#1 - Alicia

Therese kommer alltså få ännu mindre tid till youtube nu och hennes blogginlägg kommer antagligen handla om hennes panikångest, samarbeten och bilder på hennes smoothiebowls

#2 - Anonym

Thereses****** herregud

#3 - Anonym

#1 Sant...

#4 - Linn

#2 nej, det är Therese blogg. Anledningen? simpel. När du uttalar hennes namn, så låter det i prinsip som Teres, dvs s i slutet. Apostrof och liknande används ju inte i det svenska språket, och att lägga till ett s är.. fel helt enkelt.
Samma med tillexempel Andreas. Man skriver inte AnderasS blogg, utan håller sig till Andreas blogg.
Max också, det är ett klarare exempel. Det slutar inte heller med s, men uttalas som s ändå. Man skriver ju liksom inte Maxs blogg. Hope that made sense for you

#5 - Jen

#4 i princip* när du ändå tänkt kommentera någon annans stavning.

#6 - Anonym

Thereses

#7 - Anonym

#4, fel. I det här fallet måste man skilja på tal- och skriftspråk. Även om namnet Therese slutar på S i talspråk, slutar det fortfarande på E i skriftspråk och därför ska man lägga till ett S när man skriver Thereses bok. Däremot har du helt rätt i att man inte lägger till S i slutet på namn som slutar på S, X eller Z.

#8 - Bravo

KOMMER LÄSA FLITIGT

#9 - 8

#1 exakt men skönt att slippa höra hennes jävla tillgjorda bebisröst när hon säger "hei allesammanssssss"

Har så svårt för den människan...

#10 - 8

#1 exakt men skönt att slippa höra hennes jävla tillgjorda bebisröst när hon säger "hei allesammanssssss"

Har så svårt för den människan...

#11 - Anonym

#9 vem tvingade dig att titta på hennes videos? om du tycker Therese är irriterande eller jobbig pga hennes röst tycker jag det är väldigt skumt att du fortsätter titta. Varför inte bara låta bli att titta på hennes videos om det så plågar dig verkar det som?

#12 - 8

##håll käften o sluta lek duktig! Jävla offer!

#13 - 8

#11 ps vilken jävla 30åring hälsar på folk med förställd bebisröst o skriker könsord i sin poddcast?!

#14 - Anonym

Ida Warg har förlovat sig! Stort grattis <3

#15 - Anonym

#12 #13 du var då inte mycket till ängel du heller. Skippa attityden och väx upp fort, tack.

#16 - Anonym

varför slutade jonna med scandalbeauties??? vill veta :(

#17 - Anonym

#16 för lite betalt förmodligen

#18 - Anonym

Mår sååå dåligt av Robin och Julias senaste video med Gustav och Johanna. FAN vad dom trycker ner sina flickvänner? Så inte okej.

#19 - Anonym

#18 vem kollar ens på dom, förvuxna fjortisar är dom

#20 - Elin

Blev alldeles överväldigad när jag såg detta inlägg, är SÅ exalterad över vad som komma skall! När jag läst hennes "info-boxar" har jag märkt hur duktig hon är på att skriva, men att hon inte riktigt verkar kunna "leva ut det", så jag har länge hoppats på att hon ska börja blogga istället :-)

#21 - 8

#18 så sant! Så äckligt besviken på att dom ska flytta in i yt huset!!! Trodde det var ett gäng med helt ok värderingar men nej ...

#22 - Anonym

Vartannat inlägg är sponsrat med gratis grejer hon ska få, nu vet vi varför hon startade sin blogg. Tror hon på riktigt att vi bryr oss om vad företag skickar till henne?

#23 - SannyL

Så jävla tröttsamt 🙄

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com