#1 - Anonym

På tal om barn så väl ändå Emma och Konrad gravida då Konrad berättade detta i en vlogg som heter Få barn inom ett år

#2 - Anonym

Antagligen har hon PCOS, jag fick samma diagnos tidigt under 2017. Jag såg dock hoppfyllt på den diagnosen då jag trott att jag aldrig skulle kunnat få barn och förberett mig på det.
Visserligen brukar de med PCOS ha svårare att få barn i yngre ålder, men ju äldre man blir desto större chans att bli gravid.

Förhoppningsvis får de ett barn inom en snar framtid, och jag önskar dem all lycka trots att jag kanske inte är världens största fan av varken Jocke eller Jonna.

#3 - Anonym

Tycker inte det var så bra av dig att skriva det här inlägget för ser du inte vad Jonna skrev i inlägget? Hon ville att det skulle stanna mellan henne och hennes fans och inte i massa skvaller tidningar o bloggar.

#4 - Anonym

Bara för att ben börjat vlogga varje dag (dom vloggarna är faktiskt bra och roliga) säger Jocke nu att han och Jonna ska börja vlogga varje dag:-)))

#5 - Evelina

#4
Ja för ben är ju den första och enda youtubern som någonsin har gjort det

#6 - Anonym

#5 Nä absolut inte men så fort ngn annan youtuber gör något ska Jocke härma det :-)

#7 - Anonym

Är det bara jag som blir stressad av bens vloggar med allt skrik och hets? Fattar att han vill peppa folk men känns som att han var mer laidback och självsäker förut.

#8 - Anonym

#5 Jocke har ju planerat länge att göra det vid flytten?

#9 - Anonym

Haha som om inte Jocke redan kör 24/7 uppdatering av sig själv på Snapchat hahaha. Och var de inte daglig uppdatering på Youtube som förstörde deras förhållande. De fanns inte tid. Hahaha

#10 - Anonym

#7 ja haha lite mycket energi i vloggarna men de är väl en positiv sak egentligen :P

#11 - Anonym

#9 beror ju på hur man planerar saker, vilket han tydligt också skrev! Men antar du är en sån där bitter människa som måste hitta fel och kritisera andra 24/7 ;)

#12 - Emily

Har någon en länk till Jonnas blogg? Känner för att läsa den...

#13 - Anonym

#7 ja men han beter ju sig som en p12 så

#14 - E

mrslundell.spotlife.se

#15 - Anonym

Jockiboi har alltid haft en hack kyckling. Paow Hanna Kissie Therese mfl och nu keku offentlig hackning

#16 - Anonym

#1 Emma betättade på sin Twitchstream att de vill vänta med barn 2-3 år till iaf. För nu vill de bo i det nya huset och bara leva livet och äventyra :)

#17 - Anonym

#15 vad menar du?

#18 - Anonym

#15 Keku skämtade om Logans Pauls handling och Jocke gav igen med samma mynt emot hans handling? Hur fan kan du rent ut sagt se det som Jockes fel? Herregud

#19 - anonym

#3 är du dum? Skriver man något offentligt på internet så får man räkna med att vem som helst har rätt att sprida det

#20 - Anonym

Manfred skriver i Twitter flödet.
Hej nyfiken vad tycker ni om Logan Paul grejen. Keku svarar sjukt bra kille fattar verkligen inte varför folk är arga. Joakim Lundell går in i samtalet. Skriver vill lille keku ha lite uppmärksamhet och måste därför skriva tvärtemot alla. Jag såg dig iallafall, du är bekräftad . Du finns, du syns. Keku svara omg Jockiboi snälla följ mig. Joakim Lundell svarar räcker med att jag följer min bror, får vara nån måtta på hjärndödhet i mitt flöde. Keku svarar. Här står jag och lagar en riktigt härlig kyckling kebab och är taggad på livet, så kommer du och är elak. Joakim Lundell svarar. De är as bra, lite proteiner kanske sätter fart på gelé biten i huvudet. Fortsätt kämpa. Keku svarar . Jag kan bjuda lite på proteinet så kämpar vi tillsammans.

Så här gick Twitter snacket.:)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com