Mens-prank väcker starka känslor

En tjej från Stockholm har lagt upp ett socialt experiment där människor reagerar på blod som läcker från hennes vita byxor. 

Videon har blivit viral och fått många reaktioner men mycket av kritiken är riktad mot tjejerna som reagerar väldigt starkt när de upptäcker blodet. 
 
 
 #1 - NYHET

BIANCA SÄGER ATT HON INTE ÄR FEMINIST

#2 - Anonym

Wow, en tjej som inte är feminist! Vi måste bränna henne på bål. Nej men seriöst, sluta upp med häxjakten mot folk som inte är feminister. Vissa tjejer är inte egoister, som märker att tjejer överreagerar på nästintill allt.

#3 - Anonym

Wow, en tjej som inte är feminist! Vi måste bränna henne på bål. Nej men seriöst, sluta upp med häxjakten mot folk som inte är feminister. Vissa tjejer är inte egoister, som märker att tjejer överreagerar på nästintill allt.

#4 - Anonym

Jonna är inte gravid, kolla hennes snapchat

#5 - Anonym

Finns det inga svenskar i Stockholm?

#6 - Spookystuff

Alltså, Jag blev bara arg när jag såg denna video, inte på tjejen som gjorde den utan på tjejerna som skrek typ när dom såg att de ”läckt” Mens är naturligt, inprincip alla tjejer får de och de är absolut inget att skämmas över!

Ibland händer de att det läcker igenom, så skulle ni se någon som de läckt för, gå fram och tala om de till personen så hon vet hur de ligger till.

#7 - Anonym

Läs Biancas blogg innan ni går på allt som Nyhetssidorna skriver.

#8 - Anonym

#2 Chilla, det pågår ingen häxjakt på anti-feminister. Det handlar om debatt och kritik. Du kanske ska vara försiktig med påståenden om att tjejer är överkänsliga när du själv tror att kritik betyder häxjakt.

Det är inte konstigt att folk upprörs när någon går ut som anti-feminist. Nu har jag ingen insikt gällande Bianca och vet inte om hon sagt det eller ej så ska inte gå in på det. Men feminismen är en kamp emot kvinnors förtryck. Exempel på förtryck mot kvinnor är sexuellt våld, i det stora och lilla. Därför är det ju helt naturligt att folk blir arga när någon är emot den kampen.

Och som avslutning. Man ska inte vara rädd för kritik och diskussion. Det handlar som sagt inte om häxjakt. Det är inget fel att säga ifrån när man tycker någon har fel, oavsett vilken politisk åsikt man tillhör. Diskussion och kritik är inget farligt, utan viktigt! Det är på grund av diskussion och kritik som samhället kan förändras. :)

#9 - Anonym

Haha, var faktiskt kul. Speciellt killarnas reaktion, vissa blev ju generade 😂

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com