Konrad och Emma öppnar Sveriges första Youtube-hus

I Konrad och Emmas senaste video visar de upp deras nya lyxvilla i Stockholm på 400 kvm och 4 våningar.

I videon avslöjar de att de ska samla ihop ett team av youtubers som ska bo där tillsammans med dem. 

Det är inte bestämt vilka youtubers som kommer att flytta in men de berättar att två youtubers redan är klara och det spekuleras nu bland kommentarerna att det är Moa Murderess och Tarzan. 
 
#1 - Anonym

Cringe

#2 - Anonym

Cringe

#3 - 8

Det är till youtubers våra skattepengar går......

#4 - Anonym

Synd att det är just dom som gjort det. Dom känner inga intresanta ytubers och kommer förmodligen bara bjuda in b youtubers.

#5 - Kakka

Varför inte skaffa sig ett riktigt jobb?

#6 - Anonym

Herregud vilket desperat försök att efterlikna det amerikanska communityt och "team 10". Det är ju bara en tidsfråga innan de börjar sälja merch och producera skitlåtar.

Precis som den iq-befriade youtubern Jake Paul gjorde har de nu visat vart de och andra youtubers ska bo, vilket kommer resultera i barn som står utanför och plingar på och snyftvideos där de säger att de inte vill att folk ska komma dit.

VISA INTE DITT HUS PÅ YOUTUBE IFALL DU INTE VILL ATT BARN SKA KOMMA HEM TILL DIG.

#7 - Anonym

Jag fattar inte om de köpt huset möblerat? Eller om de hyr huset? Om de hyr kan de väl inte bara hyra ut rum hur som helst? Och om de köpt huset HUUUUR har de haft råd?

#8 - #7 dem har väl kakkat ner sig :D

Kakka

#9 - Anonym

Dedär kan man ifl kalla lyxhus tillskillnad från j&js

#10 - Anonym

Hhahahaa kan man sjunka ner mera

#11 - Anonym

Hahaha Bjud in Bente att bo där det hade ju blivit en succé 😂😂😂😂

#12 - Anonym

Wtf?

#13 - anonym

Jag tror inte att Moa ska bo där. Hon verkar vara en sådan härlig person.

#14 - Anonym

Har joel kommit ut som homosexuell? Tänker på det Amir la ut på instastory idag och om jag missat att Joel själv gått ut med det. Annars är det rätt dålig stil av Amir att skämta om någons sexualitet..

#15 - Jordgubben

Gud vad kul!

#16 - Anonym

Team 10 fast svenskt ja de här ska bli spännande! :D

#17 - Anonym

detta måste ju dock vara ett skämt?? universums tråkigaste och värdelösaste youtubers ska samla ihop den svenska c-scenen för att flytta in i ett wannabe-team10-hus? skriker katastrof om hela grejen, hoppas bara att detta skiter sig totalt och dessa två idioter får skulden, de förtjänar faktiskt ingenting annat. hon bruden är ju skandal, tvi

#18 - Anonym

detta måste ju dock vara ett skämt?? universums tråkigaste och värdelösaste youtubers ska samla ihop den svenska c-scenen för att flytta in i ett wannabe-team10-hus? skriker katastrof om hela grejen, hoppas bara att detta skiter sig totalt och dessa två idioter får skulden, de förtjänar faktiskt ingenting annat. hon bruden är ju skandal, tvi

#19 - Anonym

Är det typ Big Brother 2018?

#20 - KKKARESOGAY

Bor fan hellre hemma hos mamma tills jag fyller 50 än att bo med massa "kollegor" eller folk man knappt känner.

#21 - KKKARESOGAY

Bor fan hellre hemma hos mamma tills jag fyller 50 än att bo med massa "kollegor" eller folk man knappt känner.

#22 - Anonym

#18 bwahaha avundsjuk? Att sätta ihop något sådant kan inte vara lätt, dom förtänar all cred tycker jag!! Jag hade LÄTT bott där. Fett coolt. Hatare som dig kan dom nog klara sig utan så dom missar inget att du inte tittar.
Så länge som inte gör extremt efterblivna saker som ”jake paul” så har som mitt support.. men vi får vänta och se. Conrad gjorde mycket bra tillsammans med Olle i sthlmpanda så jag tror bra om den grabben. Olle kanske blir en i huset?

#23 - Anonym

#3 hahaha på vilket sätt går våra skattepengar till det här!?😆 /M politiker

#24 - Anonym

#9 eeeehh ja!! Dom har en våning och inte särskjillt fint. Bara polen är fin.

#25 - Anonym

Jocke & Jonna har ju köpt sitt hus, Konrad och Emma hyr ju bara

#26 - Anonym

#25 Jag förstår inte hur dom kan hyra. Ett sådant hus i den storleken kostar flera hundra tusen att hyra i månaden. Vanliga lägenheter är ju till och med stört dyra i stockholm. Och vem hyr ut en lyxvilla till galna youtubers? Hade aldrig jag gjort. Låter långsökt. Dessutom säger dom att dom kan bo där hur länge som vill?? Då hade det ju bara varit kortvarigt någon månad eller så.

#27 - Anonym

TEAM 10 who ja dör hejdå

#28 - Linn

Nu säger Jocke på snap att han har Aspberger plötsligt??? Vad är hans problem och vad är grejen med hans jävla självdiagnoser? Han har själv sagt att han har fått diagnosen adhd men ändå fortsätter han säga att han har add och nu plötsligt aspberger??

#29 - Dedu

Team 10 i Sverige?
Ger upp på mänskligheten..

#30 - Anonym

#28 att han har asperger har folk sen länge vetat om, jag visste det innan han ens gick ut med det, har en syster med asperger och hans beteende är väldigt likt hennes. Dock har han självdiagnoserat sig med add, asperger har han på papper. Jag citerar honom ”Jag fick diagnosen asperger men tycker att jag är mer åt add hållet”

#31 - Lina

Jätterolig idé ju! Kul att dom dragit igång detta :)

#32 - Anonym

#28 seriöst sluta häng upp dig på den tönten.. Hur orkar ni prata om samma avdankade youtubers år efter år. Jag vet inte vad jag tycker om denna huset iden men jag gillar att hon skriver om nån annan än j&j för en gång skull. Jocke har väl alla bokstavskombinationer men främst mytomani. Orka bry sig!!

#33 - Anonym

#13 Well du hade fel för det är Moa

#34 - Anonym

Cringe. Så oorginalt ... att härma aldrig är aldrig sucessfullt.

#35 - Anonym

Wannbe team 10 house ... hahah kommer aldrig att gå.

#36 - Anonym

Förstår inte syftet med att samla sveriges torraste ytbrs i ett hus? vad ska dom göra ens

#37 - Ninan

Jag tycker att det är en jättebra idé? Vem skulle inte vilja dra in en massa halvbekanta och bo likt ett kollektiv? Jag fattar inte varför alla hatar på det.

#38 - Anonym

#36 titta på Moas senaste vlogg där hon förklarar allt då hon är en av de som flyttat in där.

#39 - Anonym

Hahahaahha! Tarzan flyttade från Clueless i stockholm för att bo med några han knappt känner.
Härligt att Trazan och Clueless var ''Så'' bra vänner.

#40 - Anonym

efter att ha slutat läsa denna bloggen i två veckor nu och bara följt på Youtube så förstår jag nu vilka jävla idiotiska och avundsjuka troll det finns här inne som kommer med lögner hit och dit. Om man lyssnar på både Emma & Konrads video och MoaMurderess video så förstår man mer än va man läser här.... Dem gör detta för att kunna hjälpa och stötta varandra inom Youtube världen.

Rekommendera er att sluta läsa denna bloggen och bara följa Youtube för här inne finns bara en massa troll och lögner.

#41 - Miley

Vet någon vart huset ligger i Stockholm?

#42 - Anonym

#41 Det ska du ta och låta bli att söka upp... Låt människa vara ifred för fan i sitt eget hem...

#43 - Anonym

Nu går det ju överstyr med reklamerna. Jag förstår att Ida kanske behöver alla pengar hon kan få från bloggen (vad vet jag) men jag kan knappt gå in och läsa längre pga att jag måste klicka bort massa länkar hit och dit.

Svar: Ska försöka fixa det!
svenskayoutubers.se

#44 - Anonym

#43 Ladda ner AdBlock från Google Chrome Webstore så slipper du all reklam och även all reklam på Youtube och Facebook o.s.v

#45 - Anonym

Detta är ju bara ett tragiskt försök att härma team 10... Skulle dock säga att dessa människor som ska vara med i den här bootleg versionen är ännu tråkigare än team 10 gänget.

Tänk er hur fett detta hade varit ifall det hade varit youtubers som faktiskt är roliga och funkar ihop. Typ Keku, Ben, Vlad, Anis, Sampe, Flax och hela det gänget, tänk er vilka roliga videos de hade kunnat göra tillsammans! Hade kunnat bli typ en svensk version av FaZe house eller Clout house.

#46 - Alah

Allt detta känns som ett kakka nödigt beslut

#47 - Alah

Allt detta känns som ett kakka nödigt beslut

#48 - Alah

Allt detta känns som ett kakka nödigt beslut

#49 - Saga

Jag LOVAR att det kommer bli någon isch Big Brother Reality serie av detta

#50 - Anonym

Vart har Daniel h tagit vägen? Saknar han från yt han är en sån stor insperation. Förstår om det blev för mycket för han. jag skulle aldrig klara youtuber livet är bara nyfiken :)

#51 - Anonym

Ser inget unikt. Jockiboi och Kompany har 24/7 bemannat folk med vänner hemma i samma bostad. Och fler lär installera sig i hemmet vid flytt. Stora fritidsgårdar är inne nu. Medial dokusåpa gör entré på Youtube. Lite BB. Man får ha i minnet att många YouTubers är före detta D-kändisar som varit med i dokusåpa på tv. Gjort sig ett namn på media och spinner vidare på sitt "kändisskap".

#52 - Anonym

#45 har du ens lyssnat på MoaMurderess video att vrf dem har gjort detta jo genom att kunna hjälpa och stötta varandra i Youtube världen och vem fan bryr sig om någon annan har gjort detta innan? dem gör inte detta av samma syfte

#49 det är inget big brother hus herregud lyssna på deras video istället så förklara dem vrf dem gör detta skärp dig och ta redan på fakta istället det är underbart att youtuber bo tillsammans och vill hjälpa varandra att filma och fota och peppa varandra... helt grymt är de

#53 - Anonym

#45 tycker det är trist med folk som tänker hatiskt som dig. Jag älskar alla i det huset och keku och dom skulle bara bygga vidare på hat och drama.. skapa “krig” men folk, ja svär. folk som dig som kollar på dom säger mycket om vad för publik och publicitet dom drar till sig. Folk som är taskiga och elaka mot människor som Inte gjort dig ett dyft??? Varför vara elak? Jag hade blivit ledsen av att se folk skriva så.

Jag gillar ben, keku och dom men men hade inte velat ha all den stigman och hatet som deras tittare -som du- drar till sig. Och hur skulle dom någonsin kunna ha sammarbeten om dom drar till sig haters som du? Som delägare i ett möbelföretag ser jag det som en tickande bomb och hade inte velat ta i det.

Nej jag tycker det är BRA att det sätts ihop något av folk som INTE lever på PR kuppar och drama. Jag hoppas verkligen dom håller sig borta från hela den grejjen och kör cleant. Tarzan är ju vän med clueless så jag hoppas inte han är sådan. Jag hoppas dom är positiva och inte hatiska.

#54 - Anonym

#53 men chilla lite herregud.
1. Allt jag sa var att jag finner Moa, Conrad, Tarzan och Emma tråkiga. Jag personligen tycker att deras videos är oorginella och tråkiga. Du behöver inte ranta över att jag är en "hatisk människa" för det. Vi har inte samma åsiker, acceptera det.

2. Hur fan kan du säga till mig att inte dömma folk som inte har gjort mig något och sedan skriva en hel paragraf över vilken hatisk människa jag är? Vad har jag gjort dig?

3. Nej, det är inte okej med hat. Men man måste få kunna uttrycka sina åsikter utan att bli kallad "hatare".

4. Är det inte elakt och hatiskt av dig att antyda att keku och gänget måste leva på drama och att de inte kan göra annat?

5. Skaffa dig lite skinn på näsan och sluta vara så lättkränkt över andras åsikter :)

#55 - Anonym

#53 Jaja kalla det ”åsikt” då jag kallar det taskigt och onödigt sagt. Och jag kan lova dig att som företagare är det inte vad jag vill ha i närheten av mitt varumärke så dina ”åsikter” förstör för den du älskar. Man ser sällan keku och dom du nämner i sponsrade sammanhang förutom möjligtvis casinon och det är ett skäl till det. Deras PR jippon och tittare med hatisks åsikter snarare förstör än hjälper. Hur tror du dom ska ha råd med en sådan sak utan sponsorer? Lycka till med det. /Mats

#56 - Anonym

Vet någon var i Stockholm huset är?

#57 - Cjt

Herregud va många avundsjuka människor de finns, låt folk jobba med/göra som dom själva vill o om så många nu tycker att detta är värdelösa Youtubers, sluta kolla, starta upp din egen kanal, gör ett bättre jobb o kolla på dig själv då!! Avundsjuka kallar jag detta. Och sen, dom som undrar var detta hus ligger... Vrf i helvete ska ni veta de för? Skriv era egna adresser och välkomna folk hem till er istället....

#58 - Anonym

Inte svårt att lista ut vart huset ligger tog mig 5 minuter att lista ut den skiten.. spelar ingen roll hur hemligt folk försöker hålla det. Sverige har ett skitsystem som gör att i princip vemsomhelst kan ta reda på vart folk bor.

P.S Tänker inte lämna ut adressen PGA respekt.

#59 - Anonym

"Moa Murderess" står som ägare på huset, eller hennes företag för att vara exakt. Hur i hela kunde hon/dom/de köpa ett hus för 20 miljoner kronor?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com