Misslisibell publicerade färre videos efter skolavhoppet

Förra året gick Misslisibell ut med att hon inte ska gå på gymnasiet och hon fick dessutom gå ut grundskolan i förtid. 

Hon gick ut grundskolan i april och hon berättar att hon skulle få mer tid att satsa på youtube.  

När Misslisibell fortfarande gick i skolan 2016 publicerade hon 182 videos men förra året publicerade hon endast 116 videos trots att hon under mer än halva året inte gick i skolan. 
 
#1 - zallie

Hon har fokuserat på sin bok hon ska släppa. Men samtidigt känns det lite som att hennes kanal sjunkit i kvalité sen hon sluta skolan. Jag tycker att hennes videos är desamma hela tiden nu och att det inte riktigt finns någon variation helt enkelt..

#2 - Anonym

Ben sa i en video görut att han tyxker vlad tar hans content och vlad börjar sjunga spela gitarr rappa äta vego han härmar ben rakt av tycker de är fett pinsamt

#3 - Anonym

Men låt henne uppdatera hur hon vill va fan är ditt problem Ida???

#4 - Svante

#snälla gå o kakka i ställe

#5 - Anonym

#3 Ida har inte direkt sagt något om saken? Hon skrev bara om hur Misslisibell uppdaterade sin kanal, idiot.

#6 - Anonym

#3
Ida sa inget, plus Lisa sa att hon ska satsa på yt när hon slutar skolan så Drf skriver Ida om detta

#7 - Anonym

#6 hon jobbar med boken har ej tid för annat kanske är de ingen som kan tänka innan ni lägger ut saker på era sociala medier???

#8 - Anonym

#7 Hon slutade for YT, inte for en bok. Men forstar det tar tid. Men tycker anda att det ar lite dumt av henne. Liksom lagg inte ner skolan for YT om du anda inte ska arbeta med det.

#9 - Anonym

Youtubehusets NAMN ÄR UTE!! Team Original och en helt ny kanal.. Namnet var okej men jag undrar vad dom ska göra där?! Är det inte lite löjligt att fom ska ha en kanal tillsammans?!? Redan 6000 subscribers och jag hoppas inte dom blir besvickna nu.

#10 - Anonym

#4, ja va å kakka redan jaag :)

#11 - Anonym

Gustav och Johanna flyttar in i youtubehuset med?

#12 - Anonym

Gustav och Johanna flyttar in i youtubehuset med?

#13 - Anonym

#11 Det är ingen som vet, Emma skrev KANSKE dem ska flytta och inte att dem ska de

#14 - Anonym

buuuusted

#15 - Anonym

#14 vem?? och va menar du?

#16 - Louise

Men aså fan va lågt du sjunger du behöver inte bry dig hur mycket videos hon lägger ut plus att Lisa mådde inte jätte bra och hon håller på en bok.

#17 - Anonym

okej? Jag bryr mig

#18 - Anonym

Då kan man ju lika gärna ta en titt på alla dom andra youtuberserna som har youtube som ett jobb eller ’fast’ inkomst. Som inte lägger upp några videos alls utan mest är på insagram eller Snapchat.

Dom säger att dom ska lägga upp videos 3 gånger i vecka och ’ge gärna tips på vad ni vill se etc’ men det kommer aldrig några videos. En video på kanske 3 min om man har tur, visst förstå att det tar tid att redigera och man har ett privatliv också men säg då inte att det kommer 3 videos i veckan när det aldrig gör det.

#19 - H

Hennes videos var mycket bättre när hon var runt 14/15 och fortfarande hade så många ideér, men nu blir dom mycket tråkigare och därför har jag slutat kolla hennes videos

#20 - Anonym

Alla går in på LovisaKawaii och BOMBA henne med kärlek och anmäl de hat kommentarer hon få, så trött på människor som sparkar på en människa som redan ligger ner.

#21 - Anonym

Hon har ju sjukt få visningar också? 400k prenumeranter men snittar typ 60k visningar på sina videos. Jag gillar Lisa skitmycket och har kollat på henne sedan hon började med Youtube. Men tycker hennes content är ganska tråkigt idag, plus att det märks så väl att hon har så dåligt ordförråd då hon upprepar sig sjukt mycket i sina videos och det gör det så långtråkigt att kolla på. Alla hennes "eh" och "ehm" har dessutom gjort att jag knappt orkar kolla på hennes videos längre. Går ju inte en mening utan ett "eeeeeeh", riktigt störigt.

Sjukt tråkigt då jag som sagt följt henne i flereflera år, men kommer nog sluta om ingenting händer snart...

#22 - Siri

Ska bli kul att se om Elin Andersson kommer tillbaka nu eller om hon lägger av igen. Hon är verkligen bättre än Lisa men har inte uppdaterat typ alls förra året. När kommer Helen tillbaka? Ni som skriver skit till Ida behöver inte klicka in på bloggen, så onödigt med hat.

#23 - Anonym

Hahahahah felicia https://twitter.com/djangokillen/status/952214685599916032

#24 - Anonym

Någon som vet varför inte Ida svarar på mejl, har skickat 50 gånger men hon fan skiter o svara så jävla dålig stil

#25 - Anonym

#22
Tror Helen är sjuk så hon kmr tillbaka när hon är frisk

#26 - Anonym

Men det är inte antalet videos som visar hur mycket tid en YouTuber lägger ner på sina videos utan det är kvaliteten och innehållet som kan göra att det tar mycket längre tid. Kanske har Lisa jobbat hårdare och noggrannare med sina videos än tidigare?

#27 - Anonym

#23 hahahhahahahahhahahah

#28 - T :)

Jag förstår fortfarande inte varför hon väljer att hoppa av skolan och inte gå i gymnasiet pga. att hon ska satsa på youtube, för hon blivit mobbad och skolstressen. Nu är det såhär, en dag kommer hennes kanal dö ut och hennes mängd med pengar kommer sänkas, hennes mobbning ska inte vara anledningen till att inte gå gymnasiet och stress kommer även ifrån youtube så stressen kan hon inte smita ifrån. Jag är 17 år och jag var mobbad i 10 år, går nu i gymnasiet och inte fan har jag låtit mobbningen styra över de faktum att jag ska få gymnasie-poäng för att få ett job i vuxna livet. Det är bara omoget hur hon tror att hennes liv blir serverat bra framför henne när hon inte kommer ha utbildningen, kvittar om hon skriver bok osv. Sedan när hon kanske tröttnar på youtube måste hon gå komvux i ett par år och det kommer vara ännu mer stressande. Inget hat mot Lisa men hon måste mogna lite, man kan inte smita ifrån allting kvittar hur svår situationen är. Jag blev extremt mobbad, hon blev utfryst lite och fick skitsnack om henne på ask. Visst det fucking suger att det ska hände, men vem som helst klarar skolan vad som än händer egentligen. Har man depression, man kan klara det om man väljer att hjälpa sig själv och söka hjälp helt enkelt. (vet för jag själv har det). Vill bara Lisas bästa och att hon inte ska hamna i kris då hon blir typ 20 och över. Hennes framtid är ett stort frågetecken.

#29 - Anonym

K

#30 - Mariam Jones

Jag heter Mariam Jones. Förra året. Jag behövde hjälp för att få min man tillbaka, efter att ha läst utmärkta recensioner om Dr. Zulu Lord och hans stavning. Jag hade en situation där jag desperat behövde övernaturlig hjälp, alla fysiska ansträngningar som gjorts för att rädda min make har alltid misslyckats. Min man slutade älska och ta hand om mig och våra barn efter 7 år av lyckligt hem. Han sårade mig så mycket, jag mötte så mycket våld i hemmet, han blev en professionell lögnare och, värst av allt, började han använda droger och alkohol. Han kunde inte längre bära sin tortyr när han ville ha en skilsmässa. Jag hade inte råd att förlora min man med en underlig ande, jag visste att han var en kärleksfull man innan vi blev gift, men jag visste inte vad som hände.

Stavningen av Dr Zulu Herre var så stor och kraftfull att min eviga mans inställning och strävan efter ondska förändrades bara 24 timmar efter stavelsens slut. Anledningarna till att jag kan rekommendera Dr. Zulu Lord Spiritual Home till någon är, hans stavning är riktig och det fungerar, Dr. Zulu Lord kastar inte stavningen mot någons önskan och hans stava varar för evigheten. Jag har observerat min mans beteende sedan oktober, han är fortfarande densamma, han har aldrig slutat älska mig igen, kärlek fortsätter att växa varje dag och vi fortsätter att lyckas med de välsignelser som följer spell av dr. Zulu lord. Det är därför jag kan rekommendera den till någon, även min värsta fiende, inte bara för att jag kan hjälpa dig
1) främjas i vad du än gör
2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
3) uppnå framgång i affärer.
4) andliga problem.
5) vinner rättegången.
6) Hitta din livspartner.
7) Få ett bra betalt jobb.
8) Få kontroll över ditt äktenskap.
9) tar emot förmånen och vinner folkens attraktion.
10) återhämta de förlorade pengarna.
(11) Han botar dig av alla sjukdomar. härdbar och ohälsosam som hiv / aids, cancer, något
(12) löser graviditetsproblem och välsignar dig med spädbarn. Återigen, skicka ett mail till dr.zulugreattemple@gmail.com eller whatsapp honom på +2349075609697

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com