Therese ska lansera ett skönhetsmärke

För ungefär ett år sedan stängde Therese sin webbshop Hooked On You men nu berättar hon att det är dags för ett nytt, större och finare koncept. 
 
Hon ska starta ett skönhetsmärke som ska heta Indy Beauty men mer än så har hon inte avslöjat. 

I en vlogg som hon la upp för ett år sedan berättar hon att hon gärna skulle vilja göra bra veganskt smink för ett bra pris. 
 
 
#1 - Anonym

Bens dejt är Emma Buggo

#2 - Anonym

Jag tipsade dig om detta för flera månader sedan. Hon har gått ihop med dom på ccs. Finns artiklar om det. https://www.dagensmedia.se/marknadsforing/therese-lindgren-startar-skonhetsbolag-6883121

#3 - Qwerty

Varför tänker jag på Blondinbella copycat? Therése har vid flera tillfällen öppet beundrat Isabella Löwengrip och nu ska hon börja blogga och skapa ett skönhetsmärke. Nåja, är väl kul att testa nytt I guess.

#4 - Anonym

Hon ska starta det i februari.

#5 - Anonym

Smink eller hudvård haha?

#6 - Lmfaooooo

Gratis teres lingren. Håpas du intä mislykas såm mislisabel

#7 - Anonym

#6 och på vilket sätt har Lisa misslyckats? hon har gjort både en kläd och smink kollektion och nu skriver en bok, hon är mer framgångsrik än va du någonsin kommer att bli... Både Therese och Lisa följer sina drömmar medans vi sitter här och klagar på en jävla skvallerblogg

#8 - Anonym

vad har hänt med HYDRA????

#9 - Roza

Hoppas verkligen Therése inkluderar alla hudtoner! Om hon gör det kommer detta bli grymt.

#10 - Anonym

#9 skärp dig för fan

#11 - Anonym

#8 tror ingen vet vad som har hänt honom. Han har inte uppdaterat något alls på hur länge som helst. Antingen har han gett upp Youtube eller bara tagit låång paus utan att säga något för att få space. Vem vet liksom?

#12 - Anonym

Tror att Hydra slutade för att alla vet hur han ser ut. Finns liksom inget mystiskt med honom längre eller hans kanal

#13 - Havanna

Utöver allt trubbel Hydra fick med strikes på sin kanal, vilket han förtjänade med all rätt, så lär han ha fått trubbel med sitt beteende i verkliga livet också. Polisanmälningar, mobbning, slagsmål - det är ingenting han skulle gå ut med & berätta. Bättre att bara lägga av då eller byta inriktning helt, vilket jag hört att han tänkt höra :) Jag önskar han då all lycka & att han lärt sig något av sina misstag :)

#14 - Anonym

#8 Hydra är en skit som inte vågar stå för de han säger, nu när alla vet hur han ser ut så vågar han inte hänga ut folk, han förtjänar inte att vara på youtube usch vilken äcklig mobbare han va.

#15 - Anonym

#8 han skrev på instagram-stories att han är tillbaka snart

#16 - Anonym

#15 tycker han har sagt det ett par gånger med långa mellanrum.

#17 - Anonym

10: är inte (9) men undrar ändå vad du menar? Vadå skärp dig.

#18 - Anonym

#17 Man behöver inte göra smink av alla färger om man inte vill.... Går det inte att köpa just din hudfärg av Therese så gå till en annan affär! Det är Therese märke hon gör vad hon vill sluta blanda i rasism i allt du ser! vi lever 2018 så skärp dig för fan!

#19 - Anonym

#18
Det där var det dummaste jag hört. Vi lever i 2018 som du påpekar, därför bör alla vara lika värda. När varumärken väljer att endast producera produkter i de ljusare hudfärgerna lämnas människor utanför och det bildas ett vi och ett dom. På längre sikt så bildar detta även normer om hur en viss människa bör se ut. Ja, du som uppenbarligen är en vit man, kvinna eller annat skulle bli jävligt förbannad om du kom till ett H&M och upptäcker att dom bara säljer mörkare nyanser som inte passar dig. Så kom här inte och prata kränkningar när du själv inte inser fakta och vet vad människor går igenom dagligen.

Men för att återgå till ämnet. Det kommer bli mycket intressant det här, hoppas verkligen Therese lyckas med det här. Kommer bli kul att testa sedan!

#20 - Roza

#10
Skärp dig själv! Herregud. Diversitet av ALLA - oavsett om du är vit, brun eller svart är så jävla viktigt, framförallt för Therése som är en så stor profil. Kommer inte skriva mer, då #19 summerade upp det hela riktigt bra.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com