#1 - Anonym

Intresseklubben antecknar *gääsp*

#2 - Anonym

#1 var glad för deras skull istället för att bara sprida negativitet!

#3 - Elin

Varför finns inget inlägg om Helen Torsgården och hennes tragiska olycka?

#4 - Anonym

Stackars barn

#5 - Jsksks

STACKARS STACKARS.. barn.

#6 - banan

hah fick det igår

#7 - Anonym

Nån som vet vad Issys pappa ( Jewels’n’ Issy) youtubekanal heter?

#8 - Anonym

det är alltid någon som är snabb att skriva något i stil med "ingen bryr sig" och "intresseklubben antecknar" på varenda fucking inlägg. news flash: detta är en SKVALLERBLOGG och pointen är att skriva om saker som hänt, vore det jätte intressant eller inte. varför kommer ni ens in på bloggen om allt är så ointressant :D

#9 - Anonym

https://livetmedanso.blogspot.se/2018/01/9-januari-avc-och-massage-pa-schemat.html

"Tiden stämde med när jag hade sett och hört flickorna i trädgården i natt. Nu trodde jag med 99% säkerhet att personen som skickade mailet hade missuppfattat situationen, men jag rusade ändå ner till attefallshuset och knackade på dörren. Klockan var sju och två pigga och glada tjejer satt och åt frukost. Jag berättad om mailet jag fått och de stönade och sa att det bara var på låtsas och att de tagit bort den "storyn" när de märkte att folk blev upprörda. Men Fideli visade stolt att hon lyckats komma upp i 57000 följare på sin kanal under natten. Vad gör man inte för att få många visningar? My god..."

Johanna Ottosson lade tydligen ut en snapstory (innan skärsårsstoryn som var häromdagen), vilket oroade minst en följare som kontaktade Johannas mamma på Facebook. Tydligen var hela grejen bara fejk, men hon var stolt över att ha fått fler följare... Sjukt oansvarigt att hålla på sådär, även om hon bara är 14 år.

#10 - 8

Ska anteckna det...

#11 - Anonym

Kan knappt tänka mig några som är mer opassande som föräldrar atm som dessa två. Hoppas verkligen att de tar tag i sig själva och sina liv innan de sätter en ny människa till världen. De verkar inte inse vad det innebär att skaffa barn, de vill bara ha något att skapa uppmärksamhet kring.

#12 - Anonym

Skriv om att Bente skaffat Tvättstuge expention till SIMS 4 .. "Ungefär lika spännande nyhet som denna "

#13 - Anonym

#12 HAHAHHAHHAHAH bentes liv jag dör

#14 - Anonym

Vem röker på Vlads story? Man kan se en askkopp och en tändare på balkongen

#15 - Erika

Men vänta nu.. Skulle inte dom sluta prata om sitt privatliv? har för mig att jockiboi själv sagt det.

#16 - Anonym

#11 men vad vet du om det? Ett barn i deras liv kanske förändras helt och hållet, som man har sett dom med Kylie och Leo så är dom helt annorlunda och det märks hur mycket dom älskar barn. Dom har ju försökt få barn hur länge som helst varför skulle det var för att skapa uppmärksamhet? Tråkigt med sådana som dig som ska vara negativ och vara helt blind för det positiva man ser.

#17 - Anonym

jaha.

#18 - Anonym

#16 Nej det är det dom inte är.

#19 - Anonym

Detta är ju inte bra alls, med tanke på Jockes uppväxt och Jonnas beteende tror jag att om de skulle få ett barn skulle Jocke göra allt han önskade att hans mamma inte gjorde.
Jag kan tänka mig att han kommer göra galna saker för barnet som att t.ex hyra andys lekland, äta godis till Middag etc.
Jocke och jonnas bakrund kan också vara jobbigt för barnet (Porr filmen, Kungarna av tylösand) samt att Dom alltid tjatar på att dom ''redigerar i 19 timmar och ångest/sömnbrister''. Jag säger inte att bara för man har ångest eller sömn brist ska man inte skaffa barn, men är det verkligen bäst att dom skaffar barn när de har Sveriges största Youtube kanal med över 700,000 premenuranter. Jocke har även en Musikkariär som han måste komma med nya låtar hela tiden, gå på konserter.
Jocke står mellan ett dilemma att avsluta karriären och bli Pappa till ett barn som det spenderas tid på eller fortsätta med youtube och musiken och inte ha mycket tid med sitt barn.

//Maja

#20 - Anonym

#19 Maja Jocke och jonna är bra föreldrar är du avensjuk!!?!?!?!?!?!

#21 - Anonym

Det är ett ägglossningstest, inte ett graviditetstest, så lugna ner er

#22 - Anonym

#18 då är det så att du väljer att inte se det positiva dom är just nu, för nu har du bara det negativa tanken om hur de var förr. Du kan inte säga något i förväg när du inte ens vet 100% när de inte har fått sina barn än. Ett barn inblandat brukar vanligtvis förändra allt. Jag tror de kommer få det bättre när de väl får barn och de visar redan nu som jag och många andra kan se hur de är med barn.
Men vare sig du tycker att som skulle vara opassande föräldrar eller ej så kommer de få barn så finns det inget varken du eller andra bittra människor kan göra åt saken. Enda ni kan göra är och vänta och se. Fast dock skulle inte förvåna mig att du/ni skulle fortfarande gnälla hur dåliga föräldrar de skulle vara fast i själva verket de skulle sköta aitt eget barn precis som man ska göra. För hur dom än gör så är ni negativa för allting. Jättetråkigt tycker jag.

#23 - Anonym

#22 Så personer som missköter sina liv ska man välja att se det positiva hos? Säg det till alla barn med föräldrar med psykisk ohälsa osv.

#24 - Psykologen

Jag har läst väldigt mycket psykologi och vet direkt att dessa personer är inte kapabla som föräldrar. Finns många anledningar, de har ingen fast inkomst, båda bär på stora sårbarheter i bagaget, beteendet som Joakim beter sig är en typiskt faktor av försvarsmekanism som heter regression, att man har ett barnbeteende som vuxen. De använder inte språket på snyggt sätt, inte Jocke i alla fall. Om de ska skaffa barn måste de ta itu med deras problem först och få hjälp, gå i terapi. Jonnas sjukdomar gör att hon kan bli instabil vilket är inte bra, Jockes diagnoser påverkar en hel del. Det finns tyvärr risk att barnet kan få en jobbig uppväxt på grund av att föräldrarna är obearbetade och sårbara. Förhoppningsvis tror jag att det är Jonna som kommer tänka mer sunt och moget om de ska uppfostra ett barn. Jocke känns det inte något vidare, ingen mognad, inget ansvar.

#25 - Anonym

#24 Exakt det jag menar. Dom har tillochmed själva sagt att dom inte alltid kan stå för deras handlingar för att dom "är två barn". Sorgligt. Får faktiskt ont i magen av tanken på att ett barn skulle vara inblandat i deras labila liv.

#26 - Anonym

#23 så du menar på att folk med psykisk ohälsa inte förtjänar ha barn? Finns tusentals människor med olika funktionshinder som har barn och sköter det hur bra som helst. Hur fördomsfulla är inte ni?

Jag kan inte se något fel hos Jocke som skulle påverka barn dåligt. Att han är lite barnslig, fine vem är inte det? Men han är inte barnslig på dåligt sätt liksom. Och Jonna har man inte hört mycket om hennes sjukdom men fortfarande hon kämpar med det. Men med allt detta betyder det inte att dom skulle vara dåliga föräldrar. Finns de föräldrar som inte ens byter blöja, ger dom inte mat, tvättar dom inte osv osv. Ni får ta o ge er. Alla människor är redo för barn olika. Ni får sluta spekulera att dom skulle vara katastrofala när dom inte ens är i närheten av det om man jämför hur de var förr så är de så mycket bättre nu.

#27 - Q

Tycker J&J (och alla andra som planerar att skaffa barn) borde fråga sig själva:
1. Kan de ge barnet kärlek, trygghet och rutiner?
2. Kan de ge barnet regler?
3. Är de på en sådan plats i livet där de har möjlighet att ta hand om och bemöta barnets alla behov?
4. Kan de sätta sina egna behov åt sidan för att barnet behöver dem, kan de låta bli att vara huvudrollen i sina liv och ha barnet i huvudrollen så att säga?

Just nu så är J&J fullbokade med sina egna grejer, spökjakter, musiken, osv osv osv. Jag ser inte hur de ska ha tid över för ett barn på heltid där faktiskt barnet kommer först och inte Jocke. Jag tror att de kommer att ge barnet en massa kärlek-absolut- men det är inte det enda ett barn behöver. Men tiden får väl utvisa hur det blir och om det blir.

#28 - Grannen Alex

De roligaste av allt är att ni verkligen tror ni känner dom o inte fattar att De ni ser o hör är bara en bråkdel av deras liv... tragiska Människor ni är

#29 - Anonym

#27 j har anställda som gör hans jobb. J sätter sitt varumärke på färdiga resultat som musiken för de säljer pga hans stora följarskara. Så tid finns för barn då anställda redigerar och tar hand om ärenden städar och jobbar för dom.
Pengar ger dig frihet!!

#30 - Anonym

Då ditt instagram är fylld med filter för finare resultat ditt ansikte. Då har du komplex. Säg hejdå ungdomens vackra ansiktsdrag och hej rynkor och hudförändringar. Nu börjar kampen att dölja sina komplex. Våga leva i verkligheten.

#31 - Anonym

Om du gjort p_rr och är offentlig på SVT-får du sparken. Gammelmedia har hårdare krav på sina anställda.

Bra!


#32 - Anonym

#27 tror du helt seriös de inte skulle lägga all sin tid på sitt egna barn för barnets skull? Du är ju helt ute och cyklar. Alla spökjakter, musik osv lär de ju ha uppehåll med för att ta hand om sitt barn. De kommer förmodligen fortsätta med vloggar, ungefär som Helen Torsgården visar ju upp sitt barn i sina vloggar så lär ju Jocke o Jonna göra likadant. Och i och med de ska flytta till ett privat område till detta huset de har köpt kommer de göra mycket där för barnet om de skulle få barn så småningom.
Var openminded för sådant här snälla någon. För det första har de inte fått sitt barn än så ni kan inte var rak på sak med att döma att de kommer göra så och de kommer göra det och det kommer och bla bla bla. Ingen vet hur de har planerat för sitt liv gällande barn förutom de själva. Bara för de inte berättar exakt allt för världen så innebär inte att de är otillräckliga som föräldrar. De har säkerligen planerat mycket och pratat med varandra privat hur de ska ta hand om barnet och vad de ska sätta upp för rutiner. Alla människor som ska få sitt första barn är inte perfekt men man lär ju sig med tiden. Så döm inte det första ni gör. Ett gott råd till er: VÄNTA och SE!

#33 - Q

#32 Läs det jag skrev på nytt. Jag skrev bland annat "just nu" och "tiden får visa hur det blir".

#34 - Anonym

Jag vill äta Jonnas ägg

#35 - Anonym

Jag tror absolut att dom skulle ge barnet massa kärlek, uppmärksamhet och saker den vill ha. Men jag tror också att, framförallt Jocke, kommer vara oansvarig. Kanske säga att den kan få godis istället för mat till middag, att den kan få följa med på spelningar och skippa skolan ett par dagar, hänga ut folk i skolan om det skulle hända något. Han är väldigt impulsiv och vill bli älskad av alla. Något säger mig att han skulle försöka mer att vara det här barnets kompis än förälder

#36 - Anonym

#32 Håller med Q helt och hållet. Har du egna barn #32? Helen Torsgården går ju inte att jämföra med Jocke och Jonna. Jocke är så uppmärksamhetsk*t så det är galet och (baserat på det man ser av honom i media) i ett sådant stadie i livet att han inte kan sätta andra före sig själv och sina behov riktigt än. Men visst, vi jämför Helen och Jocke. Helen sätter ner foten och tar avstånd från sina sociala medier när hon behöver göra det för sitt barns skull, hon sätter barnet ALLTID före sitt offentliga liv och sin yt kanal. Berätta när Jocke satt någon annan än sig själv först? Helen är lugn, sansad, klok och sitter inte och gråter på sociala medier när folk inte tycker lika som hon. Hennes fästman tar sitt ansvar och hjälper till hemma, de gör inte slut för minsta lilla offentligt eller outar hela sitt privatliv för hundratusental personer.
Såg att någon kommenterat att J&J kan ju skaffa barnvakt. Så det är okej då att barnen får det som hundarna har det? Var och varannan dag och skötas på nåt hunddagis/nanny för att föräldrarna har en massa jobb? Det var inte jätte länge sedan som J&J "gjorde slut" för att de anser att de är barnsliga och behöver växa till sig osv.
Jag jobbade som barnvakt åt en familj där föräldrarna aldrig var hemma. I 1,5år fick jag som 19åring vara mamma och pappa dygnet runt ibland i en vecka i sträck när mamman och pappan jobbade, hade möten, var på resor etc. Kan ärligt säga att det var hemskt att se hur barnen mådde av att aldrig ha en normal vardag med sina föräldrar.

Ingen missunnar J&J ett barn, alla har nog förstått hur mycket de vill ha barn, men de finns de som vill att J&J tänker till vad det innebär att ha ett barn (igen, baserat på det som de visar i media). Man tror att man ska kunna fortsätta som förr och det löser sig nog osv. Det gör inte alltid det, är J&J beredda att ta ett steg tillbaka och lägga sina karriärer på is (eventuellt ifall det är tyngre att bli förälder än vad de trodde). Som någon skrev här, jag tror också att Jocke kommer att ha svårt att balansera att vara en bästa vän och förälder med barnet, speciellt då han själv haft en turbulent barndom.

Inget hat, tycker bara att det är bra att folk ifrågasätter och kanske får andra att tänka efter och fundera.

#37 - Anonym

Jag tror att man måste ha uppnått en viss mognad/ålder själv för att se att Jocke beter sig som och tänker som ett barn så fort han stöter på problem. Barn ska helst inte ha barn, men med det sagt så är det många omogna tonåringar som växer upp över en natt när de får barn och jag tror och hoppas att det samma kommer hända Jocke.

#38 - Anonym

Lyssna på vita podden om Joakim

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com