Läsarna besvikna efter Therese uttalande om Logan Paul

Igår skrev Therese ett inlägg om Jack och Logan Paul där hon berättar att hon spenderat flera timmar på att titta på dem.

Läsarna reagerar på att hon ger de uppmärksamhet och beskriver de som underhållande när det varit många skandaler runt Logan Paul. 
 
Nu skriver Therese att hon uttryckte sig otydligt och hon kommer inte längre att fortsätta titta på deras videos. 
 
 
#1 - banan

ok.

#2 - Anonym

Verkar som att hon ville få lite klick till sin nya blogg..

#3 - Alma

Tycker hon har blivit sämre på youtube tyvärr, när hon och Anders hade gjort slut o hon bodde själv var hon alltid så glad och positiv o det kändes som att hon gjorde youtube med glädje. Nu känns det som allt ska bli perfekt o det känns tyvärr inte lika äkta. Tycker om henne som hon var innan.

#4 - Anonym

#2 tyst ba

#5 - Anonym

#2 tyst ba

#6 - Anonym

Hahahaha hon vill ju bara att folk ska in på hennes blogg

#7 - Anonym

Felicia Aveklew är missnöjd med Instagrams algoritm och är ledsen över att hennes bilder inte visas i flödet. Problemet är ju att henne bilder kommer upp i flödet, bara att de inte kommer högst upp. Det är ju att hennes följare inte bryr sig tillräckligt mycket om henne för att hon ska hamna långt upp i deras flöden. Synd om de så kallade "influencers" som inte får tillräckligt med likes för att täcka deras hybris och bekräftelsebehov utan måste lägga ut på stories och snapchat att de lagt upp en bild bara för att få sin dagliga dos av bekräftelse.
Tycker influencers av alla dess slag är dåligt för samhället och den mentala ohälsan och folk.

#8 - Anonym

Tycker att hon ska få säga som hon tycker och känner men tycker detta inlägg var en pik mot andra youtube och ett försök till att klanka ner på de som har energi osv, bara för att hon är lite som en död sill just nu och måste göra till sig otroligt mycket för att verka glad så gör hon fel genom att genföra andra. Hon borde ta en titt på sig själv i spegeln innan hon börjar tycka och tänka om andra lite, tycker att det är ofta hon får kritik här och på sin egna youtube men bara blundar för det och låssas att allt är bra typ

#9 - Anonym

alltså varför tar jocke o jonna med sig moa murderss ,eller vafan hon nu heter, på spökjakt i Rumänien???? hon e så jävla tråkig

#10 - Anonym

#9 För att dem känner varandra och för dem vill de, vad är ditt problem? Moa har alltid varit intresserade av "spöken" eller vad man ska kalla de. Sluta klaga och va positiv istället herregud

#11 - Anonym

"hon tycker inte som jag bäst att börja hata" skärp er. Får man inte tycka om youtubers som har gjort fel nu?

#12 - W

Jag fattar att Jocke och Jonna är skitglada över att Jonna fått ägglossning och att de vill fira det. I get it. Men att i en video, framför en ung publik, skoja, tramsa och hålla på att "nu ska pappa befrukta mammas ägg" osv tycker jag är både smaklöst och onödigt. Ja vi fattar att ni ska ha sex, ja vi fattar att ni är glada över att Jonna nu har chans att bli gravid. Nej, hela Sverige behöver inte veta att hon har ägglossning och att ni tänker k*ulla varje dag nu fram till mensen/graviditeten.

Therése skriver fortfarande sitt namn THERÉSE och det heter fortfarande Theréses... Hon borde ta bort inlägget bara, det var klumpigt formulerat av henne, även om man med mycket vilja kan läsa mellan raderna att hon undrar ifall man kan dra paralleller mellan bröderna Paul och vissa svenska yts. Tycker inte att bröderna Paul förtjänar det minsta lilla uppmärksamhet och reklam, det de gjort är bara vidrigt.

#13 - Anonym

#12 Höll på skulle smälla av hela den videon:-) hur dom där två beter sig, speciellt Jocke, de är inte lämpade överhuvudtaget att bli föräldrar. Den miljön som är hemma hos dom är inget för ett barn. Jocke är fan obehaglig så som han beter sig med deras hundar; det är djur inga leksaker.

#14 - 8

Typiskt tillgjorda therese att vända kappan efter vinden!

#15 - Anonym

tror nog att de flesta barn lär sig mer om hur et barn blir till på J&Js videos nu än de lär sig i skolan :)

#16 - e.

#3 jag håller med.

#17 - Anonym

#13 du äcklar mig verkligen hur du ska hitta fel där fel inte ens finns längre, är nog få hundar som får den kärlek deras hundar får och den omtanke och det lyser verkligen om Batman när han är med Jocke! Sluta snacka så jävla mycket skit om saker varken du eller jag vet nägot om!

#18 - Anonym

#12 snälla låt J&J vara snälla, inlägget handlar inte ens om dom och låt dom vara glada på sitt sätt

#19 - Anonym

Kan nt folk bara gå vidare

#20 - Anonym

Bente på snapchat, kan inte kvinnan fatta att när man int e är påläst om något/inte vet något om ett ämne, ska man inte lägga ut massa om det. Det är ju inte så att det är en mansfri festival för det är kul, utan för man ska känna sig extra trygg och ha roligt utan att vara rädd.

#21 - Anonym

Bente är så fucking äcklig och efterbliven

#22 - Anonym

#21 lika äcklig och efterbliven som du är

#23 - Anonym

Ni som kommentera skit så vill jag påminna er om att en blogg är som en sin egen dagbok fast offentligt och i den skriver man vad man vill och vad man tycker och tänker, alla har rätt till en åsikt så ni behöver ju inte hata för de. Ska ni ge kritik så kan ni skriva de på ett moget sätt istället

#24 - Anonym

Therese vill bara dra fler läsare till sin nya blogg. Han hade kunnat gjort det på andra sätt än detta. Osmakligt.

#25 - Sofie

Precis som en annan skrev här så känns detta inlägg (som Therese skrev) som en pik mot t.ex ben, Jocke mfl som har energi i sina videos och hon ser att det går riktigt bra för dom. Hon är lowkey hating men leker fin och stör mig så jävla mycket på det. Sen så fort hon fick hat på detta inlägget så ändra hon sin åsikt direkt till att de va vidriga, men hon satt o skrev "logang!!!" Efter att hon visste de vidriga Paul gjort, så hon vet mkt väl att dom var vidriga den innan hon vände bara kappan efter vinden för att ej framstå som äcklig själv, som hon är expert på och som alla hennes följare köper, de tror på allting denna kvinna säger. Jag hatar ej Therese, tkr hon gör det mesta är en bra människa men sådana här saker stör mig otroligt mycket. Hon e helt dööd och tråkig i sina videos så försöker dra ner de andra med energi för att "kopiera" andra youtubers

#26 - Anonym

[Jag försvarar absolut inte logan eller jakes handlingar]

Vad är det folk blir arga för? Att hon ger Jake och Logan uppmärksamhet? De har ju för fan 13 respektive 16 miljoner följare? Alla som kollar på Therese och som följer engelsktalande kanaler vet redan vilka de är. Och vad spelar det för roll om Therese gör ett inlägg om bröderna? Om nu hela hennes publik skulle avfölja bröderna skulle det inte påverka dem ett dugg, det är en droppe i havet om man jämför med hans följarskara.

Logan blir nu mera förföljd av tmz och behandlas som vilken kändis som helst. Även fast det är svårt att acceptera (och även fast det är fucked up) så måste ni någon gång förstå att logan och jake inte längre bara är youtubers, de har utvecklats och blir klassade som kändisar och är multimiljonärer. Det suger, men det är sant.

#27 - Anonym

Hahahaha, en viss Therese blir avundsjuk på youtubers med mycket energi ;)

#28 - Anonym

Vad har killarna gjort??

#29 - Qwerty

#26 Ju fler större influencers som vågar sätta ner foten vid orättvisor etc. desto större inverkan har det på följare och därmed (kanske) får till förändringar. Om t.ex. Therése säger något, så är det massor unga som tar efter, utan att blinka, för att det är Therése som säger det.

#18 J&J är alltid på tapeten p.g.a hur de beter sig.

#30 - Anonym

Hur har dom dåligt inflytande ? När de faktiskt förändrat världen mest positivit???. Logan Paul har exempelvis gjort massor av bra saker och så har Jake också. Det är så roligt att man pekar ut alla misstagen en människa gör istället för all positivt de gör. Sluta gud.

#31 - Anonym

MEN THERSE LILLA DU. Varför inte prata pm det Bra Logan PUL har gjort. Självklart ska man alltid peka ut det dåliga hos en människa.

#32 - Anonym

#29
Fast det spelar inger roll. Varför skulle logan eller jake bry sig om vad någon svensk youtuber tycker om dem? Även om hela youtube sverige skulle vara emot logan så skulle det inte påverka han ett skvatt. Han tjänar mellan 60 - 120 tusen dollar VARJE DAG. Och hans merch säljer som fan, han tjänar 3 miljoner på hans merch. Även om hans youtube skulle floppa så har han pengar så att han kan leva på det för resten av sitt liv. Youtube-sverige kan inte stoppa honom.

#33 - Qwerty

#32 Suck. Överlag så klart! Inte endast Jake och Logan. ALLT som yts säger påverkar följare, vilket påverkar samhället. Så klart är svenska yts med följare en droppe i havet i bröderna Pauls värld, MEN om folk börjar bojkotta det som är fel, så kommer fler att få upp ögonen och göra om och göra rätt. T.ex. Therése når ut till 600.000 personer eller mer, det är massor. Börjar svenska yts ta efter Logan så kommer det att märkas i skolor etc.

#34 - Anonym

När ska folk släppa det om logan paul??

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com