bröst, sperma, kondomer, p-piller och allt vad det är. Det är så tabu, och eftersom dom flesta youtubers har yngre följare mellan 10-15 som kanske inte vet särskilt mycket och inte vågar fråga någon vuxen är det ju jättebra att sådana videos finns

#23 - Anonyyymiii

Omg hon härmar namnet från rihanna hennes heyer ju fenty beuty o thereses indy beuty

#24 - Anonyyymiii

Omg hon härmar namnet från rihanna hennes heyer ju fenty beuty o thereses indy beuty

#25 - Anonyyymiii

Det är skit dyrt vad hon ljuger desutom härrmade hon namnet från rihanna hon e inte ens känd

#26 - Anonym

jag förstår om hon vill hålla priset nere men hennes moistureizing facial oil innehåller rapsolja... RAPSOLJA. det mina vänner är snålt

#27 - Anonym

hennes facial oil är i grund och botten en mix av rapsolja, kokosolja, squalane och olivolja, det blir både billigare och bättre slutprodukt om man skulle göra den själv

#28 - Anon

#13 Vad fan? Hur gammal är du om jag får fråga? Hur bra som helst att hon pratar om sådant de flesta inte vågar prata eller fråga om. Snälla säg att du trollar??

#29 - Anon

#13 Vad fan? Hur gammal är du om jag får fråga? Hur bra som helst att hon pratar om sådant de flesta inte vågar prata eller fråga om. Snälla säg att du trollar??

#30 - Sanna

Till #21: Har hon lagt upp detta på Snapchat? Vad hände? Har hon förlorat barnet? :( Blir orolig nu, gillar Helen så himla mycket och vill inte att något ont ska hända henne <3

#31 - Anonym

#30 hon har lagt ut på instagramstory nu, ser ut som det är något med foten för den är gipsad (?), tror säkert barnet mår bra 😊

#32 - Anonym

Folk här inne säger att 500+ är normalt för hudvård då är ni rika?? Man kan köpa apotekets aco m.m dagkrämer osv för under 150 å deras ingredienser är väldigt bra oftast, dyrt är inte alltid samma som bra. Men visst theres grejer är inte så dyra, dyrare än vad jag brukar köpa iaf.

#33 - 8

#16 o den ända idioten här inne är du!

#34 - Anonym

ASrimliga priser för att vara hudvård! Själv pungar man ut ganska mycket då jag gärna investerar i min hud än att betala 50 kr för en kräm från Ica. Tittar man på de bättre märkena Emma S, ACO, the bodyshop, Clinique, estée lauder o.s.v är detta inte dyrt! Tänkt La Prarie som säljer serum för 2000 kronor. ;) Eller La Mer med krämer för flera tusen. Hudvård är dyrt hörni.

#35 - Anon

#33 Jag är ledsen att du har sådana stora problem med att folk pratar om genitalier för att undervisa och hjälpa. :)

#36 - e.

trodde att hennes hudvårdsprodukter skulle vara som estelle & thild, så är lite besviken. speciellt på ansiktsoljan. priserna är höga om man kollar hur små produkterna är och hur innehållet ser ut.

#37 - M

179 kr för en dagkräm ÄR dyrt...

#38 - Anonym

Bra priser! :) inte alls dyrt, helt vanligt pris. Ni kan inte kräva att hon ska göra 10kr-saker.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com