#1 - Anonym

Tror de är bäst för fröken Lundell att sluta lägga ut mystiska teaser då hon borde veta att de kommer spekuleras. Hon har ändå varit med ett tag nu i media. Eller är de medvetet drag i vetskap de genererar pengar och lockar barn och ungdomar klicka in flera ggr per dag på frökens blogg. Följatna tycks aldrig lära sig Lundells försäljnings trick. Smart drag inför en personkrets som inte tänker längre än vad näsan räcker. Men tänk till fröken Lundell om detta ämne är känsligt för er att gå igenom med barn fråga. Hur du lägger fram dina texter så de inte kan missuppfattas. Du vet hur du kan formulera dig vid detta lager och inte. Vet vad som ger spekulationer och publicitet på alla sociala medier. Du vet också hur lätt de största dig att andra pratar om saker du skriver och säger. Du kan vara igenkänd och ändå veta skillnaden på vad du vill andra ska veta om dig. Privat och personlig är inte så svårt att lära sig. Och med tanke på vad du och Jocke sagt er ska sköta framtida framträdanden av er, så skulle ni vara mer professionell och inte involvera privatlivet. Men de tycks ändå vara ett vinnande koncept som säljer och ni kanske tar till de av pressade alternativ att vara igenkända för.

#2 - anonym

Jag förstår inte ens hur man kan spekulera i om en person är eller inte är gravid. Det är ett väldigt känsligt ämne och även om personen är känd så är det inte okej att spekulera i.

#3 - wannabe

man säger dementera.....

#4 - Anonym

varför bryr sig folk om fjortisar 2018?

#5 - 8

Jaha...

#6 - Anonym

När Jocke inte kan stava till SÄRSKILD på hans spökjakt hahah. "tagit timmar att redigera" herregud sluta klaga människa.

#7 - Anonym

Ena stunden hyllar han sin diagnos. Nästa använder offerkoftan allt för att skapa reaktioner. För ärligt vem bryr sig i vilket. Hur hans diagnos styr hans liv. De finns hur många människor som helst som bär på diagnoser av olika slag. Men aldrig hört en trettio plussare gapa om sin diagnos stup i kvarten. I för och i motgång. Allt Jocke lägger ut ska vara så stort och unik speciellt som om han var den enda i hela världen med problem. Halleluja alla har problem. Men alla behöver inte bekräftelser varje minut.

#8 - Anonym

1##
Annars slutar sådana här bloggar skriva en massa falska påståenden och påhopp
Som inte stämmer ..Utan har lite tålamod och resech innan dom puplercer något

#9 - Adriani

För ett otränat öga kanske Jockibois ”redigeringsskills” verkar imponerande. Men för en som arbetar dagligen med Adobes produkter så går det snabbt tyda att det arbete Jocke gör är extremt basic. Hans kollegor gör allt jobb. Han kanske får lägga en enkel grund eller färgkorrigera - men that’s It. Tar tillbaka allt jag sagt om jag får se en oklippt livestream från början till slutprodukt av en av hans spökjakter - där Jockiboi redigerar. Då kan han få cred!

#10 - Anonym

#2 men herregud jorden anropar, det ända dom gör om dagarna är att skriva saker som får folk att undra så att dom får dagens dos av uppmärksamhet

#11 - Anonym

Dom kommer aldrig bli vuxna i huvet, dom kommer alltid vara små snorungar. Har o kommer aldrig gilla dom, för dom säger en sak o gör fan tvärtom fy skärp er

#12 - Anonym

Hahahhaa Fyfan vad avundsjuka alla är på Jocke här, ingen verkar kunna ta att han mognat och jobbar hårt idag. Varför inte låta Jocke bli vuxen? Allt han gör oavsett vad han gör är ju dåligt enligt er?

#13 - Anonym

#9 skills handlar inte om effekter enbart utan att bygga en story och ett format och det är Jocke väldigt duktig på

#14 - Anonym

Varför tror alla man är avundsjuk på någon för man ger en kritik eller ser igenom vad personen gör? Nej jag är inte avundsjuk på Joakim för han inte kan redigera, att han "har massa" diagnoser, att han lever för drama, att han är superrik eller för att han tror sig kunna dj:a. Är inte ett dugg jävla avundsjuk faktiskt.

#15 - Anonym

12#
Att han inte kan redigera videos har inget med att "han ska få växa upp" och göra, inte häller att vi påpekar att han vissa gånger är super stolt att han har asperger för det gör så blablablaba. Jodå han får växa upp om han vill, men han är inte riktigt där än. Han må va över 30 men fan inte mognare än 17åring. "ingen verkar kunna ta att han mognat" så du tycker att det är moget att gråta framför snap, att säga ALLT om sina familjebråk, att tjata dag in och ut att han har det ena och andra o ena sekunden är det superbra för då kan han redigera bra men andra är det superdåligt och han tar på sig offerkoftan? Jag har aldrig träffat en vuxen människa isånafall om det är så man beter sig som vuxen. Fyfan för min omgivning och pojkvän om jag ska tjata om mina diagnoser när jag är vuxen för man gör så när man är vuxen ojojoj

#16 - Anonym

Låt oss fokusera på alla människor som inte har nåt för dagen. Som har sjukdomar som gör att de inte kan jobba. Som blir utförsäkrade lämnad vind för våg i ett kallt samhälle. Låt oss se de personer som verkligen får kämpa varje dag för att överleva. Alla har vi saker vi kämpar med. Se dem som verkligen behöver bli sedd. Lockas inte in i detta materiella hysteri med personligheter som ska hävda sig söka uppmärksamhet från morgon till kväll. Få hjälp och stöd i varje problem de går emot. Problem flera människor i tysthet möter varje dag utan ekonomi som ligger och stressar sänder dem. Kanske blir de vräkta tillslut. Vad gör sociala medier. Jo de stöttar de som har de gott ställt. Ger dem ännu mer lyx. Fler behöver stöd och hjälp där behovet är större. När ska vi lösa verkliga problem istället för färgval i hemmet eller söka information om saker andra får söka på egen maskin. Lyx problem

#17 - Anonym

Kan inte alla vara glada att all drama kring Jocke är borta?

#18 - b93

Amir som har stor andel barn-följare visar en porrfilm där en kille tar den andra på snoppen över kallingarna. Jag tkr inte det är särskilt lämpligt.
https://www.youtube.com/watch?v=Dk57fZ0or-A

#19 - b93

Amir som har stor andel barn-följare visar en porrfilm där en kille tar den andra på snoppen över kallingarna. Jag tkr inte det är särskilt lämpligt.
https://www.youtube.com/watch?v=Dk57fZ0or-A

#20 - Anonym

Dessa förebilder hahaha vuxna på pappret men i föredöme icke lämpad. De vet så väl vilken ålder deras tittarskara ligger på. Hade dessa vuxna personer varit i gammelmedia hade de åkt ut en efter en. Då kan du inte söka med olämpliga livsval före och under karriären. YouTubers är som ett gäng katter. Med nio liv.

#21 - 8

Hatar dom bäda! Hatar alla jävla youtubers!!!!! 😠

#22 - Adriani

#13 Nämnde jag ens effekter? Vi snackar ren och skär klippning. Många tror att man viftar med ett trollspö och det blir fantastiskt bara för att man påstås kunna ”bygga en story”. Som sagt, jag kommer först bli imponerad av Jocke när jag ser honom FRÅN GRUNDEN i ett Adobe projekt UTAN någons hjälp - genom hela processen till en färdig film. Tills dess borde han försöka sluta skryta, gör det han visar upp i sitt redigeringsprogram är inget att skryta över. Det Jerry & Riley gör däremot är ju en helt annan nivå. Men Sålänge majoriteten av Jockibois följare är KIDS så kommer de fortsätta svälja ALLT som sägs ifrån honom tyvärr.

#23 - Anonym

Hierarki härjar bland barn och ungdomar. De ser glitter och glamour, ser status, ser popularitet, de hakar på i en massiv massa och ser upp till sin "ledare". Om den följer den då är den personen fantastiskt. I själva verket är vardagshjältar som skall hyllas, prisas, synliggöras. De är alla tappra med sjukdomar som orkar läs måste möta vardagen med sämre förutsättningar. Alla de personer som kämpar för tak över huvudet. Alla hungriga som vänder och vrider på sina pengar för att få mat på bordet. Vad har samhället skapat för trend. Och hur galet är det inte vi ger personer med lyx och mycket pengar mer. Hur kan barn och ungdomar gå samman och stödja de som har det dubbelt så bra som de någonsin kommer få uppleva under sin livstid. Eller deras föräldrar som kämpar för att nå upp till dessa materiella krav som frontas på social medier. De är så galet att man funderar när ska barn och ungdomar få se verkligheten och veta vart de ska lägga sin energi för att hjälpa där nöden är som störst. De syns de vill hjälpa och vara trogna fans. Men de stöttar personer som lever med överflöd av lyx. Vill de hjälpa så finns de mängder att göra. Som de kan samla in. Inte ge bort sina veckopengar på dem som har allt. Tänk vad fint om den yngre generationen tillsammans med den äldre ser de mest utsatta. Och går tillsammans enade att ALLA ska få en bättre vardag och liv. För vad gör de om några få stöttas då de finns flera tusen som mår dåligt. Som inte har någon.. status är inte räknat i antal följare. Status är inte allt. De finaste man kan ge är en utsträckt hand för dem som behöver dig som allra mest. Tillsammans kan vi samman in pengar priser och sträcka ut en hand till dom som lever under existensen minimum. Som är sjuka. Dags att tillsammans öppna ögonen vad som är viktigt.

#24 - Anonym

Oftast grinar dom som har de bästa mest!!! Söker sympatier och uppmärksamhet. Något som är ett ofattbart. En gång okej. Men fler ggr om saker de kan få hjälp med likt alla andra Svensson. De har de i slutändan dubbelt så bra. De behöver inte vända på korv ören. De kan söka hjälp och få mycket sponsrat i samarbetet så de få mer lyx.

#25 - Anonym

Bara jag som blir lite frustrerad att Helen har en webshop där hon säljer Kina-kopior på väskor osv? Känns inte så moraliskt men vad vet jag 🙄 (har inget emot henne)

#26 - Anonym

Snälla hjälp denna familj. Jewels'n'lssy på Youtube

#27 - Anonym

En familj med flera diagnoser behöver hjälp. Dags att se de mest utsatta och inte bara göda dom framgångsrika. De enda ungdomar och barn ser är status grundat på följare. De stångar sig blodig i minsta snyft video de lägger upp. Men vakna upp. Här är ett stort rop på hjälp från en utsatt familj i stort behov. Hoppas barn och ungdomar lär sig se skillnaden vilka som gapar mest och vilka som verkligen behöver hjälp. Klyftande i Sverige växer sig större och större. Vi kollar på dem som har allt och mer därtill. Och skiter i de som behöver tittare och hjälp. Men så lär våra stora inte barn detta problem. Dom som kan belysa om någon detta. Youtube kanalen Jewels'n'lssy lämna ett bidrag du med.

#28 - Anonym

Hjälp människor som verkligen behöver hjälpas. Fler än ett par stycken bör få hjälp att uppfylla sina drömmar. Eller ska bara några få ges den möjligheten. Är de en rättvis fördelning. Personer ni inte känner. De finns fler liv man kan sätta sig in i. Jewels'n'lssy de har de tufft. Och har diagnoser likt många stora YouTubers gör och använder dagligen att prata om hur de är. Kan inte dom hjälpa dessa. Ge dem lite uppmärksamhet. Hjälpa dem med insamlingarna. De säger de brinner för utsatta. Där har ni ett behov att fylla. Lider med denna familj. All kärlek till er.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com